Ε που και που ο Ελιντορ τον δινει και λιγο,για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
201 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 21:54
petrikios
202 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:03
Patty D.Luffy
Με το ζόρι κρατιέμαι... :mueh: :mueh: :mueh:
203 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:05
petrikios
Eλα μωρε μεταξυ μας ειμαστε,ολοι μια παρεα,κανεις δεν παρεξηγει
204 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:05
Johnyman
πλερωμένη απάντηση
205 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:20
Aldark
μαρεσει που ο χοκινς δε ξερει ποιος ειν ο αλδαρκ'ς μαδερ
καλα πηγα να παρω γαλα βραδιατικα και εκανα τον γυρω του κοσμου και δε βρηκα τιποτα , φμλ
καλα πηγα να παρω γαλα βραδιατικα και εκανα τον γυρω του κοσμου και δε βρηκα τιποτα , φμλ
206 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:21
Patty D.Luffy
Kαι εγώ έψαχνα για να φάω corn flakes
(Πήρα από την γιαγια , ληγμένο ήταν αλλα οκ :xD: )
(Πήρα από την γιαγια , ληγμένο ήταν αλλα οκ :xD: )
207 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:24
Aldark
εγω να φαω κατι ορεο ηθελα που χω στην καταψυξη απο χθες αλλα δεν :(
τελικα μαλλον θα παρουμε πιτσα οποτε κομπλε
ααααα η φωτο που εβαλες 3-4 σελιδες πριν με την τυπισσα με τις τριχες ηταν ικανη να μου δημιουργησει εφιαλτες για 2-3 μερες. SHIT. :xD:
τελικα μαλλον θα παρουμε πιτσα οποτε κομπλε
ααααα η φωτο που εβαλες 3-4 σελιδες πριν με την τυπισσα με τις τριχες ηταν ικανη να μου δημιουργησει εφιαλτες για 2-3 μερες. SHIT. :xD:
208 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:29
Patty D.Luffy
Στον Hawkins πήγαινε :xD: :xD:
Βρήκα πολύυυυυυυ χειρότερες αλλα σας λυπήθηκα μωρέ
Η τύπισσα btw ήταν η Kim Kardashian :haha:
Βρήκα πολύυυυυυυ χειρότερες αλλα σας λυπήθηκα μωρέ
209 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:34
Aldark
wtf δε το καταλαβα καν , οι τριχες στα στηθη με ζαλισαν και εκανα εμετοοο :Ρ
ειδα τι ελεγε απο πανω ο ανωμας ο χοκινακος!!!! :teme:
ειδα τι ελεγε απο πανω ο ανωμας ο χοκινακος!!!! :teme:
210 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:38
Patty D.Luffy
Να του τύχει καμια τέτοια να τον δω μετά :xD: :xD: :xD:
Αν και έτσι πως τον κόβω τον έχω ικανό να γουστάρει στα σοβαρά..
Αν και έτσι πως τον κόβω τον έχω ικανό να γουστάρει στα σοβαρά..
211 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:42
Johnyman
password 123456 όποιος θέλει μπαίνει,μόνο μην πειράξει τίποτα
212 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:44
Patty D.Luffy
:conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf: :conf:
213 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:50
Johnyman
ψάχνω για άλλο όνομα όνομα..το Ξοηνυμαν καλό σας φαίνεται?
214 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 22:53
Aldark
ωραιο ειναι , τι θα ελεγες για giannis ; ρετρο πραγματα ή kamina-sama ή Johny tha boss ή Johnny Walker ή gate 7 for ever red or dead
χοοχοχο παττυ λες να του αρεσουν οντως ετσι;
χοοχοχο παττυ λες να του αρεσουν οντως ετσι;
215 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:03
Σκληρός Καριόλης
AeGiannis
216 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:06
Patty D.Luffy
Johny Walker
Άσχετο, μια φίλη μου είχε κόλλημα με ένα Γιάννη και από τότε μου έρχεται στο μυαλό αυτό..
Μπορείς να το κάνεις και "Γιάννη μου το μαντήλι σου " :xD:
Aldark.. Who knows??? :mueh:
Άσχετο, μια φίλη μου είχε κόλλημα με ένα Γιάννη και από τότε μου έρχεται στο μυαλό αυτό..
Μπορείς να το κάνεις και "Γιάννη μου το μαντήλι σου " :xD:
Aldark.. Who knows??? :mueh:
217 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:10
Johnyman
θα ανοίξω τόπικ και θα διαλέξουμε όλοι μαζί
218 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:12
Aldark
^οκ
ρε μαγκες καντε λιγη κινηση στο υπολοιπο φορουμ να χωσω κανα warn να κανω λιγο τον μπατσο
ρε μαγκες καντε λιγη κινηση στο υπολοιπο φορουμ να χωσω κανα warn να κανω λιγο τον μπατσο
219 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:15
Patty D.Luffy
Μπορείς να δόσεις warn στον εαυτό σου???Το είχα απορία!!
Ααααα.. αν θέλεις να κάνεις τον μπάτσο μπορεις να μου βγάλεις κανα warn.. καταλάθος μπήκανε...
Εεε φανταστηκε τροοοχονόμε???
(Σιγά μην γράψουμε εκτος του τόπικ τώρα που ξέρυμε πως καραδοκείς να δόσεις μπαν!! :xD: )
Ααααα.. αν θέλεις να κάνεις τον μπάτσο μπορεις να μου βγάλεις κανα warn.. καταλάθος μπήκανε...
Εεε φανταστηκε τροοοχονόμε???
(Σιγά μην γράψουμε εκτος του τόπικ τώρα που ξέρυμε πως καραδοκείς να δόσεις μπαν!! :xD: )
220 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:21
Johnyman
άλδαρκ μπορείς να με ευχαριστείς και μετά να μου ρίξεις warn
221 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:26
Aldark
ω ναι παττυ εχω τη δυναμη να χωσω γουορν στον εαυτο μου μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
ποσο καιρο εχεις τα γουορν να σου πω; (ελα που μπηκαν καταλαθως σπαμμερακι εισαι κι εσυ :Ρ)
οχι μαμακα δε θα σου βαλω εσενα σου χω αδυναμια <3
ποσο καιρο εχεις τα γουορν να σου πω; (ελα που μπηκαν καταλαθως σπαμμερακι εισαι κι εσυ :Ρ)
οχι μαμακα δε θα σου βαλω εσενα σου χω αδυναμια <3
222 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:29
Johnyman
σε ευχαριστώ..θα πέσει όμως βρισίδι απο τον αυτοκράτωρ οπότε δεν το ξανακάνω..
223 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:31
Aldark
θα τα σβησω αυτα τσιλλ
224 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:32
Dr. Jimalicious
Αν συμφωνεί και ο αυτοκράτωρ θα στο κάνω εγώ το warn.
Επίσης, ναι, μπορείς να κάνεις warn τον εαυτό σου.
Επίσης, ναι, μπορείς να κάνεις warn τον εαυτό σου.
225 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Κυρ 30 Ιουν 2013, 23:33
Johnyman
αυτά άστα όμως για να ψοφήσει από την περιέργεια
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης