Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
178 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Δευ 20 Ιουν 2016, 23:52
Hawkins
και καλα να μην σε φανε τα σκηλια ;ppp καλο αχαχαχα
179 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 21 Ιουν 2016, 01:44
Aldark
χαχαχαχα
πώς σας φάνηκε ρε παιδιά;
είχα πιο πολύ χάυπ
είχε τις στιγμάρες του , αλλά δεν απέφυγε κλισεδιές!
πώς σας φάνηκε ρε παιδιά;
είχα πιο πολύ χάυπ
είχε τις στιγμάρες του , αλλά δεν απέφυγε κλισεδιές!
180 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 21 Ιουν 2016, 02:22
Patty D.Luffy
Γάμησεεεεεεεεεε!!! Έπος!!!!!!!
181 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 22 Ιουν 2016, 00:07
Hawkins
ηταν προβλεψιμο οτι θα εχανε ο ραμσει με badass εισοδο του δαχτιλου αλλα ηταν τοσο καλα γυρισμενο που δεν με ενοχλησε καν...εδωσε ρεστα ο ραμσει με την ερμηνεια του οταν ειδε τον στρατο των αρριν
πιστευω απο αποψη πλοκης το 10ο θα ειναι το καλητερο του κυκλου,ειναι ενδιαφερον τη θα γινει αν κριθει ενοχη η σερσει...θα την προστατεψη ο τομμεν η σαλταρε τελειος?
μονο εγω βρησκω τις σκηνες με τους δρακους βαρετες?
οχι τον wun wun ρε παιδια γιατι τον φαγατε γαμαγε!!!!!
πιστευω απο αποψη πλοκης το 10ο θα ειναι το καλητερο του κυκλου,ειναι ενδιαφερον τη θα γινει αν κριθει ενοχη η σερσει...θα την προστατεψη ο τομμεν η σαλταρε τελειος?
μονο εγω βρησκω τις σκηνες με τους δρακους βαρετες?
οχι τον wun wun ρε παιδια γιατι τον φαγατε γαμαγε!!!!!
182 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 22 Ιουν 2016, 13:09
Aldark
Σωστός σε όσα είπες , αλλά μέσα στη μάχη το ξεφτύλισαν. Τουλάχιστον τελειώσαμε με το βλάκα , μόνο η ηθοποιία του θα μου λείψει.
Ριπ Γουν!
Επεισόδιο 10 πιστεύω θα ναι κορυφή , και θα ναι και 67 λεπτά νομίζω...
Ριπ Γουν!
Επεισόδιο 10 πιστεύω θα ναι κορυφή , και θα ναι και 67 λεπτά νομίζω...
183 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 28 Ιουν 2016, 02:48
Aldark
2πλο ποστ , αλλά έσκασε...λοιπόν
spam post , από αλλού ρηποστ για να ξεκινησω συζητηση
spam post , από αλλού ρηποστ για να ξεκινησω συζητηση
- σποιλ:
- Λοιπόν , είμαστε εδώ παιδιά είδα τώρα το επεισόδιο... Βασικά ήταν εξαιρετικό , αλλά κρίντζαρα κάπου κάπου. Πάμε στο τι μου άρεσε...
1)ΤΖΟΝ ΣΝΟΟΥ μετράει , και μέτρησε η στέψη...Έγινε δηλαδίς Σταρκ από το λαό...Ο Βασιλιάς από το λαό (έστω απ'την αστική τάξη σύσσωμη , μετά από προτροπή της λαομάνας Λυάννας Μόρμοντ). Μέτρησε. Legitimate και υπέροχη σκηνή , συγκινήθηκα.
2)Σάνσα character development. Δείτε την απλά σήζον 1 , κοντράστ , επιτέλους. Αλλά θα ασχοληθώ μετά.
3)Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΟΜΑΓΚΑΝΤ! Breath taking πλάνο
4)Θάνατος Τόμμεν...απλά ο.ο
5)Τύριον χέρι του βασιλιά , αλλά θα τα ξαναπούμε κάτω για τη 10λεπτη σκηνη που προηγήθηκε
6)Ξερωγω , ηθοποια Φρευ , τζοναθαν πραυς , ολεννας , μαργκερυ , σερσει στη σκηνη βασανισμου
7)Ο Τζέιμι γιατί είμαι φανμπόυ
8)Ο Θήον γιατί είμαι φανμπόυ , αλλά νταξ δεν έχει λόγο ύπαρξης σχεδόν , μα να που είναι με τους νικητές και να που είχε κουλ φάτσα , σαν εμένα στις φωτός ήταν :p
9)ΜΙΚΡΟΔΑΧΤΥΛΟΣ , σας γαμάει ;) (άφησα για το τέλος τον καλύτερο παίχτη έβερ)
Τι δε μου άρεσε ;
1)Η 10λεπτη σκηνή πριν τον Τύριον , δηλαδίς το λογιδριο με τον Ναχάρις και μετά με τον Τύριον ο διάλογος. Ρε σεις κοιμήθηκα. Γαμιέστε. Αλλά νταξει , και καλά ήταν ποιοτικός , απλά δεν είμαι φαν και ήθελα δράση σήμερα.
2)Κριντζυ Γυναικοκρατεία; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Θα αναφερθώ εκτενώς , αλλά αν είχε μπει και η Σάνσα στο θρόνο του Βορρά θα ήταν ΝΤΑΙΝΕΡΥΣ , ΦΕΗΛ ΓΙΑΡΑ (ΑΣΑ) , ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΜΠΕΡΥΝ , ΣΕΡΣΕΙ στους θρονους. Δεν είμαι μισογύνης απλά τι φάση ξαφνικά δέχονται τις γυναικές; :p
3)Σέρσει βασίλισσα; Από πού κι ως πού; Οκ υποθέτω βγάζει ένα νόημα , ως μητέρα του νεκρού βασιλιά και συζήγος ενός άλλου...αλλά και πάλι..
4)Σάνσα πάρε το παλικάρι μωρή μην κάνεις μαλακίες...καλά αη γκεςς θα γαμήσεις τη Σέρσει , αν και μάλλον θα το κάνει όπως φαίνεται χαλαρά η Ντάνυ.
5)Η Άρυα κάνει τάημ τράβελ;
6)Ο Τζέιμι κάνει τάημ τράβελ;
7)Ο Βάρυς κάνει τάημ τράβελ;
8)Α στις γυναίκες ξέχασα και την Ολέννα που αφού πέθαναν όλοι είναι η κυρίαρχος του οίκου της (καλά αυτή έλεγχε και πριν εδώ που τα λέμε)
9)Κρίμα να χαθεί η Μάργκαιρυ τόσο γτπ όπως και ο Σπουργίτης...
10)Τι φάση τα παιδάκια;
11)Τι φάση η κωμωδία στη σκηνή με το Σαμ; (Αλλά λάμπανε αυτός και η Τσικ , μέτρησε)
12)Τα λέμε του χρόνου , τώρα δε θυμάμαι που αλλού κρίντζαρα , πολλά έγραψα....
184 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 28 Ιουν 2016, 10:23
Pagliacci
Kαλά η Σέρσι ειδικά δεν νομίζω να ρώτησε και κανέναν. Δεν νομίζω να έμεινε και κανείς να ρωτήσει
185 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τρι 28 Ιουν 2016, 13:42
Hawkins
πηγα να χισω το επεισοδιο γαμισε
αρχικα μου αρεσε ολλη η σκηνοθεσια στην δικη της σερσει ειχε κατι το μαγικο που δεν ειχαμε ξανα δει...
αυτοκτονια τομμεν απλα wtf δεν το περιμενα
μου αρεσε η υποκριτικη του high sparrow την στιγμη που καταλαβε οτι κατι θα παθει gg easy
γαμισε η σκηνη της ενναλαγης τζον μωρου με τζον μεγαλου...οπως γαμαει γενικα και η λιαννα μορμοντ! <3
η σκηνη που φωναζουν τηε king in the north ειναι απο τις αγαπημενες μου σε ολλους τους κυκλους...η φατσα του μικροδαχτυλου γαμησε και γ*** τους ηθοποιους!
καλισι κλασικα βαρετα πραγματα πολυ φουμα η γκομενα,ο λογος να αφησει τον νταριο πισω ειναι γελοιος! και τωρα τι θα γινει συνολο εχουν απομηνει 15 επεισοδια και αντι να επικεντρωθουμε στο westeros θα μας ζαληζουν παλη με το εσσος? αφου ειναι ο νταριο εκει...
γ*** τους theorist ρε πουστη μου και εγω ο μαλακας καθομαι και διαβαζω θεωριες που δυστηχως αποδειχτικαν ολλες σε αυτο το επεισοδιο
αρχικα μου αρεσε ολλη η σκηνοθεσια στην δικη της σερσει ειχε κατι το μαγικο που δεν ειχαμε ξανα δει...
αυτοκτονια τομμεν απλα wtf δεν το περιμενα
μου αρεσε η υποκριτικη του high sparrow την στιγμη που καταλαβε οτι κατι θα παθει gg easy
γαμισε η σκηνη της ενναλαγης τζον μωρου με τζον μεγαλου...οπως γαμαει γενικα και η λιαννα μορμοντ! <3
η σκηνη που φωναζουν τηε king in the north ειναι απο τις αγαπημενες μου σε ολλους τους κυκλους...η φατσα του μικροδαχτυλου γαμησε και γ*** τους ηθοποιους!
καλισι κλασικα βαρετα πραγματα πολυ φουμα η γκομενα,ο λογος να αφησει τον νταριο πισω ειναι γελοιος! και τωρα τι θα γινει συνολο εχουν απομηνει 15 επεισοδια και αντι να επικεντρωθουμε στο westeros θα μας ζαληζουν παλη με το εσσος? αφου ειναι ο νταριο εκει...
γ*** τους theorist ρε πουστη μου και εγω ο μαλακας καθομαι και διαβαζω θεωριες που δυστηχως αποδειχτικαν ολλες σε αυτο το επεισοδιο
186 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 00:57
Patty D.Luffy
Πωπωπωπω, τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!!!!
ΕΠΟΣ!!!!!
ΕΠΟΣ!!!!!
187 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 01:03
Aldark
Ποιος Ντάριο; 14 Επς έμειναν τα επόμενα 2 χρόνια , πάμε για τη μία σαιζόν πόλεμο με την Καλίση και μετά με Γουάητ Γουόκερς.
Μικροδάχτυλος , υπερβολικά τέλειος.
Αλλά και Βάρυς
δώστε βάση...
Μικροδάχτυλος , υπερβολικά τέλειος.
Αλλά και Βάρυς
δώστε βάση...
188 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 01:13
Hawkins
μονο οταν χανεις καποιον καταλαβενεις την απουσια του...παρακαλουσα να παιθανει ο τζοφρυ θυμαμαι και τωρα που παιθανε εχω ξενερωσει...αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι απλα λατρευα να τον μισω και δεν ηθελα να παιθανει για να εχω καποιον να με τσαντηζει
το ιδιο εχω παθει και με την μαργκερυ δεν της εδεινα πολυ σημασια,νταξ καλη ηταν αλλα δεν με τρελενε αλλα τωρα που το σκεφτομαι οτι δεν θα ειναι στους επομενους κυκλους ξενερωνω...και δεν εκανε και το walk of shame να δουμε κανα αποχαιρετηστιριο βυζι
το ιδιο εχω παθει και με την μαργκερυ δεν της εδεινα πολυ σημασια,νταξ καλη ηταν αλλα δεν με τρελενε αλλα τωρα που το σκεφτομαι οτι δεν θα ειναι στους επομενους κυκλους ξενερωνω...και δεν εκανε και το walk of shame να δουμε κανα αποχαιρετηστιριο βυζι
189 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 03:22
Patty D.Luffy
Τζοφρυ αγάπη, έρωτας. Ο Ράμσευ μπροστά του ήταν αγγελούδι.
Βυζάκι περίμενα να δω και εγώ.
Βυζάκι περίμενα να δω και εγώ.
190 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 10:20
Pagliacci
τώρα μη συγκρίνεται τον φλωμπομπάμπουρα τον Τζόφρυ με τον τρίτο καλύτερο χαρακτήρα της σειράς
191 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 10:32
Santouryuu
Μονο ραμσεϊ... Οι αλλοι δυο ποιοι ειναι; Μπρον χαλαρα και... ;
192 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Τετ 29 Ιουν 2016, 10:41
Pagliacci
Στάνις (the true king) και cercei
193 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Πεμ 30 Ιουν 2016, 22:01
Tcixlas
το βλέπω γω για αδερφογαμιάδικο γάμο του τζοναρου king of the north με τη λουλα την ξανθια
194 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Σαβ 16 Ιουλ 2016, 23:07
Santouryuu
θελω μπανερ ramsay bolton!
195 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 17 Ιουλ 2016, 12:44
Aldark
τι ράμσευ ρε άρρωστα νεκρόφιλα σαδιστικά παιδιά;;; χάνω πάσα ιδέαPagliacci έγραψε:τώρα μη συγκρίνεται τον φλωμπομπάμπουρα τον Τζόφρυ με τον τρίτο καλύτερο χαρακτήρα της σειράς
Τάυγουιν Λάννιστερ μόνο
να κι ο άλλοςSantouryuu έγραψε:Μονο ραμσεϊ... Οι αλλοι δυο ποιοι ειναι; Μπρον χαλαρα και... ;
Μπρον μετράει όμως , προπς
θεία του είναι όχι αδερφή τουTcixlas έγραψε:το βλέπω γω για αδερφογαμιάδικο γάμο του τζοναρου king of the north με τη λουλα την ξανθια
καλύτερα ban ramsay boltonSantouryuu έγραψε:θελω μπανερ ramsay bolton!
μιας και μπήκαμε σ'αυτή όμως την κουβέντα , πείτε φαβ χαρακτήρες να δούμε γούστα
196 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 17 Ιουλ 2016, 16:37
uchiha1991
βασικα οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειναι πολυ ενδιαφεροντες να τους παρακολουθεις.
οι 3 αγαπημενοι μου γενικα ειναι τυριον, ρομπ,και ο littlefinger.o ρομπ γιατι παντα μαρεσε το concept του πιτσιρικα που παιρνει τα ηνια οταν πεθαινει ξαφνικα ο πατερας του,πηγαινει για εκδικηση και αποδεικνυεται genius/leader ktl και τους γ@μ@ει ολους.Επισης επειδη θυμαμαι ημουν φρεσκοχωρισμενος τοτε, ειχα συγκινηθει με το λαβ στορυ με τη γκομενα του και το πως πεθαναν στο red wedding (το οποιο επεισοδιο ειναι το αγαπημενο μου μεχρι τωρα στη σειρα,πολυ συναισθημα)
ο littlefinger γιατι ειναι πανεξυπνος και τυχοδιωκτης και αν δεν ηταν αυτος στην ουσια δεν θα ειχε ξεκινησει η ολη ιστορια .Εγω αυτος θελω να γινει ο επομενος βασιλιας.
και ο τυριον γιατι ειναι ο τυριον.
επισης υπαρχουν και αλλοι χαρακτηρες που μαρεσαν αρκετα να παρακολουθω
(με σειρα προτεραιοτητας)
-ραμσει(νταξει ο χαρακτηρας αυτος απλα δεν υπαρχει..τελειως psycho..περιμενα συνεχεια να δω τι αλλο θα σκεφτει να κανει.Επισης ειχε πολυ ωραιο τελος)
-σερσει (ειδικα τωρα στο τελευταιο επεισοδιο αυτο που εκανε μετραγε πολυ)
-μπρον,hound (απλα ετσι,γιατι ειναι γαματοι)
- τζοφρει(για τους ιδιους λογους με ραμσει,εξαιρετικη και η ερμηνεια του ηθοποιου)
-ταιγουιν,τζειμι (γενικα εχω ενα θεμα με τους λανιστερ)
-ομπεριν (γαματο τελος)
σιχαινομαι οτιδηποτε εχει να κανει με την καλισι.Σοβαρα δεν αντεχω να τη βλεπω.Πολυ βαρετη η ιστορια της.Μεχρι και τον τυριον αρχισα να ψιλοβαριεμαι απο τοτε που πηγε στο πλευρο της.
Παλια δεν ανεχα επισης τον σνοου.Δε ξερω γιατι.Τωρα βελτιωθηκε στα ματια μου αρχιζει να μου φαινεται απλα οκ.
οι 3 αγαπημενοι μου γενικα ειναι τυριον, ρομπ,και ο littlefinger.o ρομπ γιατι παντα μαρεσε το concept του πιτσιρικα που παιρνει τα ηνια οταν πεθαινει ξαφνικα ο πατερας του,πηγαινει για εκδικηση και αποδεικνυεται genius/leader ktl και τους γ@μ@ει ολους.Επισης επειδη θυμαμαι ημουν φρεσκοχωρισμενος τοτε, ειχα συγκινηθει με το λαβ στορυ με τη γκομενα του και το πως πεθαναν στο red wedding (το οποιο επεισοδιο ειναι το αγαπημενο μου μεχρι τωρα στη σειρα,πολυ συναισθημα)
ο littlefinger γιατι ειναι πανεξυπνος και τυχοδιωκτης και αν δεν ηταν αυτος στην ουσια δεν θα ειχε ξεκινησει η ολη ιστορια .Εγω αυτος θελω να γινει ο επομενος βασιλιας.
και ο τυριον γιατι ειναι ο τυριον.
επισης υπαρχουν και αλλοι χαρακτηρες που μαρεσαν αρκετα να παρακολουθω
(με σειρα προτεραιοτητας)
-ραμσει(νταξει ο χαρακτηρας αυτος απλα δεν υπαρχει..τελειως psycho..περιμενα συνεχεια να δω τι αλλο θα σκεφτει να κανει.Επισης ειχε πολυ ωραιο τελος)
-σερσει (ειδικα τωρα στο τελευταιο επεισοδιο αυτο που εκανε μετραγε πολυ)
-μπρον,hound (απλα ετσι,γιατι ειναι γαματοι)
- τζοφρει(για τους ιδιους λογους με ραμσει,εξαιρετικη και η ερμηνεια του ηθοποιου)
-ταιγουιν,τζειμι (γενικα εχω ενα θεμα με τους λανιστερ)
-ομπεριν (γαματο τελος)
σιχαινομαι οτιδηποτε εχει να κανει με την καλισι.Σοβαρα δεν αντεχω να τη βλεπω.Πολυ βαρετη η ιστορια της.Μεχρι και τον τυριον αρχισα να ψιλοβαριεμαι απο τοτε που πηγε στο πλευρο της.
Παλια δεν ανεχα επισης τον σνοου.Δε ξερω γιατι.Τωρα βελτιωθηκε στα ματια μου αρχιζει να μου φαινεται απλα οκ.
197 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 17 Ιουλ 2016, 17:29
Santouryuu
δεν ξερω... ολοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο βασικα, εκτος απο ραμζεϊ
και μου αρεσουν ο νανος και ο ευνουχος... κανουν καλο διδυμο
ψοφος σε καλισι, σερσεϊ
ο λιτλφινγκερ με εχει μπερδεψει... ή τα κανει οντως ολα για την σανσα επειδη αγαπουσε το αλλο βοδι την κεϊτλιν ή για να γινει κινγκ... αν ειναι το πρωτο τοτε καλως, αν ειναι το δευτερο τοτε θα ξενερωσω... για μενα αν θελει καποιος να γινει κινγκ πρεπει να βαψει τα χερια του με αιμα, σαν τον ραμζεϊ ενα πραγμα <3
ειμαι μολις επεισοδιο 5, αλλα βλεπω τομμεν να τρωει πουλο, γιατι ειναι πιο ευνουχος απο τον ευνουχο
και μου αρεσουν ο νανος και ο ευνουχος... κανουν καλο διδυμο
ψοφος σε καλισι, σερσεϊ
ο λιτλφινγκερ με εχει μπερδεψει... ή τα κανει οντως ολα για την σανσα επειδη αγαπουσε το αλλο βοδι την κεϊτλιν ή για να γινει κινγκ... αν ειναι το πρωτο τοτε καλως, αν ειναι το δευτερο τοτε θα ξενερωσω... για μενα αν θελει καποιος να γινει κινγκ πρεπει να βαψει τα χερια του με αιμα, σαν τον ραμζεϊ ενα πραγμα <3
ειμαι μολις επεισοδιο 5, αλλα βλεπω τομμεν να τρωει πουλο, γιατι ειναι πιο ευνουχος απο τον ευνουχο
198 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 17 Ιουλ 2016, 20:31
Johnyman
ο uchiha με κάλυψε στα βασικά σημεία,πλην του ρομπ ίσως που μου είναι αδιάφορος. Αλλά γενικά πολύ αγαπημένο χαρακτήρα δεν έχω στο got. δεν το θεωρώ μειονέκτημα για τη σειρά,μάλιστα είναι από τις λίγες που απολαμβάνω κάθε επεισόδιο πολύ, ίσως όμως γι'αυτό δεν αναρριχάται πολύ ψηλά στη λίστα μου με τις αγαπημένες σειρές.
199 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 17 Ιουλ 2016, 21:15
Santouryuu
ουτε εγω θεωρω τον ρομπ ιδιοφυια... εκατσε και εχασε μονος του... του εκανε πλακα ενας σιχαμενος κωλογερος
200 Απ: Game Of Thrones [A Song Of Ice And Fire] Κυρ 17 Ιουλ 2016, 23:26
Santouryuu
RAMSAYYYYYYYYYYYYYYYYYY
NOOOOOOOOOOOOOO
NOOOOOOOOOOOOOO
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης