to vrika xaritomeno,einai anisixitiko auto? -_-Tankianism έγραψε:Γαμω το Ελληνισταν σας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
176 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τρι 24 Ιαν 2012, 23:40
????????
177 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τρι 24 Ιαν 2012, 23:52
Elidor
Ακομα ενα ποστ με Greeklish και εχεις 1 μηνα μπαν. Σοβαρα...
Μανο τι εννοεις με αυτο το ποστ?
Μανο τι εννοεις με αυτο το ποστ?
178 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 00:57
Johnyman
λευτεριά στον ρεβορν
180 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 22:54
maggie
τι λεει ο Πετρος για ολα αυτα?
181 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 22:55
Σκληρός Καριόλης
τιποτα δε εννοω ρε Σταυρο... Θελω να δω αν θα παρεξηγηθει κανας πατριωτης
182 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 23:02
Elidor
Λεγοντας Ελλαδισταν δεν κανεις κανενα πατριωτη να παρεξηγηθει... Ελλαδισταν = Η Ελλαδα οπως καταντησε σημερα. Παρανονοι μεταναστες, αυξηση της εγκληματικοτητας, διευθαρμενο πολιτικο συστημα κτλπ... Αυτο ειναι το Ελλαδισταν το οποιο ειναι η ασχημη πλευρα της Ελλαδας... Αυτο το Ελλαδισταν ολοι το γαγαμε πιστεψε με. Ενας πατριωτης θα παρεξηγηθει μονο οταν βρισεις την Ελλαδα και τους Ελληνες ως εθνος.
183 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 23:17
Σκληρός Καριόλης
περιμενα να παρεξηγηθει ο πατριωτης καθως χαρακτηρισα την Ελλαδα που αγαπαει με τον υποτιμητικο ορο "Ελαδισταν".
184 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 23:21
Elidor
Δυστηχως η Ελλαδα Ελλαδισταν καταντησε...... Δυστηχως...
185 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Τετ 25 Ιαν 2012, 23:38
petrikios
maggie έγραψε:τι λεει ο Πετρος για ολα αυτα?
Eγω βαριεμαι να ασχολουμαι με τετοια θεματα....για αυτο δεν εκφερω γνωμη...
186 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 13:19
Santouryuu
δεν ειμαι εγω ρατσιστης.... αυτοι ειναι οι ξενοι
ελλας αλβανων μωαμεθανων γιναμε....... fuck the politicians!
ελλας αλβανων μωαμεθανων γιναμε....... fuck the politicians!
187 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:04
ARTHAN
Τι σας φταίνε ρε παιδιά οι μετανάστες; Νομίζετε ότι κι αυτοί δεν θα θέλανε να είναι στην χώρα τους; Όμως η ζωή (και πάνω από όλα η πολιτική και τα συμφέροντα) δεν τα φέρνει πάντα ρόδινα τα πράγματα: πόλεμοι, φυσικές καταστροφές, οικονομική κρίση και η λύστα δεν συμαζεύεται! Δεν λέω να τα έχετε καλά με όσους κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν κτλ. είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι, αλλά δεν είναι όλοι οι μετανάστες εγκληματίες, προς θεού! Άσε που στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα λαμόγια, οι ισχυρότεροι μαφιόζοι, τα πιο αδίστακτα καθάρματα είναι Ελληνικής κι όχι αλλοδαπής καταγωγής.
Αν το "καλό" μας ΝΑΤΟ κι ο Ευρωστρατός, οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε και εμείς σαν Ελλάδα, δεν έκαναν πόλεμο σε Αφγανιστάν, Ιράκ κτλ. δεν θα είχαμε τόσους Αφγανούς και Ιρακινούς μετανάστες. Όσο υπάρχει πόλεμος θα υπάρχει και μετανάστευση.
Αν οι "καλοί" μας καπιταλιστές και τα μονοπώλια δεν εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τους ανθρώπους και δεν τους οδηγούσαν στην εξαθλίωση φορτώνοντάς τους την κρίση τους, τότε δεν θα είχε κανένας λόγο να μεταναστεύσει. Όσο υπάρχει εκμετάλλευση, φτώχεια και πείνα θα υπάρχει και μετανάστευση.
Και ερωτώ λοιπόν τους φίλτατους αναγνώστες: εναντίον ποιανού πρέπει να στραφούμε; Εναντίον των μεταναστών ή εναντίον των εκμεταλλευτών; Εναντίον φτωχών ανθρώπων που μετανάστευσαν από τα σπίτια τους, όπως πολλές φορές στο παρελθόν εμείς οι Έλληνες αναγκαστήκαμε να κάνουμε, ή στους μπάσταρδους υπερ-πλούσιους που ρήμαξαν την χώρα τους και τους ώθησαν σε αυτό το σημείο;
Δεν δικαιολογώ τους εγκληματίες μετανάστες, όπως και τους εγκληματίες ελληνικής καταγωγής. Όσο κι άθλιες να είναι οι συνθήκες διαβίωσής σου, δεν πρέπει να καταφύγεις στην εγκληματική δράση. Ωστόσο η πραγματική αιτία του προβλήματος είναι κάποιοι κουστουμαρισμένοι κύριοι και κυρίες που με αχόρταγη απληστία συνεχίζουν να πλουτίζουν εις βάρος όλων των ανθρώπων, οδηγώντας τους, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.
Εναντίον όλων των εκμεταλλευτών λοιπόν πρέπει να στραφούμε! Και κάτι ακόμα (όχι ότι έχει και πολλή σημασία), είμαι αριστερός και περήφανος γι' αυτό.
Και ψήφισα και ΚΚΕ, μου χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
Αν το "καλό" μας ΝΑΤΟ κι ο Ευρωστρατός, οργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε και εμείς σαν Ελλάδα, δεν έκαναν πόλεμο σε Αφγανιστάν, Ιράκ κτλ. δεν θα είχαμε τόσους Αφγανούς και Ιρακινούς μετανάστες. Όσο υπάρχει πόλεμος θα υπάρχει και μετανάστευση.
Αν οι "καλοί" μας καπιταλιστές και τα μονοπώλια δεν εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τους ανθρώπους και δεν τους οδηγούσαν στην εξαθλίωση φορτώνοντάς τους την κρίση τους, τότε δεν θα είχε κανένας λόγο να μεταναστεύσει. Όσο υπάρχει εκμετάλλευση, φτώχεια και πείνα θα υπάρχει και μετανάστευση.
Και ερωτώ λοιπόν τους φίλτατους αναγνώστες: εναντίον ποιανού πρέπει να στραφούμε; Εναντίον των μεταναστών ή εναντίον των εκμεταλλευτών; Εναντίον φτωχών ανθρώπων που μετανάστευσαν από τα σπίτια τους, όπως πολλές φορές στο παρελθόν εμείς οι Έλληνες αναγκαστήκαμε να κάνουμε, ή στους μπάσταρδους υπερ-πλούσιους που ρήμαξαν την χώρα τους και τους ώθησαν σε αυτό το σημείο;
Δεν δικαιολογώ τους εγκληματίες μετανάστες, όπως και τους εγκληματίες ελληνικής καταγωγής. Όσο κι άθλιες να είναι οι συνθήκες διαβίωσής σου, δεν πρέπει να καταφύγεις στην εγκληματική δράση. Ωστόσο η πραγματική αιτία του προβλήματος είναι κάποιοι κουστουμαρισμένοι κύριοι και κυρίες που με αχόρταγη απληστία συνεχίζουν να πλουτίζουν εις βάρος όλων των ανθρώπων, οδηγώντας τους, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, σε όλο και μεγαλύτερη φτώχεια, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.
Εναντίον όλων των εκμεταλλευτών λοιπόν πρέπει να στραφούμε! Και κάτι ακόμα (όχι ότι έχει και πολλή σημασία), είμαι αριστερός και περήφανος γι' αυτό.
Και ψήφισα και ΚΚΕ, μου χα χα χα χα χα χα χα χα χα!!!
188 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:18
Elidor
^ 1 μηνας μπαν στον κυριο απο πανω.
189 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:21
maggie
λολ ρε. δημοκρατια εχουμε, αστο το παιδι να ψηφιζει οτι θελει
ΚΑΤΩ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
@ petrikios: βαριεσαι να ασχολεισαι με το μπεκροπιμα, την γιουροβιζιον και το καπετανιλικι? :O
ΚΑΤΩ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
@ petrikios: βαριεσαι να ασχολεισαι με το μπεκροπιμα, την γιουροβιζιον και το καπετανιλικι? :O
190 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:56
ARTHAN
Elidor έγραψε:^ 1 μηνας μπαν στον κυριο απο πανω.
Το μπαν θα είνια για το ποστ ή για τη ψήφο μου;
191 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 16:00
Elidor
To μπαν δεν ειναι, για πλακα το ειπα. Ομως συγχαρητηρια ανηκεις στο πιο δολοφονικο και προδοτικο κομμα της Ελλαδας.
192 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 16:37
ARTHAN
Elidor έγραψε:To μπαν δεν ειναι, για πλακα το ειπα. Ομως συγχαρητηρια ανηκεις στο πιο δολοφονικο και προδοτικο κομμα της Ελλαδας.
Δηλαδή; Τί έχει κάνει και είναι το πιο προδοτικό και δολοφονικό κόμμα τις Ελλάδας;
193 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 16:46
Elidor
A τιποτα μωρε.... Ξεκινησε εναν εμφυλιο, εκανε παιδομαζωμα, σκωτοσε χιλιαδες αμαχους και αθωους ανθρωπους και προσπαθησε να βαλει την Ελλαδα στο "Σοβιετ". Επισης εχει κανει πολλες αναφορες σχετικες με ανεξαρτητη Μακεδονια και τετοιες πιπες... Κατα τα αλλα καλο ειναι!
194 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 17:02
kosni21
χωρις να ειμαι γνωστης της ιστοριας νομιζω οτι στον εμφυλιο δεν φταιγανε μονο οι μεν γιατι αν δεν υπηρχαν 2 πλευρες δεν θα υπηρχε πολεμος ειδικα εμφυλιος εγω δεν ειμαι πολιτικοποιημενος υπηρετησα κ ως αμφιβιος που υποτιθεται οτι πανε εθνικιστες στις εδ κ δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα που εκανα κ καλους φιλους ομως στην αθηνα ειδικα αυτοι που το παιζουν πατριωτες κ ετσι ειναι μεγαλες κοτες σε τιποτα αλβανους ρωσους κ τετοια που ειναι μαφιες κ βαρανε κατι πακιστανακια
λογω αεκ ειμαι αντιφα κ δεν εχω προβλημα με καμια φυλη αρκει να ειναι ενταξει σε χαρακτηρα γιατι στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε αυτο που με ξενερωνει ειναι οταν εισαι δηθεν οπως κατι καραφλες "μαγκες" που ανεφερα
λογω αεκ ειμαι αντιφα κ δεν εχω προβλημα με καμια φυλη αρκει να ειναι ενταξει σε χαρακτηρα γιατι στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε αυτο που με ξενερωνει ειναι οταν εισαι δηθεν οπως κατι καραφλες "μαγκες" που ανεφερα
195 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 17:05
Elidor
Τον εμφυλιο οι κομμουνιστες τον εκαναν παντως, και συμφωνω οχι μαγκιες εκει που μας παιρνει και εκει που δεν μας παιρνεις ναι, η κανεις η δεν κανεις μαγκιες. Η πλακωνεις αλβανους, ρωσσους, πακιστανους, αναρχικους κτλπ η κανεναν. Αυτο δεν εχει να κανει με πολιτικη, εχει να κανει με τον χαρακτηρα και τον κωδικα τιμης του καθενος.
196 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 17:11
Dr. Jimalicious
4 χρόνια μείνανε...Jim McDuck έγραψε:Χμμμ...
Για να δούμε,εγώ θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές ότι συμφέρει την χώρα...
- Σπόιλερ:
ΚΑΝΕΝΑΝ!Όταν γίνω 22 φτιάχνω κόμμα,περιμένω προτάσεις με όνομα
197 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 17:16
Aldark
απορω με καποιους , τι σας πειραζουν οι μεταναστες; και δε μιλαω φυσικα για εγκληματιες , εμποριο λευκης σαρκος , μαυρες(κι οχι μονο , no racism intended) στην ομονοια , αλλα και βαπορακια , αυτοι ας παθουν οτι θελουν. Αλλα αλλοι τιμιοι ανθρωποι που σκανε ελλαδα για να δουλεψουν ή για ενα καλυτερο αυριο , ειναι ασχημο να μην επικροτειτε το εργο τους και αντι να τους βοηθαμε να τους βριζουμε κιολας. δεν ειναι; Οπως οι ελληνες που πανε εξω να βγαλουν το ψωμι τους (+ σπουδες κτλ) , ετσι και αυτοι. Δε βρισκω πουθενα κατι κακο....Επισης καποιοι ερχονται για να φυγουν στο εξωτερικο. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και μη τους κρατας μεσα , γιατι σου δημιουργουν προβλημα.
Ελλαδισταν
Ελλαδισταν
198 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 17:19
kosni21
μαγκα μου αυτο λεω ακριβως οτι κ να πιστεβεις πρεπε να το υποστηριζεις παντου οχι μονο οταν η κατασταση ειναι υπερ σου κ ξαναλεω μιλαω για αθηνα δεν ξερω τι παιζει αλλου ομως δεν ειναι ξεφτιλα να βγαινουν οι χρυσαυγιτες για ντου μαζι με μπατσους κ μετα να το παιζουν ακαμπ?
κ επισης αυτο που με τρελαινει ειναι οτι οι χρυσαυγιτες που το παιζουν ελλαδαρα πανω απ ολα κ πατριδα θρησκεια οικογενεια εχουν σημαιες με σβαστιγκες κ τετοια ναζιστικα κ οι γερμανοι μας ειχαν υπο κατοχη κ θυμαμαι χαρακτηριστικα 1 φωτο απο το βιβλιο της ιστοριας που ειχε παιδακια πεθαμενα κ τα μαζεβανε με καροτσι
αυτο ειναι αντιφατικο για να μην πω γελοιο πως γινεται να αγαπας την πατριδα σου κ να δηλωνεις πιστος 1 ιδεολογιας που μας γαμησε τα σπιτια?
εγω πιστεβω στην αεκ γιατι οπως ειχε πει κ 1 παπας η αεκ ειναι ιδεα κ με εκπροσωπει οτι αντιπροσωπευει γιατι μπορει να κανουμε μπαχαλα κ να ειμαστε λιγο καμενακια αλλα δεν ειμαστε δηθεν σορυ ελιντορ αν σε ξενερωνω λιγο μ αυτα που λεω αλλα αυτα σκεφτομαι αυτα λεω χωρις πολλες γνωσεις δυστυχως
ORIGINAL 21 ANTIFA HOOLS BYRON CLUB
κ επισης αυτο που με τρελαινει ειναι οτι οι χρυσαυγιτες που το παιζουν ελλαδαρα πανω απ ολα κ πατριδα θρησκεια οικογενεια εχουν σημαιες με σβαστιγκες κ τετοια ναζιστικα κ οι γερμανοι μας ειχαν υπο κατοχη κ θυμαμαι χαρακτηριστικα 1 φωτο απο το βιβλιο της ιστοριας που ειχε παιδακια πεθαμενα κ τα μαζεβανε με καροτσι
αυτο ειναι αντιφατικο για να μην πω γελοιο πως γινεται να αγαπας την πατριδα σου κ να δηλωνεις πιστος 1 ιδεολογιας που μας γαμησε τα σπιτια?
εγω πιστεβω στην αεκ γιατι οπως ειχε πει κ 1 παπας η αεκ ειναι ιδεα κ με εκπροσωπει οτι αντιπροσωπευει γιατι μπορει να κανουμε μπαχαλα κ να ειμαστε λιγο καμενακια αλλα δεν ειμαστε δηθεν σορυ ελιντορ αν σε ξενερωνω λιγο μ αυτα που λεω αλλα αυτα σκεφτομαι αυτα λεω χωρις πολλες γνωσεις δυστυχως
ORIGINAL 21 ANTIFA HOOLS BYRON CLUB
199 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 18:00
Sosa
ο κομμουνισμός αλλά κυρίως η ακροαριστερά, είναι 2 απ'τις μεγαλύτερες σαχλαμάρες της ανθρώπινης φαντασίας, 2 έννοιες ρεαλιστικά εφαρμόσιμες εφάμιλλα με τα κλασσικά εικονογραφημένα παραμύθια για παιδιά κάτω των 7 χρονών. η μόνη εφαρμογή του κομμουνισμού βρίσκεται στα τραγούδια του Τζον Λένον. πάρε παράδειγμα τη "κατάργηση των οργάνων της τάξης". η κοινωνία κύριοι, ανέκαθεν ήταν ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΗ και πολυσύνθετη. κλέφτες/δολοφόνοι θα υπάρχουν πάντα. θα το καταλάβετε ποτέ;
200 Απ: Πολιτικη - Ιδεολογιες - Κομματικα. Πεμ 26 Ιαν 2012, 19:40
Elidor
Αλδαρκ, οι κακομοιροι μεταναστες που λες εσυ οι οποιοι ερχονται και δουλευουν τιμιοι κτλπ ισως δεν κανουν εμφανες κακο σε εσενα αφου δεν σε ληστευουν, κλευουν κτλπ, ομως κανουν κακο στην οικονομια σου... Οταν η Αλβανια εχει γινει μια ανεπτυσομενη χωρα λογο της Ελλαδας αυτο πρεπει να σου λεει κατι... Εχετε σκεφτει ποτε εσεις που λετε αυτες τις πιπες ποσα χρηματα χανει μια χωρα?
Και φυσικα και δεν κατηγορω μοναχα τους μεταναστες, αυτοι το συμφαιρον τους κοιτανε... Φταινε οι μεγαλοεργοδοτες που τους προτιμουν απο τους Ελληνες εργατες για να τους δινουν ελεινα χαμηλα μεροκαματα...
Κοσνι, η Σβαστικα της Χρυσης Αυγης ειναι η Ελληνικη Σβαστικα και οχι η Γερμανικη... Και ο Εθνικοσοσιαλισμος ο οποιος ειναι η πολιτικη ιδεολογια της Χρυσης Αυγης δεν ειναι Γερμανικο μονοπωλιο... Ο πολεμος με τους Γερμανους δεν ηταν ιδεολογικος πολεμος αλλα κατακτητηκος (Απο την μερια τους) Αλλωστε και εμεις τοτε Μεταξα ειχαμε ο οποιος ηταν δικτατορας...
Επειδη η εχθροι σου ειχαν μια ταδε ιδεολογια αυτο δεν αποτρεπει εσενα απο να την εχεις.... Και μην ακουσω καμια μαλακια του τυπου "φασιστα" κτλπ... Ο Φασισμος ειναι η εκδηλωση του Ιταλικου Εθνικισμου, ο Ναζιζμος η εκδηλωση του Γερμανικου εθνικισμου... Δεν ειμαστε ουτε φασιστες, ουτε ναζι-νεο ναζι, ειμαστε Ελληνες Εθνικιστες.
Να τονισω πως δεν εχω δειρει ποτε μεταναστη και ουτε εχω εμπλακει μαζι του λογο της φυλης του και επισης εχω φιλους οι οποιοι ειναι μισοι Ελληνες και δεν εχω προβλημα με αυτο.
Και φυσικα και δεν κατηγορω μοναχα τους μεταναστες, αυτοι το συμφαιρον τους κοιτανε... Φταινε οι μεγαλοεργοδοτες που τους προτιμουν απο τους Ελληνες εργατες για να τους δινουν ελεινα χαμηλα μεροκαματα...
Κοσνι, η Σβαστικα της Χρυσης Αυγης ειναι η Ελληνικη Σβαστικα και οχι η Γερμανικη... Και ο Εθνικοσοσιαλισμος ο οποιος ειναι η πολιτικη ιδεολογια της Χρυσης Αυγης δεν ειναι Γερμανικο μονοπωλιο... Ο πολεμος με τους Γερμανους δεν ηταν ιδεολογικος πολεμος αλλα κατακτητηκος (Απο την μερια τους) Αλλωστε και εμεις τοτε Μεταξα ειχαμε ο οποιος ηταν δικτατορας...
Επειδη η εχθροι σου ειχαν μια ταδε ιδεολογια αυτο δεν αποτρεπει εσενα απο να την εχεις.... Και μην ακουσω καμια μαλακια του τυπου "φασιστα" κτλπ... Ο Φασισμος ειναι η εκδηλωση του Ιταλικου Εθνικισμου, ο Ναζιζμος η εκδηλωση του Γερμανικου εθνικισμου... Δεν ειμαστε ουτε φασιστες, ουτε ναζι-νεο ναζι, ειμαστε Ελληνες Εθνικιστες.
Να τονισω πως δεν εχω δειρει ποτε μεταναστη και ουτε εχω εμπλακει μαζι του λογο της φυλης του και επισης εχω φιλους οι οποιοι ειναι μισοι Ελληνες και δεν εχω προβλημα με αυτο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης