κατηγορία Τζίσους και σια
1)Λέει ένας Άγγελος στο Θεό:
Άγγελος: Κύριε, οι άνθρωποι ααποκωδικοποίησαν το DNA του ανθρώπου.
Θεός: Καταραμένοι χάκερς. Πρέπει ν'αλλάξω το password.
2)Ο κοσμος τωρα τελευταια εχει γεμισει μαγκες και ο Θεος αποφασησε να στειλει στην γη τον αποστολο Παυλο να σωσει την κατασταση. Μετα απο μια βδομαδα στη γη, ο Παυλος περνει τηλεφωνο το Θεο και του λεει : Ασχημα τα πραγματα...η μαγκια εχει φτασει στο 50%. Μετα απο 10 μερες προσπαθειων ο Παυλος περνει παλι τηλεφωνο τον θεο και του λεει : Χειροτερευουν τα πραγματα...η μαγκια εφτασε το 80%. Μετα απο αλλες 10 μερες προσπαθειων ο Παυλος ξαναπερνει τηλεφωνο και λεει : Δεν γινεται τιποτα...η μαγκια εφτασε το 99%...θα κανω αλλη μια προσπαθεια και θα σε ξαναπαρω. Κανει και την Τελευταια προσπαθεια ο Παυλος...παιρνει τηλεφωνο το θεο και του λεει : Ελα Μεγαλε...Παυλαρας εδω!
3)
Ήταν μια φορά ο Χριστός και πήγαινε στην Ναζαρέτ να βρει τον πατέρα του, τον Ιωσήφ, που είχε πολύ καιρό να τον δει. Στο δρόμο συναντάει έναν γεράκο:
- Γεια σου παιδί μου, που πηγαίνεις; του λέει ο γεράκος.
- Γεια σου και εσένα γέροντα, του λέει ο Ιησους, πηγαίνω στη Ναζαρέτ να βρω τον πατέρα μου που είναι μαραγκός.
- Α, τι σύμπτωση κι εγώ μαραγκός είμαι τέκνον μου!
- Ναι, αλλά ο πατέρας μου είναι αρκετά φτωχός...
- Κι εγώ το ίδιο νέε μου, τί να πεις, αναδουλειές...
- Όμως κι εγώ δεν είμαι ένα φυσιολογικό παιδί...
- Ούτε και το δικό μου παιδί είναι φυσιολογικό...!
Κοιτάζονται για λίγο στα μάτια και μετά, βουρκωμένοι και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, και λέει ο Χριστός: "Πατέρα!" και λέει και ο γεράκος: "ΠΙΝΟΚΙΟ"!!!!!!!!!
4)Ο Ιησούς, φανερά ανήσυχος, συγκέντρωσε όλους τους αποστόλους του σε ένα έκτακτο συνέδριο, εξαιτίας του προβλήματος της ταχείας αύξησης κατανάλωσης ναρκωτικών που επικρατεί σε όλη τη γη.
Μετά από πολύ σκέψη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, θα πρέπει να δοκιμάσουν και οι ίδιοι ναρκωτικά και έπειτα να αποφασίσουν για τον καλύτερο τρόπο που θα προχωρήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.
Έτσι αποφάσισαν να στείλουν μια επιτροπή από μερικά από τα μέλη του συνεδρίου πίσω στη γη, για να συγκεντρώσουν διαφορετικά είδη ναρκωτικών.
Η μυστική αποστολή έχει αποτέλεσμα και έτσι δυο μέρες μετά η επιτροπή επιστρέφει στον Παράδεισο. Ο Ιησούς, που βρισκόταν στην πόρτα, ανοίγει στον πρώτο Απόστολο:
«Ποιος είναι;» «Ο Παύλος.» Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα. «Τι μας έφερες Παύλο;» «Χασίσι από την Τουρκία.» «Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα.»
«Ποιος είναι;» «Ο Μάρκος.» Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα. «Τι μας έφερες Mάρκο;» «Κοκαΐνη από την Κολομβία.» «Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα.»
«Ποιος είναι;» «Ο Ματθαίος.» Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα. «Τι μας έφερες Ματθαίε;» «Μαριχουάνα από τη Βολιβία.» «Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα.»
«Ποιος είναι;» «Ο Ιωάννης.» Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα. «Τι μας έφερες Ιωάννη;» «Κρακ από τη Νέα Υόρκη.» «Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα.»
«Ποιος είναι;» «Ο Λουκάς.» Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα. «Τι μας έφερες Λουκά;» «Σπιντάκια από το Aμστερνταμ.» «Πολύ καλά παιδί μου, έλα μέσα.»
«Ποιος είναι;» «Ο Ιούδας.» Ο Ιησούς ανοίγει την πόρτα. «Τι μας έφερες Ιούδα;» «Το F.B.I.»