Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

51Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 11 Ιουν 2013, 19:12

Elidor

Elidor

Avarga
Θα σωσει το κοσμο πανω στους ωμους του πιστου του Χοντορ!!

Ου ρε! Ολοι ενα ματσο φλωροι ειναι.... Τελος, κανεις ζωντανος δεν αξιζει πλεον... Ας καλα τα πιασηματα της Ντενυς που μας κραταν στη σειρα..

Σπόιλερ:

52Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 11 Ιουν 2013, 19:26

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
BlackLeg έγραψε:
Johnyman έγραψε:
και μια ερώτηση:το μαλακοπίτουρο ο μπραν τι ακριβώς πιστέυει πως θα καταφέρει βόρεια του τείχους?

Do you really want to know???? Παντως στο τελος, αυτος θα σωσει τον κοσμο. Αλλα στην τελικη , ενα βλαμενο ειναι.
Αρυα FTW σε καναδυο κυκλους θα γινει δολοφονος ΑΑΑ

για την ώρα πάει να βρει το κοράκι με τα 3 μάτια? και να εξελίξει τις τεχνικές του warg?

53Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 11 Ιουν 2013, 19:36

BlackLeg

BlackLeg

Το κορακι ειναι προφανως συμβολικο. Αμα εχεις δει την Ποκαχοντας, φαντασου εναν μαλακα σαν την γρια ητια. Και ναι, θα μπαινει μεσα στα ασπρα δεντρα με τα ματια που ζουν 1000 χρονια και θα βλεπει παρον και παρελθον σε ολο τον κοσμο.

54Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 12 Ιουν 2013, 17:57

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
μισούσα τη γριά ιτιάkill yourself
τέσπα και μάτια στον κώλο να βγάλει δεν μου φαίνεται να μου αρέσει
αν τιμάει το όνομα της οικογένειάς του
Σπόιλερ:

EDIT:
ξεχωριστό ποστ γιατί νομίζω το αξίζει

Συγνώμη, αλλά η maggie θα με αφήσει να σβήσω τα double posts της μόνο άμα τηρούνται όλοι οι κανόνες

55Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 12 Ιουν 2013, 19:36

BlackLeg

BlackLeg

Αντε να τα τιναξει κανενανς να δειχνει πιο πολυ misha k Tyrion

56Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Παρ 21 Ιουν 2013, 14:23

????????

Anonymous

Επισκέπτης
νταξει αρχισα και γω την σειρα,ειμαι στο 6 επεισοδιο και πραγματικα εξελεισετε τζαματα!αγαπημενοι ηρωες ο νανος και η ντενυρι(μπουμπς xD) ρε γαμωτο ξενερωσα που πεθανε ο αδερφος της ντενυρι...να δουμε τι θα γινει θα βρουνε τον ενοχο για την αποπειρα δολοφονιας του μικρου γιου?!επεισης πιστευω οτι ο φλωρος χοντρουλις που ειναι κοτα κοκοκο που υπερασπιιζετε ο τζονυ σνοου θα γινει overpower

57Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Παρ 21 Ιουν 2013, 21:45

maggie

maggie

όλοι όσοι ανέφερες πεθαίνουν ως τη τρίτη σεζόν. εκτός από τον Σνόου. αυτός θα πεθάνει αργότερα.

58Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Παρ 21 Ιουν 2013, 23:51

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μαγκι τι να πω?red card,outa tha ga βαλτω σε σποιλερ γαμωτοοο

59Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 00:45

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
με το νέο σύστημα δεν ξέρει πως να βάζει σποιλερ..και να φανταστείς αυτή το άλλαξε

60Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 00:56

????????

Anonymous

Επισκέπτης
σχολιο για το 9 επεισοδιο
Σπόιλερ:
καλα μηλαμε εχω πωροθει με την σειρα,ετσι ωπος παει θα μπει στο τοπ 1 μου!μπροστα απο walking dead and prison break

61Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 01:12

maggie

maggie

@Johnyboy: δεν το άλλαξα εγώ!!!

btw τώρα που το θυμήθηκα τι έγινε βαζελάκια? μείνατε εκτός ευρώπης? :haha:

sorry ρε χόκινς δεν ξέρω να βάζω spoiler tag με την καινούρια μαλακία >.<

και μην μασάς με τον θάνατο του Νεντ. επιστρέφει ως white walker. a song of Ice and Fire λέγεται η σειρά. αν με πιάνεις nice!

62Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 02:13

????????

Anonymous

Επισκέπτης
maggie έγραψε:@Johnyboy: δεν το άλλαξα εγώ!!!

btw τώρα που το θυμήθηκα τι έγινε βαζελάκια? μείνατε εκτός ευρώπης? :haha:

sorry ρε χόκινς δεν ξέρω να βάζω spoiler tag με την καινούρια μαλακία >.<

και μην μασάς με τον θάνατο του Νεντ. επιστρέφει ως white walker. a song of Ice and Fire λέγεται η σειρά. αν με πιάνεις nice!
εκανα καλο που δεν διαβασα το ποστ σου?φοβαμαι για τοιχον νεα σποιλερ

63Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 03:46

maggie

maggie

ήταν ένα καθαρά off topic post.

64Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 14:14

BlackLeg

BlackLeg

Ρε μαγκι πραγματικα αμα εχεις πει ενα πραγμα σωστο σε ολα αυτα τα κομμεντ θα τρυπησω τη μυτη μου. Σταματα να τρολαρεις το αμαθες παιδι.

65Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 22 Ιουν 2013, 20:59

maggie

maggie

σιγά τα αίματα με το τρύπημα της μύτης.

α btw δεν ξέρω να τρολάρω. μπορούν να στο επιβεβαιώσουν τα μέλη Shadow Ace (αν τον δεις ον τρύπα μου τη μύτη) & Τankianism.

66Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 23 Ιουν 2013, 00:07

Elidor

Elidor

Avarga
Ρε χεσε μας..

67Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 23 Ιουν 2013, 00:48

maggie

maggie

το flame και οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται. warn^

EDIT: double post ftw! Διαφωνώ

spoiler.Joffrey. major spoiler.

Σπόιλερ:

68Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 25 Ιουν 2013, 18:53

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
δες πρώτα ντέξτερ..

69Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 25 Ιουν 2013, 19:15

maggie

maggie

έχω δει κάτι ελάχιστα eps.

70Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Δευ 01 Ιουλ 2013, 19:14

BlackLeg

BlackLeg

71Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Δευ 08 Ιουλ 2013, 15:58

????????

Anonymous

Επισκέπτης
προχθες τελειωσα και την τριτη σεζον και εχω πορωθει αναμενο με αγωνια την 4η σεζον!!!
γιατι να πεθανει ο ρομπ σταααααρκ?!?μακραν το ποιο σοκινγκ επεισοδιο το 29!λανιστερ κουφαλες σας περιμενουνε κρεμαλες!!!
to game of thrones ειναι ανωτερο απο το lord of the rings γιατι δεν εχει ''καλους''και''κακους'' ωπος το lotr ο συγραφεας σε αφυνη να επυλεξης εσυ με ποιους θα εισαι!εγω ειμαι με τους στααααρκ!η μονη ξενερα που εφαγα σε αυτο το σηριαλ ειναι ο ΚΑΛ ΝΤΡΟΓΚΟ ο πιο μπαντας απο ολλους!ελεγα θα χωθει στον πολεμο με 40.000 δοθρακοι και θα τα μαμησει ολλα!και τελικα ψοφαει!!!!!!!!!πριν καν παει στον πολεμο...
ερωτηση---->μηπως εχει πει ο συγραφεας ποσα βιβλια θελει ακομα για το επικο φιναλε?γιατι φοβαμαι μην δει τα ραδικια αναποδα πριν το τελειωσει διοτι αντημετοπιζει προβληματα υγειας

72Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Δευ 08 Ιουλ 2013, 16:03

maggie

maggie

έχει να γράψει ακόμα 2 βιβλία, αλλά ενημέρωσε τους συντελεστές της σειράς πως θέλει να τη τελειώσουν σε περίπτωση που δει τα ραδίκια ανάποδα πριν βγάλει τα βιβλία.

73Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Δευ 08 Ιουλ 2013, 16:06

????????

Anonymous

Επισκέπτης
maggie έγραψε:έχει να γράψει ακόμα 2 βιβλία, αλλά ενημέρωσε τους συντελεστές της σειράς πως θέλει να τη τελειώσουν σε περίπτωση που δει τα ραδίκια ανάποδα πριν βγάλει τα βιβλία.
η 4η σεζον θα ειναι καλη εε?

74Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Πεμ 14 Νοε 2013, 23:35

Aldark

Aldark

Ααααχ , με κόπο και αίμα πέρασα τον πρώτο τόμο του Storm Of Swords (3η σαιζόν) και είμαι στον 2ο που θα είναι η 4η σαιζόν! Και τι να πω , ο άνθρωπος γράφει ποίηση στο βιβλίο καιρό έχω να διαβάσω τόσο καλό βιβλίο που να σε καθηλώνει με τις εξελίξεις!
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί έχω πολλά να πω , απλά θα δηλώσω ότι μετά την 3η σαιζόν (τρίτο βιβλίο α' τόμος , μιας και διαβάζω και δε βλέπω) ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Jaime ο οποίος εκεί που τον θεωρούσα έναν απαίσιο τύπο είναι ένας παρεξηγημένος , bad-ass τύπος (με ή χωρίς χέρι)
μ'αρέσουν και άρυα , τζον , όμπερυν μάρτελλ τελευταία , μπέρικ ντοντάριον , ο σκύλος τελευταία , ο τύριον ως χαρακτήρας είναι ο κορυφαίος φυσικά (και ο peter dinklage) δίνει ρέστα!!

Η 4η σαιζόν παιδιά δε σας απογοητεύσει ! Συνεχίζω να διαβάζω με ΑΜΕΙΩΤΟ ενδιαφέρον...

75Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] - Σελίδα 3 Empty Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Παρ 15 Νοε 2013, 16:56

GomuRumeninge

GomuRumeninge

Aldark έγραψε:Ααααχ , με κόπο και αίμα πέρασα τον πρώτο τόμο του Storm Of Swords (3η σαιζόν) και είμαι στον 2ο που θα είναι η 4η σαιζόν! Και τι να πω , ο άνθρωπος γράφει ποίηση στο βιβλίο καιρό έχω να διαβάσω τόσο καλό βιβλίο που να σε καθηλώνει με τις εξελίξεις!
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί έχω πολλά να πω , απλά θα δηλώσω ότι μετά την 3η σαιζόν (τρίτο βιβλίο α' τόμος , μιας και διαβάζω και δε βλέπω) ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Jaime ο οποίος εκεί που τον θεωρούσα έναν απαίσιο τύπο είναι ένας παρεξηγημένος , bad-ass τύπος (με ή χωρίς χέρι)
μ'αρέσουν και άρυα , τζον , όμπερυν μάρτελλ τελευταία , μπέρικ ντοντάριον , ο σκύλος τελευταία , ο τύριον ως χαρακτήρας είναι ο κορυφαίος φυσικά (και ο peter dinklage) δίνει ρέστα!!

Η 4η σαιζόν παιδιά δε σας απογοητεύσει ! Συνεχίζω να διαβάζω με ΑΜΕΙΩΤΟ ενδιαφέρον...
Στον 2ο τομο ο αγαπημενος χαρακτηρας σου θα γινει ο Νταβος(ω ναι)...Και αυτος ο ενθουσιασμος σου ελπιζω να κρατησει και στο Feast for Crows, το οποιο δν λεω οτι ειναι κακο αλλα δν ειναι σαν το Storm of Swords...Αυτα τα ολιγα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης