Jim McDuck έγραψε:Ή ΣΣΑΣ και εδώ(ή απλά στρατός στις διάφορες σχολές άνω του 15)
Ή οδοντοιατρική και έξω...
Τι προτιμας?
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Jim McDuck έγραψε:Ή ΣΣΑΣ και εδώ(ή απλά στρατός στις διάφορες σχολές άνω του 15)
Ή οδοντοιατρική και έξω...
Jim McDuck έγραψε:Να σου πώ την αλήθεια Οδοντοιατρική...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την didimakia στις Κυρ 15 Μάης 2011, 00:36, 1 φορά
αρα οι φονοι απο μεταναστες αποτελουνε κομματι της καθημερινοτητας μας. αφου οπως λες και εσυ ο ιδιος συμβαινουν καθε μηνα. στα λογια μου ερχεσαι.didimakia έγραψε:Ρε συ Elidor, περιμενεις να εχει το ιδιο αντικτυπο αυτος ο θανατος?
Τα πραγματα ειναι απλα.
- Δεκαδες φονοι απο μεταναστες στην Ελλαδα καθε μηνα.
- Ενας φονος απο αστυνομικο καθε ταδε χρονια.
- Σκοτωσε παιδι.
- Ο αστυνομικος εχει το καθικον να μην σκοτωσει καποιον. (οχι παντα, αναλογως τις συνθηκες και οι συνθηκες αυτην την φορα ηταν εναντια στον αστυνομικο)
???
PROFIT!!
ο καθενας λεει οτι τον συμφαιρει.Johnyman έγραψε:όλοι έχετε τα δίκια σας..αλλά τον φάγατε τον έλιδορ..άλλα θέλει να πει,άλλα ερμηνεύετε
σε πληροφορω οτι εδω κανεις μεγαλο λαθος...ειμ βορειο ηπειρωτης εχω γεννηθει και μεγαλωσει στην ελλαδα με τους γονεις μου να εχουν ερθει εδω οταν ανοιξαν τα συνορα το '91 αλλα παρολα αυτα γνωριζω οτι οι βορειο ηπειρωτες δν περνανε τα πανδινα...Elidor έγραψε:Οι Ελληνες της βορειου υπειρου περνανε τα πανδινα απο τους αλβανους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Grimmy στις Κυρ 15 Μάης 2011, 01:55, 1 φορά
πολυ αργα, στην εχει βαλει ηδη :xD:Fallenangie έγραψε:@Elidor
Επειδη δεν ξερω τι καταλαβες απο καποιο προηγουμενο ποστ μ,μην μου βαλεις καμια ταμπελα,οτι ειμαι κομμουνιστρια και ολες τις μπουρδες.Διαφορετικα βαλε για μ...κα εναν ξαδερφο μ που ψηφισε λαος.
Καλα,συνεχισε να λες τετοια εσυ,οταν καποιος εκφραζει αποψη.Elidor έγραψε:Αφηστε ρε τις βλακειες... @Ρεβορν, αναθεμα και αν καταλαβες. Δεν υπερασπιζομαι τον αστυνομικο...Ουτε καν δηλαδη...
@Fallen
Ωραια η ουτοπια?
δν ειπα εγω οτι υπερασπιζεσαι το αστυνομικο απλα ειπα οπως και πολυ αλλοι οτι δν ηταν σωστη αυτη η συγκριση που εθεσες αστυνομικου-αλλοδαπου...τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτεροElidor έγραψε:Αφηστε ρε τις βλακειες... @Ρεβορν, αναθεμα και αν καταλαβες. Δεν υπερασπιζομαι τον αστυνομικο...Ουτε καν δηλαδη...
@Fallen
Ωραια η ουτοπια?
Elidor έγραψε:Αφηστε ρε τις βλακειες... @Ρεβορν, αναθεμα και αν καταλαβες. Δεν υπερασπιζομαι τον αστυνομικο...Ουτε καν δηλαδη...
@Fallen
Ωραια η ουτοπια?
Shadow Ace έγραψε:elidor ο ταμπελας
didimakia έγραψε:Eλα να πεφτουν λιγο οι τονοι απ ολους ;)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης