Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ανέκδοτα/Κρυάδες

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 33]

651Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 04 Ιουν 2013, 21:35

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
για τον άλδαρκ που είναι ολυμπιακάκιας

Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού:

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;"
-"Ναι".
-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;".
-"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

=============
-"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"
-"Ναι;"
-"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"
-"Όχι"
-"Θέλετε να έρθετε;".
-"Ναι βεβαίως".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!
------------------
-"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"
-"Ναι".
-"Πείτε μου όχι".
-"Γιατί;"
-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".
-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
---------------------------------------
Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"
-"Ναι"
-"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"
-"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"
-----------------------------------------------
-"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"
-"Ναι".
-"Ευχαριστώ".
-";;;;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ

---------------------------------------------------

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Μπενζεμά;"
-"Ναι".
-"Τηλεφωνούμε από τη γραμματεία ισότητας. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν κατά τη διάρκεια του οργασμού θεωρείτε ότι ο άνδρας πρέπει να λέει στη σύντροφό του "έρχομαι" ή "πάρτα μέσα στη μάπα μωρή παλιοχαμούρα".
-"Εεεεε, έρχομαι".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μπενζεμά: Ε Ε Ερχομαι!

-----------------------------------------------------

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Μουρίνιο;"
-"Ναι"
-"Από την ΟΥΕΦΑ τηλεφωνάμε. Για την επερχόμενη κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ".
-"Ναι, πείτε μου"
-"Σας έχουμε κλείσει μια θέση δίπλα στον Κασίγιας. Είστε ΟΚ;"
-"Δεν κάθομαι δίπλα στον μαλάκα. Να με αλλάξετε"
-"Υπάρχει μια θέση ανάμεσα ατη Σκλεναρίκοβα και την Μέγκαν Φοξ, αλλά κάθεται ο Μίτσελ"
-"Ποιος;"
-"Ο Μίτσελ".
-"Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Μουρίνιο για Μίτσελ: "Δεν τον ξέρω. Δε με νοιάζει. Θέλω τη θέση του"

652Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 04 Ιουν 2013, 22:17

Aldark

Aldark

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα με τον μεσσι τον μου και τον μπενζεμα τα κορυφαια χαχαχαχαχ

653Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 04 Ιουν 2013, 23:27

????????

Anonymous

Επισκέπτης
xavi levadowski χαχαχαχαχαχχα

654Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 05 Ιουν 2013, 00:20

Kishishi

Kishishi

WARNING SPOILER: Μόνο για όποιον έχει δει όλα τα επεισόδια του game of thrones

Προσωπικά γέλασα πολύ μόλις το είδα αφού είδα το 3x09 επεισόδειο:

Σπόιλερ:

655Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 05 Ιουν 2013, 16:08

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
^Θεϊκό

πάμε κι άλλα:

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;"
-"Ναι".
-"Αν σας έδιναν 200.000.000 το μήνα για να πάτε στον Ολυμπιακό θα το συζητούσατε;".
-"Εννοείται. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Βαλντέζ;"
-"Ναι".
-"Τον Ολυμπιακό τον ξέρετε;".
-"Ναι, είδα φέτος έναν αγώνα του"
-"Κερνάω παγωτό. Θέλετε;".
-"Αμέ"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βαλντέζ: Ξέρω και θέλω!

Ντριιιν Ντριιιν
-"Καλημέρα, ο κύριος Τιάγκο;"
-"Ναι".
-"Τι νούμερο φανέλα φοράτε;".
-"XL"
-"Α, κρίμα. Έχετε κερδίσει μια φανέλλα του Ολυμπιακού αλλά είναι XXXXL. Μάλλον σας είναι μεγάλη ε;".
-"Ναι, αδερφέ. Πολύ μεγάλη. Μην τη στείλεις."
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τιάγκο: Πολύ μεγάλη η φανέλα του Θρύλου για μένα!

Ντριιιν Ντριιιν
-"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"
-"Καλημέρα".
-"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".
-"Γυρίζω".
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω

Ντριιιιιν Ντριιιιιν
-"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;"
-"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;"
-"Ποιος είναι αυτός;"
-"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού"
-"Δεν τον ξέρω".
-"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει".
-"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;"
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς"

Ντριιιιιν ντριιιιιν
-Καλημέρα ο κ. Γκόμες;
-Ναι
-Το ξέρατε ότι πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες χρησιμοποιούν δική τους διάλεκτο;
-Σοβαρά μιλάτε;
-Ναι. Για παράδειγμα στον Ολυμπιακό.
-Δεν μιλάνε ελληνικά εκεί;
-Όχι. έχουν δική τους γλώσσα. Για παράδειγμα το ΝΑΙ το λένε Okidoki και το ΟΧΙ το λένε KOTOLOUMPOKALANIKOTOUP
-Πωωω. Γάμησέ τα. Δεν λες εύκολα "όχι" στον Ολυμπιακό.
Πρωτοσέλιδο:....νταξ' το ίδιο

ο νίνης :haha:

656Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 05 Ιουν 2013, 16:25

????????

Anonymous

Επισκέπτης
περεθ xD

657Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 05 Ιουν 2013, 16:48

Aldark

Aldark

Ντριιιν Ντριιιν
-"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα"
-"Καλημέρα".
-"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;".
-"Γυρίζω".

πεθανα ellefson is dead. :xD:

658Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 05 Ιουν 2013, 18:06

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Nami-san!!! Robin-swan!!!

Πλησιάζει ένα πρεζάκι κάποιον σε μια στάση λεωφορείου:

-Φιλαράκι, θέλω 50 λεπτά να φάω μία τυρόπιτα.
-Τόσο πολύ? Εγώ την τρώω αμέσως.

659Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 11 Ιουν 2013, 02:10

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
- Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα?
- Προσπαθώ να ισιώσω το Π.
- Γιατι προσπαθείς να ισιώσεις το Π?
Σπόιλερ:

660Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 11 Ιουν 2013, 02:13

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ολλα αυτα ειναι αληθινα και συνεβη στο μουντιαλ

ο τελικος του μουντιαλ (ολλανδια ισπανια) εγινε στης 11/7/2010 το γκολ το εβαλε ο παιχτης με τον αριθμο "8" και μπηκε στο 116 ωπου 1+1+6=8 και η ισπανια ειναι η ομαδα που το κατακτα ....
συνολικα 11888 τυχαιο?δεν νομιζω...

661Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 11 Ιουν 2013, 19:01

BlackLeg

BlackLeg

Ρε ελεος. Εχω ψοφησει στο γελιο με πρωτοσελιδα ολυμπιακου
Ελεος ρε φιλε.
Τελευταια παντως το εχουνε ξεφτιλισει. Πρεπει να μαζευτουμε καμια εκατοστη φιλαθλοι να παμε να πουμε δυο φωνηεντα στο Μαρινακη γιατι βλεπεις το πρωτοσελιδο στο "φως", χαιρεσαι και μετα καταλαβαινεις οτι λεει μαλακιες.

662Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 11 Ιουν 2013, 19:08

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ετσι ειναι ο gay-ros...περσι ακουστηκαν πετριτς αρμπελοα ροζισκι σαμακ ρομαρικ σκιλασι κ.α και μια χαρα βολευτικατε με τον τατο

663Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 11 Ιουν 2013, 21:26

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

BlackLeg έγραψε:Ρε ελεος. Εχω ψοφησει στο γελιο με πρωτοσελιδα ολυμπιακου
Ελεος ρε φιλε.
Τελευταια παντως το εχουνε ξεφτιλισει. Πρεπει να μαζευτουμε καμια εκατοστη φιλαθλοι να παμε να πουμε δυο φωνηεντα στο Μαρινακη γιατι βλεπεις το πρωτοσελιδο στο "φως", χαιρεσαι και μετα καταλαβαινεις οτι λεει μαλακιες.
Αυτοί που δεν είναι ολυμπιακοί δεν χρειάζεται να δουν το πρωτοσέλιδο για να καταλάβουν. :xD:

664Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 12 Ιουν 2013, 19:12

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Ίσως κάπου εδώ υπάρχει ένα κρατικό κανάλι...

Bob Ross

665Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Ιουν 2013, 16:08

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Μπαινει ο υδραυλικος στο σπιτι του και πιανει την γυναικα του με τον εραστη της.
Με εσενα μωρη θα τα πουμε μετα. Και παει στον ταλαιπωρο.
Γομαρι οπως ειναι του λεει…
- Φιλαρακο σου δινω 3 επιλογες να σε αρχισω στις κλωτσιες , στις μπουνιες ή στις βρισιες ???
- “Εεε μ@λακ@ς ειμαι ?? ” σκεφτεται ο αλλος. “Στις βρισιες στις βρισιες” απανταει
Ανοίγει και ο υδραυλικός την τσάντα του, αρπάζει μιά βρύση…..

666Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 13 Ιουν 2013, 16:25

Tony Tony Chopper

Tony Tony Chopper

How do you organise a party in outer space?

Σπόιλερ:

667Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 14 Ιουν 2013, 12:30

soulis8

soulis8

Μετά από μια νύχτα αχαλίνωτου σεξ,μεταξύ ενός μυρμιγκιου και μιας ελεφάντινας... Πεθαίνει η ελεφάντινα.
Φτουυυυυ ρε γμτ λέει το μυρμήγκι ,για μια νύχτα αχαλίνωτου σεξ ,θα σκάβω μια ζωή.

668Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 14 Ιουν 2013, 23:57

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
-Ζωγραφιζεις τελεια..
-Μα αυτο που βλεπεις ειναι γλυπτο.
-Με συγχωρεις. Γλυφεις τελεια.

669Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 14 Ιουν 2013, 23:57

Santouryuu

Santouryuu

Johnyman έγραψε:Ίσως κάπου εδώ υπάρχει ένα κρατικό κανάλι...

Bob Ross

χαχαχαχαχαχαχα

670Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τετ 26 Ιουν 2013, 01:47

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
-ε ταξί
-ε πεζέ

671Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 28 Ιουν 2013, 02:46

Santouryuu

Santouryuu

- Μανα ειμαι ερωτευμενος.
- Πως το λενε το κοριτσι;
- DSC226454364.jpg

672Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 28 Ιουν 2013, 02:49

????????

Anonymous

Επισκέπτης
δεν το καταλαβα

673Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 28 Ιουν 2013, 03:41

Σκληρός Καριόλης

Σκληρός Καριόλης

Special One
Special One
Ρίαλ Χόκινς έγραψε:δεν το καταλαβα

O παπας οταν την βαφτιζε ειχε ανοιχτο το πισι του. Καταλαβες?

674Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 28 Ιουν 2013, 04:03

Santouryuu

Santouryuu

:conf:

675Ανέκδοτα/Κρυάδες - Σελίδα 27 Empty Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 28 Ιουν 2013, 04:04

maggie

maggie

brainy's the not-so-new sexy.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης