Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 15]

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Tcixlas έγραψε:εμένα μια χαρά μου φάνηκαν και οι 2, αλλά με χάλασε λίγο ο ήχος που κάνουν τα εξαρτήματα τους... σαν αθόρυβη κλανιά ακούγονταν
xD xD xD Πιο πολύ τζούφια θα την έλεγα..

Κράτησε σε πολύ καλά επίπεδα το animation ωστόσο..

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Nαι αυτος ο ηχος ηταν οτι πιο εκνευριστικο εχω ακουσει στο anime.

Tcixlas

Tcixlas

πραγματικά πίστευα οτι δε θα καταλάβεις κανεις τον εκνευρισμό μου και χαίρομαι που δεν ήμουν ο μόνος τελικά, γιατί είχα αρχίσει να νιώθω πολύ ψυχαναγκαστικός που με ενόχλησε τόσο....

το animation όντως ήταν σε καλό επίπεδο, ακόμα κι αν υπήρξαν σκηνές που θέλησα να κλείσω το επ

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Πολύ καλά τα δυο τελευταία επεισόδια!

Η Reiju έχει φανταστικό σχέδιο! Ελπίζω να μπει στο πλήρωμα :)

Scarlet D.

Scarlet D.

και τι ειναι το πληρωμα των strawhats αγαπητε; οικογενιακη επιχειρηση θα την κανουμε;; "Αφοι Vinsmokes & friends" θα γινουν;;

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

δε μπαίνει πλήρωμα, αλλά ο brook ΕΜΠαινε

Marshall D. Teach

Marshall D. Teach

Καλό το σχέδιο της Reiju αλλά λίγο εκνευριστικό το chuck-chuck ο΄ταν περπατάνε.

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Πολύ δυνατό το σημερινό.. μου άρεσε πολύ η αποτύπωση του witch theme της Big Mamu.

9/10

Marshall D. Teach

Marshall D. Teach

Πολύ καλό το επεισόδιο. Πρώτη εμφάνιση BIG MOM!!!

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Πολύ ωραία η επιλογή για Pudding..ταιριάζει με το γλυκό της χαρακτήρα.....

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Heavenly Yaksha έγραψε:Πολύ δυνατό το σημερινό.. μου άρεσε πολύ η αποτύπωση του witch theme της Big Mamu.

9/10

Ειδικά το theme ήταν φοβερό. Αναμένεται πολύ δυνατό arc!!!

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Δεν άρεσε γενικά το arc,σε πολλούς. Εγώ μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Περιμένω και απο το anime να διατηρήσει μια ωραία εικόνα,γιατί είχε κάποια πολύ ωραία panels το arc.

Tcixlas

Tcixlas

ναι αλλά σε κάθε επ έχει και και κάτι εκνευριστικό μέχρι αηδίας σχεδόν πάντα

The Red-Haired

The Red-Haired

~~Yonko~~
~~Yonko~~
Tcixlas έγραψε:ναι αλλά σε κάθε επ έχει και και κάτι εκνευριστικό μέχρι αηδίας σχεδόν πάντα

Μάλλον πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από το anime. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μετά τη Dressrosa...

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξέρω ίσως ναι, μάλλον θα το σταματήσω για λίγο καιρό το anime

Marshall D. Teach

Marshall D. Teach

Όλο το arc θα είναι γαμάτο! Μπήκαν στην περιοχή της Big Mom και θα προσπαθήσουν να σώσουν το Sanji. Θυμίζει και λίγο από Enies Lobby, μόνο που αυτή τη φορά έχουν να αντιμετωπίσουν μια Yonko και δεν υπάρχει και ο Zoro ή o Law να κάνει backup

Tcixlas

Tcixlas

δεν λέω κακό το αρκ, και γενικά το animation συχνά είναι καλό εκτός απο συγκεκριμένα κομμάτια, απλά σχεδόν σε κάθε επ υπάρχει κάτι που με εκνευρίζει σημαντικά.... ίσως ήρθε όντως η ώρα να κάνω κι εγώ ένα κενό

Aldark

Aldark

φωνή πούντιν βγαλμένη από άλλα άνιμε...σεβάστηκα.
Το όπενινγκ με ξενέρωσε που απλά προσθέσαν σκηνές...
BOOOORINNNNG

Scarlet D.

Scarlet D.

α προσθεσαν σκηνες; εγω απλα το σκιππαρω οπως καθε φορα, δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα το animation τωρα πια εχει φτιαξει σε σεβαστο επιπεδο, δεν εχω καποιο παραπονο, ειδικα σε αυτο το επεισοδειο εψαχνα επιμονα βλακειες που κανει συνηθως η toei και δεν εβρησκα.

επισης
Σπόιλερ:

Hawkins

Hawkins

φαντασου ποσο χαλια ηταν το ανιμεισον για να θεωρητε αυτο καλο

Scarlet D.

Scarlet D.

Hawkins έγραψε:φαντασου ποσο χαλια ηταν το ανιμεισον για να θεωρητε αυτο καλο
εδω και πολλαααα επισοδεια κραζαμε στην dressrosa επειδη το animation ειχε φτιαχτει απο νουμπαδες part-timers... τωρα μας το λες;

Aokiji

Aokiji

Γτ τα βλεπετε με αγγλικους υποτιτλους αφου οι sickfansubs τα μεταφραζουν καθε κυριακη?

Shikkoku

Shikkoku

Raigeki έγραψε:Γτ τα βλεπετε με αγγλικους υποτιτλους αφου οι sickfansubs τα μεταφραζουν καθε κυριακη?
Προσωπικά αποφεύγω τους ελληνικούς υποτίτλους στα anime. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, όμως το να ακούω ιαπωνικά και βλέπω ελληνικά δυσκολεύει τον εγκέφαλό μου να τα επεξεργαστεί. Προτιμώ να διαβάζω αγγλικούς υποτίτλους όταν ακούω ιαπωνικά, όπως προτιμώ να διαβάζω ελληνικούς υποτίτλους όταν ακούω αγγλικά.
Πιστεύω πως πολλοί άλλοι μοιράζονται την ίδια άποψη με μένα στο θέμα αυτό, οπότε, αν ίσως κάποιος ψήνεται, ας επεκταθεί στο θέμα..

Aokiji

Aokiji

Ναι αλλα πολλοι μπορει να μην ξερουν μια αγγλικη λεξη που να φανει χρησιμη στη σειρα

Kamikaze

Kamikaze

Την κοιτάς σε λεξικό, καλύτερα να βλέπεις μετάφραση παρά μετάφραση της μετάφρασης.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης