Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα.

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 10]

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
συγνωμη παρασυρθηκα

maggie

maggie

petrikios έγραψε:Ενας πυροσβεστης γυμνος να σου σβησει το παθος ειναι το δωρο σου??
θα ζηταγα τετοιο δωρο απο τον Eli? δεν θα ζουσα τωρα ellefson is dead.

@everyone: φχαριστωωω aww

petrikios έγραψε:Παρακαλω να μιλατε κοσμια εντος του φορουμ
μην μπλεκεσαι με τα προσωπικα τους.

Santouryuu

Santouryuu

ARTHAN έγραψε: Παιδιά, νομίζω ότι θα πρέπει να ανοιχτεί νέο topic για την πολιτική, γιατί αυτό εδώ είναι για την μετανάστευση και τον ρατσισμό και έχουμε ξεφύγει λίγο. Σχετικά με τον ρατσισμό, εγώ θα πω σε όλους σας ανεξαιρέτως να προσέχετε τέτοιες ρατσιστικές ιδεολογίες και όσα άτομα φανατίζονται υπερβολικά με αυτές. Τα μεγαλύτερα και περισσότερα εγκλήματα στον πλανήτη έχουν γίνει από άτομα, χώρες, κυβερνήσεις, οργανώσεις με τέτοιου είδους ρατσιστική ιδεολογία. Δεν σας λέω να μην πιστεύετε ό,τι θέλετε (ακόμα κι αν νομίζω ότι το πιστεύω σας είναι τελείως λάθος) αλλά προσέξτε τον φανατισμό. Υπενθυμίζω αυτό που έκανε ένας τυπάς στην Σουηδία που το έπαιζε σταυροφόρος και σκότωσε γύρω στα 100 παιδιά σε μια κατασκήνωση. Για το ΚΚΕ και για τον λόγο που το στηρίζω σαν κόμμα, μπορεί να απαντηθεί αναλυτικά στο καινούργιο topic που θα είναι καθαρά για την πολιτική.

για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης του σταλιν θα μας πεις τιποτα;

ελεος πια με τις ανακριβειες εδω μεσα!

ARTHAN

ARTHAN

Santouryuu έγραψε:
ARTHAN έγραψε: Παιδιά, νομίζω ότι θα πρέπει να ανοιχτεί νέο topic για την πολιτική, γιατί αυτό εδώ είναι για την μετανάστευση και τον ρατσισμό και έχουμε ξεφύγει λίγο. Σχετικά με τον ρατσισμό, εγώ θα πω σε όλους σας ανεξαιρέτως να προσέχετε τέτοιες ρατσιστικές ιδεολογίες και όσα άτομα φανατίζονται υπερβολικά με αυτές. Τα μεγαλύτερα και περισσότερα εγκλήματα στον πλανήτη έχουν γίνει από άτομα, χώρες, κυβερνήσεις, οργανώσεις με τέτοιου είδους ρατσιστική ιδεολογία. Δεν σας λέω να μην πιστεύετε ό,τι θέλετε (ακόμα κι αν νομίζω ότι το πιστεύω σας είναι τελείως λάθος) αλλά προσέξτε τον φανατισμό. Υπενθυμίζω αυτό που έκανε ένας τυπάς στην Σουηδία που το έπαιζε σταυροφόρος και σκότωσε γύρω στα 100 παιδιά σε μια κατασκήνωση. Για το ΚΚΕ και για τον λόγο που το στηρίζω σαν κόμμα, μπορεί να απαντηθεί αναλυτικά στο καινούργιο topic που θα είναι καθαρά για την πολιτική.

για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης του σταλιν θα μας πεις τιποτα;

ελεος πια με τις ανακριβειες εδω μεσα!

Φίλτατε Santouryuu, έχω κάνει την αυτοκριτική μου σε μια ίδια πολιτική αντιπαράθεση με τον Ελίδορα. Τσέκαρέ το, στο παρακάτω quote. Παρακαλώ την επόμενη φορά, πριν με κρίνεις, να ρίξεις μαι ματιά σε τι έχω ποστάρει πρωτύτερα. Ξέρω και για τα καλά, σωστά και ηρωικά που έχει κάνει ο κομμουνισμός αλλά ξέρω να βλέπω και να αναγνωρίζω και τις μακακίες, τα λάθη, τα εγκλήματά του:

ARTHAN έγραψε:
Elidor έγραψε:Αρα και ο Σταλιν ο οποιος σκωτοσε καμια 20.000 ατομα ηταν ρατσιστης και φασιστας... Το λυσαμε και αυτο...!

Όχι, δεν είπα ότι όποιος έκανε εγκλήματα είναι κατ' ανάγκη ρατσιστής ή φασίστας (παρεπιπτόντως, ο διαχωρισμός σου μεταξύ φασισμού, ναζισμού και Ελληνικού εθνικισμού είναι σωστή, για αυτό από εδώ και στο εξής θα προσπαθώ και εγώ να χωρίζω αναλόγως αυτές τις κατηγορίες). Αυτό που είπα είναι ότι τα περισσότερα εγκλήματα ανά τον κόσμο έχουν γίνει από ακροδεξιές, εθνικιστικές και ρατσιστικές οργανώσεις κι όχι ότι μόνο αυτοί είναι που έχουν κάνει εγκλήματα. Και εμείς οι κομμουνιστές δεν είμαστε αθώοι, έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, μακακίες κι εγκλήματα.
Και προσωπικά δεν στηρίζω Στάλιν. Έκανε και καλά πράγματα, όπως ραγδαία ανάπτυξη της βιομηχανίας, ηλεκτροδότηση όλης ή σχεδόν όλης της Σοβιετικής Ένωσης, νίκησε τον κύριο όγκο της Ναζιστικής μηχανής, αλλά έκανε και πολλά εγκλήματα (όπως στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις κτλ.).
Επίσης δεν θεωρώ ότι οι εθνικιστές δεν έχουν κάνει και καλά πράγματα. Ακόμα κι ο Παπαδόπουλος έκανε και καλά πράγματα για τον τόπο, παρόλο που είμαι τελείως αντίθετος της χούντας και η οποία μάλλον θα με είχε κατ' οίκον περιορισμό ή θα με έστελνε σε κάνα ξερονήσι λόγω της ιδεολογίας μου.
Σημείωση: Επιμένω πως πρέπει να φτιαχτεί νέο topic για την πολιτική. Η συζήτηση αυτή θα πάρει πάρα πολύ καιρό και για αυτό πιστεύω ότι χρειάζεται δικό της topic.

razor1911

razor1911

Elidor έγραψε:Αφου το γαμησαμε με θρησκευτικα κτλπ, σε λιγο θα λεμε και το τι ψηφιζουμε εδω μεσα, ας το γαμησουμε λιγο περισσοτερο^^

Ακουω γνωμες, η δικη μου θα ερθει μετα.
Εξω οι ξενοι απ την Ελλαδα και ψηφο σε κανεναν ......
Εχουν φτιαξει ετσι την κοινωνια για να υπαρχουν μονο καταναλωτες

core

core

Να κλείσει η αγορά για 3 χρόνια και να επιτρέπονται μόνο ελληνικά προϊόντα… gj!

ARTHAN

ARTHAN

Σήμερα και αύριο 48ωρη απεργία! Άντε να κατεβούμε στους δρόμους! Και μη πείτε ότι αυτό δεν θα ανατρέψει την κατάσταση, γιατί αν δεν είμασταν εμείς οι Έλληνες τόσο φλώροι θα κατεβαίναν 2-3 εκατομμύρια στον δρόμο και θα σου έλεγα μετά τι πομολάρες θα έκλαναν η Ελληνική κι η Ευρωπαϊκή κυβέρνηση, καθώς κι όλοι οι καπιταλιστές παγκοσμίως.
Και όλους τους μετανάστες να διώξουμε δεν θα γίνει τίποτα όσο θα υπάρχουν καθάρματα καπιταλιστές που θα μας ξεζουμίζουν, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους...

Elidor

Elidor

Avarga
E και αμα κανας καταστηματαρχης δεν κλεισει το μαγαζι του, ξερετε εσεις, κλειστε το εσεις με το ζορι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Παρόμοια θέματα

-

» -ΠΟΛΙΤΙΚΗ-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης