I KNEW IT!!!! :mueh: :mueh: :mueh: :mueh:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
351 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:11
Patty D.Luffy
352 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:12
Aldark
ανανα σε βλεπουμε ε, just saying.
353 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:13
????????
και εγω σαγαπω
354 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:14
Patty D.Luffy
Ναι πρόσεχε μην φας κανένα μπαν... :xD:
Είχαμε ένα μέλος, πολύ καλό παιδί που δεν πρόσεχε και τώρα τον κλαίμε!!
Είχαμε ένα μέλος, πολύ καλό παιδί που δεν πρόσεχε και τώρα τον κλαίμε!!
355 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:16
????????
απο οτι ακουσα εκεινου του μελους του μπαναραν το ip αλλα επειδη δεν μασαει ειχε ενα προγραμμα το οποιο αλαζει το ip και ετσι μπορουσε να ξανα μπει στο φορουμ
356 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:17
Aldark
ολοι με αγαπάνε , δεν έχω εχθρούς.
Παττυ και κοσνι σόρρυ σας πήρε στο λαιμό του και κατέβηκε η μπάρα.
ελα ρε χοκινς τουλάχιστον μην τρολλάρεις έτσι :xD:
Παττυ και κοσνι σόρρυ σας πήρε στο λαιμό του και κατέβηκε η μπάρα.
ελα ρε χοκινς τουλάχιστον μην τρολλάρεις έτσι :xD:
357 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:19
Patty D.Luffy
Ρεεε δεν καταλαβαίνω που είδες το οφφ.. και σε τι σοβαρό τόπικ στο οποίο κανένας δεν θα έγραφε!! :xD:
κατάχρηση εξουσίας... Εγώ πλέον δεν ξανααφήνω την safe zone αυτού του τόπικ!! :haha: :haha:
κατάχρηση εξουσίας... Εγώ πλέον δεν ξανααφήνω την safe zone αυτού του τόπικ!! :haha: :haha:
358 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:21
????????
warn?me?!?!?!?!?!?γουαι??????η φρουτοπιοια βιβλο ειναι
359 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:22
Aldark
ηρέμησε μωρέ...απλά μη λέμε σαχλαμάρες παντού. ίσως έκανα λίγο absolute justice αλλά ο ananas αν αφεθεί ανεξέλεγκτος θα ρολλάρει το site..
με συγχωρείς παττούλα , αλλά έπρεπε...
φίλοι;
με συγχωρείς παττούλα , αλλά έπρεπε...
φίλοι;
360 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:23
Patty D.Luffy
Θα το σκεφτώ..
(Άντε για μια φορά σε συγχωρώ!!! :xD: )
(Άντε για μια φορά σε συγχωρώ!!! :xD: )
361 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:25
????????
ακομα δεν με ξερεις και λες οτι τρολλαρο?σε παρακαλω!σε παρακαλω
edit lulu-chan? χα0χα0χα0χα0χα0χα0 τωρα το προσεξα
edit lulu-chan? χα0χα0χα0χα0χα0χα0 τωρα το προσεξα
362 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:38
petrikios
Μονο μια Absolute Justice θα σωσει αυτο το φορουμ,οταν ημουν και γω μεσα στην Κυβερνηση πριν την παραιτηση μου,αυτο ηθελα να ακολουθησω,αλλα πολλες συκοφαντιες ειπωθηκαν εις βαρος μου,ακομα και δολοφονια ετοιμαζαν...
363 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:43
Aldark
ωραια , δυστυχως στο δρομο αυτο αποκτας εχθρους...αλλα και τον Ακαινου ολοι τον μισουνε και τους εχει απο κατω.
-Alδάρκιος ο κόκκινος σκύλος
-Alδάρκιος ο κόκκινος σκύλος
364 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:46
Dr. Jimalicious
Λοιπόν,
1. Γειά σουΧοκινς ανανά
2. Πάττυ πάλι έφαγες warn? :xD:
3. Αλ chill λίγο. Δεν έκαναν και κανα έγκλημα.
-Jim McDuck, o μπλέ φασιανός.
1. Γειά σου
2. Πάττυ πάλι έφαγες warn? :xD:
3. Αλ chill λίγο. Δεν έκαναν και κανα έγκλημα.
-Jim McDuck, o μπλέ φασιανός.
365 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:50
petrikios
Εχθρους φιλε μου Αλδαρκα θα αποκτησεις,γιατι κανεις δεν θα εκτιμησει τον σκληρο τροπο τον οποιο προτιμησες να κυβερνας και βασει αυτου ο απωτερος σκοπος ειναι η ταξη και η ευημερια των παντων,ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ελεγε ο ξαδερφος Μακιαβελι
366 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 23:40
Patty D.Luffy
ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΥΖΑΝ!!!!
367 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 01:16
Aldark
κοιμαται το φορουμ αποψε...ωραια...παω κι εγω...
η μαγγι εφευγε σημερα;
η μαγγι εφευγε σημερα;
368 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 01:26
Johnyman
δεν ξέρω αν παρανόησα κάτι,αλλά θα ξεκαθαρίσω τη θέση μου έτσι κι αλλιώς..η υπογραφή μου είναι από τη σειρά californication,τίποτα παραπάνω,τίποτα λιγότερο.
369 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 01:30
Aldark
εβγαλαν τα αναρχικα τους αισθηματα τα μελη του φορουμ και ξεσπαθωσαν εναντια στον χιτλερ μπους , που ουτε καν ηταν το θεμα της σιγκ
καληνυχτα μαμακα (δεν εγραψα πανω απο 90 τελικα σημερα... )
καληνυχτα μαμακα (δεν εγραψα πανω απο 90 τελικα σημερα... )
370 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 01:32
Johnyman
δεν πειράζει..και το 89 καλό είναι..αν είσαι πιο κάτω μην ξανάρθεις σπίτι:teme:
371 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 01:52
????????
φτου!εφυγε η μαγγι?και το γραμμα?
372 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 02:05
Σκληρός Καριόλης
Ανανα πες και για μενα... Ουτε καν με ανεφερες
373 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 02:18
Patty D.Luffy
Ανανά αν ξέρεις κάτι πες το.. σε ενημέρωσε η μαγγιε???
374 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 02:36
????????
Όχι!
Και θα σας αποκαλύψω οτι είμαι ο Χόκινς! Καλά ακούσατε.
Tankianism θα έλεγα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο, και η μόνη που έχει το αποχαιρετιστήριο γράμμα μου είναι η maggie.
Εγώ δεν το γράφω ξανά γιατί βαριέμαι.
Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να πω... Αν παραγγείλω από ένα βιβλιοπωλείο το βιβλίο φαντασίας "The Kingkiller Chronicle Το όνομα του ανέμου", θα αργήσουν πολύ να το φέρουν; Και πόσο θα κοστίσει; Πάνω από 20 ευρώ;
Και θα σας αποκαλύψω οτι είμαι ο Χόκινς! Καλά ακούσατε.
Tankianism θα έλεγα, αλλά δεν θα είναι το ίδιο, και η μόνη που έχει το αποχαιρετιστήριο γράμμα μου είναι η maggie.
Εγώ δεν το γράφω ξανά γιατί βαριέμαι.
Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να πω... Αν παραγγείλω από ένα βιβλιοπωλείο το βιβλίο φαντασίας "The Kingkiller Chronicle Το όνομα του ανέμου", θα αργήσουν πολύ να το φέρουν; Και πόσο θα κοστίσει; Πάνω από 20 ευρώ;
375 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Τρι 02 Ιουλ 2013, 02:47
Σκληρός Καριόλης
Και εγώ το έχω...
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης