Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα.

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 10]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
"Ελληνική Δολοφονική Εταιρεία"

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

manos-sk8

manos-sk8

λοιπον σας βρηκα ονομα 'gay heroes'!!!!!! gj!
σας τεριαζει απολυτα.... μιας και λεμε για ρατσισμο!! your mom=15$

maggie

maggie

τζιμ εμενα με θες? vatomouros fav

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Εννοείτε maggie.Αλλιώς δεν θα ερχόταν ο Elidor...
Μάνο υπάρχει μόνο το θέμα οτι δεν είμαστε γκέι... red card,outa tha ga
Ψηφίστε με, και θα επαναφέρω την θανατική ποινή...
Ψηφίστε με και θα σας φέρω λεφτά...
Ψηφίστε με και θα κόψω τα θα... :xD:

manos-sk8

manos-sk8

maggie έγραψε:τζιμ εμενα με θες? vatomouros fav
οχι.. χαλας το ονομα που τους βρηκα!!!!! :xD:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
"Φραγκοφονιάδες Βορείου Ελλάδος" :xD:

manos-sk8

manos-sk8

Jim McDuck έγραψε:Εννοείτε maggie.Αλλιώς δεν θα ερχόταν ο Elidor...
Μάνο υπάρχει μόνο το θέμα οτι δεν είμαστε γκέι... red card,outa tha ga
Ψηφίστε με, και θα επαναφέρω την θανατική ποινή...
Ψηφίστε με και θα σας φέρω λεφτά...
Ψηφίστε με και θα κόψω τα θα... :xD:

λιπον... 1) θελω ενα τεραστιο skatepark στο ηρακλειο!! plz plz plz careless run
2) θελω πολλα πολλα χρηματα!!! plz plz plz plz plz plz
3) ενα δικο μου στουντιο για να κανο προβες μς το συγκροτημα!!! whistle plz plz plz careless run
4) ενα σπιτι με πισινα και πολα τζακουζια και κηπο!! gj!

εαν τα κανεις ολα αυτα σε ψηφιζω στα σιγουρα!!!!!! gj! :xD:

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Δεν θα σου πω ψέμματα...
Το κόμμα μας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να σας παρέχει αυτές τις υπηρεσίες...
Αλλά αν ποτέ θελήσετε να βάλετε κάποιον να κοιμηθεί με τα ψάρια είμαστε εδώ για εσάς...

manos-sk8

manos-sk8

Jim McDuck έγραψε:Δεν θα σου πω ψέμματα...
Το κόμμα μας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να σας παρέχει αυτές τις υπηρεσίες...
Αλλά αν ποτέ θελήσετε να βάλετε κάποιον να κοιμηθεί με τα ψάρια είμαστε εδώ για εσάς...

εχω μερικους στο μυαλο μου!!!!! ouf

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ωραία,στέλνετε το όνομα και την φωτογραφία του και εμείς σας στέλνουμε ταχυδρομικώς το κεφάλι του...

manos-sk8

manos-sk8

χαχαχαχαχαχα οκ !!!!

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Τώρα πέρα απ'την πλάκα...
Δεν είμαι ρατσιστής...
Αλλά το έχουμε κάνει εδώ χωνευτήρι λαών...
Δεν αντιπαθώ κανέναν λαό ούτε καθένα άνθρωπο από αυτούς(εκτός από αυτούς που κλέβουν και τους σφάζω επιτόπου) αλλά είναι τόσοι πολλοί, και δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνήθειες τους ούτε και τον τόσο μεγάλο αριθμό τους...

manos-sk8

manos-sk8

ουτε εγω ειμαι ρατσιστης ( και επισης μισω οσους ειναι!! ) ouf

maggie

maggie

Jim McDuck έγραψε:Τώρα πέρα απ'την πλάκα...
Δεν είμαι ρατσιστής...
Δεν αντιπαθώ κανέναν λαό ούτε καθένα άνθρωπο από αυτούς(εκτός από αυτούς που κλέβουν και τους σφάζω επιτόπου) αλλά είναι τόσοι πολλοί, και δεν είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τις συνήθειες τους ούτε και τον τόσο μεγάλο αριθμό τους...
ωπ...σοβαρο ποστ confused!

το μεταναστευτικο ειναι μεγαααλο ζητημα που βλαπτει την χωρα σε κοινωνικο αλλα και σε οικονομικο επιπεδο.

απο την μια οπως λες ειναι παρα πολλοι, αλλα το θεμα δεν ειναι να δεχθουμε εμεις τις συνηθειες τους, το θεμα ειναι να προσαρμοστουν αυτοι στα ελληνικα δεδομενα, αντ'αυτου ομως προσαρμοζομαστε εμεις στα δικα τους...δεν με πειραζει που ανεβαινω σε ενα λεοφωρειο και ακουω χιλιες δυο γλωσσες, με πειραζει ομως που μετα τις 7-8 δεν μπορω να κυκλοφορησω στην ομονοια, στην πατησιων και γενικοτερα στο κεντρο...η κατασταση στο κεντρο εχει ξεφυγει τελειως, ρατσιστρια δεν ειμαι, αλλα μερικοι θελουν απελαση...καθονται στην ομονοια κανοντας την απροσιτη, οι αστυνομικοι στην καλυτερη δεν τους δινουν σημασια, στην χειροτερη τους σαπιζουν στο ξυλο...δυστηχως ομως ουτε με την απραξια αλλα ουτε με το ξυλο θα λυθει τπτ...

ειναι ανθρωποι που δεν εχουν χαρτια, και ομως πανε και βρισκουν δουλεια με 3 ευρω την ευρω...εδω η οικονομια της χωρας δεχεται μεγαλο πληγμα... οι εργοδοτες (κακο ψοφο να εχουν) προτιμουν να δινουν 3 ευρω μαυρα στον καθε αλλοδαπο παρα 5 ευρω νομιμα+ικα...τριπλο κακο για την οικονομια, πρωτον η ανεργια κορυφωνεται, δευτερον τα λεφτα αυτα δεν φορολογουνται(αρα το κρατος δεν μαζευει φορους) και τριτον τα λεφτα αυτα δεν μενουν ελλαδα αλλα πανε στις χωρες τους(αρα δεν ενισχυεται η ελληνικη αγορα)...

υγ.οποιος μιλησει σοβαρα για αυτο το θεμα να το κανει με κοσμιο τροπο.

edit:
manos-sk8 έγραψε:ουτε εγω ειμαι ρατσιστης ( και επισης μισω οσους ειναι!! ) ouf
btw αυτο σε κανει ρατσιστη :xD:

Elidor

Elidor

Avarga
Θες να μιλησω σοβαρα εγω για αυτο το θεμα?

maggie

maggie

^οχι επειδη θα σε βρισω XD

με την προυποθεση οτι θα εισαι κοσμιος μιλα, αν δεν εισαι τρως απο warn εως και μπαν, αληθινα warn & ban ομως...

Elidor

Elidor

Avarga
maggie έγραψε:^οχι επειδη θα σε βρισω XD

με την προυποθεση οτι θα εισαι κοσμιος μιλα, αν δεν εισαι τρως απο warn εως και μπαν, αληθινα warn & ban ομως...

Oτι γουσταρω θα ειμαι... Τι ζορι τραβας αμα πω απλα την αποψη μου χωρις να βρζω ρε?

maggie

maggie

πω ρε μπουμπουνοκεφαλε αντε λεγε...

Elidor

Elidor

Avarga
Λοιπον.... Μεταναστες-Λαθρομεταναστες κτλπ...

Καταρχην, η εμπειρια μου λεει (και ΕΧΩ εμπειρια γιατι ζω στην Θεσσαλονικη και εχουμε πολλους απο αυτους) πως 1/10 απο αυτους ειναι καλοι...Και αυτοι ειναι οσοι κανουν παρεα με ελληνες και εχουν προσαρμοστει... Οι υπολοιποι γκετοποιουνται και το παιζουν μαγκιες... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!! Οι μαυροι...ηρεμοι και καλοι ανθρωποι, του συμπαθω, ομως ασχολουνται πολυ με το παρεμπορειο καθως και τα ναρκωτικα, οι Πακιστανοι, φαινοντουσαν αρχικα ηρεμοι στην αρχη... Εδω περα το προβλημα με αυτους δεν υπαρχει, ειναι λιγοι και κανουν απλα παρεμπορειο, στην Αθηνα ομως ειναι τρελο, απο κλοπες και βιασμους μεχρι οτι θελετε..Μετα ερχομαστε τους πολυ αγαπημενους Βαλκανικους λαους... οι Αλβανοι ειναι μπλεγμενοι σε καθε λογης εγκλημα... Απο ληστειες και δολοφονιες μεχρι τα παντα... Ατιμος λαος απο την φυση τους... Οπως ειπα και πιο πριν, υπαρχουν και καλοι σε ολους αυτους, αλλα ειναι μονο το 1/10...

Πανω απο ολα ομως, φταιμε εμεις! Που τους επιτρεπουμε να τα κανουν ολα αυτα, που τους φερνουμε πολλους για φθηνα εργατικα χερια, που τους παιρνουμε στις δουλειες μας και τους ταιζουμε, που και εγω δεν ξερω τι... Που δεν τους δειξαμε απο οταν ηταν νωρις ποιος ειναι το αφεντικο και σε ποιον ανοικει αυτη η γαμημενη χωρα.... Πειτε μου οτι θελετε, στα αρχιδια μου... Και ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Εντιτ: Και συνεχιζω.... Ειχαμε προσφατα τις μαλακιες στη Νομικοι.... Μπηκαν μεσα τα ρεμαλια, καναν μια ψευτικη απεργεια πεινας και πηραν ιθαγενεια? Παμε καλα σε αυτη την χωρα? Μας κανουν οτι θελουν οι μεταναστες ρε? Ερχονται εδω και απαιτους ιθαγενεια... Αντε γαμησου ρε, ιθαγενης μια χωρας ειναι αυτος που γεννηθηκε και ζει σε μια χωρα, καθως και οι προγονοι του! Δεν γινεσαι ελληνες αλλα γεννιεσαι.. Οπως δεν μπορεις να γινεις Αγγλος, Γερμανος κτλπ... Ειναι απλες, τυπικες, παπαριες... Πανω κατω 300 περνουν καθε μερα μεσα στην χωρα και εμεις καθομαστε με σταυρομενα τα χερια... Τα γαμημενα αριστερα κομματα τους υποστηριζουν και τους στηριζουν και οργανονουν καθε τι "αντιρατσιστικη" μαλακια... Ουστ προδοτες!

Οταν ημουν μικρος ελεγα... Ελα μωρε, ανθρωποι ειναι και αυτοι, ας μην ειμαστε ακραιοι.... ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΜΟΥΝ! Ανθρωποι ξε ανρθωποι, στον πουτσο μου, εδω ειναι Ελλαδα και πανω απο ολα οι Ελληνες. Να χεσω και τα ανθρωπινα δικαιωματα σας... Εδω δεν εχουν δουλεια και λεφτα οι ελληνες και τα απαιτουν οι ξενοι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elidor στις Σαβ 30 Απρ 2011, 12:15, 1 φορά

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Fuck ΚΚΕ ρε maggie...seriously....

Τhe Nerd Party <3

maggie

maggie

lol ρε...δεν ψηφιζω κκε, τον Σταυρο θελω να εκνευρισω XD

Kauko

Kauko

Τα μεγαλα προβληματα στην Αθηνα τα δημιουργουν οι Ουρουγουανοι

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Το μόνο λάθος που σου βρίσκω είναι στο νούμερο... 3/10 είναι καλοί...
Edit: Ζήτω το Geek(δεν με αρέσει το Nerd) Party!!!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
captain usopp έγραψε:Τα μεγαλα προβληματα στην Αθηνα τα δημιουργουν οι Ουρουγουανοι

όντως...μεγάλο πρόβλημα αυτός ο Φορλάν

manos-sk8

manos-sk8

maggie έγραψε:
Jim McDuck έγραψε:Τώρα πέρα απ'την πλάκα...
Δεν είμαι ρατσιστής...
ωπ...σοβαρο ποστ confused!

το μεταναστευτικο ειναι μεγαααλο ζητημα που βλαπτει την χωρα σε κοινωνικο αλλα και σε οικονομικο επιπεδο.

απο την μια οπως λες ειναι παρα πολλοι, αλλα το θεμα δεν ειναι να δεχθουμε εμεις τις συνηθειες τους, το θεμα ειναι να προσαρμοστουν αυτοι στα ελληνικα δεδομενα, αντ'αυτου ομως προσαρμοζομαστε εμεις στα δικα τους...δεν με πειραζει που ανεβαινω σε ενα λεοφωρειο και ακουω χιλιες δυο γλωσσες, με πειραζει ομως που μετα τις 7-8 δεν μπορω να κυκλοφορησω στην ομονοια, στην πατησιων και γενικοτερα στο κεντρο...η κατασταση στο κεντρο εχει ξεφυγει τελειως, ρατσιστρια δεν ειμαι, αλλα μερικοι θελουν απελαση...καθονται στην ομονοια κανοντας την απροσιτη, οι αστυνομικοι στην καλυτερη δεν τους δινουν σημασια, στην χειροτερη τους σαπιζουν στο ξυλο...δυστηχως ομως ουτε με την απραξια αλλα ουτε με το ξυλο θα λυθει τπτ...

ειναι ανθρωποι που δεν εχουν χαρτια, και ομως πανε και βρισκουν δουλεια με 3 ευρω την ευρω...εδω η οικονομια της χωρας δεχεται μεγαλο πληγμα... οι εργοδοτες (κακο ψοφο να εχουν) προτιμουν να δινουν 3 ευρω μαυρα στον καθε αλλοδαπο παρα 5 ευρω νομιμα+ικα...τριπλο κακο για την οικονομια, πρωτον η ανεργια κορυφωνεται, δευτερον τα λεφτα αυτα δεν φορολογουνται(αρα το κρατος δεν μαζευει φορους) και τριτον τα λεφτα αυτα δεν μενουν ελλαδα αλλα πανε στις χωρες τους(αρα δεν ενισχυεται η ελληνικη αγορα)...

υγ.οποιος μιλησει σοβαρα για αυτο το θεμα να το κανει με κοσμιο τροπο.

edit:
manos-sk8 έγραψε:ουτε εγω ειμαι ρατσιστης ( και επισης μισω οσους ειναι!! ) ouf
btw αυτο σε κανει ρατσιστη :xD:

χαχαχαχα οντος!!! :xD:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» -ΠΟΛΙΤΙΚΗ-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης