Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε...
152 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 13 Σεπ 2012, 18:00
razor1911
Ενα τετοιο ηθελα τζαμπα
153 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 13 Σεπ 2012, 21:02
core
εγώ θα δώσω το δικό μου και θα πάω να το πάρω...
τα specs του είναι πολύ καλά....
154 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 14 Σεπ 2012, 10:19
razor1911
Μου δινεις το δικο σου δωρεαν σε εμενα;core έγραψε:εγώ θα δώσω το δικό μου και θα πάω να το πάρω...
155 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Παρ 14 Σεπ 2012, 12:19
core
Δωρεάν….;;
Χμμμ……. Να το σκεφτώ….
Χμμμ……. Να το σκεφτώ….
157 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τρι 18 Σεπ 2012, 22:07
razor1911
Νεο καρναβαλι ερχεται
158 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 01:25
Patty D.Luffy
Και έλεγα τι να ντυθώ στις απόκριες!!! :xD:
159 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 10:56
core
Ε αυτή το παράκανε πιστεύω….
Είπαμε να κάνεις ένα cosplay άλλα όχι και να κάνεις την ζωή σου όλη cosplay….
Είπαμε να κάνεις ένα cosplay άλλα όχι και να κάνεις την ζωή σου όλη cosplay….
160 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 15:02
Patty D.Luffy
Καλα, αν σαλέψει ο κόσμος...
Αν και πιστεύω το έκανε για τη δημοσιότητα πιο πολύ!!
Αν και πιστεύω το έκανε για τη δημοσιότητα πιο πολύ!!
161 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 15:43
core
Ναι παίζει και αυτό…
162 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 16:21
Dr. Jimalicious
Καλά και δεν μπορούσε να επιλέξει ένα χαρακτήρα με πιο πολύ κρέας; Την βλέπω και θέλω να την ταΐσω, για να μην την πάρει κανένα καναρίνι και φύγει...
163 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 16:50
core
Καλά…. Δεν το έκανα ποτέ αυτό….
164 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 19 Σεπ 2012, 20:51
razor1911
Να τος ο Χαρος:
Διπλα στον Tupac
Διπλα στον Tupac
165 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 20 Σεπ 2012, 11:46
core
Θρύλος ο Tupac….
166 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 03 Οκτ 2012, 16:27
core
Επιτέλους και επίσημα…
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…
http://www.ypodomes.com/index.php/astiki-anaptixi/athlitikes-upodomes/item/15518-σε-3-χρόνια-η-πάτρα-θα-αποκτήσει-τη-δική-της-πίστα-φόρμουλα-1
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…
http://www.ypodomes.com/index.php/astiki-anaptixi/athlitikes-upodomes/item/15518-σε-3-χρόνια-η-πάτρα-θα-αποκτήσει-τη-δική-της-πίστα-φόρμουλα-1
167 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 03 Οκτ 2012, 17:08
razor1911
Κριμα για την υπολοιπη Ελλαδα. Επρεπε να διαλεξουν ενα πιο καταλληλο μερος την θεσσαλονικη ωστε να μπορουν να ερχονται ολοι
168 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 03 Οκτ 2012, 18:15
razor1911
Ατμοπλοιο πισινα:
169 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 03 Οκτ 2012, 20:25
Patty D.Luffy
ΡΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ???
Είναι δυνατόν ?? Πίστα F1? Το διάβαζα σήμερα κια νόμιζα είναι φάρσα...
Συγνώμη που δεν γουστάρω για την κάβλα μου και μόνο να βουτήξω πιο βαθια τη χώρα στα σκατά... Μας κόβουν κάθε παροχή σε υγεία και παιδεία, τσεκουρώνουν απο παντού, η ανεργία χτυπάει κόκκινο, από το επόμενο εξάμηνο δεν θα έχουμε βιβλία, και ποιο το αποτέλεσμα?? Πίστα F1?? Στην Ελλάδα?? Είναι ποτέ δυνατόν? Στο κολοκοτρονίτσι?? Βοήθησε με ρε core σε παρακαλώ γιατί εγώ δεν βλέπω λόγω να ανυπομονώ.. Και η Τουρκία που έστησε πίστα πριν κάτι χρόνια τα είδαμε τα αποτελέσματα... Συγνώμη εντάξει και εμένα μαρέσει η F1, αλλαπροτιμώ η γιαγιά μου να έχει ιατρική περίθαλψη, οι γονείς μου να πληρώνονται και εγώ να πάρω βιβλία το άλλο εξάμηνο.. Δεν φορολογούμαστε για να κάνουν τόσο άδοξεσ κινήσεις στην πιο κρίσιμη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα μετά από τα χρόνια της κατοχής!!
Και σας παρακαλώ παιδιά , ας με πείσει κάποιος για το αντίθετο!!
Είναι δυνατόν ?? Πίστα F1? Το διάβαζα σήμερα κια νόμιζα είναι φάρσα...
Συγνώμη που δεν γουστάρω για την κάβλα μου και μόνο να βουτήξω πιο βαθια τη χώρα στα σκατά... Μας κόβουν κάθε παροχή σε υγεία και παιδεία, τσεκουρώνουν απο παντού, η ανεργία χτυπάει κόκκινο, από το επόμενο εξάμηνο δεν θα έχουμε βιβλία, και ποιο το αποτέλεσμα?? Πίστα F1?? Στην Ελλάδα?? Είναι ποτέ δυνατόν? Στο κολοκοτρονίτσι?? Βοήθησε με ρε core σε παρακαλώ γιατί εγώ δεν βλέπω λόγω να ανυπομονώ.. Και η Τουρκία που έστησε πίστα πριν κάτι χρόνια τα είδαμε τα αποτελέσματα... Συγνώμη εντάξει και εμένα μαρέσει η F1, αλλαπροτιμώ η γιαγιά μου να έχει ιατρική περίθαλψη, οι γονείς μου να πληρώνονται και εγώ να πάρω βιβλία το άλλο εξάμηνο.. Δεν φορολογούμαστε για να κάνουν τόσο άδοξεσ κινήσεις στην πιο κρίσιμη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα μετά από τα χρόνια της κατοχής!!
Και σας παρακαλώ παιδιά , ας με πείσει κάποιος για το αντίθετο!!
170 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 03 Οκτ 2012, 20:39
Elidor
Βρε αστροπελεξ, εσυ τι πιστευεις το κρατος θα δωσει λεφτα για κατι τετοιο? Δεν το νομιζω... Ιδιωτες θα επενδυσουν... Και το κρατος απλα θα κερδιζει απο τον τουρισμο που θα φερει η πιστα...
171 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Τετ 03 Οκτ 2012, 23:54
razor1911
Πίστα αγώνων Φόρμουλα 1 αναμένεται να αποκτήσει η Πάτρα, καθώς το υπουργείο Ανάπτυξης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη της επένδυσης στην αναπτυξιακό νόμο και αναμένεται η έγκριση από τη Βουλή, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.
Παλι τζαμπα λεφτα θα φανε αυτοι
Παλι τζαμπα λεφτα θα φανε αυτοι
172 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 04 Οκτ 2012, 00:03
Elidor
Παλι, μπορει να χρησιμοποιησουν χρηματοδωτηση απο την Ε.Ε. Σε παρα πολλα εργα το κανουν και μαλιστα εχουν εξω στημενες ταμπελες με τα νουμερα(τα χρηματα δηλαδη) και απο που τα βρηκαν.
Μου φαινεται υπερβολικο για να ειναι αληθινο, καθαρα και μονο με χρηματα του κρατους να φτιαξουν τετοια πιστα... Οσο πιθανο ειναι ο Σκαι να φερει το game of thrones αλλο τοσο πιθανο ειναι και αυτο.
Μου φαινεται υπερβολικο για να ειναι αληθινο, καθαρα και μονο με χρηματα του κρατους να φτιαξουν τετοια πιστα... Οσο πιθανο ειναι ο Σκαι να φερει το game of thrones αλλο τοσο πιθανο ειναι και αυτο.
173 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 04 Οκτ 2012, 08:36
Dr. Jimalicious
Καλά μας κοροϊδεύουν;
Άμα δεν υπάρχει οδηγός, ναύτης, αστροναύτης ή όποιον σκατά άλλον χρειάζονται οι τουρίστες για να έρθουν και να κινηθούν στην χώρα, για ποιά αύξηση του τουρισμού μιλάμε;
Αν δεν υπάρχει μια σταθερότητα στην χώρα, τι θα πουν οι τουρίστες, ότι " Α υπάρχει πίστα Φ1 στην Πάτρα, κάτσε να τσεκάρω τα Google Maps να δω που είναι...α την βρήκα... ε πέφτει λίγο μακριά από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη (σημείωση: δεν έχω καμία προκατάληψη απέναντι στην Πάτρα ή οποιαδήποτε άλλη πόλη, απλά συνήθως οι τουρίστες πάνε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά) αλλά θα καβαλήσω το μικρό μου πόνυ, αφου έχουν απεργία τα πάντα...και οι εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα, και θα πάω. Ωπα! Να ένας άνθρωπος που τρώει από τα σκουπίδια. Fantastic! *snapshot click*. Το αποφάσισα, θα περάσω τις διακοπές μου στην Πάτρα."
Δηλαδή είναι απίστευτοι οι άνθρωποι. Νομίζουν ότι το να δώσουν λεφτά για την πίστα ( ακόμα και ιδιώτες να είναι) χωρίς να υπάρχει μια οικονομική, εργασιακή και περιθαλπτική σταθερότητα στην χώρα, θα πατήσει τουρίστας. ΣΚΑΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ! Αν το κράτος, μάλιστα, είναι αυτό που δίνει τα λεφτά, τότε οφείλω να τους πω ότι η 12 χρονη ξαδέρφη μου κάνει καλύτερη διαχείριση χρημάτων από αυτούς.
Αφού ρε μπετονότουβλα δεν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για τουρισμό, επιδεινώνεις το κλίμα για να προσελκύσεις τουρισμό; Πάλι ληγμένα LSD σας φέρανε στο υπουργείο;
Αυτά τα πολλά από εμένα και ελπίζω, όπως είπες και εσύ Elidor, να μην ισχύει.
Άμα δεν υπάρχει οδηγός, ναύτης, αστροναύτης ή όποιον σκατά άλλον χρειάζονται οι τουρίστες για να έρθουν και να κινηθούν στην χώρα, για ποιά αύξηση του τουρισμού μιλάμε;
Αν δεν υπάρχει μια σταθερότητα στην χώρα, τι θα πουν οι τουρίστες, ότι " Α υπάρχει πίστα Φ1 στην Πάτρα, κάτσε να τσεκάρω τα Google Maps να δω που είναι...α την βρήκα... ε πέφτει λίγο μακριά από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη (σημείωση: δεν έχω καμία προκατάληψη απέναντι στην Πάτρα ή οποιαδήποτε άλλη πόλη, απλά συνήθως οι τουρίστες πάνε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά) αλλά θα καβαλήσω το μικρό μου πόνυ, αφου έχουν απεργία τα πάντα...και οι εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα, και θα πάω. Ωπα! Να ένας άνθρωπος που τρώει από τα σκουπίδια. Fantastic! *snapshot click*. Το αποφάσισα, θα περάσω τις διακοπές μου στην Πάτρα."
Δηλαδή είναι απίστευτοι οι άνθρωποι. Νομίζουν ότι το να δώσουν λεφτά για την πίστα ( ακόμα και ιδιώτες να είναι) χωρίς να υπάρχει μια οικονομική, εργασιακή και περιθαλπτική σταθερότητα στην χώρα, θα πατήσει τουρίστας. ΣΚΑΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ! Αν το κράτος, μάλιστα, είναι αυτό που δίνει τα λεφτά, τότε οφείλω να τους πω ότι η 12 χρονη ξαδέρφη μου κάνει καλύτερη διαχείριση χρημάτων από αυτούς.
Αφού ρε μπετονότουβλα δεν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για τουρισμό, επιδεινώνεις το κλίμα για να προσελκύσεις τουρισμό; Πάλι ληγμένα LSD σας φέρανε στο υπουργείο;
Αυτά τα πολλά από εμένα και ελπίζω, όπως είπες και εσύ Elidor, να μην ισχύει.
174 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 04 Οκτ 2012, 12:21
core
Το όλο θέμα το είχαν ξαναβγάλει στην επιφάνεια πριν από καμιά 5ετία και λεγόταν ότι η πίστα θα φτιαχνόταν στην Σέρρες!!
Πριν από κανα μήνα και κάτι διάβασα ένα άρθρο ότι τελικά θα την φτιάξουν στον Πειραιά (πράγμα το οποίο μου φαινόταν και απίθανο) και τελικά δεν υλοποιήθηκε και ξαφνικά μας πετάνε τώρα για την Πάτρα!
Μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση των δημοσιογράφων.
Μπορεί και όντος να το έχουν βάλει στα σχέδια θα δείξει…
Patty σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ…
Ένα τέτοιο έργο πιστεύω χρειαζόταν στην Ελλάδα για να τραβήξει και τον τουρισμό στην Ελλάδα και να μην ξεχνάμε ότι είναι και από τα πολύ ακριβά αθλήματα και τραβάει ακριβό τουρισμό…
Επιπλέον θα δημιουργηθούν θέσης εργασίας αρκετές…
Από την άλλη βέβαια μια τέτοια περίοδο δεν είναι καιρός για τέτοιες κατασκευές…
Είναι μεγάλο το άνοιγμα και η χώρα έχει πρόβλημα…
Όπως είπε και η Patty η ανεργία χτυπάει κόκκινο και όσοι δουλεύουν δεν παίρνουν παρά μόνο ψίχουλα σε σχέση με αυτά που πληρώνουν σε εφορίες και χαράτσια και το μ!@#νι της μάνας τους…
Πριν από κανα μήνα και κάτι διάβασα ένα άρθρο ότι τελικά θα την φτιάξουν στον Πειραιά (πράγμα το οποίο μου φαινόταν και απίθανο) και τελικά δεν υλοποιήθηκε και ξαφνικά μας πετάνε τώρα για την Πάτρα!
Μπορεί να είναι και παραπληροφόρηση των δημοσιογράφων.
Μπορεί και όντος να το έχουν βάλει στα σχέδια θα δείξει…
Patty σε καταλαβαίνω και σε συμπονώ…
Ένα τέτοιο έργο πιστεύω χρειαζόταν στην Ελλάδα για να τραβήξει και τον τουρισμό στην Ελλάδα και να μην ξεχνάμε ότι είναι και από τα πολύ ακριβά αθλήματα και τραβάει ακριβό τουρισμό…
Επιπλέον θα δημιουργηθούν θέσης εργασίας αρκετές…
Από την άλλη βέβαια μια τέτοια περίοδο δεν είναι καιρός για τέτοιες κατασκευές…
Είναι μεγάλο το άνοιγμα και η χώρα έχει πρόβλημα…
Όπως είπε και η Patty η ανεργία χτυπάει κόκκινο και όσοι δουλεύουν δεν παίρνουν παρά μόνο ψίχουλα σε σχέση με αυτά που πληρώνουν σε εφορίες και χαράτσια και το μ!@#νι της μάνας τους…
175 Απ: Oτιδηποτε ανακαλυψατε και θα θελατε να το μοιραστειτε... Πεμ 04 Οκτ 2012, 14:26
Elidor
Θεσεις εργασιες οχι για Ελληνες παντως...
Παρόμοια θέματα
» Αν θελατε να ειχατε την ικανοτητα ενος φρουτου πια ικανοτητα θα θελατε????
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
» Ποιους χαρακτήρες της σειράς θα θέλατε να ξαναδείτε;
» Για ποιόν "άγνωστο" χαρακτήρα θα θέλατε να μάθετε τα περισσότερα
» Στον κοσμο ποιου anime/manga θα θελατε να ειστε?
» Ποιά από τις προπονήσεις των πρωταγωνιστών θα θέλατε να δείτε πιο πολύ σε Flashback και γιατί ???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης