το περιμένω ότι θα είναι πολύ πιο αργό αλλά η γραφή του και τα γεγονότα (πλην κάτι γελοίων κεφαλαίων της Κάτλυν,της Σάνσα ή της Νταινέρυς ακόμα και του Μπραν μετά από λίγο τα βαρέθηκα) σε μαγνητίζουν συνήθως...το Clash Of Kings πάντως με ταλαιπώρησε και μου πήρε κανα χρόνο να το διαβάσω φουλ (εν ολίγοις διάβαζα σπάνια , μέχρι που πισμώθηκα να το τελειώσω xD)
Στον δεύτερο τόμο τώρα , είμαι 100κάτι σελίδες πριν το τέλος , ο Davos , συμπαθής μου είναι , πολύ τίμιος τύπος , στυλάκι ιδιαίτερο δεν έχει που να μ'αρέσει βέβαια , μέχρι στιγμής τουλάχιστον (εκτός κι αν κάνει τίποτα τρελό , τον έχει αφήσει στη μέση κάποιας επιχείρησης)
Ρε συ (χώνω ένα σπόιλερ ταγκ εδώ , μην το ανοίξετε αν δεν έχετε διαβάσει 2ο τόμο ASOS)
Στον δεύτερο τόμο τώρα , είμαι 100κάτι σελίδες πριν το τέλος , ο Davos , συμπαθής μου είναι , πολύ τίμιος τύπος , στυλάκι ιδιαίτερο δεν έχει που να μ'αρέσει βέβαια , μέχρι στιγμής τουλάχιστον (εκτός κι αν κάνει τίποτα τρελό , τον έχει αφήσει στη μέση κάποιας επιχείρησης)
Ρε συ (χώνω ένα σπόιλερ ταγκ εδώ , μην το ανοίξετε αν δεν έχετε διαβάσει 2ο τόμο ASOS)
- Σπόιλερ:
- έφαγα μεγάλη πίκρα με τον θάνατο του Oberyn Martell :( ένας ήρωας άρχισε να μ'αρέσει και να μοιάζει Bad-Ass απ'το πουθενά και περίμενα να φάει και το Βουνό...θα πρέπει να περιμένει κανείς τα πάντα απ'τον θεούλη τον Martin μάλλον :Ρ