Και γιατί να μην φτάσει απευθείας στο manga?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 9 ... 13, 14, 15
352
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Σαβ 21 Απρ 2018, 20:23
Shikkoku

Να στο πω πρόχειρα, το anime κανονικά πρέπει να καλύπτει γύρω στα 2 τεύχη -μπορεί και παραπάνω- ώστε να κυλάει ομαλά, κάτι που δεν συμβαίνει πλέον στο one piece.
353
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Σαβ 21 Απρ 2018, 22:03
Aokiji

τι βλέπεις απτα δυο;
354
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 22 Απρ 2018, 10:30
Shikkoku

Διαβάζω το manga εδώ και μερικά χρόνια, παλιότερα έβλεπα και το anime παράλληλα, αλλά το έχει σφαγιάσει σε ανυπόφορο βαθμό η TOEI. Βέβαια, σκέφτομαι σε μερικούς μήνες να το ξαναδώ από την αρχή, αλλά από το one pace πιθανότατα.
355
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 22 Απρ 2018, 10:43
Aokiji

Αυτό τι είναι πάλι? Καμια παρωδια;
356
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 22 Απρ 2018, 15:34
Aokiji

Αρκετά καλό το νέο επ. Ο Jinbe το έπαιξε thug life στην big mom. Άντε να δούμε τι θα συμβεί μετα...
357
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 23 Απρ 2018, 18:22
Kamikaze

Θα συμβεί το χειρότερο arc στο OP. Καλά είναι εκεί στο γάμο.
358
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 23 Απρ 2018, 23:28
Aokiji

Μπα δεν θα αντέξω. Θα διαβάσω το manga
359
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 24 Απρ 2018, 05:26
Kamikaze

Και αυτό σε αυτό το σημείο γτπ είναι.
360
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 24 Απρ 2018, 16:54
Aokiji

Το manga κάτι κακό έχει ή όλα καλα;
361
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 24 Απρ 2018, 20:35
Kamikaze

Μόνο το Tottland arc από κακά.teliosmetonma έγραψε:Το manga κάτι κακό έχει ή όλα καλα;
362
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 24 Απρ 2018, 20:58
Aokiji

Άρα μισείτε που διαβάζετε τώρα;
363
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 25 Απρ 2018, 04:21
Kamikaze

Έχω να το διαβάσω από τον Οκτώβριο.

364
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 25 Απρ 2018, 04:22
Santouryuu

μονο ανιμε... τα μανγκα τα βαριεμαι... αν δεν ακους τη γιαπωνεζα να βογγαει 18 συνεχομενα λεπτα ανα επεισοδιο, δεν εχει νοημα να ασχοληθεις
365
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 25 Απρ 2018, 07:09
Aokiji

Τελικά έχω μπερδευτεί. Οι μισοί διαβάζουν manga και λένε πως δεν αξίζει το Anime και οι άλλοι μισοί βλέπουν το anime και λένε πως δεν αξίζει το manga...
366
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 25 Απρ 2018, 15:21
Tcixlas

ναι αυτοί που έχουν διαβάσει manga και λένε μόνο anime ή τρολλάρουν ή δεν έχουν ιδέα... συνήθως το δεύτερο
οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν δει ποτέ manga
οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν δει ποτέ manga
367
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 09 Μάης 2018, 22:50
Aokiji

ήταν λίγο βαρετό το νέο... Και θα ειναι πιο βαρετο το επόμενο... Έχουμε να δούμε ιστορία big mom...
368
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τετ 06 Ιουν 2018, 01:37
Santouryuu

εχει καλυτερεψει καθολου το ανιμεϊσο; για να ξερω αν αξιζει να αγορασω τα dvd!
369
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 07 Ιουν 2018, 23:03
Tcixlas

μπα μην μπεις στον κόπο
370
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 28 Αυγ 2022, 13:19
Aldark

Έχω επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στο "κανονικό" anime μετά από 3-4 αρκ (Dressrosa-Levely) που τα δα μέσω One Pace. Και παραδόξως έχω δει 100 επεισόδια και καλώς εχόντων θα κάνω κατς απ. Έχουν βάλει πολύ μεράκι στο Wano κι έχουν προσλάβει νέους σκηνοθέτες,ανιμέητορς κτλ. Κάποια επεισόδια όπως το 957 ή το 978 (αν θυμάμαι καλά) είναι ιμπέκαμπλ όπως και το επεισόδιο που ξεκινάει το πάρτυ του Κουήν. ΖΟΥΜ ΖΟΥΜ ΖΟΥΜ.
Τι να πω και για το φλάσμπακ του Όντεν; Χρόνια είχα να καώ. Η συνέχεια στο επεισόδιο που βρίσκομαι τώρα είναι αποκαρδιωτική. Επεισόδιο 986 και κλαίμε. Το πέης διαλύθηκε, η μουσική χάθηκε και φάγαμε 3 επεισόδια να βλέπουμε φλάσμπακ τη φασολάδα της Τάμα. Κρίμα. Προφανώς ετοιμάζουν και φυλάνε το μπάτζετ για το μέλλον, όπως και κρατάνε πισινή να μην ρασάρουν τα τσάπτερ, αλλά έλεος... Ωστόσο θα το αντέξω γιατί έφτασα μακριά μπας και δω όλο το Γουάνο στο άνιμε.
Τι να πω και για το φλάσμπακ του Όντεν; Χρόνια είχα να καώ. Η συνέχεια στο επεισόδιο που βρίσκομαι τώρα είναι αποκαρδιωτική. Επεισόδιο 986 και κλαίμε. Το πέης διαλύθηκε, η μουσική χάθηκε και φάγαμε 3 επεισόδια να βλέπουμε φλάσμπακ τη φασολάδα της Τάμα. Κρίμα. Προφανώς ετοιμάζουν και φυλάνε το μπάτζετ για το μέλλον, όπως και κρατάνε πισινή να μην ρασάρουν τα τσάπτερ, αλλά έλεος... Ωστόσο θα το αντέξω γιατί έφτασα μακριά μπας και δω όλο το Γουάνο στο άνιμε.
371
Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 08 Σεπ 2022, 18:17
Scarlet D.

πρεπει να ξαναρχίσω το anime κάποια στιγμή, το έχω αφήσει στην big mom αλλά κάτι μου λέει οτι πρέπει να το σκιπαρω μια που εχω διαβάσει / μεταφράσει όλο το arc και θυμάμαι γενικά τι γίνεται, έτσι κι αλλιώς νιώθω οτι δεν χάνω κάτι τρελό, το wano ωστόσο τόσο σε θέμα ιστορίας όσο και σε θέμα animation, είναι όμορφο, αξίζει βασικά να αναστηθεί φόρουμ γι' αυτό.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 9 ... 13, 14, 15
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης