Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 06 Ιουν 2013, 12:30
Aldark
ιαπωνεζα τραγουδιστρια τραγουδαει ντραγκονμπολλ οπενινγκ στα ελληνικα!
kawaaaaaaaaiii
kawaaaaaaaaiii
253 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 06 Ιουν 2013, 12:48
razor1911
Ωραιο που το ανακαλυψες;Aldark έγραψε:ιαπωνεζα τραγουδιστρια τραγουδαει ντραγκονμπολλ οπενινγκ στα ελληνικα!
kawaaaaaaaaiii
254 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 06 Ιουν 2013, 13:07
Aldark
ανιμε//γρ
255 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 11 Ιουν 2013, 19:31
razor1911
Xαμός σε facebook και twitter με την απίστευτη ... ελληνική έμπνευση
Πηγη(source):
prisonplanet.gr
- Σπόιλερ:
- Κάτι σας ... θυμίζει; Είναι πάντως ένα απίστευτο ποίημα που όποιος το έγραψε είχε φοβερή έμπνευση και φυσικά είναι πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω. Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που … πολεμάω!
Θέλω να γίνω αριστερός. Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.
Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.
Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.
Θέλω να γίνω αριστερός. Ένα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.
Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.
Θέλω να γίνω αριστερός. Μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω … έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.
Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.
Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.
Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.
Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να βρίζω τον Χριστό. Αλλοδαποί αλλόθρησκοι να μ’ έχουν για αρχηγό.
Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη. (aristeidisdikaios, parapolitika)
Πηγη(source):
prisonplanet.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την razor1911 στις Τρι 11 Ιουν 2013, 19:33, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Η αληθεια!!)
256 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 11 Ιουν 2013, 19:39
Aldark
^προφανως ειναι χιουμοριστικο αλλα μονο αριστεροι δε τα κανουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ αυτα.
257 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 11 Ιουν 2013, 19:43
????????
εμα τυμι χρηση αυγει
258 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 26 Ιουν 2013, 02:12
Santouryuu
ΕΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!razor1911 έγραψε:Xαμός σε facebook και twitter με την απίστευτη ... ελληνική έμπνευση
- Σπόιλερ:
Κάτι σας ... θυμίζει; Είναι πάντως ένα απίστευτο ποίημα που όποιος το έγραψε είχε φοβερή έμπνευση και φυσικά είναι πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω. Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς, αυτό που … πολεμάω!
Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη, να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.
Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να ‘χω κουτάλια κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία. Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.
Θέλω να γίνω αριστερός. Ένα με τους παρίες, κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.
Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων, κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.
Θέλω να γίνω αριστερός. Μονά-ζυγά δικά μου. Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να μένω στην Εκάλη. Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να εισβάλω στη Βουλή. Να καταλάβω … έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.
Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω. Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού. Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.
Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση. Ν’ αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.
Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα. Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.
Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια. Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να βρίζω τον Χριστό. Αλλοδαποί αλλόθρησκοι να μ’ έχουν για αρχηγό.
Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω, μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός. Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να είμαι χιπ και τρέντι. Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ’ έχουν για αφέντη. (aristeidisdikaios, parapolitika)
Πηγη(source):
prisonplanet.gr
------------------------------------------------------------------------------
χ0αχ0α0χ0α0χχα0χα0α0χ0α
- Σπόιλερ:
259 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 26 Ιουν 2013, 12:48
Aldark
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι επικος τυπος!Santouryuu έγραψε:ΕΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!razor1911 έγραψε:Xαμός σε facebook και twitter με την απίστευτη ... ελληνική έμπνευση
- Σπόιλερ:
Κάτι σας ... θυμίζει; Είναι πάντως ένα απίστευτο ποίημα που όποιος το έγραψε είχε φοβερή έμπνευση και φυσικά είναι πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.
Πηγη(source):
prisonplanet.gr
------------------------------------------------------------------------------
χ0αχ0α0χ0α0χχα0χα0α0χ0α
- Σπόιλερ:
https://www.facebook.com/pages/Justin-John-Bieber/180733531983058
βεβαια ειναι σελιδα βλεπω εδω και οχι ανθρωπος...
263 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 20:21
razor1911
kosni21:
Μονο για playstation?:buhu: εχει παρει η Sony μονοπωλιο τα μισα games της ιαπωνιας
264 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 20:25
kosni21
φιλαρακι σορυ δεν ξερω να σου απαντησω αλλα νομιζω κ το 1 μονο για πλεη ηταν οποτε..
265 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 21:59
Aldark
kosni21 έγραψε:
sugoiiii! φαινεται πολυ καλυτερο απο τη μουφα το unlimited cruise φαινεται που χα προμηθευτει πριν 3 περιπου χρονια...ειναι για ps3 και psvita δυστυχως μονο ε; καλα και για wii(u) να βγαινε του χρονου θα το επαιρνα οποτε...
266 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:39
petrikios
Επισκέπτ έγραψε:εμα τυμι χρηση αυγει
Ρε Χοκινς οχι και Χρυση Αυγη ρε αγορι μου,δεν σε ειχα για τετοιον....
267 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:41
????????
ρε πετρικιε δεν καταλαβες οτι ειρωνευοταν?κοιτα την ορθογραφια :p
268 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 22:53
petrikios
Την ορθογραφια κοιταξα και πηγε το μυαλο μου στον Χοκινς,,απλα ηθελα να τονισω και να εξεφτελισω για αλλη μια φορα την ασχετοσυνη
269 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 01 Ιουλ 2013, 23:08
Santouryuu
λαος στρατος εθνικισμος!
270 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 02 Ιουλ 2013, 20:35
razor1911
Περνα απο τον στρατο φιλε μου αν εισαι τυχερος δεν θα πας i-4 αν σε πανε απο ψυχιατρο τελειωσες, ειναι εκει κατι 30ρηδες δεν τους νοιαζει αν σε βγαλουν i-5
273 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 08 Ιουλ 2016, 02:53
Deathracer2009
???????? έγραψε:εμα τυμι χρηση αυγει
Χοκινς εσυ εισαι παλι;
274 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 08 Ιουλ 2016, 10:57
Tcixlas
και νεκρούς ανασταίνει
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης