Μη το ανοιξεις, θα το διαγραψω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
276 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:06
Elidor
277 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:07
Johnyman
να ανοίξω θέμα όπου θα ψηφίσουμε για το αν θα ανοίξω αυτό το θέμα?
278 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:08
Elidor
Θα σε διαγραψω.
279 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:11
Johnyman
δεν παίζεσαι
280 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:12
Elidor
Ειμαι απαιχτος.
281 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:15
Johnyman
και γρήγορος...μπαμ μπαμ τα κλειδώνεις τα θέματα
282 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:16
maggie
εσύ είσαι αργός.
283 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:17
Elidor
Δεν εχεις δει ποσο γρηγορα τα διαγραφω.
284 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:24
maggie
λούκι λουκ σε λέω
285 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:26
Johnyman
μάγκι εγώ θα πάω για λίγο με τα νερά του μπας και με κάνει αντμίν..τα γράφω με μικρά γιατί σιγά μην μπει στον κόπο να τα διαβάσει
286 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:31
maggie
εμένα θα με μπανάρει αύριο αλλά σκασίλα μου φεύγω XD
ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ?? αφού το σεπτέμβριο φεύγει άρα το boss γίνομαι εγώ άρα το φόρουμ θα ξαναγίνει το καλό παλιό φόρουμ που έχυσε ιδρώτα ο lulu-chan για να φτιάξει..
ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ?? αφού το σεπτέμβριο φεύγει άρα το boss γίνομαι εγώ άρα το φόρουμ θα ξαναγίνει το καλό παλιό φόρουμ που έχυσε ιδρώτα ο lulu-chan για να φτιάξει..
287 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:31
Patty D.Luffy
Γιατί είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώσεις το display στον browser :xD: :xD: :xD:
Maggie.. εσύ είσαι ένοχη???:haha: :haha: :haha:
Maggie.. εσύ είσαι ένοχη???:haha: :haha: :haha:
288 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:34
Elidor
Οταν φυγω θα παρω φορουμ μαζι μου. Θα το διαγραψω.
289 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:37
maggie
gia το τελευταίο που πόσταρε ο χόκινς? XD όχι ειλικρινά XD
Ελι ρε πρόλαβα και το έσωσα XDDD
Ελι ρε πρόλαβα και το έσωσα XDDD
290 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:38
Elidor
Χοκινς εσυ το εγραψες?
291 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:45
maggie
ρε γμτ μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν είναι ωραίες οι διαγραφές?
δώστε όσα μπαν θέλετε αλλά μην διαγράφετε ειδικά αν έχουν τόσα πολλά ποστς τα μέλη...
δώστε όσα μπαν θέλετε αλλά μην διαγράφετε ειδικά αν έχουν τόσα πολλά ποστς τα μέλη...
292 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:48
Patty D.Luffy
Πάει ο hawkins??? :conf:
(Θα μπει με κανένα από τα πολλά προφίλ του.. να ξαναπαίξουμε Μάντεψε Ποιός :xD: :xD: )
(Θα μπει με κανένα από τα πολλά προφίλ του.. να ξαναπαίξουμε Μάντεψε Ποιός :xD: :xD: )
293 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:49
maggie
για τον lulu-chan δεν είπε τίποτα ρε..XD
πάττυ τι μυστικά είχες με τον χόκινς ρε? xD
πάττυ τι μυστικά είχες με τον χόκινς ρε? xD
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:54, 1 φορά
294 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:52
Johnyman
αυτό δεν χρειαζόταν
295 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:56
Patty D.Luffy
Μια απλή πρόβλεψη κάνω :xD:
Δεν είναι η πρώτη φορά που τον διαγράφουν..
Δεν είναι η πρώτη φορά που τον διαγράφουν..
296 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 01:57
maggie
πάω να ανοίξω τόπικ όπου θα λέμε την άποψη μας για τους άλλους
297 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:01
????????
maggie τι εκανες το εσωσες το ποστ?μου πειρε πολυ να σκεφτω ολλες αυτες της μαλακιες
298 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:02
Elidor
Λαγωνικα μου για οποιες ωρες απουσιαζω σας αφηνω υπευθυνους. Θα βρισκετε υποπτα μελη και θα κρατατε τα ονοματα τους, περιμενω πμ με αναφορα ονοματων και υποπτων συμπεριφορων οποτε μπαινω.
Θα φτιαξω ενα τοπικ για εσας και θα σας δωσω προσβαση. Εκει θελω να κανονιζετε τις δουλειες μεταξυ σας.
Θα φτιαξω ενα τοπικ για εσας και θα σας δωσω προσβαση. Εκει θελω να κανονιζετε τις δουλειες μεταξυ σας.
299 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:05
maggie
ναι το έσωσα.
χόκινς 3 ερωτήσεις:
1.τον tankianism γτ τν ξέχασες? θέλω γνώμη σου και για αυτόν!
2.αγαπητη μαγγι
μακράν το πιο συμπαθητικό μέλος του φόρουμ
αυτά φτάνουν και περισσεύουν
πόσο τοις εκατό τρολλάρεις? XD
& 3. γτ τα μισά ήταν με τόνους και τα άλλα μισά χωρίς? XD
χόκινς 3 ερωτήσεις:
1.τον tankianism γτ τν ξέχασες? θέλω γνώμη σου και για αυτόν!
2.αγαπητη μαγγι
μακράν το πιο συμπαθητικό μέλος του φόρουμ
αυτά φτάνουν και περισσεύουν
πόσο τοις εκατό τρολλάρεις? XD
& 3. γτ τα μισά ήταν με τόνους και τα άλλα μισά χωρίς? XD
300 Απ: ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι) Δευ 01 Ιουλ 2013, 02:19
Johnyman
γειά σου τσίφτη αντμίν
One Piece Gr » Archives » Κάδος Ανακυκλωτών » ΣΠΑΜ..όχι άλλο ον τόπικ. (να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι καινούριοι)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης