Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ανέκδοτα/Κρυάδες

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 33]

476Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 31 Ιουλ 2011, 19:28

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Ηταν ο Δωνης ο γνωστος μας και ηθελε να φαει ψαρι. Παει λοιπον σε μια ψαροταβερνα, λεει την παραγγελια του και δεχεται την εξης απαντηση:

-κυριε Δωνη λυπαμαι πολυ, μολις τελειωσαν τα ψαρικα μας, δεν εμεινε τιποτα.

Τσατιζεται ο Δωνης, παει σε αλλη ταβερνα, μια απο τα ιδια.

-Μολις πριν απο λιγο τελειωσαν οι τελευταιες προμηθειες μας. Δεν εμεινε ουτε λεπι. Ατυχησατε.

Παει σε τριτη. "Δε γινεται, κατι θα βρω εδω". Ομως:
-Αχ κυριε Δωνη, να ερχοσασταν 5 λεπτα νωριτερα θα θας σερβιραμε. τωρα με τοσο κοσμο και ζητηση θα πρεπει να ρθειτε αυριο παλι.

-Μα τι γινετε επιτελους! Δεν μπορω να φαω ενα ψαρι σαν ανθρωπος. Απαραδεκτο! Μα δε γινεται να υπαρχει τιποτα, εστω και κατεψυγμενο;

-Δυστηχως κυριε Δωνη. Ομως μην απελπιζεσθε. Εδω λιγα λεπτα πιο κατω υπαρχει μια ψαροταβερνα με το ονομα "Ανοιξη". Εκει ειμαι σιγουρος πως θα σας εξυπηρετησουν.

Απελπισμενος και απηυδισμενος λοιπον ξεκινα ο Δωνης για την τελευταια του ελπιδα. Και οντως βλεπει μπροστα του μια ταβερνα με το ονομα "Ανοιξη" να τον περιμενει με ανοιχτες τις πορτες.
Μπαινει λοιπον μεσα γεματος αγωνια, ερχεται το γκαρσονι και προς μεγαλη του ανακουφιση τον βεβαιωνει πως υπαρχει ψαρι στο μενου.

-Τυχερος κυριε Δωνη. Μολις προλαβατε ενα φρεσκο χελι. Με τοση ζητηση λιγο να αργουσατε και δεν θα βρισκατε τιποτα απο ψαρι.

-Χελι λοιπον; Ας ειναι. Ενα ψαρι θελω να φαω και τιποτ'αλλο.

-Μετα χαρας κυριε Δωνη.

Και πραγματι του φερνει το πιατο, τρωει με λαχταρα το εδεσμα, ωσπου τελικα ηρθε η ωρα να φυγει και ζητα το λογαριασμο.

Του το φερνει το γκαρσονι, το βλεπει και παθαινει σοκ! 500 ευρω για ενα χελι!

Του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!

-Ειναι δυνατον 500 ευρω για ενα χελι! Τι πραγματα ειναι αυτα!

Οποτε δεχεται ως απαντηση:

-Α! Ένα το χέλι Δώνη και η Άνοιξη ακριβή!

477Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 01 Αυγ 2011, 11:34

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Johnyman έγραψε:Ηταν ο Δωνης ο γνωστος μας και ηθελε να φαει ψαρι. Παει λοιπον σε μια ψαροταβερνα, λεει την παραγγελια του και δεχεται την εξης απαντηση:

-κυριε Δωνη λυπαμαι πολυ, μολις τελειωσαν τα ψαρικα μας, δεν εμεινε τιποτα.

Τσατιζεται ο Δωνης, παει σε αλλη ταβερνα, μια απο τα ιδια.

-Μολις πριν απο λιγο τελειωσαν οι τελευταιες προμηθειες μας. Δεν εμεινε ουτε λεπι. Ατυχησατε.

Παει σε τριτη. "Δε γινεται, κατι θα βρω εδω". Ομως:
-Αχ κυριε Δωνη, να ερχοσασταν 5 λεπτα νωριτερα θα θας σερβιραμε. τωρα με τοσο κοσμο και ζητηση θα πρεπει να ρθειτε αυριο παλι.

-Μα τι γινετε επιτελους! Δεν μπορω να φαω ενα ψαρι σαν ανθρωπος. Απαραδεκτο! Μα δε γινεται να υπαρχει τιποτα, εστω και κατεψυγμενο;

-Δυστηχως κυριε Δωνη. Ομως μην απελπιζεσθε. Εδω λιγα λεπτα πιο κατω υπαρχει μια ψαροταβερνα με το ονομα "Ανοιξη". Εκει ειμαι σιγουρος πως θα σας εξυπηρετησουν.

Απελπισμενος και απηυδισμενος λοιπον ξεκινα ο Δωνης για την τελευταια του ελπιδα. Και οντως βλεπει μπροστα του μια ταβερνα με το ονομα "Ανοιξη" να τον περιμενει με ανοιχτες τις πορτες.
Μπαινει λοιπον μεσα γεματος αγωνια, ερχεται το γκαρσονι και προς μεγαλη του ανακουφιση τον βεβαιωνει πως υπαρχει ψαρι στο μενου.

-Τυχερος κυριε Δωνη. Μολις προλαβατε ενα φρεσκο χελι. Με τοση ζητηση λιγο να αργουσατε και δεν θα βρισκατε τιποτα απο ψαρι.

-Χελι λοιπον; Ας ειναι. Ενα ψαρι θελω να φαω και τιποτ'αλλο.

-Μετα χαρας κυριε Δωνη.

Και πραγματι του φερνει το πιατο, τρωει με λαχταρα το εδεσμα, ωσπου τελικα ηρθε η ωρα να φυγει και ζητα το λογαριασμο.

Του το φερνει το γκαρσονι, το βλεπει και παθαινει σοκ! 500 ευρω για ενα χελι!

Του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!

-Ειναι δυνατον 500 ευρω για ενα χελι! Τι πραγματα ειναι αυτα!

Οποτε δεχεται ως απαντηση:

-Α! Ένα το χέλι Δώνη και η Άνοιξη ακριβή!
απο τα ανεκδοτα τα οποια θελουν πολυ καλη παρεα για να γελασεις γτ ειν μεγαλη μλκια....
και ποιος ειν αυτος ο δωνης??????/

478Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 01 Αυγ 2011, 12:00

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
εγώ αυτόν κατάλαβα αμέσως όταν το διάβασα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%94%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82

τώρα αν εννοεί άλλον,τι να σου πω

479Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 10 Αυγ 2011, 23:32

Kauko

Kauko

^^ καλα δεν ξερετε τον Δωνη? τοσο νουμπαδες ειστε?

τελος παντων αλλο ηθελα να πω...

τι κοινο εχουν μια πατατα και μια ντοματα?
Σπόιλερ:

:haha:

480Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 11 Αυγ 2011, 00:46

didimakia

didimakia

Ηταν 2 αυγα στο τηγανι.
- ΑΑΑΑΑΑΑ καιγομαι
- Ωχ ενα αυγο που μιλαααααειιιιι

Αυτα ειναι κρυα :P

481Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 11 Αυγ 2011, 00:53

maxuris

maxuris

Ηταν ενα σκυλος και μια μυγα και συζητουσανε

Μυγα: εσυ τι ρατσα εισαι ?
Σκυλος: Λυκοσκυλο
Μυγα: Πως γινεται αυτο ?
Σκυλος: Ο πατερας μου ηταν λυκος και η μανα μου σκυλα. Εσυ ?
Μυγα: Αλογομυγα
Σκυλος: Ελα κοψε τις μαλακιες τωρα ...

482Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 11 Αυγ 2011, 20:53

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Μπαίνει ένα άλογο σε έναν φούρνο και ζητάει ένα καρβέλι ψωμί.
Το κοιτάζει ο φούρναρης με απορία και του τη δίνει.
-Κάτι άλλο; λέει ο φούρναρης
-Μια τυρόπιτα, απαντά το άλογο
Τι κοιτάει πάλι ο φούρναρης και του την δίνει.
-Κάτι άλλο;
-Ναι, δώσε και καμιά σακούλα, γιατί ήρθα με ποδήλατο...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

483Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 00:18

maggie

maggie

oi, καποιος μου ειπε οτι σου μιλησε απο το μσν μου..αληθευει?

484Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 00:28

Kauko

Kauko

you're off topic ^^

485Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 00:36

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ναι μου μίλησε...

Και μου τελειώσαν τα ανέκδοτα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim McDuck στις Παρ 12 Αυγ 2011, 00:40, 1 φορά

486Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 00:36

Kauko

Kauko

ανεκδοτα ηταν αυτα που ελεγες? e?

487Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 00:37

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Χαχα...

Πες εσύ κανα καλό...

488Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 01:24

didimakia

didimakia

Αντε θα σας πω εγω.
Ειναι ο Ιησους με τους μαθητες του και κανουν ενα meeting. Ε μαζευοντε ολοι, καθοντε και τους λεει ο Ιησους
- Οτι και να γινει, θα κατσετε εδω να μ'ακουσετε.
Ε ξεκιναει λοιπον, χτυπαει η πορτα καποια στιγμη, και φωναζει ενας
-Ανοιξτε!!!
-Χτυπαει πορτα Κυριε, να ανοιξουμε?
-Οχι σας ειπα!
-Ανοιξτε ρεεε!!!
Τιποτα οι μαθητες.
-Ανοιξτε γαμω!
Ρουπι οι μαθητες.
-Ανοιξτε γαμω την παναγια!
Το ακουει ο Ιησους και λεει
-Ανοιξτε,ξερει την μανα μου

489Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 01:42

????????

Anonymous

Επισκέπτης
χαχα γνωστο και πλ καλο!!!!!!

490Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 01:44

katalanosGR

katalanosGR

didimakia έγραψε:Αντε θα σας πω εγω.
Ειναι ο Ιησους με τους μαθητες του και κανουν ενα meeting. Ε μαζευοντε ολοι, καθοντε και τους λεει ο Ιησους
- Οτι και να γινει, θα κατσετε εδω να μ'ακουσετε.
Ε ξεκιναει λοιπον, χτυπαει η πορτα καποια στιγμη, και φωναζει ενας
-Ανοιξτε!!!
-Χτυπαει πορτα Κυριε, να ανοιξουμε?
-Οχι σας ειπα!
-Ανοιξτε ρεεε!!!
Τιποτα οι μαθητες.
-Ανοιξτε γαμω!
Ρουπι οι μαθητες.
-Ανοιξτε γαμω την παναγια!
Το ακουει ο Ιησους και λεει
-Ανοιξτε,ξερει την μανα μου
Χαχαχαχα

491Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 12 Αυγ 2011, 13:05

luffy_is_paok

luffy_is_paok

μέσα σε ένα κουτί ήταν μια γάτα και ένα γατί

ΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΏΤΟ?
η γάτα
γιατί?

γιατί κλάνει το γατί frosted aaaaaah!

Υ.Γ αν κάποιος το εχει πει sorry που το ξαναλέω

492Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 18 Αυγ 2011, 19:26

iFiVa

iFiVa

1. είναι δυο φίλοι και λέει ο ένας στον αλλον :
- Ρε , παμε κανα cinema ?
- Ε και δεν πάμε ?
ε και δεν πήγαν !!!

2. Είναι ο κιμάς, το μακαρόνι και η μπεσαμέλ σε ένα μπαρ και λένε στον μπαρμαν:
-Ρε μάγκα πιάσε ένα ποτό…
Και λέει ο μπάρμαν
-Καλα ρε παστίτσιο… πάλι κομμάτια ήρθες;

3. Πάει ένα άλογο σε ένα μπαρ. Κοιτάζει δεξιά, βλέπει τρεις σκαντζόχοιρους. Κοιτάζει αριστερά, βλέπει ένα παγόνι παρέα με μία καμηλοπάρδαλη. Κοιτάζει πίσω, βλέπει 3 σκύλους.
Πάει στο μπαρ, ζητάει ενα ουίσκι.
-Πόσο κανει?” -30 ευρώ.”
-Με τέτοιες τιμές πώς να πατήσει άνθρωπος εδώ μέσα;

493Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 19 Αυγ 2011, 15:36

????????

Anonymous

Επισκέπτης
iFiVa έγραψε:1. είναι δυο φίλοι και λέει ο ένας στον αλλον :
- Ρε , παμε κανα cinema ?
- Ε και δεν πάμε ?
ε και δεν πήγαν !!!

2. Είναι ο κιμάς, το μακαρόνι και η μπεσαμέλ σε ένα μπαρ και λένε στον μπαρμαν:
-Ρε μάγκα πιάσε ένα ποτό…
Και λέει ο μπάρμαν
-Καλα ρε παστίτσιο… πάλι κομμάτια ήρθες;

3. Πάει ένα άλογο σε ένα μπαρ. Κοιτάζει δεξιά, βλέπει τρεις σκαντζόχοιρους. Κοιτάζει αριστερά, βλέπει ένα παγόνι παρέα με μία καμηλοπάρδαλη. Κοιτάζει πίσω, βλέπει 3 σκύλους.
Πάει στο μπαρ, ζητάει ενα ουίσκι.
-Πόσο κανει?” -30 ευρώ.”
-Με τέτοιες τιμές πώς να πατήσει άνθρωπος εδώ μέσα;
παιδια μας την επεσε ο σταθης απο ραδιο αρβυλα :xD:

494Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 19 Αυγ 2011, 16:55

iFiVa

iFiVa

ReBoRn23 έγραψε:παιδια μας την επεσε ο σταθης απο ραδιο αρβυλα :xD:

αφου κρυαδες λεει ο τιτλος τι να βαλω :xD: :xD:

495Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 19 Αυγ 2011, 19:47

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Σε ένα αεροπλάνο αφού οι πιλότοι έχουν τελείωσει τις βασικές αναγγελίες (βάλτε ζώνες κτλ.) ξεχνάνε να κλείσουν το μικρόφωνο και ακούγονται οι συνομιλίες τους.
- Μια χαρά είμαστε τώρα. Έβαλα και τον αυτόματο πιλότο. Το μόνο που θα ήθελα τώρα είναι μία αεροσυνοδός να μας φέρει δύο καφέδες και να μας πάρει π**α!
Μία από τις αεροσυνοδούς συνειδητοποιεί ότι έχουν ξεχάσει το μικρόφωνο ανοιχτό και τρέχει να τους προειδοποιήσει.
Όπως τρέχει αγχωμένη της λέει ένας επιβάτης:
- Κοπελιά, ζητήσαν και 2 καφέδες!

496Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 26 Αυγ 2011, 19:27

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Πώς λέγεται μια γυναίκα που έχει 15 οργασμούς την εβδομάδα?
Σπόιλερ:

Πώς λέγεται ο άντρας μιας τέτοιας γυναίκας?
Σπόιλερ:

497Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 26 Αυγ 2011, 19:52

iFiVa

iFiVa

Μια μερα στην ταξη, λεει η δασκαλα στον
Τοτο
-Εγω διαβαζω, εσυ διαβαζεις... τι χρονος ειναι?
-Χαμενος!!

498Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 31 Αυγ 2011, 00:47

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
είναι του Γιώργου Χατζηπαύλου(σκερτσάκια-σφηνάκια) ή και δικό του να μην είναι,εγώ από εκεί το έμαθα

3 τύποι συζητάνε πως φωνάζουν τον πο*τσο τους!

Λέει ο πρώτος: Έγω τον φωνάζω Τίγρη
Λέει ο δευτερος:Εγω τον φωνάζω Πύραυλο
Πάει να μιλήσει και ο 3ος και πετάγεται η γκομενά του και λέει : Εμεις δεν το βαφτίσαμε! Είναι μικρό ακόμα!!

499Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 03 Σεπ 2011, 22:13

iFiVa

iFiVa

Η Ελλαδα δεν θα καταστραφει το 2012 γιατι παει 100 χρονια πισω!

500Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 20 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Σαβ 03 Σεπ 2011, 23:50

????????

Anonymous

Επισκέπτης
iFiVa έγραψε:Η Ελλαδα δεν θα καταστραφει το 2012 γιατι παει 100 χρονια πισω!
ειδατε ρε ειχαμε σχεδιο απο την αρχη εμεις ^_^

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης