ανέκδοτο είναι χόκινς ή ίσως και να ναι όπως το λέει ο Θάνος (ε ναι αυτό είπα κι εγώ ότι έψαχνε πελάτες).
Το βρήκα κι αλλού , νεβερμάηντ αυτά τα ανέκδοτα ήταν στη μόδα πριν 12-10 χρόνια. Χρυσές εποχές :')
Ήτανε ο STALLONE και ο SCHWAZENEGGER και ο ένας προσπαθούσε να υπερβεί τον άλλον!
Ε λοιπόν αγοράζει ο SCHWAZENEGGER ένα τεράστιο και πανάκριβο κτήμα σε μια καλή περιοχή και αμέσως μετά το ίδιο κάνει και ο Stallone!
Έπειτα χτίζει ο πρώτος μια τεράστια πολυτελή βίλα με πισίνες και τζακούζια και πάλι το ίδιο κάνει και ο Stallone! Μετά αγοράζει μια πανάκριβη janguar ο SCHWAZENEGGER και το ίδιο κάνει και ο Stallone! Tελος ο SCHWAZENEGGER αγοράζει ένα λευκό πανέμορφο άλογο το οποίο ήταν και
ταχύτατο και το ίδιο κάνει και ο Stallone!
Σε κάποια φάση νευριασμένος ο SCHWAZENEGGER του λέει να τα στήσουνε τα άλογα για να δούνε τελικά ποιανού είναι το γρηγορότερο άλογο και εν κατακλείδι να δούνε και ποιος είναι ο καλύτερος!
Αρχίζουν να τρέχουνε τα άλογα αλλά χωρίς αποτέλεσμα γιατί ήταν και τα δυο το ίδιο γρήγορα!
Τότε συμφωνούνε για να δούνε ποιο είναι το πιο καλό να δούνε ποιο από τα δυο θα χέσει πρώτο...
Μετά από πολύ ώρα χέζει πρώτο το άλογο του Stallone!!!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ
Χέστηκε η φοράδα STALLONE!!!!!
Άλλο ένα είναι το εξής:
Ήταν μια φορά ένας σκίουρος που ήθελε να αγοράσει γρήγορα καπότες γιατί είχε την γκόμενα στο σπίτι του. Πάει στο μαγαζί του Ντόναλντ για να αγοράσει αλλά δεν βρίσκει. Τότε του λέει ο Ντόναλντ:
- "Εγώ δεν έχω μου τελείωσαν αλλά άμα πάς στου Μίκυ θα βρεις όσες θέλεις."
Πάει ο σκίουρος στον Μίκυ, Ο Μίκυ του είπε ότι μόλις του τελείωσαν. Όμως του είπε ότι αν πάει στου Ντάφυ θα βρει σίγουρα. Ο σκίουρος που βιαζόταν πάρα πολύ και ήθελε να αγοράσει προφυλακτικά πήγε και στον Ντάφυ. Εκείνος του είπε ότι έχει. Ο σκίουρος αγόρασε καμιά δεκαριά και έφυγε.
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;
Όποιος βιάζεται στου Ντάφυ.
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ....
Μια μερα ξεκινανε 4 φοιτητες απο την Πατρα να πάνε στο νυχτερινο κέντρο oπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος. Βρισκουν τραπέζι κοντα στην πίστα, διασκεδάζουν όλο το βράδυ, πίνουν και
λίγο παραπάνω και κατά τις 4 η ώρα αποφασίζουν να φύγουν από το μαγαζί. Βγαίνοντας έξω αρχίζουν
να πηγαίνουν στο αυτοκίνητό τους που το είχαν αφήσει μακριά. Ψάχοντας στα δρομάκια της γύρω
περιοχής να το βρουν (είπαμε, ήταν και λίγο μεθυσμένοι) πέφτουν τυχαία στο κτίριο της
Θεραπευτικής Κοινότητας "Στροφή". Παρά το προχωρημένο της ώρας, ένα παράθυρο παραμένει φωτισμένο.
Κοιτούν με περιέργεια προς τη μαύρη φιγούρα που σχηματίζεται στο παράθυρο και τι βλέπουν;
Τον Νελσον Μαντέλα!!! Ποιο το ηθικό δίδαγμα;
Από τον Τόλη έρχομαι, και στη Στροφή Μαντέλα