Δεν ξέρω αν συμβουλευτηκαν τον όντα αλλά που δείχνει ουρουτζ να νικάει τον σνακ τον δειχνει λίγο σε σκια αν το παρατηρήσατε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
302 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 24 Ιουλ 2017, 15:22
The Red-Haired
Είχε δείξει το snack στο manga? Ειλικρινά δε θυμάμαι...
Με κάποιο τρόπο δραπέτευσε ο Urouge. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έσπασε το haki του Cracker. Άρα προς τί όλος αυτός ο χαμός? Είναι καθαρά κατώτερος του Luffy, όπως και ο Kidd και ο Appoo.
Με κάποιο τρόπο δραπέτευσε ο Urouge. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν έσπασε το haki του Cracker. Άρα προς τί όλος αυτός ο χαμός? Είναι καθαρά κατώτερος του Luffy, όπως και ο Kidd και ο Appoo.
303 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 24 Ιουλ 2017, 16:58
Deathracer2009
Δεν ασχολειται ο Oda με το anime οποτε ο Snack δεν παιζει να ειναι ετσι. Εδω δεν τον εχουμε δει ακομα στο manga.
Οσον αφορα το επεισοδιο τιγκα στις filler σκηνες...
5/10
Οσον αφορα το επεισοδιο τιγκα στις filler σκηνες...
5/10
304 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 26 Ιουλ 2017, 01:49
Kamikaze
Εμένα μου άρεσε πάντως η σκηνή με τον Urouge. Μέχρι και το στόλο που γέμισε την θάλασσα μετά την ήττα έδειξε που αν δεν κάνω λάθος το μαθαίνουμε μετά όπως και το ότι βγήκε και η Linlin για να ελέγξει τον καιρό.
305 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 15 Σεπ 2017, 20:10
Deathracer2009
1η Οκτωβριου εχουμε νεο opening....απλα ενημερωνω.
306 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 15 Σεπ 2017, 21:37
Tcixlas
εντάξει θα δείξει το luffy να πλακώνει τον kaido, τον akainu, και τη BM
307 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 15 Σεπ 2017, 23:33
The Red-Haired
Tcixlas έγραψε:εντάξει θα δείξει το luffy να πλακώνει τον kaido, τον akainu, και τη BM
μαζι
308 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 15 Σεπ 2017, 23:40
Tcixlas
το χουν παραξηλώσει με τα opening
309 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 18 Σεπ 2017, 23:09
Deathracer2009
Την επομενη εβδομαδα το καθοριστικο επεισοδιο.....
310 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 19 Σεπ 2017, 01:11
Tcixlas
όχι ότι περιμένουμε τίποτα το συναρπαστικό
311 Episode 809: A Storm of Revenge! An Enraged Army Comes to Attack! Δευ 16 Οκτ 2017, 01:06
Cytheria
https://www.watchcartoononline.io/one-piece-episode-809-english-subbed
Πρώτον θα ήθελα να σας πω ποσο ευχαριστημένος είμαι που ξεκίνησα να διαβάζω το manga γιατί είχατε δίκιο είναι πολλάκις καλύτερο από το anime, παρολαυτά θα συνεχίσω να βλέπω και το anime όταν βγάζει καινούρια επεισόδια κάθε εβδομάδα.
Τώρα ας μιλήσουμε για anime, δεν ξέρω γιατί αλλα η Toei που σχεδιάζει το anime το έχει γαμήσει, μιλάω για τις ιδέες που έχει και πως βγαίνει τελικά το επεισόδιο που βλέπουμε, κάποιοι λένε ότι το χαλια animation ξεκίνησε από το Dressosa, εγώ πάλι θα έλεγα ότι ξεκίνησε από το Zou αλλα τελικά είμαι 100% ότι αν τα υπόλοιπα arcs είναι τόσο χαλια όσο το big mom arc την κάτσαμε.
Ευτυχώς που διαβάζω το manga και έτσι ξέρω τι περιμένω (τα spoilers δεν με ενοχλούνε καθόλου, το απολαμβάνω και ας ξέρω τι θα γίνει) αλλα όλα αυτά τα extra animations γ***το, μιλάω για το ότι όλα τα homies τραγουδάνε, η big mom δεν είναι καθόλου τρομακτική όπως είναι στο manga και γενικός το έχουνε κάτι πολύ παιδικό.
Κατά τα αλλα το anime είναι πολύ καλο σχεδιασμένο και ακολουθεί το manga κατά γράμμα αλλα αυτά τα fiilers και οι σάλτσες είναι άστα να πάνε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει τώρα τόσο παιδικό αφού αυτο το anime το βγάζει τόσα χρονια τώρα.
Πρώτον θα ήθελα να σας πω ποσο ευχαριστημένος είμαι που ξεκίνησα να διαβάζω το manga γιατί είχατε δίκιο είναι πολλάκις καλύτερο από το anime, παρολαυτά θα συνεχίσω να βλέπω και το anime όταν βγάζει καινούρια επεισόδια κάθε εβδομάδα.
Τώρα ας μιλήσουμε για anime, δεν ξέρω γιατί αλλα η Toei που σχεδιάζει το anime το έχει γαμήσει, μιλάω για τις ιδέες που έχει και πως βγαίνει τελικά το επεισόδιο που βλέπουμε, κάποιοι λένε ότι το χαλια animation ξεκίνησε από το Dressosa, εγώ πάλι θα έλεγα ότι ξεκίνησε από το Zou αλλα τελικά είμαι 100% ότι αν τα υπόλοιπα arcs είναι τόσο χαλια όσο το big mom arc την κάτσαμε.
Ευτυχώς που διαβάζω το manga και έτσι ξέρω τι περιμένω (τα spoilers δεν με ενοχλούνε καθόλου, το απολαμβάνω και ας ξέρω τι θα γίνει) αλλα όλα αυτά τα extra animations γ***το, μιλάω για το ότι όλα τα homies τραγουδάνε, η big mom δεν είναι καθόλου τρομακτική όπως είναι στο manga και γενικός το έχουνε κάτι πολύ παιδικό.
Κατά τα αλλα το anime είναι πολύ καλο σχεδιασμένο και ακολουθεί το manga κατά γράμμα αλλα αυτά τα fiilers και οι σάλτσες είναι άστα να πάνε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει τώρα τόσο παιδικό αφού αυτο το anime το βγάζει τόσα χρονια τώρα.
312 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 16 Οκτ 2017, 07:26
Kamikaze
Το μάπα animation δεν άρχισε ούτε από Dressrosa ούτε από Zou, από Marineford άρχισε απλά έριχναν και καλό animation που και που.
313 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 16 Οκτ 2017, 13:45
The Red-Haired
Η γνώμη μου είναι πως το anime βελτιώθηκε στο Zou.
Στο new world γενικά (όπως είπε και ο Kamikaze) είναι πολύ κατώτερο από το anime που ανυπομονούσαμε να δούμε κάθε κυριακή. Το τρέχον arc (BIg Mom) είναι καλύτερο από αυτό της Dressrosa, αλλά χειρότερο από το Zou.
Μόνο το manga αξίζει πλέον :) Ελπίζω να βελτιωθούν, αν και πολύ αμφιβάλλω...
Στο new world γενικά (όπως είπε και ο Kamikaze) είναι πολύ κατώτερο από το anime που ανυπομονούσαμε να δούμε κάθε κυριακή. Το τρέχον arc (BIg Mom) είναι καλύτερο από αυτό της Dressrosa, αλλά χειρότερο από το Zou.
Μόνο το manga αξίζει πλέον :) Ελπίζω να βελτιωθούν, αν και πολύ αμφιβάλλω...
314 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 16 Οκτ 2017, 14:52
Deathracer2009
Απο τη στιγμη που ξεκινας το manga σταματας πλεον να ανυπομονεις για το επομενο επεισοδιο στο anime. ;)
315 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 16 Οκτ 2017, 20:00
Tcixlas
ακριβώς αυτό που λέει ο death!!! αν και το manga δεν περνάει και την καλύτερη του φάση, παραμένει έτη φωτός μπροστά απο το συγκεκριμένο anime...
όπως και να χει ξεκάθαρα νοσταλγικά το παρακολουθώ ακόμα, απλά όχι με το ενδιαφέρον που υπήρχε κάποτε
όπως και να χει ξεκάθαρα νοσταλγικά το παρακολουθώ ακόμα, απλά όχι με το ενδιαφέρον που υπήρχε κάποτε
316 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 19 Νοε 2017, 15:37
Aldark
Ότι να ναι , κάθομαι και βλέπω το "σπέσιαλ" , επεισόδια 807-808 . Οι τύποι δείξανε πράγματα που έδειξε 2 επεισόδια πριν. Απίστευτο.
317 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 19 Νοε 2017, 15:53
Tcixlas
μας περνάνε για ηλίθιους, που είμαστε αν σκεφτείς ότι ακόμα το βλέπουμε
318 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 21 Μαρ 2018, 22:10
Aokiji
Εγώ όμως το βλέπω :>
Anyway, όντως έχει γίνει μάπα το καρπούζι. Για το 828 που είδα πρόσφατα δεν εχω να πω κάτι... Ο bege συνεργάζεται με τον luffy και αντε να δουμε τι στα κομμάτια θα συμβει..
Anyway, όντως έχει γίνει μάπα το καρπούζι. Για το 828 που είδα πρόσφατα δεν εχω να πω κάτι... Ο bege συνεργάζεται με τον luffy και αντε να δουμε τι στα κομμάτια θα συμβει..
319 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 26 Μαρ 2018, 21:18
Aokiji
Καλούτσικο το 829. Άντε να έρθει πια αυτός ο γάμος... 15 επεισόδια έχουν περάσει από τοτε που είπε πως "σε λίγο θα αρχίσει"
320 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 02 Απρ 2018, 13:13
Aokiji
o Bege είδε εκείνο που είχε επικήρυξη πιο πολύ και απτο δυσεκατομμύριο... Πολύ ωραίο επεισόδιο.. Αντε να δουμε τι θα δουμε..
321 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 02 Απρ 2018, 14:53
Deathracer2009
Τον κοβω για πολυ τουμπανο τον Κατακουρι...
322 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 02 Απρ 2018, 15:35
Aokiji
Υπάρχει άλλος που να έχει πάνω από 1 δισ? Για θυμήστε μου ρε παιδια...
323 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 02 Απρ 2018, 16:03
Deathracer2009
Πανω απο δις οχι αλλα εχει ενα δις ο Jack.
324 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 02 Απρ 2018, 17:33
Aokiji
Ο shirohige?
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης