επιτέλους είδαμε και αυτή την υπέροχη στιγμή.
<3 <3 <3

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Τετ 28 Δεκ 2016, 03:35, 1 φορά
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Τετ 28 Δεκ 2016, 03:35, 1 φορά
Υπάρχουν ακόμα άτομα που βλέπουν το anime χωρίς να διαβάζουν το manga;the d έγραψε:το εχουν καταντησει τελειως μαλακια θα το κοψω μου φαινετε
sandokanthanos έγραψε:Υπάρχουν ακόμα άτομα που βλέπουν το anime χωρίς να διαβάζουν το manga;the d έγραψε:το εχουν καταντησει τελειως μαλακια θα το κοψω μου φαινετε
Eγώ δεν διαβαζω το μανγκα, άρα υπάρχουμε κ εμεις , η εξαιρεση..!! :ρsandokanthanos έγραψε:Υπάρχουν ακόμα άτομα που βλέπουν το anime χωρίς να διαβάζουν το manga;the d έγραψε:το εχουν καταντησει τελειως μαλακια θα το κοψω μου φαινετε
οσοι ειναι σε αυτο το φορουμ και εβλεπαν το anime σιγα σιγα αλλαξαν σε manga, συγκεκριμενα και εγω... δεν μπορουσα να αντεξω το γεγονος ποσο αργο ειναι το anime, ειδικα στην dressrosa πριχτηκαMonkey D Dragon έγραψε:Eγώ δεν διαβαζω το μανγκα, άρα υπάρχουμε κ εμεις , η εξαιρεση..!! :ρsandokanthanos έγραψε:Υπάρχουν ακόμα άτομα που βλέπουν το anime χωρίς να διαβάζουν το manga;the d έγραψε:το εχουν καταντησει τελειως μαλακια θα το κοψω μου φαινετε
η αληθεια ειναι οτι ειναι παρα πολυ αργα και κουραστικα, αλλα η αληθεια ειναι οτι μια φορα που ειχα ψαξει να βρω που ειμαι στο μανγκα δεν το βρηκα.. Και επισης εγω βλεπω τα επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους που μ ειναι πιο ευκολοScarlet D. έγραψε:οσοι ειναι σε αυτο το φορουμ και εβλεπαν το anime σιγα σιγα αλλαξαν σε manga, συγκεκριμενα και εγω... δεν μπορουσα να αντεξω το γεγονος ποσο αργο ειναι το anime, ειδικα στην dressrosa πριχτηκαMonkey D Dragon έγραψε:Eγώ δεν διαβαζω το μανγκα, άρα υπάρχουμε κ εμεις , η εξαιρεση..!! :ρsandokanthanos έγραψε:Υπάρχουν ακόμα άτομα που βλέπουν το anime χωρίς να διαβάζουν το manga;the d έγραψε:το εχουν καταντησει τελειως μαλακια θα το κοψω μου φαινετε
δεν ειναι οτι κολλάω καπου συγκεκριμένα. Αρχικα δεν ειχα δώσει μεγάλη σημασια στο να παρακολουθησω το μανγκα και για το λογο αυτο δεν εκατσα να το ψαξω καλα για το που βρισκομαι με τα επεισοδια και να το συνδυασω. Αυτο..!Deathracer2009 έγραψε:Πες μας που κολλας στο manga να σε διαφωτισουμε.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης