-Μια μερα,μαζευεται πληθος πολυ σε μια πολη κ πανε να λιθοβολουν μια πορνη...Φτανει ο Ιησους με τους Αποστολους του στη πολη αυτη,παρατηρει το σαματα,τρεχει,χωνεται μεσα στο πληθος κ φωναζει:
-Εεεπ!Ο αναμαρτητος,πρωτος το λιθο βαλετω!!!!!!!(να ριξει πρωτος πετρα)
Τη σακουλευεται το πληθος,πετανε ολοι τις πετρες κατω κ αρχιζουν να διαλυονται..Χαμογελαει κ ο Ιησους κ γυριζει για να φυγει..Ξαφνικα,μεσα απ'το πληθος βγαινει μια γριουλα,αρπαζει μια κοτρωνα,παει στην πορνη,της την φερνει στο κεφαλι κ την αφηνει αναισθητη!!!
Το βλεπει αυτο ο Ιωαννης κ τρεχει στον Ιησου που δεν εβλεπε,κ του λεει:
-Ιησου,Ιησου!!!!!!!!!
-Τι ειναι τεκνον μου Ιωαννη,γιατι εισαι αναστατωμενος??
-Να,Ιησου,πηγε μια γιαγια κ εριξε πετρα στην πορνη!!!
-Τιιιιι??Κ ποια ειναι αυτη που νομιζει οτι ειναι αναμαρτητη?
Φευγει ο Ιησους,κ παει στο σκηνικο,βλεπει την γιαγια,αναστεναζει κ της λεει:
-Γιατι ρε μανα μου τη σπας???????????????
Ειναι ενα ανδρογυνο,κ εδω κ λιγο καιρο,του αντρα εχει αρχισει να μη του σηκωνεται..."Πρεπει να παμε στο γιατρο",λεει η γυναικα του..
Οποτε μια μερα,σηκωνονται κ πανε στο γατρο..Μπαινουν μεσα,καθονται,κ λεει η γυναικα:
-Να,γιατρε μου,το προβλημα ειναι το εξης:τωρα τελευταια ο ανδρας μου εχει προβλημα με..τη στυση του..
-Καταλαβαινω,κυρια μου..Σηκωθειτε παρακαλω..
Γ:Μα τι λετε γιατρε μου,τι να σηκωθω,ο ανδρας μου εχει το προβλημα...
Dr:Σας παρακαλω κυρια μου,αφηστε με να κανω την δουλεια μου..
Τι να κανει κ αυτη,σηκωνεται κ τον ακολουθει στο διπλα δωματιο..
Dr:Ωραια..Γδυθειτε παρακαλω..
Γ:Μα τι λετε γιατρε μου ,τι να γδυθω;;;Αφου σας λεω.........
Dr:Ααα,μας σας παρακαλω επιτελους κυρια μου,αφηστε με να ασκησω την επιστημη μου!!!Γδυθειτε παρακαλω...
Τι να κανει κ αυτη,γδυνεται τελειως...
Dr:Ωραια..Τωρα παρακαλω ανεβειτε στο κρεββατι,ξαπλωστε ανασκελα κ ανοιξτε τα ποδια..Μμμ,μαλιστα..Τωρα γυριστε στο πλαι..Μμμ..Κ απο την αλλη..Ωραια,τωρα γυριστε στα 4...Μμμ..Ενταξει..Μπορειτε να ντυθειτε..
Ντυνεται κ αυτη κ πανε εξω..Οποτε κανει ο γιατρος στον αντρα:
-Ενταξει,ουτε εμενα μου σηκωθηκε,μια χαρα εισαι!!!!!!!.............
και..
https://www.youtube.com/watch?v=qIkKhiIlfas&feature=player_embedded