ReBoRn23 is banned!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
277 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 24 Μαρ 2011, 23:19
Kauko
ηταν ενας serial killer στη φυλακη ο οποιος πριν μπει ηταν κρεοπωλης. Οταν ηρθε η ωρα να αποφυλακιστει, αποφασισε να γυρισει παλι στο κρεοπωλειο του. μια μερα μπαινει μεσα μια γυναικα και του ζηταει μπριζολες, ο κρεοπωλης την προσκαλλει στο ψυγειο για να διαλεξει μονη της το κρεας, τη σκοτωνει, και αφου τη σκοτωσει της κοβει το μ...νι, το κανει κιμα και το αποθηκευει. Την αλλη μερα συνεβη το ιδιο. Αυτο συνεβαινε για πολυ καιρο, δηλαδη σκοτωνε γυναικες, τους εκοβε το μ...νι (μην ρωτατε πως εγινε αυτο) και το εκανε κιμα. Καποια στιγμη αποφυλακιστηκε ενας φιλος του και το παιρνει τηλεφωνο και του λεει:
-Ελα ρε φιλε χαθηκαμε! Τι εκανες τοσο καιρο?
και απαντα ο δολοφονος:
-Κ(ο)ιμόμουνα!
-Ελα ρε φιλε χαθηκαμε! Τι εκανες τοσο καιρο?
και απαντα ο δολοφονος:
-Κ(ο)ιμόμουνα!
279 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 24 Μαρ 2011, 23:44
Kauko
Ενα αλλο τοτε για να αποζημιωσω...
Τι λεει ενα αραπακι στη μαμα του οταν χεζει?
Τι λεει ενα αραπακι στη μαμα του οταν χεζει?
- Σπόιλερ:
- -Μαμα λιώνω!!!
280 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 24 Μαρ 2011, 23:48
maggie
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
δεν ειμαι η μονη που λεει κρυα ανεκδοτα!!! υπαρχουν και αλλοι και χειροτεροι
282 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Πεμ 24 Μαρ 2011, 23:53
Kauko
maggie* Ποιον λες???
Johnyman* Γιατι το λες αυτο? νομιζα πως ηταν σοβαρο το forum...
Johnyman* Γιατι το λες αυτο? νομιζα πως ηταν σοβαρο το forum...
283 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 25 Μαρ 2011, 00:07
Elidor
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ: «ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η' ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ. ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.»
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΤΟΥ ΛΕΕΙ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ.
ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?» ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ.
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΤΟΥ ΛΕΕΙ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. «ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΑΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ», ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ.
ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΒΟΥΤΑΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?» ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ.
- Σπόιλερ:
- DEPON ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ !!!
284 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Παρ 25 Μαρ 2011, 00:13
Guest
παλιό αλλά καλό!
πάρτε και ένα άθλιο
ποιό είναι το αντίθετο του φανταστικό?
πάρτε και ένα άθλιο
ποιό είναι το αντίθετο του φανταστικό?
- Σπόιλερ:
- λεμονάδα στη Ρόδο
285 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Κυρ 27 Μαρ 2011, 00:38
Guest
Στο μπαρακι μπαινει μεσα ενας υπεραγωγος, ο οποιος παλιοτερα ειχε μαλωσει με τον μπαρμαν... ο οποιος με το που τον βλεπει αρχιζει να τον βριζει κι αυτον, και τη μητερα του, και τη γυναικα του, και ολο του το σοϊ, και στο τελος του λεει να τσακιστει να φυγει!!! Και ο υπεραγωγος φευγει χωρις αντισταση.
Μπαινει το Ηλιο (He) σε ενα μπαρ. Παραγγελνει ενα whiskey. Ο μπαρμαν απανταει οτι το μπαρ δεν σερβιρει ευγενη αερια. Το Ηλιο δεν αντιδρα.
Και ενα μπονους. Ενας προγραμματιστης εχει ανοιξει γυραδικο (που αλλου να βρεις δουλεια στην Ελλαδα...) και καποια στιγμη ερχεται ενας φιλος του και του λεει :
- Αυριο θα κανω μια σημαντικη διοργανωση και θα καλεσω πολυ κοσμο, μπορεις να μου εχεις ετοιμα μεχρι το βραδυ 500 σουβλακια;
- Μπορω, αλλα να πουμε 512 σουβλακια να'ναι στρογγυλο;
Μπαινει το Ηλιο (He) σε ενα μπαρ. Παραγγελνει ενα whiskey. Ο μπαρμαν απανταει οτι το μπαρ δεν σερβιρει ευγενη αερια. Το Ηλιο δεν αντιδρα.
Και ενα μπονους. Ενας προγραμματιστης εχει ανοιξει γυραδικο (που αλλου να βρεις δουλεια στην Ελλαδα...) και καποια στιγμη ερχεται ενας φιλος του και του λεει :
- Αυριο θα κανω μια σημαντικη διοργανωση και θα καλεσω πολυ κοσμο, μπορεις να μου εχεις ετοιμα μεχρι το βραδυ 500 σουβλακια;
- Μπορω, αλλα να πουμε 512 σουβλακια να'ναι στρογγυλο;
286 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 28 Μαρ 2011, 16:13
Kauko
Βλεπει ενας νταλικερης μια πανεμορφη κοπελα κανει οτοστοπ. Φυσικα σταματει και την παιρνει. Ανεβαινει η κοπελα , πιανουν την κουβεντα και μετα απο λιγο η κοπελα για να τον "ευχαρηστισει" προσφερετε να του κανει π...πα. Δεχεται ο νταλικερης, ξεκινα η κοπελα και ο νταλικερης ενω οδηγει εχει την κοπελα να του κανει... και της χαιδευει το κεφαλι. Μετα απο λιγο (για καποιον ανεξηγητο λογο) η νταλικα τρακαρει...
Το επομενο πρωι, ξυπνα ο νταλικερης στο νοσκομειο, κοιταζει ταχερια του και βλεπει κολλημενα δυο αυτια! Φναζει τη νοσοκομα και τη ρωτα:
-Πως ειναι η κοπελα που ηταν μαζι μου χτες?
Και η νοσοκομοα απαντα:
-Λετε αυτην που ειχε σφηνωμενο εναν που...σο στο στομα???
Το επομενο πρωι, ξυπνα ο νταλικερης στο νοσκομειο, κοιταζει ταχερια του και βλεπει κολλημενα δυο αυτια! Φναζει τη νοσοκομα και τη ρωτα:
-Πως ειναι η κοπελα που ηταν μαζι μου χτες?
Και η νοσοκομοα απαντα:
-Λετε αυτην που ειχε σφηνωμενο εναν που...σο στο στομα???
290 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Δευ 28 Μαρ 2011, 22:42
Kauko
Επειδη αντιληφθηκα απο καποια συγκερκιμενα και κακοηθη σχολια οτι το ανεκδοτο δεν σας αρεσε και πολυ, θα σας γραψω κι ενα αλλο αν και ειναι λιγο ρατσιστικο...
Ξυπναει ενας μαυρος το πρωι, κοιταζεται στον καθρεφτη και βλεπει πως το κεφαλι του απο τα ματια και πανω ειναι ασπρο!!! Παει στο γιατρο, του λεει τι εγινε και ο γιατρος του λεει πως για να γινει καλα πρεπει να πιει εναν κουβα σκατα. Τι να κανει ο μαυρος... σφιγγει τα δοντια πινει τον κουβα με τα σκατα και κοιμαται. Το αλλο πρωι ξυπναει κι εχει γινει οντως καλα. Παιρνει τηλεφωνο το γιατρο και του λεει:
-Γιατρε εκανα αυτο που ειπες κι εγινα καλα! Πες μου ομως τι ειχα παθει???
Και ο γιατρος απαντα:
-Δεν ειχες κατι σοβαρο, απλως επεσε η σταθμη...
Ξυπναει ενας μαυρος το πρωι, κοιταζεται στον καθρεφτη και βλεπει πως το κεφαλι του απο τα ματια και πανω ειναι ασπρο!!! Παει στο γιατρο, του λεει τι εγινε και ο γιατρος του λεει πως για να γινει καλα πρεπει να πιει εναν κουβα σκατα. Τι να κανει ο μαυρος... σφιγγει τα δοντια πινει τον κουβα με τα σκατα και κοιμαται. Το αλλο πρωι ξυπναει κι εχει γινει οντως καλα. Παιρνει τηλεφωνο το γιατρο και του λεει:
-Γιατρε εκανα αυτο που ειπες κι εγινα καλα! Πες μου ομως τι ειχα παθει???
Και ο γιατρος απαντα:
-Δεν ειχες κατι σοβαρο, απλως επεσε η σταθμη...
291 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 17:40
Gomugomunoluffy
ηταν ενα φορτηγο που κουβαλαγε τρυπες...και του επεσε μια τρυπα και κανει πισω να την πιασει και επεσε και αυτο μεσα! :muaha:
292 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 18:04
Kauko
Gomugomunoluffy έγραψε:ηταν ενα φορτηγο που κουβαλαγε τρυπες...και του επεσε μια τρυπα και κανει πισω να την πιασει και επεσε και αυτο μεσα! :muaha:
ητανε μια κοτα, σηκωσε το ενα ποδι, σηκωσε και τ'αλλο, κι επεσε!!!
293 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 18:29
manos-sk8
captain usopp έγραψε:Gomugomunoluffy έγραψε:ηταν ενα φορτηγο που κουβαλαγε τρυπες...και του επεσε μια τρυπα και κανει πισω να την πιασει και επεσε και αυτο μεσα! :muaha:
ητανε μια κοτα, σηκωσε το ενα ποδι, σηκωσε και τ'αλλο, κι επεσε!!!
294 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 18:43
Guest
μέτριο:
2) καπτεν ουζοπ style
- Τι κάνει ένα πουλί 1000 κιλών πάνω σε ένα δέντρο;;
- Τσιου...
- Σπόιλερ:
Το λιοντάρι μετά το φαγητό ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να παίξει. Ο πίθηκος πάνω στο δέντρο αρνείται φοβούμενος το μοιραίο.
Λ- Κατέβα λίγο να παίξουμε
Π-ούτε να το σκέφτεσαι. Θα Με φας
Λ-Μα μόλις έφαγα. Σου ορκίζομαι ότι δεν θα σε πειράξω
Π-Μόνο αν δέσεις και τα τέσσερα πόδια σου θα κατέβω τι να κάνει το λιοντάρι δένεται.
Κατεβαίνει ο πίθηκος και αντί να παίξει με το λιοντάρι το αρχίζει στο φικι φικι.
Τρελαίνεται το λιοντάρι και αρχίζει να χτυπιέται μέχρι που λύνεται και παίρνει στο κυνήγι τον πίθηκο.
Ο πίθηκος χώνεται σε ένα πάρκο βρίσκει μια εφημερίδα σε ένα παγκάκι και κάνει ότι διαβάζει.
Έρχεται το λιοντάρι και ρωτάει:¨συγνώμη κύριε μήπως είδατε ένα πίθηκο;
Λέει ο πίθηκος ποιον αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι;
Και λέει το λιοντάρι όχι ρε πούστη μου το γράψανε κιόλας και οι εφημερίδες;
2) καπτεν ουζοπ style
- Τσιου...
295 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 18:50
manos-sk8
ποιο πετυχημενο παντος απο τα αλλα!!!! :xD:Johnyman έγραψε:μέτριο:
- Σπόιλερ:
Το λιοντάρι μετά το φαγητό ψάχνει απεγνωσμένα κάποιον για να παίξει. Ο πίθηκος πάνω στο δέντρο αρνείται φοβούμενος το μοιραίο.
Λ- Κατέβα λίγο να παίξουμε
Π-ούτε να το σκέφτεσαι. Θα Με φας
Λ-Μα μόλις έφαγα. Σου ορκίζομαι ότι δεν θα σε πειράξω
Π-Μόνο αν δέσεις και τα τέσσερα πόδια σου θα κατέβω τι να κάνει το λιοντάρι δένεται.
Κατεβαίνει ο πίθηκος και αντί να παίξει με το λιοντάρι το αρχίζει στο φικι φικι.
Τρελαίνεται το λιοντάρι και αρχίζει να χτυπιέται μέχρι που λύνεται και παίρνει στο κυνήγι τον πίθηκο.
Ο πίθηκος χώνεται σε ένα πάρκο βρίσκει μια εφημερίδα σε ένα παγκάκι και κάνει ότι διαβάζει.
Έρχεται το λιοντάρι και ρωτάει:¨συγνώμη κύριε μήπως είδατε ένα πίθηκο;
Λέει ο πίθηκος ποιον αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι;
Και λέει το λιοντάρι όχι ρε πούστη μου το γράψανε κιόλας και οι εφημερίδες;
2) καπτεν ουζοπ style
- Τσιου...
296 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 18:58
Steve-O
- Πώς ένας μαθηματικός ξυλοκόπος θα κόψει ένα δέντρο χωρίς να έχει τσεκούρι ;
- Θα το υψώσει στο τετράγωνο για να φύγουν οι ρίζες ...
297 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 18:58
Kauko
κρατιομουν, κρατιομουν, αλλα θα το πω...
ετοιμαστειτε ψυχολογικα πριν το ανοιξετε, θα συγκλονιστειτε
ετοιμαστειτε ψυχολογικα πριν το ανοιξετε, θα συγκλονιστειτε
- Σπόιλερ:
- Ηταν ενας, ηρθε κι αλλος ενας, κι εγιναν δυο!!!
298 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 19:00
Guest
- Σπόιλερ:
- Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο:
- Ένα γύρο απ' όλα
- Πίτα?
- Άσε, λιώμα
- Σπόιλερ:
Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν, ένιωσε μια έλξη και εκεί που τoν ρωτούσε για τη ζωή του,
τον ρώτησε και πως έκανε σεξ.
«Ταρζάν δεν ξέρει σεξ», της απάντησε.
Η Τζέιν του εξήγησε τι ακριβώς είναι το σεξ.
Ο Ταρζάν της είπε, «Αα, Ταρζάν χρησιμοποιεί τρύπα στο δέντρο.»
Φρικαρισμένη, του λέει, "Ταρζάν το κάνεις λάθος, αλλά θα σου δείξω πως γίνεται.»
Βγάζει τα ρούχα της και ξαπλώνει στο έδαφος.
«Εδώ!», του λέει. «Πρέπει να το βάλεις εδώ μέσα!»
Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ, πλησιάζει με μια απίστευτη στύση,
και της δίνει μια δυνατή κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια.
Η Τζέιν κυλιέται σφαδάζοντας για λίγα δεύτερα που φάνηκαν ατελείωτα.
Τελικά συνέρχεται κάπως και στριγκλίζοντας τον ρωτάει,
«ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;»
«Ταρζάν τσεκάρει πρώτα για μέλισσες.»
- Σπόιλερ:
- Τρεις σκύλοι συναντιώνται στον προθάλαμο του κτηνίατρου.
Αρχίζουν κουβεντούλα και ρωτάνε τον ένα: Εσύ γιατί είσαι εδώ;
- Για ευθανασία. Άσε, δεν ξέρω τι μ'έπιασε και μια μέρα που έλειπαν τα
αφεντικά, άρχισα να χέζω και να κατουράω παντού, να ξεσκίζω τις κουρτίνες,
τις πολυθρόνες, ρημαδιό το έκανα το σπίτι κι ας πέρναγα τόσο καλά.
Εσύ; Ρωτάνε τον δεύτερο.
- Κι εγώ για ευθανασία. Και μένα το Πεοπαλινδρομιστη κάτι μ' έπιασε, κι ενώ πέρναγα μπέικα, μια μέρα που τ' αφεντικά ετοίμαζαν το πάρτυ τους, χίμηξα πάνω στα τραπέζια, στους μπουφέδες, πάνε τα κοτόπουλα, πάνε τα ζαμπόνια, τα ρήμαξα, πάει το πάρτυ,
ζοχαδιαστήκανε και νάμαι.
Κι εσύ, ρωτουν τον τρίτο.
-Εγώ, που είμαι και πολύ τεμπέλης, μια μέρα ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι μου, μπαίνει η κυρία μου μ' ένα τάνγκα μόνο και τη σφουγγαρίστρα κι αρχίζει να σφουγγαρίζει, να σκύβει, να κουνιέται, δεν ξέρω τι μ’ έπιασε και της χυμάω από πίσω και της τον
φοράω, τρόμαξαν να με ξεκολλήσουν από πάνω της.
- Ε, καλά, εσένα δικαίως, μια ευθανασία την αξίζεις.
- Ποιά ευθανασία, ρε; Εμένα τα νύχια ήρθα να μου κόψουν...
- Σπόιλερ:
Ήταν στον Μυστικό Δείπνο ο Ιησούς και οι μαθητές του και κάνανε έναν μπάφο.
Εκεί που τραβούσε τζούρες ο Χριστός γυρνάει και λέει:
- Παιδιά, κάποιος θα με προδώσει.
- Δάσκαλε, μήπως θα σε προδώσω εγώ;
- Όχι, δεν είσαι εσύ!
Πετάγεται ο Πέτρος:
- Μήπως εγώ;
- Όχι, ούτε εσύ!
Πετάγεται ο Ιωάννης:
- Μήπως είμαι εγώ;
- Ναι, εσύ είσαι.
- Καλά, λέει ο Ιούδας. Κομμάτια είμαστε σήμερα!
- Σπόιλερ:
- Πάει να πιάσει μια δουλειά σαν διευθυντής πωλήσεων σε μία πολυεθνική εταιρία και εκεί ο γενικός διευθυντής του έκανε πρώτα ένα interview για να δει αν ήταν καλός για τη δουλειά. Μετά από ένα ικανοποητικό interview του λέει:
- Ξέρετε κύριε Παπαδόπουλε, αν και έχετε όλα τα προσόντα για το πόστο, δεν μπορώ να σας βάλω διευθυντή πωλήσεων γιατί αυτή η θέση έχει να κάνει με πολύ κόσμο που θα σας βλέπει και αυτό το τικ στο μάτι σας είναι πολύ ενοχλητικό και κάποιοι μπορεί να προσβληθούν κιόλας.
- Α αυτό δεν είναι πρόβλημα, με δύο ασπιρίνες σταματάει. Μισό λεπτό να σας δείξω.
Αρχίζει λοιπόν να ψάχνει στις τσέπες του για το κουτάκι με τις ασπιρίνες. Αρχίζει και αδειάζει τις τσέπες του, όλες γεμάτες με προφυλακτικά: έγχρωμα, με ραβδώσεις, με γεύσεις, με περίεργα σχήματα κλπ.
Ο διευθυντής εξαγριώνεται:
- Κύριε Παπαδόπουλε! Τι αίσχη είναι αυτά; Δεν μπορώ να δώσω μια τέτοια θέση σε κάποιον που είναι τόσο εξαρτημένος από τις γυναίκες.
- Εξαρτημένος από τις γυναίκες; Μα τι λέτε; Εγώ είμαι οικογενειάρχης άνθρωπος!
- Τότε τι είναι όλα αυτά τα προφυλακτικά;
- Έχετε πάει ποτέ σε φαρμακείο για να πάρετε ασπιρίνες και να κλείνετε συνεχώς το μάτι σας στο φαρμακοποιό;
299 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 19:02
Guest
captain usopp έγραψε:κρατιομουν, κρατιομουν, αλλα θα το πω...
ετοιμαστειτε ψυχολογικα πριν το ανοιξετε, θα συγκλονιστειτε:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
- Σπόιλερ:
Ηταν ενας, ηρθε κι αλλος ενας, κι εγιναν δυο!!!
ήταν η Μαρία και ο Γιώργος..πάει ο Γιώργος και λέει στη Μαρία ''έλα αύριο στο σπίτι μου στις 2,δεν θα είναι κανείς''.
Πάει αύριο αυτή στις 2 στο σπίτι του Γιώργου και δεν ήταν κανείς..
γιατί πολύ αέρα πήρες
300 Απ: Ανέκδοτα/Κρυάδες Τρι 29 Μαρ 2011, 20:19
Shadow Ace
x0aax0x0ax0a0xxa0a0x0ax0aa0x0ax John boy κλασσικο το τελευταιο xD
αρκετα καλο:
αρκετα καλο:
- Σπόιλερ:
- Ο Κόναν μαθαίνει ότι υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό και στην κορυφή του βρίσκεται το κάστρο που μέσα κατοικεί ο γέροντας της απόλυτης σοφίας !! Φοράει λοιπόν το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό. Αρχίζει την ανάβαση και στην κορυφή βλέπει το κάστρο του Γέροντα. Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος,σπάζοντας το δεξί του χέρι...Η επόμενη πόρτα απαιτεί δυνατό χτύπημα και την γκρεμίζει με την αριστερή γροθιά του,σπάζοντάς την. Η τρίτη πόρτα είναι σιδερένια και πέφτει μετά απο 2-3 κουτουλιές.
Τελικά ο Κόναν έφτασε στην κεντρική αίθουσα,σφαδάζοντας απ'τον πόνο,στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει και λέει:
- Τα σέβη μου γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό της απόλυτης σοφίας!! Θέλω να μου το πεις.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν....
- Γέροντα,μιλάς με γρίφους....
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης