δηλαδή η μοναδική κάτοικος Αλάσκας είναι βυζαρού...ενδιαφέρον
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
51 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 06 Ιουλ 2012, 15:28
Johnyman
52 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 06 Ιουλ 2012, 16:35
Elidor
maxuris έγραψε:Elidor έγραψε:Δεν ξερω αν οι Γερμανιδες ειναι βυζαρουδες, εδω που τις βλεπω σαν τουριστριες παντως κατι ψηλα, χοντρα, ατσουμπαλατρολλειναι.
?
54 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 06 Ιουλ 2012, 19:57
maxuris
Johnyman έγραψε:δηλαδή η μοναδική κάτοικος Αλάσκας είναι βυζαρού...ενδιαφέρον
Στη Σιβηρια δηλαδης τι γινεται ?
55 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 06 Ιουλ 2012, 21:55
Johnyman
το επόμενο meeting να γίνει κάπου πολύ βόρεια :inlove:
56 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 06 Ιουλ 2012, 21:56
razor1911
Αλεξανδρουπολη να γινειJohnyman έγραψε:το επόμενο meeting να γίνει κάπου πολύ βόρεια :inlove:
57 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 07 Ιουλ 2012, 15:48
IwantCookie
οι γερμανίδες μάγκες είναι σαν τις ελληνίδες στο θέμα βυζί... παιζει να είναι μούφα ο χάρτης
58 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 07 Ιουλ 2012, 20:48
razor1911
IwantCookie έγραψε:οι γερμανίδες μάγκες είναι σαν τις ελληνίδες στο θέμα βυζί... παιζει να είναι μούφα ο χάρτης
Τι λες ρε ειμαστε διαφορετικη φυλη απο αυτους αλιμονο αν ειμασταν σαν και αυτους.
59 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 07 Ιουλ 2012, 21:33
IwantCookie
για βυζιά μιλάμε πάντα
60 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Σαβ 07 Ιουλ 2012, 22:14
razor1911
ok τερμα ομως το off topic
Ερχεται το the hobbit απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων:
61 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 06:53
Santouryuu
razor1911 έγραψε:ok τερμα ομως το off topic
μας τα εχουν ζαλισει.... μετα θα ερθεο το dwarf μετα το orc μετα το troll....
62 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 14:31
Elidor
Santouryuu έγραψε:razor1911 έγραψε:ok τερμα ομως το off topic
μας τα εχουν ζαλισει.... μετα θα ερθεο το dwarf μετα το orc μετα το troll....
Και σε ειχα και σε εκτιμηση.... Ξεπεσες στα ματια του Αρχοντα του φορουμ.
63 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 19:50
Santouryuu
επειδη σιχαινομαι να πηδανε τη φημη γαματων ταινιων με ανουσια sequel? :P
64 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 20:08
Johnyman
το χόμπιτ είναι βιβλίο,όπως και ο άρχοντας..
και έχω την εντύπωση πως προηγείται του άρχοντα(ωστόσο δεν είμαι σίγουρος,οπότε μην το πάρετε τοις μετρητοίς)
και έχω την εντύπωση πως προηγείται του άρχοντα(ωστόσο δεν είμαι σίγουρος,οπότε μην το πάρετε τοις μετρητοίς)
65 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 20:14
Santouryuu
εχεις δικιο.... αλλα και παλι το θεωρω αστειο.... :P
οπως επισης θεωρω αστειο που γυριστηκε ειδικα ταινια για τoν wolverine. οπως θεωρω αστειο το οτι οι πειρατες της καραϊβικης εγιναν τριλογια. αυτα :P
οπως επισης θεωρω αστειο που γυριστηκε ειδικα ταινια για τoν wolverine. οπως θεωρω αστειο το οτι οι πειρατες της καραϊβικης εγιναν τριλογια. αυτα :P
66 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 20:16
Elidor
Santouryuu έγραψε:εχεις δικιο.... αλλα και παλι το θεωρω αστειο.... :P
sequel? Δεν θα το ελεγα... Κατι πιο πολυ σαν prequel ειναι αυτο και οπως ειπε ο Τζονυς ειναι βλιβλιο και αυτο του Τολκιν.
67 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 20:30
Santouryuu
δεν λεω, μπορει να η ταινια να γαμει! αλλα εμενα μου κανει για εμπορευματοποιηση, να βγαλουμε κι αλλα λεφτα. αυτο δεν το δεχομαι. πρεπει να ξερεις ποτε πρεπει να σταματησεις.
edit:
edit:
68 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Κυρ 08 Ιουλ 2012, 20:44
Johnyman
μάλιστα,απ'όσο ξέρω θα βγουν δύο ταινίες χόμπιτ.Η μία θα είναι το βιβλίο σε ταινία,η άλλη θα είναι άσχετη με το βιβλίο
69 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 10 Ιουλ 2012, 17:17
Choperfan
ωραια θα πρεπει να ναι η ταινια παντως μαρεσε απο το τρειλερ
71 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 16 Ιουλ 2012, 12:27
core
Καλά πλάκα μας κάνουν έτσι;;;
Υπάρχουν αυτές οι πινακίδες;;
72 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 16 Ιουλ 2012, 15:32
razor1911
ναι ειναι ολες μαζεμενες σε ενα μεροςcore έγραψε:Καλά πλάκα μας κάνουν έτσι;;;
73 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Δευ 16 Ιουλ 2012, 15:35
core
Ήθελα να ήξερα ποιος έδινε εντολές για να φτιαχτούν αυτές οι πινακίδες;
Μου φαίνεται πολύ κουλό…
Κάτι σαν τις μικρές αγγελίες του ΑΜΑΝ…
Μου φαίνεται πολύ κουλό…
Κάτι σαν τις μικρές αγγελίες του ΑΜΑΝ…
75 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 17 Ιουλ 2012, 10:30
core
Που θα φτάσουμε……
Η γενετική πάει κατά…..
Η γενετική πάει κατά…..
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης