Τιποτα δεν ειναι τυχαιο στην χωρα μας.... :xD:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
502 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 05 Σεπ 2011, 01:44
luffy_is_paok
παι ενας τυπος σε ενα μπαρ και καθετε διπλα απο ενα γερο , καπια στιγμη ο γερος αρχιζει και γερνει προς την μερια του τυπου , τοτε ο τυπος με γρηγορα αντανακλαστηκα τον πιανει και τον λεει << παππου προσεχε γιατι θα πεσεις>> . περναει κανενα 10 λεπτο και ο γερος παλι αρχιζει και γερνει και παλι ο τυπος με γρηγορες κινησεις τον πιανει και του λεει << παππου προσεχε γιατι θα πεσεις>> . και το ιδιο σκινικο γινετε καθε 10 λεπτα οσπου καπια στιγμη τσατιζετε ο γερος και λεει στον τυπα << ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ>>
503 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 05 Σεπ 2011, 18:53
iFiVa
Λεει ο κουφος σε μια ξανθια
- Ποσο κανει 2+1.
- 4.
Και ο κουφος:
- Να την φας και να ειναι κρυα!!
- Ποσο κανει 2+1.
- 4.
Και ο κουφος:
- Να την φας και να ειναι κρυα!!
504 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 10 Σεπ 2011, 12:49
Dr. Jimalicious
Ένα πλοίο βουλιάζει στη μέση του ωκεανού. Όλες οι βάρκες έχουν γεμίσει και έχουν φύγει, εκτός από μία, η οποία όμως χωράει τρία άτομα. Πάνω στο πλοίο έχουν μείνει ο καπετάνιος, δύο λευκοί και ένας μαύρος. Όταν φτάνουν στη βάρκα ο καπετάνιος λέει:
- "Ως καπετάνιος του πλοίου, δικαιούμαι μία θέση. Ένας λοιπόν από εσάς δεν θα έρθει με τη βάρκα."
Μόλις το ακούει αυτό ο μαύρος, αρχίζει να γκρινιάζει:
- "Ξέρω, εγώ θα μείνω γιατί είμαι μαύρος."
- "Όχι", λέει ο καπετάνιος, "εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο. Θα γίνει κλήρωση με ερωτήσεις. Όποιος δεν απαντήσει σωστά θα μείνει πίσω. Σύμφωνοι;".
- "Σύμφωνοι", λένε όλοι.
- "Λοιπόν, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορία;", ρωτάει τον ένα λευκό.
- "Ο Τιτανικός", απαντάει εκείνος.
- "Πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν;", ρωτάει το δεύτερο λευκό.
- "Χίλιοι πεντακόσιοι", απαντάει εκείνος.
- "Ονόματα και διευθύνσεις", ρωτάει το μαύρο.
Ήταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που είχε. Πάει στο Σημίτη και του λέει:
- Κωστάκη βόλεψέ με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει.
- Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία (Κατασκευαστές αεροπλάνων).
Πάει στη Γαλλία βλέπει το διευθυντή και του λέει:
- Είμαι ο πασίγνωστος Μητσάρας και μ'έστειλε ο Κωστάκης ο Σημίτης για δουλειά.
- Βεβαίως βεβαίως έχω ειδοποιηθεί κιόλας από τον πρωθυπουργό σας και μου είπε τα καλύτερα λόγια για σας. Για πείτε μου λοιπόν τι γνώσεις έχετε γύρω από τα αεροπλάνα;
- Τίποτα!
- Από επιστημονικές γνώσεις;
- Τίποτα!!
- Από τεχνικές γνώσεις;
- Τίποτα!!
- Από Η/Υ;
- Σκράπας!!!
- Καλά και τι ξέρεις;
- Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου αλλά έχω πολλές γνωριμίες!!!
- Τι να τις κάνω τις γνωριμίες λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής αλλά σκέφτεται καλύτερα και αποφασίζει να τον προσλάβει ως θυρωρό μην χαλάσει και τις σχέσεις του με την Ελλάδα.
Μετά από 1 μήνα δουλειά στο πολυτελές θυρωρείο της Ντασό καταφτάνει μια λιμουζίνα και βγαίνει από μέσα ο Παπανδρέου.
- Γιωργάκη!! κολλητέ τι κάνεις εδώ λέει ο Μητσάρας.
- Μητσάρα λεβεντιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω αλλά εσύ τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω κανά μήνα εδώ.
- Εγώ ήρθα να διαπραγματευτώ τιμή για 100 αεροπλάνα.
- Ε τότε θα τα πάρεις από την εταιρεία μου, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε.
- Αυτό εννοείται σύντροφε και όντως ο Παπανδρέου αγοράζει 100 αεροπλάνα τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση ο διευθυντής.
Μετά από 3 μήνες καταφτάνει μια λιμουζίνα στο θυρωρείο του Μητσάρα και βγαίνει από μέσα ο Κλίντον.
- Μπιλ!!!
- Μητσάρα!!! Δεν το πιστεύω, τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω 4 μήνες εδώ.
- Να φανταστείς ότι μόλις χθες μιλούσαμε με τη Χίλαρυ για σένα ότι χάθηκες ρε αδερφάκι μου.
- Δουλειές, δουλειές Μπιλάρα μου και αν ήρθες για αεροπλάνα θα τα πάρεις από την εταιρεία μου. Εντάξει;
- Φυσικά, απαντά ο Κλίντον και παραγγέλνει 300 αεροπλάνα.
Βλέπει το σκηνικό ο διευθυντής και μένει άναυδος. Πάει στον Μητσάρα και του λέει:
- Καλά ρε αδερφάκι μου όλους τους ξέρεις;
- Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μην με ξέρει.
- Σιγά μη ξέρεις και το Πάπα.
- Με το Πάπα φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και λες να μην τον ξέρω;
- Αποκλείεται.
- Άμα γουστάρεις αφεντικό να βάλουμε ένα στοιχηματάκι, ένα συμβολικό ποσό όμως γιατί είμαι και μεροκαματιάρης ότι αύριο που θα έρθει στη Γαλλία για περιοδεία θα είμαι δίπλα στο βήμα και αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε κιόλας και εσύ θα είσαι από κάτω να μας δεις.
- Εντάξει απαντάει ο διευθυντής και φεύγει.
Την επόμενη μέρα ήρθε ο πάπας χαμός στη Γαλλία για την υποδοχή του και κάτω από το βήμα που θα μίλαγε ο πάπας βρίσκεται όλη η ελίτ της Γαλλίας καθώς και ο διευθυντής της Ντασό και μάλιστα μπροστά μπροστά για να επιβεβαιώσει και το στοίχημα που έχει με τον Μητσάρα.
Πράγματι βγαίνει ο πάπας υποβασταζόμενος από τον ΜΗΤΣΑΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και κακό με τον Μητσάρα και κάγκελο ο διευθυντής!
Οπότε εκεί που μίλαγε ο πάπας και έλεγε τα δικά του βλέπει ο Μητσάρας το αφεντικό του να λιποθυμάει.
Κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπούφλες του ρίχνει νερό για να συνέλθει, συνέρχεται και λέει στον Μητσάρα:
- Εντάξει ρε Μητσάρα το στοίχημα το έχασα αλλά λιποθύμησα για άλλο λόγο.
- Για ποιό λόγο ρε αφεντικό;
- Από πίσω μου καθότανε ο πρωθυπουργός της Μογγολίας και τι μου λέει ρε Μητσάρα;
- Τι σου λέει ρε αφεντικό;
- Εκείνος ο τύπος με τη καπελάρα και τη κόκκινη ποδιά ΔΙΠΛΑ από τον ΜΗΤΣΑΡΑ ποιός είναι;;;;
Αυτό μπορεί να το είχαμε ξαναπεί,αλλά είναι πολύ καλό... :xD:
- "Ως καπετάνιος του πλοίου, δικαιούμαι μία θέση. Ένας λοιπόν από εσάς δεν θα έρθει με τη βάρκα."
Μόλις το ακούει αυτό ο μαύρος, αρχίζει να γκρινιάζει:
- "Ξέρω, εγώ θα μείνω γιατί είμαι μαύρος."
- "Όχι", λέει ο καπετάνιος, "εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο. Θα γίνει κλήρωση με ερωτήσεις. Όποιος δεν απαντήσει σωστά θα μείνει πίσω. Σύμφωνοι;".
- "Σύμφωνοι", λένε όλοι.
- "Λοιπόν, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορία;", ρωτάει τον ένα λευκό.
- "Ο Τιτανικός", απαντάει εκείνος.
- "Πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν;", ρωτάει το δεύτερο λευκό.
- "Χίλιοι πεντακόσιοι", απαντάει εκείνος.
- "Ονόματα και διευθύνσεις", ρωτάει το μαύρο.
Ήταν κάποτε ο Μητσάρας άνεργος και άφραγκος έψαχνε για δουλειά με κύριο προσόν του τις πολλές γνωριμίες που είχε. Πάει στο Σημίτη και του λέει:
- Κωστάκη βόλεψέ με κάπου γιατί έχω μείνει άφραγκος και η γυναίκα μου φωνάζει.
- Εντάξει ρε Μητσάρα, πάρε μια συστατική επιστολή και πήγαινε στο διευθυντή της Ντασό στη Γαλλία (Κατασκευαστές αεροπλάνων).
Πάει στη Γαλλία βλέπει το διευθυντή και του λέει:
- Είμαι ο πασίγνωστος Μητσάρας και μ'έστειλε ο Κωστάκης ο Σημίτης για δουλειά.
- Βεβαίως βεβαίως έχω ειδοποιηθεί κιόλας από τον πρωθυπουργό σας και μου είπε τα καλύτερα λόγια για σας. Για πείτε μου λοιπόν τι γνώσεις έχετε γύρω από τα αεροπλάνα;
- Τίποτα!
- Από επιστημονικές γνώσεις;
- Τίποτα!!
- Από τεχνικές γνώσεις;
- Τίποτα!!
- Από Η/Υ;
- Σκράπας!!!
- Καλά και τι ξέρεις;
- Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου αλλά έχω πολλές γνωριμίες!!!
- Τι να τις κάνω τις γνωριμίες λέει εκνευρισμένος ο διευθυντής αλλά σκέφτεται καλύτερα και αποφασίζει να τον προσλάβει ως θυρωρό μην χαλάσει και τις σχέσεις του με την Ελλάδα.
Μετά από 1 μήνα δουλειά στο πολυτελές θυρωρείο της Ντασό καταφτάνει μια λιμουζίνα και βγαίνει από μέσα ο Παπανδρέου.
- Γιωργάκη!! κολλητέ τι κάνεις εδώ λέει ο Μητσάρας.
- Μητσάρα λεβεντιά πόσο χαίρομαι που σε βλέπω αλλά εσύ τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω κανά μήνα εδώ.
- Εγώ ήρθα να διαπραγματευτώ τιμή για 100 αεροπλάνα.
- Ε τότε θα τα πάρεις από την εταιρεία μου, τόσα χρόνια φίλοι είμαστε.
- Αυτό εννοείται σύντροφε και όντως ο Παπανδρέου αγοράζει 100 αεροπλάνα τρίβοντας τα χέρια του από ικανοποίηση ο διευθυντής.
Μετά από 3 μήνες καταφτάνει μια λιμουζίνα στο θυρωρείο του Μητσάρα και βγαίνει από μέσα ο Κλίντον.
- Μπιλ!!!
- Μητσάρα!!! Δεν το πιστεύω, τι κάνεις εδώ;
- Δουλεύω 4 μήνες εδώ.
- Να φανταστείς ότι μόλις χθες μιλούσαμε με τη Χίλαρυ για σένα ότι χάθηκες ρε αδερφάκι μου.
- Δουλειές, δουλειές Μπιλάρα μου και αν ήρθες για αεροπλάνα θα τα πάρεις από την εταιρεία μου. Εντάξει;
- Φυσικά, απαντά ο Κλίντον και παραγγέλνει 300 αεροπλάνα.
Βλέπει το σκηνικό ο διευθυντής και μένει άναυδος. Πάει στον Μητσάρα και του λέει:
- Καλά ρε αδερφάκι μου όλους τους ξέρεις;
- Δεν υπάρχει άνθρωπος στο πλανήτη που να μην με ξέρει.
- Σιγά μη ξέρεις και το Πάπα.
- Με το Πάπα φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και λες να μην τον ξέρω;
- Αποκλείεται.
- Άμα γουστάρεις αφεντικό να βάλουμε ένα στοιχηματάκι, ένα συμβολικό ποσό όμως γιατί είμαι και μεροκαματιάρης ότι αύριο που θα έρθει στη Γαλλία για περιοδεία θα είμαι δίπλα στο βήμα και αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε κιόλας και εσύ θα είσαι από κάτω να μας δεις.
- Εντάξει απαντάει ο διευθυντής και φεύγει.
Την επόμενη μέρα ήρθε ο πάπας χαμός στη Γαλλία για την υποδοχή του και κάτω από το βήμα που θα μίλαγε ο πάπας βρίσκεται όλη η ελίτ της Γαλλίας καθώς και ο διευθυντής της Ντασό και μάλιστα μπροστά μπροστά για να επιβεβαιώσει και το στοίχημα που έχει με τον Μητσάρα.
Πράγματι βγαίνει ο πάπας υποβασταζόμενος από τον ΜΗΤΣΑΡΑ! Αγκαλιές, φιλιά και κακό με τον Μητσάρα και κάγκελο ο διευθυντής!
Οπότε εκεί που μίλαγε ο πάπας και έλεγε τα δικά του βλέπει ο Μητσάρας το αφεντικό του να λιποθυμάει.
Κατεβαίνει κάτω τον αρχίζει στις μπούφλες του ρίχνει νερό για να συνέλθει, συνέρχεται και λέει στον Μητσάρα:
- Εντάξει ρε Μητσάρα το στοίχημα το έχασα αλλά λιποθύμησα για άλλο λόγο.
- Για ποιό λόγο ρε αφεντικό;
- Από πίσω μου καθότανε ο πρωθυπουργός της Μογγολίας και τι μου λέει ρε Μητσάρα;
- Τι σου λέει ρε αφεντικό;
- Εκείνος ο τύπος με τη καπελάρα και τη κόκκινη ποδιά ΔΙΠΛΑ από τον ΜΗΤΣΑΡΑ ποιός είναι;;;;
Αυτό μπορεί να το είχαμε ξαναπεί,αλλά είναι πολύ καλό... :xD:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim McDuck στις Σαβ 10 Σεπ 2011, 22:32, 1 φορά
507 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 10 Σεπ 2011, 14:45
Dr. Jimalicious
Οδηγος επιβίωσης σε ταινία δράσης!!!
* Δε χρείαζεσται πολλά οπλα για να σκοτώσετε πολλούς κακούς! Ενα εξάσφαιρο φτάνει!
*Δε χρειάζεται να ξέρετε σημαδί για να σκοτώσετε κάποιον! Το πιο πιθανο είναι να του πετάξετε το παπούτσι σας και να τον πετύχετε, παρά να σας πετύχουν όλοι αυτοί που σας πυροβολούν (βλέπε James Bond).
*Πότε οι εχθροί σας δε θα σας κάνουν ομαδικό ντού! Πάντα θα έρχονται ένας ένας!
*Μετά την πρώτη μπουνιά που θα του ρίξετε θα κάτσει να σας κοιτάει με τρόμο, ποτέ δε θα αντιδράσει!
*Αν βρεθεί ποτέ απο πίσω σας με πιστόλι θα σας μιλήσει για τη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια και όλα όσα του έλεγε η μαμά του, έτσι ώστε να βρείτε χρόνο να τον αφοπλίσετε!
*Πάντα στο τέλος, ότι και να γίνει, θα βγάλετε γκομενα που θα φοράει κοντό καυτό μίνι και γόβες!
*Οι αεροσυνοδοί ξέρουν να πιλοτάρουν και να προσγειώνουν το αεροπλάνο! Τι τους βάζουν τους πιλότους;
*Αν είσαι μπάτσος της ταινίας, ξέρεις να οδηγεί απο τηλεκατευθηνόμενο μέχρι ελικόπτερο!
*Όσο ξύλο και να φάτε δε θα ματώσετε ποτέ!
*Μην το σκέφτεσται! Το κόκκινο καλώδιο κόβεται πάντα! Έτσι κι αλλιώς, μένουν πάντα 10 δευτερόλεπτα και πάντα προλαβένεται να κατεβείτε απο ένα κτήριο 50 ορόφων!
* Δε χρείαζεσται πολλά οπλα για να σκοτώσετε πολλούς κακούς! Ενα εξάσφαιρο φτάνει!
*Δε χρειάζεται να ξέρετε σημαδί για να σκοτώσετε κάποιον! Το πιο πιθανο είναι να του πετάξετε το παπούτσι σας και να τον πετύχετε, παρά να σας πετύχουν όλοι αυτοί που σας πυροβολούν (βλέπε James Bond).
*Πότε οι εχθροί σας δε θα σας κάνουν ομαδικό ντού! Πάντα θα έρχονται ένας ένας!
*Μετά την πρώτη μπουνιά που θα του ρίξετε θα κάτσει να σας κοιτάει με τρόμο, ποτέ δε θα αντιδράσει!
*Αν βρεθεί ποτέ απο πίσω σας με πιστόλι θα σας μιλήσει για τη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια και όλα όσα του έλεγε η μαμά του, έτσι ώστε να βρείτε χρόνο να τον αφοπλίσετε!
*Πάντα στο τέλος, ότι και να γίνει, θα βγάλετε γκομενα που θα φοράει κοντό καυτό μίνι και γόβες!
*Οι αεροσυνοδοί ξέρουν να πιλοτάρουν και να προσγειώνουν το αεροπλάνο! Τι τους βάζουν τους πιλότους;
*Αν είσαι μπάτσος της ταινίας, ξέρεις να οδηγεί απο τηλεκατευθηνόμενο μέχρι ελικόπτερο!
*Όσο ξύλο και να φάτε δε θα ματώσετε ποτέ!
*Μην το σκέφτεσται! Το κόκκινο καλώδιο κόβεται πάντα! Έτσι κι αλλιώς, μένουν πάντα 10 δευτερόλεπτα και πάντα προλαβένεται να κατεβείτε απο ένα κτήριο 50 ορόφων!
508 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 10 Σεπ 2011, 17:53
iFiVa
Ο Κωστακης ενας 14 χρονος ξυπναει το πρωι για να παει στο σχολειο.......εκει που ετρωγε πρωινο με την μανα του της λεει:
- Μανα ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι.....
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
Του ριχνει 2 δυνατους φουσκους και τον διωχνει απο το σπιτι......
Ο Κωστακης δεν ειχε καταλαβει τι ειχε γινει και πηγε στο σχολειο.....παει στην παρεα του χαιρετιουνται και τους λεει:
-μαγκες σημερα ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι....
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
Τον Σαπισανε στο ξυλο τον Κωστακη....με κατεβασμενο το κεφαλι προχωραγε και τον σταματαει μια καθηγητρια....
- Τι χαλια ειναι αυτα Κωστακη παιδι μου??
- Απλα κυρια ειπα στους φιλους μου οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με βαρισαν....
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ????
- Του ριχνει ενας δυνατο φουσκο και τον παει στον Διευθυντη.....
- Τι εγινε Κωστακη παιδι μου και ηρθες εσυ εδω???νομιζα οτι ησουν καλο παιδι....
- Απλα κυριε ειπα στην καθηγητρια οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με εφερε εδω...
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ???? Αποβαλεσε για παντα απο το σχολειο του λεει.....
Ο Κωστακης δεν ηξερε τι να πει και εφυγε.....εκει που περπαταγε στον δρομο τον βλεπει μια μπατσινα και του λεει:
-Τι εγινε παιδι μου και εισαι τοσο στεναχωρημενος???
-Απλα ειπα στον διευθυντη μου οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με εδιωξε....
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ????? παμε γρηγορα στο αστυνομικο τμημα.....
Πηγε τον Κωστακη Στο ΑΤ και του λεει ο διευθυντης:
-Εσυ φαινεσαι πολυ μικρος τι εκανες και σε εφεραν εδω?
-Τιποτα το σπουδαιο απλα ειπα οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι....
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ???? (βγαζει το γκλοπ και τον βαραει) θα σαπησεις στην φυλακη κολοπαιδο για να μαθεις....
Στο δικαστηριο Ρωταει ο δικαστης τον Κωστακη:
-Εσυ παιδι μου εισαι πολυ μικρος τι εκανες και εφτασες ως εδω???
Απανταει ο Κωστακης:
-Απλα ειπα οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με εφεραν εδω......
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ???? 10 χρονια φυλακη.......λεει ο δικαστης.....
Οσο καιρο ηταν ο Κωστακης στην φυλακη σκεφτοταν γιατι βρεθηκε εκει και δεν εβρισκε καποια λογικη εξηγηση....Ωσπου η μερα που θα εβγαινε απο την φυλακη εφτασε και αποφασισε να μην ξαναπει τιποτα για το ονειρο που ειχε δει....Οπως περπατουσε στο πεζοδρομιο ηθελε να περασει απεναντι το δρομο αλλα το φαναρι ηταν κοκκινο....κοιταει δεξια-αριστερα δεν βλεπει κανενα αμαξι και περναει.....ξαφνικα περναει ενα αμαξι με 180cc και τον παταει...
ηθικο διδαγμα:
Να περνας τον δρομο παντα με πρασσινο :xD:
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
Ο Κωστακης δεν ειχε καταλαβει τι ειχε γινει και πηγε στο σχολειο.....παει στην παρεα του χαιρετιουνται και τους λεει:
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
Τον Σαπισανε στο ξυλο τον Κωστακη....με κατεβασμενο το κεφαλι προχωραγε και τον σταματαει μια καθηγητρια....
- Απλα κυρια ειπα στους φιλους μου οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με βαρισαν....
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ????
- Τι εγινε Κωστακη παιδι μου και ηρθες εσυ εδω???νομιζα οτι ησουν καλο παιδι....
- Απλα κυριε ειπα στην καθηγητρια οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με εφερε εδω...
Ο Κωστακης δεν ηξερε τι να πει και εφυγε.....εκει που περπαταγε στον δρομο τον βλεπει μια μπατσινα και του λεει:
-Απλα ειπα στον διευθυντη μου οτι ειδα το ονειρο με το μαυρο παπουτσι και με εδιωξε....
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ???? (βγαζει το γκλοπ και τον βαραει) θα σαπησεις στην φυλακη κολοπαιδο για να μαθεις....
Απανταει ο Κωστακης:
Οσο καιρο ηταν ο Κωστακης στην φυλακη σκεφτοταν γιατι βρεθηκε εκει και δεν εβρισκε καποια λογικη εξηγηση....Ωσπου η μερα που θα εβγαινε απο την φυλακη εφτασε και αποφασισε να μην ξαναπει τιποτα για το ονειρο που ειχε δει....Οπως περπατουσε στο πεζοδρομιο ηθελε να περασει απεναντι το δρομο αλλα το φαναρι ηταν κοκκινο....κοιταει δεξια-αριστερα δεν βλεπει κανενα αμαξι και περναει.....ξαφνικα περναει ενα αμαξι με 180cc και τον παταει...
ηθικο διδαγμα:
509 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 10 Σεπ 2011, 18:28
????????
iFiVa έγραψε:Ο Κωστακης ενας 14 χρονος ξυπναει το πρωι για να παει στο σχολειο.......εκει που ετρωγε πρωινο με την μανα του της λεει:
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ????
Απανταει ο Κωστακης:
ηθικο διδαγμα:
511 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 10 Σεπ 2011, 18:41
souidos
Μια φορα και εναν καιρο ηταν ο Τοτος...και ηθελε να παρει ποδηλατο...παει λοιπον στην μαμα τ να του πει για το ποδηλατο....
-Μαμα,μαμα θελω μια χαρη...θελω να μ παρεις ποδηλατο γτ ολα τα παιδια εχουνε και εγω οχι...
-Τοτε δν εχουμε τοσα λεφτα παιδι μ να σ παρουμε ποδηλατο...βλεπεις εχουμε και οικονομικη κριση...
-Καλα...
Μετα απο 3-4 μερες βλεπει τον πατερα του να ειναι στο μπανιο να εχει κανει μπανιο να εχει βαλει 2 κιλα κολωνια και να πηγενει με το μπουρνουζι στην κρεβατοκαμμαρα...ανοιγει το μπουρνουζι(ηταν γυμνος απο μεσα) και λεει στην γυναικα του παρε μ μια πιπα...Μετα απο 2 ωρες βγανει και καθεται στο σαλονι καπνιζωντας την πιπα του και βλεποντας τηλεοραση...Μετα απο αυτο το περιστατικο παει ο Τοτος κανει μπανιο βαζει 2 κιλα κωλονια βαζει το μπουρνουζι παει στην κρεβατοκαμμαρα π ηταν η μανα του ανοιγει το μπουρνουζει και της λεει παρε μ ενα χρυσο ποδηλατο!!
-Μαμα,μαμα θελω μια χαρη...θελω να μ παρεις ποδηλατο γτ ολα τα παιδια εχουνε και εγω οχι...
-Τοτε δν εχουμε τοσα λεφτα παιδι μ να σ παρουμε ποδηλατο...βλεπεις εχουμε και οικονομικη κριση...
-Καλα...
Μετα απο 3-4 μερες βλεπει τον πατερα του να ειναι στο μπανιο να εχει κανει μπανιο να εχει βαλει 2 κιλα κολωνια και να πηγενει με το μπουρνουζι στην κρεβατοκαμμαρα...ανοιγει το μπουρνουζι(ηταν γυμνος απο μεσα) και λεει στην γυναικα του παρε μ μια πιπα...Μετα απο 2 ωρες βγανει και καθεται στο σαλονι καπνιζωντας την πιπα του και βλεποντας τηλεοραση...Μετα απο αυτο το περιστατικο παει ο Τοτος κανει μπανιο βαζει 2 κιλα κωλονια βαζει το μπουρνουζι παει στην κρεβατοκαμμαρα π ηταν η μανα του ανοιγει το μπουρνουζει και της λεει παρε μ ενα χρυσο ποδηλατο!!
512 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 10 Σεπ 2011, 19:49
iFiVa
ReBoRn23 έγραψε:-_-iFiVa έγραψε:
Elidor έγραψε:Τι μαλακια ηταν αυτο?
Αυτο ειχε ψηφιστει το πιο αστειο ανεκδοτο του αυγουστου στην αγγλια....το μεταφρασα για να καταλαβετε τι απιστευτο humour εχουν οι αγγλοι!!!!
513 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 11 Σεπ 2011, 01:20
souidos
παει ο BROOk σ ενα club και λεει στον barman:
-Πιασε μια βοτκα λεμονι και μ σφουγγαριστρα!!
-Πιασε μια βοτκα λεμονι και μ σφουγγαριστρα!!
514 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 17 Σεπ 2011, 13:23
souidos
Πως μπορουμε το προφυλσκτικο του πσππου: παπου-τσο-θηκη
515 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 17 Σεπ 2011, 17:58
luffy_is_paok
ηταν ενα μοναστηρι με 1000 καλογριες και αποφασισαν να πανε 500 για ψωνια και οι αλλες 500 να μεινουν στο μοναστηρι
οταν ηρθαν οι 500 καλογριες απο τα ψωνια πριν προλαβουν να βαλουν το ποδι τους στο μοναστηρι πεθαινουν ακαριεα , τοτε βγενουν οι αλες 500 απο μεσα και βλεπουν διπλα απο τα πτωματα ενα τυπο με μαυρι μπερτα
την επομενη μερα ομως ηθελαν παλι να πανε να ψωνισουν ετσι 250 εμειναν στο μοναστηρι και 250 πηγαν για ψωνια,
οταν ηρθαν οι 250 καλογριες απο τα ψωνια πριν προλαβουν να βαλουν το ποδι τους στο μοναστηρι πεθαινουν ακαριεα , τοτε βγενουν οι αλες 250 απο μεσα και βλεπουν διπλα απο τα πτωματα ενα τυπο με μαυρι μπερτα
την επομενη μερα ομως ηθελαν να ξαναπανε να ψωνισουν ετσι 125 εμειναν στο μοναστηρι και 125 πηγαν για ψωνια,
οταν ηρθαν οι 125 καλογριες απο τα ψωνια πριν προλαβουν να βαλουν το ποδι τους στο μοναστηρι πεθαινουν ακαριεα , τοτε βγενουν οι αλες 125 απο μεσα και βλεπουν διπλα απο τα πτωματα ενα τυπο με μαυρι μπερτα,
(ας μην πολυλογω στο τελος μενουν μονο 3 καλογριες)
μετα απο πολες μερες οι 3 καλογριες ηθελαν να πανε για ψωνια ομως φοβοντουσαν μην παιθανουν σαν ολες τις αλλες , ετσι ετοιμαζουν να παρουν μαζι τους οπλα και σπαθια για να ανταπολεμισουν τον τυπο με την μαυρι μπερτα, αφου γυρναν απο τα ψωνια και πριν προλαβουν να μπουν στο μοναστηρι σκαει μυτη ο τυπος με την μπερτα , τοτε και οι 3 καλογριες βγαζουν τα οπλα και τα σπαθια και πανε προς το μερος του τυπου με την μαυρι μπερτα και τον ρωτανε
-Εσυ σκοτωσες της αλλες 1997 καλογριες
και λεει ο τυπος
-ΟΧΙ
χαχαχαχαχαχαχαχα
μπορει να με μισησετε :xD: :xD:
οταν ηρθαν οι 500 καλογριες απο τα ψωνια πριν προλαβουν να βαλουν το ποδι τους στο μοναστηρι πεθαινουν ακαριεα , τοτε βγενουν οι αλες 500 απο μεσα και βλεπουν διπλα απο τα πτωματα ενα τυπο με μαυρι μπερτα
την επομενη μερα ομως ηθελαν παλι να πανε να ψωνισουν ετσι 250 εμειναν στο μοναστηρι και 250 πηγαν για ψωνια,
οταν ηρθαν οι 250 καλογριες απο τα ψωνια πριν προλαβουν να βαλουν το ποδι τους στο μοναστηρι πεθαινουν ακαριεα , τοτε βγενουν οι αλες 250 απο μεσα και βλεπουν διπλα απο τα πτωματα ενα τυπο με μαυρι μπερτα
την επομενη μερα ομως ηθελαν να ξαναπανε να ψωνισουν ετσι 125 εμειναν στο μοναστηρι και 125 πηγαν για ψωνια,
οταν ηρθαν οι 125 καλογριες απο τα ψωνια πριν προλαβουν να βαλουν το ποδι τους στο μοναστηρι πεθαινουν ακαριεα , τοτε βγενουν οι αλες 125 απο μεσα και βλεπουν διπλα απο τα πτωματα ενα τυπο με μαυρι μπερτα,
μετα απο πολες μερες οι 3 καλογριες ηθελαν να πανε για ψωνια ομως φοβοντουσαν μην παιθανουν σαν ολες τις αλλες , ετσι ετοιμαζουν να παρουν μαζι τους οπλα και σπαθια για να ανταπολεμισουν τον τυπο με την μαυρι μπερτα, αφου γυρναν απο τα ψωνια και πριν προλαβουν να μπουν στο μοναστηρι σκαει μυτη ο τυπος με την μπερτα , τοτε και οι 3 καλογριες βγαζουν τα οπλα και τα σπαθια και πανε προς το μερος του τυπου με την μαυρι μπερτα και τον ρωτανε
και λεει ο τυπος
-ΟΧΙ
χαχαχαχαχαχαχαχα
516 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 17 Σεπ 2011, 19:29
????????
εεε καλουτσικοluffy_is_paok έγραψε:ηταν ενα μοναστηρι με 1000 καλογριες και αποφασισαν να πανε 500 για ψωνια και οι αλλες 500 να μεινουν στο μοναστηρι
και λεει ο τυπος
-ΟΧΙ
χαχαχαχαχαχαχαχα
521 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 18 Σεπ 2011, 00:39
Aldark
iFiVa έγραψε:Ο Κωστακης ενας 14 χρονος ξυπναει το πρωι για να παει στο σχολειο.......εκει που ετρωγε πρωινο με την μανα του της λεει:
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
-Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ?????
- Το ΜΑΥΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ????
Απανταει ο Κωστακης:
ηθικο διδαγμα:
το ξερω αλλα με το μπλε μακαρονι all time classic!
λολ @ καλογριες
522 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 19 Σεπ 2011, 14:27
iFiVa
Παει ενας ληστης σε ενα τυροπιταδικο.....βγαζει το πιστολι και λεει....ληστεια φερε 1 τυροπιτα....παιρνει την τυροπιτα και φευγει....Παει ξανα την επομενη μερα βγαζει το πιστολι και λεει....ληστεια φερε 1 τυροπιτα....παιρνει την τυροπιτα και φευγει.....ξανα παει την επομενη μερα βγαζει το πιστολι και λεει ληστεια φερε μια τυροπιτα.....ο μαγαζατορας τα ειχε παιξει ωσπου αποφασισε να αγορασει και αυτος ενα οπλο για να μην του ξαναπαρει τυροπιτα......την επομενη εβδομαδα παει ο ληστης στο μαγαζι βγαζει το πιστολι και λεει ληστεια φερε 1 τυροπιτα.....βγαζει και ο μαγαζατορας το πιστολι και λεει εχω και εγω πιστολι.....του απανταει ο ληστης.....παρε και εσυ μια τυροπιτα........ :xD:
524 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 19 Σεπ 2011, 23:25
luffy_is_paok
παι ενα τυπος σε ενα εστιατοριο και παραγκελνει κοτοπουλο με πατατες , μετα απο μερικη ωρα ερχεται το φαι του και πριν παι να φυγει ο σερβιτορος τον φωναζει ο τυπος και του λεει
- Μηπως μπορειτε να καλοψησετε το κοτοπουλο μου τρωει τις πατατες
:xD: :haha:
- Μηπως μπορειτε να καλοψησετε το κοτοπουλο μου τρωει τις πατατες
:xD: :haha:
525 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 23 Σεπ 2011, 00:14
katalanosGR
Κατεβαίνουν 2 εξωγήινοι στην Γη για να βρουν έναν Μιχάλη!
Παν στο 1ο σπίτι:
-σε λένε Μιχάλη;
-όχι
Τον τρώνε!!!
Πανε στο 2ο σπίτι:
-σε λένε Μιχάλη;
-όχι!
Τον τρώνε και αυτόν!!!
Αφού έχουν περάσει από όλα τα σπίτια κ έχουν φάει όλο τον κόσμο φτάνουν κ στον τελευταίο...
-σε λένε Μιχάλη;
-ναι!!!
-έλα ρε Μιχάλη και φάγαμε όλο το κόσμο να σε βρούμε!! …
Παν στο 1ο σπίτι:
-σε λένε Μιχάλη;
-όχι
Τον τρώνε!!!
Πανε στο 2ο σπίτι:
-σε λένε Μιχάλη;
-όχι!
Τον τρώνε και αυτόν!!!
Αφού έχουν περάσει από όλα τα σπίτια κ έχουν φάει όλο τον κόσμο φτάνουν κ στον τελευταίο...
-σε λένε Μιχάλη;
-ναι!!!
-έλα ρε Μιχάλη και φάγαμε όλο το κόσμο να σε βρούμε!! …
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης