Πιο πολύ τζούφια θα την έλεγα..Tcixlas έγραψε:εμένα μια χαρά μου φάνηκαν και οι 2, αλλά με χάλασε λίγο ο ήχος που κάνουν τα εξαρτήματα τους... σαν αθόρυβη κλανιά ακούγονταν
Κράτησε σε πολύ καλά επίπεδα το animation ωστόσο..
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πιο πολύ τζούφια θα την έλεγα..Tcixlas έγραψε:εμένα μια χαρά μου φάνηκαν και οι 2, αλλά με χάλασε λίγο ο ήχος που κάνουν τα εξαρτήματα τους... σαν αθόρυβη κλανιά ακούγονταν
Heavenly Yaksha έγραψε:Πολύ δυνατό το σημερινό.. μου άρεσε πολύ η αποτύπωση του witch theme της Big Mamu.
9/10
Tcixlas έγραψε:ναι αλλά σε κάθε επ έχει και και κάτι εκνευριστικό μέχρι αηδίας σχεδόν πάντα
εδω και πολλαααα επισοδεια κραζαμε στην dressrosa επειδη το animation ειχε φτιαχτει απο νουμπαδες part-timers... τωρα μας το λες;Hawkins έγραψε:φαντασου ποσο χαλια ηταν το ανιμεισον για να θεωρητε αυτο καλο
Προσωπικά αποφεύγω τους ελληνικούς υποτίτλους στα anime. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, όμως το να ακούω ιαπωνικά και βλέπω ελληνικά δυσκολεύει τον εγκέφαλό μου να τα επεξεργαστεί. Προτιμώ να διαβάζω αγγλικούς υποτίτλους όταν ακούω ιαπωνικά, όπως προτιμώ να διαβάζω ελληνικούς υποτίτλους όταν ακούω αγγλικά.Raigeki έγραψε:Γτ τα βλεπετε με αγγλικους υποτιτλους αφου οι sickfansubs τα μεταφραζουν καθε κυριακη?
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης