Elidor έγραψε:Παρωτρηνω με τον ΑΝΤ1 για να δειτε μια ειδηση απλα... Δεν ειμαι δημοσιογραφος του, ουτε εχω συμφερον εγω να δεις ΑΝΤ1...
Και δεν συγκρινω θανατους.
Μιλαω για την αντιδραση του κοσμου και για την σταση των αναρχικων και πανω απο ολα των καναλιων.
Με το να μου λες πως αντεδρασε ο κοσμος στην μια περιπτωση και πως ΔΕΝ αντεδρασε στην αλλη.
Ρε συ,χεστηκαμε ο ενας για το αν ζει ο αλλος.Πεφτει καποιος στον δρομο και δεν δινουμε καμια σημασια.Μονο αν ακουσουμε απ την TV για καποια αιματοχυσια,και δολοφονιες με αλλοδαπους.
Βλεπεις τον αλλον να λεει ο λαος με στηριζει,διαβαζει ΑΠΟ ΜΕΣΑ οτι τον συναντανε στον δρομο και του λενε θα σ δωσω την συνταξη μ.
Και βαλε αν το θες στην λιστα,την γειτονισα μ.
Πεθανε ο γιος της σκληρηνση κατα πλακας.Και πηγε η γυναικα μες τον πονο της,να παρει αυτην την ριμαδα την αποζημειωση.Με το που βγηκε την πλακωσαν στον ξυλο,την πεταξαν κατω απο το πεζοδρομιο,και την σερναν.Και δυστυχως για καποιους,δεν ηταν αλλοδαποι και μεταναστες.Ελληνες ηταν,και δεν εγινε τιποτα.Το θεμα δεν πηρε καμια διασταση.Ασε με να ρωταω κι εγω το ΓΙΑΤΙ?
Γιατι με την Marfin δεν εγινε τιποτα?
Και γιατι ειχαν πει στους εργαζομενους τοτε να πανε να δουλεψουν?Το κεφαλαιο πανω απο ολα.
Και γιατι βασικα δεν εγινε μεγαλο θεμα?Γιατι δεν ΠΟΥΛΗΣΕ στην τελικη.
Τωρα για οσους βριζουν τους αστυνομικους και τους αποκαλουν μπατσους και για οσους βριζουν τους μεταναστες,δεν μπορω να παρω θεση,γιατι ουτε τους αποκαλω η τους βριζω προσφωνοντας τους μπατσους ουτε με τους αλλοδαπους εχω θεμα.
Και επειδη εχω και να φυγω,ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ας παψουμε τα βαζουμε ταμπελες σε ολους και σε ολα.Μας εχουν κανει κω....νιο και τα χουμε με ολους.
Αν δολοφονησεις να τιμωρησαι.Κι ας εισαι κι ο Παπας(αλλα αυτο ειναι αλλο ωραιο θεμα).
Και @Jim δεν ξερω τι ηταν και τι δεν ηταν ο Γρηγοροπουλος,γιατι ειτε μαθω ειτε οχι,ειναι στο χωμα,οποτε δεν θα γινει καποια αλλαγη.Το ιδιο ισχυει και για τις παραπανω περιπτωσεις.
Τα λεμε!