Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα.

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

Elidor

Elidor

Avarga
Jim McDuck έγραψε:Ο Μανώλης ήταν ένας πολίτης που απλά πήγαινε στην γυναίκα του,και τον σφάξαν...
Ο Αλεξάκης κάτι θα του έκανε του αστυνομικού για να αντιδράσει γενικά...
ΟΚ,ναι το παραέχεσε αλλά δεν παίζει,και ο μικρός λερωμένη την είχε την φωλιά του...
Γιατί λοιπόν για τον μικρό τόση φασαρία και κακός χαμός,και τον άλλον μια φορά και τέρμα...
Δεν λέω, ας βρίσουν τουλάχστον την αστυνόμευση...Κάποια αντίδραση βρε αδερφέ...

Καλα λεει, εστω αυτο...

Οποιος εβριζε τοτε τους "μπατσους" ηταν ηρωας...

Οποιος βριζει τωρα τους μεταναστες ειναι ακροδεξιος, φαστιστας, χρυσαυγητης...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Jim McDuck έγραψε:Ο Μανώλης ήταν ένας πολίτης που απλά πήγαινε στην γυναίκα του,και τον σφάξαν...
Ο Αλεξάκης κάτι θα του έκανε του αστυνομικού για να αντιδράσει γενικά...
ΟΚ,ναι το παραέχεσε αλλά δεν παίζει,και ο μικρός λερωμένη την είχε την φωλιά του...
Γιατί λοιπόν για τον μικρό τόση φασαρία και κακός χαμός,και τον άλλον μια φορά και τέρμα...
Δεν λέω, ας βρίσουν τουλάχστον την αστυνόμευση...Κάποια αντίδραση βρε αδερφέ...

το αν ο μικρος ειχε λερωμενη τη φωλια του αυτο δεν ειναι δικαιολογια.
Ισα ισα που επειδη ηταν παιδι πρεπει να συγχωρειται.
Αν το παιδι αυτο ηταν ο γιος του ή ο ανιψιος του ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν θα το σκοτωνε. αλλα τωρα τι τον ενοιαζε; δεν ηταν το αιμα του.
Και επισης αν το παιδι ηταν συγγενης σου δεν θα λεγες για λερωμενες φωλιες...

maggie

maggie

σημερα εχει eurovision...να την δειτε ολοι, ειναι το μεγαλυτερο πανυγηρι -με την κακη εννοια- που υπαρχει...πρεπει να το δειτε λοιπον...

Elidor

Elidor

Avarga
15 χρονων, 2 το βραδυ στα εξαρχεια, μικρη διαφωνια με τον αστυνομικο, σιγουρα δεν την ειχε καθαρη παντως την φωλιτσα του. Κατακρινω τον θανατο!

Ομως... ΔΕΝ ειδα και το ξαναλεω, ΔΕΝ ειδα, αυτη την αντιδραση και "αγανακτηση" για τον Μανωλη..

maggie

maggie

^δες eurovision τουλαχιστον.

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:^δες eurovision τουλαχιστον.

10 η ωρα εχει νανι.

maggie

maggie

warn για offtopic! red card,outa tha ga

Fallenangie

Fallenangie

Elidor έγραψε:Παρωτρηνω με τον ΑΝΤ1 για να δειτε μια ειδηση απλα... Δεν ειμαι δημοσιογραφος του, ουτε εχω συμφερον εγω να δεις ΑΝΤ1...

Και δεν συγκρινω θανατους.

Μιλαω για την αντιδραση του κοσμου και για την σταση των αναρχικων και πανω απο ολα των καναλιων.

Με το να μου λες πως αντεδρασε ο κοσμος στην μια περιπτωση και πως ΔΕΝ αντεδρασε στην αλλη.

Ρε συ,χεστηκαμε ο ενας για το αν ζει ο αλλος.Πεφτει καποιος στον δρομο και δεν δινουμε καμια σημασια.Μονο αν ακουσουμε απ την TV για καποια αιματοχυσια,και δολοφονιες με αλλοδαπους.

Βλεπεις τον αλλον να λεει ο λαος με στηριζει,διαβαζει ΑΠΟ ΜΕΣΑ οτι τον συναντανε στον δρομο και του λενε θα σ δωσω την συνταξη μ.

Και βαλε αν το θες στην λιστα,την γειτονισα μ.
Πεθανε ο γιος της σκληρηνση κατα πλακας.Και πηγε η γυναικα μες τον πονο της,να παρει αυτην την ριμαδα την αποζημειωση.Με το που βγηκε την πλακωσαν στον ξυλο,την πεταξαν κατω απο το πεζοδρομιο,και την σερναν.Και δυστυχως για καποιους,δεν ηταν αλλοδαποι και μεταναστες.Ελληνες ηταν,και δεν εγινε τιποτα.Το θεμα δεν πηρε καμια διασταση.Ασε με να ρωταω κι εγω το ΓΙΑΤΙ?

Γιατι με την Marfin δεν εγινε τιποτα?
Και γιατι ειχαν πει στους εργαζομενους τοτε να πανε να δουλεψουν?Το κεφαλαιο πανω απο ολα.
Και γιατι βασικα δεν εγινε μεγαλο θεμα?Γιατι δεν ΠΟΥΛΗΣΕ στην τελικη.

Τωρα για οσους βριζουν τους αστυνομικους και τους αποκαλουν μπατσους και για οσους βριζουν τους μεταναστες,δεν μπορω να παρω θεση,γιατι ουτε τους αποκαλω η τους βριζω προσφωνοντας τους μπατσους ουτε με τους αλλοδαπους εχω θεμα.

Και επειδη εχω και να φυγω,ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ας παψουμε τα βαζουμε ταμπελες σε ολους και σε ολα.Μας εχουν κανει κω....νιο και τα χουμε με ολους.
Αν δολοφονησεις να τιμωρησαι.Κι ας εισαι κι ο Παπας(αλλα αυτο ειναι αλλο ωραιο θεμα).

Και @Jim δεν ξερω τι ηταν και τι δεν ηταν ο Γρηγοροπουλος,γιατι ειτε μαθω ειτε οχι,ειναι στο χωμα,οποτε δεν θα γινει καποια αλλαγη.Το ιδιο ισχυει και για τις παραπανω περιπτωσεις.

Τα λεμε!

Elidor

Elidor

Avarga
Ναι σωστα... Για την μαρφιν φταινε οι καπιταλιστες και το κεφαλαιο... Οχι οι αναρχικοι... Σωστα σωστα...

Κατι τελευταιο για να τελειωνουμε.

Οι Ελληνες ειναι επισης, κλεφτες, δολοφονοι, τραμπουκοι και εγκληματιες. Ωραια...

Δεν μας φτανουν οι δικοι μας, θελουμε και τους ξενους μεταναστες?

Δηλαδη τι? Επειδη ειναι οι ελληνες, αυτο αποτελει δικαιολογια στο να ειναι και οι μεταναστες?

Γιατι πολυ ακουγεται αυτη η καραμελα και με κουρασε τελευταια...

Αυτα απο εμενα, πειτε οτι θελετε τωρα, δεν με νοιαζει.

Να ζησει, η πολυπολιτισμικη μας κοινωνια... Ζητω!

Fallenangie

Fallenangie

Elidor έγραψε:Ναι σωστα... Για την μαρφιν φταινε οι καπιταλιστες και το κεφαλαιο... Οχι οι αναρχικοι... Σωστα σωστα...

Κατι τελευταιο για να τελειωνουμε.

Οι Ελληνες ειναι επισης, κλεφτες, δολοφονοι, τραμπουκοι και εγκληματιες. Ωραια...

Δεν μας φτανουν οι δικοι μας, θελουμε και τους ξενους μεταναστες?

Δηλαδη τι? Επειδη ειναι οι ελληνες, αυτο αποτελει δικαιολογια στο να ειναι και οι μεταναστες?

Γιατι πολυ ακουγεται αυτη η καραμελα και με κουρασε τελευταια...

Αυτα απο εμενα, πειτε οτι θελετε τωρα, δεν με νοιαζει.

Να ζησει, η πολυπολιτισμικη μας κοινωνια... Ζητω!

Διακρινω τονο ειρωνιας?

Η καραμελα ποια ειναι δηλαδη?Το οτι μονο οι ειδησεις με αλλοδαπους εγκληματιες πουλανε ειναι κατι που συμβαινει.
Στο ντουκου περνανε οι "δικοι μας".

Ρωτα πως περνανε οι δικοι μας στο εξωτερικο.

Eurovision!Τι ωραια!Πεταμενα λεφτα του κοσμακι για μια μπουρδα,και μετα "γιατι δεν βγηκαμε πρωτοι!?"
Δεν ξερω ουτε αν αξιζει να το δω για το χαβαλε...
Σπόιλερ:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
@Fallen&woman Χμμμ...
Δεν θα έλεγα,αλλά θα ήξερα...
Και είπα οτι αντέδρασε υπερβολικά...Κανείς δεν είπε ότι του άξιζε να πεθάνει
Έπρεπε να τον πάρει απ'το αυτί και να τον κλείσει κρατητήριο για την νύχτα...
Αν ήμουν εγώ,και μου πετούσαν πέτρες,θα τους πλάκωνα στο ξύλο...
Α και εγώ 16 ήμουν πρίν 6 μήνες αλλά δεν έκανα οτι μα**κια ήθελα...Και δεν θεωρούσα τον εαυτό μου παιδί...
Ποτέ δεν συναίνεσα στην δολοφονία του,αλλά σιχάθηκα το πόσο την εκμεταλλεύτηκαν...
Τώρα που δεν συμφέρει,τώρα μόκο...
Και ναί δυστυχώς ισχύει το:"Δεν το ξέρω δεν έγινε" στην ζωή μας...
Λυπάμε για την γειτονισσά σου,ειλικρινά.
Και τέτοιες ιστορίες πρέπει να ακούγονται για να βλέπουμε τα χάλια μας...
Φυσικά και δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα σε άλλους...
Αλλά δεν φταίμε και για όλα εμείς...
@Ελιδόρα Όχι ρε ο Τσακ Νόρρις φταίει για την Μαρφίν...
Σοβαρά τώρα...
Φτάνουμε και από μόνοι μας...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

maggie

maggie

Elidor έγραψε:15 χρονων, 2 το βραδυ στα εξαρχεια, μικρη διαφωνια με τον αστυνομικο, σιγουρα δεν την ειχε καθαρη παντως την φωλιτσα του. Κατακρινω τον θανατο!

Ομως... ΔΕΝ ειδα και το ξαναλεω, ΔΕΝ ειδα, αυτη την αντιδραση και "αγανακτηση" για τον Μανωλη..
ηταν Σαββατο..η μαμα του τον αφηνε μεχρι τις 3 τα Σαββατα...και στα εξαρχεια υπαρχουν και γαμω τα μαγαζια, μια καβα εχει και την πρασινη νεραιδα :inlove: και αλλη μια στο πολυγωνο :inlove:

Elidor

Elidor

Avarga
Eιρωνια? Ναι!

Και ας το θεσω και λιγο εγωιστικα στο κατω κατω...

Στην χωρα τους γαμω θα εκανα τα ιδια? Ε?

Οι Ελληνες της βορειου υπειρου περνανε τα πανδινα απο τους αλβανους.

Αμα εγω παω στο πακισταν κτλπ, θα αφησουν εμενα και την γυναικα/αδερφη/γκομενα/κορη μου να κυκλοφορουμε οπως θελουμε εξω?

Δεν θα μας καταπιεζουν δηλαδη? Εμεις τι ειμαστε?

Ολη η κουλτουρα της Ευρωπης στο Ελλαδισταν μαζευτηκε γαμω την αριστερα μου...

Α και μαγκιες... Ενα σας λεω.... Απογραφη Πληθυσμου.... Ψαχτε το λιγακι.. Δεν θα πω τιποτα παραπανω.

maggie

maggie

^οχι ρε βλακαμαν δεν ειρωνευομαι.

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:^οχι ρε βλακαμαν δεν ειρωνευομαι.

Δεν μιλαγα σε εσενα βλακογομουν....

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Στην τελική χέστηκα...
Εγώ θα φύγω έξω να ζήσω ζωή και κότα...
Σιγά μην μείνω εδώ...
Μήπως θέλουν να τους κάνω και αέρα;
Ελλάδα άντε γεία μέχρι να ξαναγίνεις Ελλάδα...

maggie

maggie

Elidor έγραψε:

να εκανες quote τοτε, τσιμπα και ενα warn για οφφτοπικ. you failed,sir.

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:
Elidor έγραψε:

να εκανες quote τοτε, τσιμπα και ενα warn για οφφτοπικ. you failed,sir.

Αη μωρη..

Elidor

Elidor

Avarga
Jim McDuck έγραψε:Στην τελική χέστηκα...
Σιγά μην μείνω εδώ...

Πως θα πας οξω ωρες Τζιμ?

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Με μερικά λεφτά που μάζεψα...
Αν καταφέρω να περάσω οδοντοιατρική,σώθηκα...

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

Αν το Αλέξη τον είχαν φάει οι λαθρομετανάστες τότε το γεγονός αυτό θα προκαλούσε την ίδια αντίδραση που προκάλεσε και ο θάνατος του Μανώλη.
Θέλω να πω ότι κομουνιστές και αναρχικοί, δεν θα έδειχναν την "μεγάλη ανθρωπιά" που έδειξαν για τον αδικοχαμένο Αλέξη, μέσα απ' τις πορείες και τις διαδηλώσεις. Με τη σειρά τους τα ΜΜΕ δεν θα το έκαναν μεγάλο θέμα γιατί πολύ απλά προωθούν την αριστερά.

Elidor

Elidor

Avarga
Tony Tony Chopper έγραψε:γιατί πολύ απλά προωθούν την αριστερά.

Ειπες με 2 κουβεντες αυτο που προσπαθω να πω εδω και ωρα με ολοκληρα σεντονια ποστ.

Σου βγαζω το καπελο, τελος.

Elidor

Elidor

Avarga
Jim McDuck έγραψε:Με μερικά λεφτά που μάζεψα...
Αν καταφέρω να περάσω οδοντοιατρική,σώθηκα...

Βρε χαμμενε?

ΣΣΑΣ δεν ηθελες? Τωρα θες πολιτικη οδοντιατρικη?

Και ωραια σχολη... Δυσκολη αλλα ωραια.

maggie

maggie

Elidor έγραψε:
Jim McDuck έγραψε:Στην τελική χέστηκα...
Σιγά μην μείνω εδώ...

Πως θα πας οξω ωρες Τζιμ?
^πανω δεξια εχεις 4 κοκκινα κουμπακια με πορτοκαλι γραμματοσειρα και ενα εικονιδιο με ενα ερωτηματικο...πας σε αυτο που λεει "EDIT+", πατας πανω του με αριστερο κλικ και σε βγαζει στον μεγαλο επεξεργαστη, εκει επεξεργαζεσαι το ποστ σου, μπορεις να προσθετεις η να αφαιρεις πραγματα η να διορθωνεις...μετα πατας αποστολη...ετσι αποφευγονται τα νταμπλ ποστ...σε παρακαλω παρα πολυ να απομνημονευσεις την διαδικασια που περιεγραψα παραπανω και να την εφαρμοζεις...δεν σου ριχνω warn επειδη ειναι η πρωτη σου φορα...να προσεχεις απο εδω και περα.

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ή ΣΣΑΣ και εδώ(ή απλά στρατός στις διάφορες σχολές άνω του 15)
Ή οδοντοιατρική και έξω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» -ΠΟΛΙΤΙΚΗ-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης