Η αληθεια για το λιωσιμο των παγων στον βορειο και στον νοτιο πολο:
Cannot be unseen
https://imgur.com/a/ng9XT
Cannot be unseen
https://imgur.com/a/ng9XT
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Να μην την περασαν για τυροπιταcore έγραψε:Άσε γιατί χτες το βράδυ πήγα να πάρω μια κρέπα αλμυρή και δεν μπορούσα να την κρατήσω….
Ντοπαρισμένη ήταν??
Τεράστια….
Elidor έγραψε:Καταρχην εκανες 3 ποστ στη σειρα. Κακο παιδι.... Και στην εικονα λεει πως ξοδεψε συνολικα 1492.69 δολλαρια, δηλαδη 1230.13 ευρω.
Και δεν ειναι τιποτα αυτα τα λεφτα για καποιον που παιζει WoW σχεδον απο την αρχη του. (2005 το beta). 28 ευρω ανα 2 μηνες για pre-paid +3 expansion τα 2 απο 50 ευρω=100 ευρω συνολο και το 3ο 30 ευρω αρα 130 ευρω ΜΟΝΟ για 3 expansions. 28 ευρω ανα 2 μηνες για 7 χρονια = 1176 ευρω περιπου. + 130 των expansion + κανα character transfer... Βγαλτε τα... Ο τυπος απλα ξοδεψε τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ που μπορει να ξοδεψει καποιος ο οποιος παιζει τοσα χρονια WoW.
Για αυτο ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου πως η Blizzard ειναι πολυ φιλοχρηματη εταιρια.
razor1911 έγραψε:Elidor έγραψε:Καταρχην εκανες 3 ποστ στη σειρα. Κακο παιδι.... Και στην εικονα λεει πως ξοδεψε συνολικα 1492.69 δολλαρια, δηλαδη 1230.13 ευρω.
Και δεν ειναι τιποτα αυτα τα λεφτα για καποιον που παιζει WoW σχεδον απο την αρχη του. (2005 το beta). 28 ευρω ανα 2 μηνες για pre-paid +3 expansion τα 2 απο 50 ευρω=100 ευρω συνολο και το 3ο 30 ευρω αρα 130 ευρω ΜΟΝΟ για 3 expansions. 28 ευρω ανα 2 μηνες για 7 χρονια = 1176 ευρω περιπου. + 130 των expansion + κανα character transfer... Βγαλτε τα... Ο τυπος απλα ξοδεψε τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ που μπορει να ξοδεψει καποιος ο οποιος παιζει τοσα χρονια WoW.
Για αυτο ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου πως η Blizzard ειναι πολυ φιλοχρηματη εταιρια.
Αυτο το λες εσυ ρωτα και καποιον αλλο αν θα εδινε 30 ευρω το 2μηνο για ενα παιχνιδι. Γιατι να δωσεις λεφτα για να παιξεις σε καποιον που σε εκμεταλλευεται και να μην παιξεις ενα ωραιο free game της προκοπης;
Υπαρχουν ενα σωρο παιχνιδια με ποιο γαματα γραφικα. Στον free server κανεις οτι θες χωρις να χρειαστει να δωσεις εσυ στον αλλο ενα μικρο ποσο για να σε βαλει μεσα να παιξεις
Ενταξει αλλα εχω δικαιο με αυτα που λεω για αυτο το παιδακια παιζουν ολα LoL αντι για το WoW για σκεψου το. Το WoW σαπιζει με τους παλιους τους παιχτεςSantouryuu έγραψε:razor1911 έγραψε:Elidor έγραψε:Καταρχην εκανες 3 ποστ στη σειρα. Κακο παιδι.... Και στην εικονα λεει πως ξοδεψε συνολικα 1492.69 δολλαρια, δηλαδη 1230.13 ευρω.
Αυτο το λες εσυ ρωτα και καποιον αλλο αν θα εδινε 30 ευρω το 2μηνο για ενα παιχνιδι. Γιατι να δωσεις λεφτα για να παιξεις σε καποιον που σε εκμεταλλευεται και να μην παιξεις ενα ωραιο free game της προκοπης;
Υπαρχουν ενα σωρο παιχνιδια με ποιο γαματα γραφικα. Στον free server κανεις οτι θες χωρις να χρειαστει να δωσεις εσυ στον αλλο ενα μικρο ποσο για να σε βαλει μεσα να παιξεις
το ιδιο με τον ελιντορ ειπες, απλα με αλλα λογια...
:haha: :haha:Patty D Luffy έγραψε:Ρε Santo, σίγουρα είσαι 23??
Μήπως είσαι 33 και το κρύβεις?? :xD:
razor1911 έγραψε:Καφεδακι κανεις;
Κερναω εγω!!
:xD: :xD: :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης