Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα.

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Πιθανοτατα θα μου τη πεσετε ολοι μαζι με αυτο που θα πω αλλα η κομματικοποιηση ανεξαρτητου πλευρας θεωρω πως απλως σας κανει προβατα... Απο εκει και περα η αληθεια ειναι πως δεν κατανοω τον εθνικισμο καθως δεν εχω καμμια εθνικη συνειδηση... Βλεπω ανθρωπους οχι φυλες...

Red Dragon

Red Dragon

ολα τα κομματα της ελλαδας ειναι @@@@@@@@@ χωρις καμοια εξαιρεση.

Elidor

Elidor

Avarga
Red Dragon έγραψε:ολα τα κομματα της ελλαδας ειναι @@@@@@@@@ χωρις καμοια εξαιρεση.

Αυτες οι γενικολογιες σας.... Ολα τα κομματα της Ελλαδας δεν τα γνωριζεται ουτε εσεις, ουτε εγω, ουτε κανεις.... Ειναι ολοκληρη λιστα που πιανει πολλες κολλες Α4 για να γεμησει.... Τα κομματα δεν ειναι μοναχα τα 4-5 που ξερεται επειδη αυτα παιρνουν τις περισσοτερες ψηφους..

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Elidor πιστευεις πως για να εισαι πολιτικοποιημενος πρεπει αναγκαστικα να εισαι και κομματικοποιημενος?

Elidor

Elidor

Avarga
Οχι, ομως για να ψηφισεις πρεπει να εισαι πολιτικοποιημενος, αν δεν θες να ψηφισεις μεινε μακρυα απο τα κομματα, ομως μη νομιζεις πως θα αλλαξεις κατι με το να λες απλα πως "δεν μαρεσει κανενα κομμα"...

Ετσι λεγαν και οι περισσοτεροι μαγκιες στις τελευταιες εκλογες οταν πινανε τον καφε τους "ειναι ολοι για τον πουτσο δεν ψηφιζω κανενα" και βγηκε το Πασοκ εχωντας ψηφιστει απο λιγοτερους απτους μισους Ελληνες..

ARTHAN

ARTHAN

Παιδιά, νομίζω ότι θα πρέπει να ανοιχτεί νέο topic για την πολιτική, γιατί αυτό εδώ είναι για την μετανάστευση και τον ρατσισμό και έχουμε ξεφύγει λίγο. Σχετικά με τον ρατσισμό, εγώ θα πω σε όλους σας ανεξαιρέτως να προσέχετε τέτοιες ρατσιστικές ιδεολογίες και όσα άτομα φανατίζονται υπερβολικά με αυτές. Τα μεγαλύτερα και περισσότερα εγκλήματα στον πλανήτη έχουν γίνει από άτομα, χώρες, κυβερνήσεις, οργανώσεις με τέτοιου είδους ρατσιστική ιδεολογία. Δεν σας λέω να μην πιστεύετε ό,τι θέλετε (ακόμα κι αν νομίζω ότι το πιστεύω σας είναι τελείως λάθος) αλλά προσέξτε τον φανατισμό. Υπενθυμίζω αυτό που έκανε ένας τυπάς στην Σουηδία που το έπαιζε σταυροφόρος και σκότωσε γύρω στα 100 παιδιά σε μια κατασκήνωση. Για το ΚΚΕ και για τον λόγο που το στηρίζω σαν κόμμα, μπορεί να απαντηθεί αναλυτικά στο καινούργιο topic που θα είναι καθαρά για την πολιτική.

Elidor

Elidor

Avarga
Αρα και ο Σταλιν ο οποιος σκωτοσε καμια 20.000 ατομα ηταν ρατσιστης και φασιστας... Το λυσαμε και αυτο...!

ARTHAN

ARTHAN

Elidor έγραψε:Αρα και ο Σταλιν ο οποιος σκωτοσε καμια 20.000 ατομα ηταν ρατσιστης και φασιστας... Το λυσαμε και αυτο...!

Όχι, δεν είπα ότι όποιος έκανε εγκλήματα είναι κατ' ανάγκη ρατσιστής ή φασίστας (παρεπιπτόντως, ο διαχωρισμός σου μεταξύ φασισμού, ναζισμού και Ελληνικού εθνικισμού είναι σωστή, για αυτό από εδώ και στο εξής θα προσπαθώ και εγώ να χωρίζω αναλόγως αυτές τις κατηγορίες). Αυτό που είπα είναι ότι τα περισσότερα εγκλήματα ανά τον κόσμο έχουν γίνει από ακροδεξιές, εθνικιστικές και ρατσιστικές οργανώσεις κι όχι ότι μόνο αυτοί είναι που έχουν κάνει εγκλήματα. Και εμείς οι κομμουνιστές δεν είμαστε αθώοι, έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, μακακίες κι εγκλήματα.
Και προσωπικά δεν στηρίζω Στάλιν. Έκανε και καλά πράγματα, όπως ραγδαία ανάπτυξη της βιομηχανίας, ηλεκτροδότηση όλης ή σχεδόν όλης της Σοβιετικής Ένωσης, νίκησε τον κύριο όγκο της Ναζιστικής μηχανής, αλλά έκανε και πολλά εγκλήματα (όπως στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις κτλ.).
Επίσης δεν θεωρώ ότι οι εθνικιστές δεν έχουν κάνει και καλά πράγματα. Ακόμα κι ο Παπαδόπουλος έκανε και καλά πράγματα για τον τόπο, παρόλο που είμαι τελείως αντίθετος της χούντας και η οποία μάλλον θα με είχε κατ' οίκον περιορισμό ή θα με έστελνε σε κάνα ξερονήσι λόγω της ιδεολογίας μου.
Σημείωση: Επιμένω πως πρέπει να φτιαχτεί νέο topic για την πολιτική. Η συζήτηση αυτή θα πάρει πάρα πολύ καιρό και για αυτό πιστεύω ότι χρειάζεται δικό της topic.

Elidor

Elidor

Avarga
Το παρον τοπικ ειχε πολιτικο θεμα απο την αρχη, απλα γενικευσαμε λιγο αυτο το θεμα, μη σκας συνεχα εδω.

Οποτε λοιπον αφου ολοι καναν εγκληματα ας αφησουμε τα εγκληματα και ας πιασουμε τις ιδεολογιες... Θα συμφωνησω μαζι σου πως ολοι καναν εγκληματα και πως εσυ δεν εισαι ο Σταλιν οπως και εγω δεν ειμαι ο Μουσολινι η ο Χιτλερ... Αρα ας μεινουμε στο θεμα της ιδεολογιας και ας αφησουμε απ'εξω τους αριθμους των νεκρων, ποιος σκοτωσε περισσοτερους κτλπ..

maggie

maggie

^topic για πολιτικη υπαρχει ηδη και δημιουργος του ειστε εσεις κυριε αντμινιστρειτορ...καταχραστης εξουσιας ειστε και τιποτα λιγοτερο ουτε περισσοτερο...θελω τα λεφτα μου πισω ρε!!!

ARTHAN

ARTHAN

Elidor έγραψε:Το παρον τοπικ ειχε πολιτικο θεμα απο την αρχη, απλα γενικευσαμε λιγο αυτο το θεμα, μη σκας συνεχα εδω.

Οποτε λοιπον αφου ολοι καναν εγκληματα ας αφησουμε τα εγκληματα και ας πιασουμε τις ιδεολογιες... Θα συμφωνησω μαζι σου πως ολοι καναν εγκληματα και πως εσυ δεν εισαι ο Σταλιν οπως και εγω δεν ειμαι ο Μουσολινι η ο Χιτλερ... Αρα ας μεινουμε στο θεμα της ιδεολογιας και ας αφησουμε απ'εξω τους αριθμους των νεκρων, ποιος σκοτωσε περισσοτερους κτλπ..

Σωστά τα λες εδώ. Λοιπόν φίλτατε Elidor, θα ήθελα να σταθώ λίγο σε αυτό που είπες για το ότι οι βιομήχανοι επιλέγουν μετανάστες για εργάτες γιατί είναι πιο φθηνοί κτλ. Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος: οι μετανάστες εισάχθηκαν μαζικά σκοπίμως γύρω στο 89, κυρίως από την Αλβανία, διότι το ελληνικό δημόσιο αδυνατούσε να πληρώσει τις συντάξεις και χρειαζόταν κάποιο φθηνό κι ανασφάληστο εργατικό δυναμικό για να συντηρήσει το ΙΚΑ και το κάθε ΙΚΑ. Έτσι λοιπόν δούλευαν πολλοί από αυτούς με μεγάλα ωράρια, πενιχρούς μισθούς και άθλιες εργασιακές συνθήκες. Δεν θεωρείς ότι οι μετανάστες αυτοί υπήρξαν θύματα εκμετάλλευσης από το καπιταλιστικό ελληνικό σύστημα; Άσε αυτούς που κλέβουν, βιάζουν κτλ., αυτούς που δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί όμως;
Βέβαια, επειδή πολλοί από αυτούς έκαναν υπομονή κι εγκράτεια, κατάφεραν να εδραιωθούν εδώ και τώρα υπάρχουν π.χ. Αλβανοί που έχουν καταστήματα κι Έλληνες που εργάζονται σε αυτά. Όμως ποιος ευθύνεται για αυτό; Αν δεν τους έβαζαν μέσα για να τους εκμεταλλευτούν, τότε δεν θα είχε συμβεί αυτό από την αρχή. Όσο για τα χρήματα των ταμείων (ΙΚΑ κτλ.) να βάλουν τους μακάκες τους πλούσιους βιομήχανους να τα πληρώσουν, οι οποίοι δεν ξέρουν τι έχουν, δεν θέλουν να αναλάβουν τις συνέπειες της κρίσης τους και έχουν βγάλει τεράστια κεφάλαια στο εξωτερικό, ώστε να είναι έτοιμοι να φύγουν σε περίπτωση που γίνει καμιά 'στραβή'.
Όσο για την ιδεολογία μου, ο κομμουνισμός μου έμαθε ότι δεν πρέπει να διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση το φύλο, φυλή, εθνότητα, θρήσκευμα κτλ. αλλά ότι πρέπει να διαχωρίζουμε τους εκμεταλλευτές από τους εκμεταλλευόμενους, κι ότι πρέπει να αγωνιστούμε έτσι ώστε κάποια μέρα να ξυπνήσουν οι λαοί όλου του κόσμου και ενωμένοι να σταματήσουν την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Για τον παραπάνω λόγο στηρίζω τον κομμουνισμό ως ιδεολογία.

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:^topic για πολιτικη υπαρχει ηδη και δημιουργος του ειστε εσεις κυριε αντμινιστρειτορ...καταχραστης εξουσιας ειστε και τιποτα λιγοτερο ουτε περισσοτερο...θελω τα λεφτα μου πισω ρε!!!

Για τετοιες χαμαλοδουλειες εχω εσενα παιδι μου... Ας μεταφερθουμε σε αυτο το τοπικ λοιπον..

maggie

maggie

Elidor έγραψε:
maggie έγραψε:^topic για πολιτικη υπαρχει ηδη και δημιουργος του ειστε εσεις κυριε αντμινιστρειτορ...καταχραστης εξουσιας ειστε και τιποτα λιγοτερο ουτε περισσοτερο...θελω τα λεφτα μου πισω ρε!!!

Για τετοιες χαμαλοδουλειες εχω εσενα παιδι μου... Ας μεταφερθουμε σε αυτο το τοπικ λοιπον..
πηρα 1 μολυβι ασπρο για τα ματια, 1 lip liner ροζ αλλα πολυ φυσικο ροζ, , 1 μαυρη ματ σκια και 1 καφε ματ σκια..
ηθελα να παρω και το make up της max αλλα δεν το πηρα, η τσιγγουνα η μο δεν με αφησε >.<

επισης αλλαζω αρωμα, τερμα το fresh της Donna...θα παρω η το πρασινο μηλο η το golden ..
Εσυ θα παρεις το fresh for men της Cara, ειναι τελειο...στην αρχη μυριζει πολυ εντονα ενα ηλιθιο φρουτο που δεν μου αρεσει και δεν μου ερχεται με τιποτα στο μυαλο, αλλα μετα απο 2΄φευγει το φρουτο και μενει αλλο αρωμα...

ARTHAN

ARTHAN

maggie έγραψε:
Elidor έγραψε:

πηρα 1 μολυβι ασπρο για τα ματια, 1 lip liner ροζ αλλα πολυ φυσικο ροζ, , 1 μαυρη ματ σκια και 1 καφε ματ σκια..
ηθελα να παρω και το make up της max αλλα δεν το πηρα, η τσιγγουνα η μο δεν με αφησε >.<

επισης αλλαζω αρωμα, τερμα το fresh της Donna...θα παρω η το πρασινο μηλο η το golden ..
Εσυ θα παρεις το fresh for men της Cara, ειναι τελειο...στην αρχη μυριζει πολυ εντονα ενα ηλιθιο φρουτο που δεν μου αρεσει και δεν μου ερχεται με τιποτα στο μυαλο, αλλα μετα απο 2΄φευγει το φρουτο και μενει αλλο αρωμα...

Κοπελιά, συγγνώμη αλλά χεθτήκαμε για τα φρου-φρου κι αρώματά σου.
i dont wanna!!
Έλα Elidor, πάμε να σφαχτούμε μεταξύ μας στο φόρουμ με τα πολιτικά!
gj!

maggie

maggie

ελι εχω γενεθλια σε λιγα λεπτα και μολις βρηκα το δωρο μου...μην τολμησεις να σφταχτεις με τον arthan με τα πολιτικα.

petrikios

petrikios

Ενας πυροσβεστης γυμνος να σου σβησει το παθος ειναι το δωρο σου??

ARTHAN

ARTHAN

maggie έγραψε:ελι εχω γενεθλια σε λιγα λεπτα και μολις βρηκα το δωρο μου...μην τολμησεις να σφταχτεις με τον arthan με τα πολιτικα.

Don't worry Maggie, νίκησες! Ο Έλιδορ πάει για ύπνο... Χρόνια πολλά παρεπιπτόντως! Ό,τι επιθυμείς!!
yahoo happy birthday! yupi

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
καλά μάγγι είσαι πολύ καυτή ε.
και χρόνια πολλά

petrikios

petrikios

Χρονια πολλα Μαγδαληνη....να τα εκατοστησεις και απο κει και περα ο.τι θες...

core

core

Χρόνιο πολλααααα Maggie……..
Θα σου φέρουμε το one piece για δώρο…. :xD:
Πολύχρονη να είσαι και ότι επιθυμείς…

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
όχι οφφ τόπικ

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Say one!
Thats what we are ^^

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
είπα όχι οφφ τόπικ?

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
ρε τουλβε ον τοπικ ειμαστε... Σχολιο κατα του ρατσισμου ειπα γαμω τη πρεζα σου

petrikios

petrikios

Παρακαλω να μιλατε κοσμια εντος του φορουμ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» -ΠΟΛΙΤΙΚΗ-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης