Ποια η διαφορά μετάφραση της μετάφρασης από σκέτη μετάφραση?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
277 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 16:30
Scarlet D.
γιγάντια, σε φάση οτι ακόμα και στην μετάφραση ιαπωνικά > αγγλικά μπορεί να υπάρξουν λάθη μεταφραστικά τα οποία να αλλάζουν ολόκληρη την πλοκή (πχ στο manga θυμάμαι οταν είπαν οτι ο kaidou ηταν ο στρατηγός του zou και οχι οτι ειναι διαφορετικα πρόσωπα). Αν πετύχεις μεταφράσεις οι οποίες δεν ψαχνονται μπορεί τα λάθη να γίνουν και χειρότερα, σε φάση χαλασμένο τηλέφωνο.
278 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 16:32
Aokiji
ααα κάτσε ποιος είναι ο kaidou? Είμαι στο 450
279 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 16:45
Scarlet D.
oh... πρώτα τα λέμε αυτά, τέλος πάντων θα μάθεις, το νόημα είναι οτι η μεταφραση της μεταφρασης θα είναι κομματάκι πιο κακή απο την αληθινή μετάφραση εκτός απο λίγες περιπτώσεις, εμείς ας πούμε στην μετάφραση του manga εχουμε εναν τυπα που ξερει ιαπωνικα και οπου κολλαμε σε ορισμους, ονοματα και τετοια μας τα διορθώνει.
280 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 16:49
Aokiji
δηλαδή οι:
jokerfansubs
tzatziki-fansubs
sickfansubs
δεν έχουν ατομα που να ξέρουν ιαπωνικά?
jokerfansubs
tzatziki-fansubs
sickfansubs
281 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 16:52
Scarlet D.
θα σε γελάσω αλλα 90% εχω την εντύπωση οτι απλά το μεταφράζουν raw απο τα αγγλικά απλά, οπότε κι αυτονών μπορεί να τους φύγουν λαθάκια
282 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 16:55
Aokiji
Τι να κάνουμε... Αυτά έχουμε, εγώ πάντως μια χαρά εχω καταλάβει
283 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:00
Scarlet D.
βρε εσυ καταλαβαίνει, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι καταλαβαίνεις σωστά, γιατί άλλο μπορεί να κατάλαβαν οι μεταφραστές απο τα αγγλικά στα ελληνικά, μιλάω εντελώς στον αέρα αλλά αυτά που λεω για τις μεταφράσεις γενικα ισχύουν, τωρα προσωπικα δεν ξερω την δουλεια των tzatziki και των λοιπων για να τους κρινω εναν εναν.
284 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:01
Aokiji
Σιγουρα έχει τόση σημασία μια μικρή διαφορά?
285 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:04
Scarlet D.
ειδικα άν στην συνέχεια δεν θα το διορθώσουν έχει μεγάλη σημασία. Ενα κακό παράδειγμα το οποίο μου ήρθε ετσι στα γρήγορα και μάλλον δεν ισχύει είναι οταν προτοβγήκε το haki και είπαν οτι ο garp έχει, να λένε οτι ο garp μικρός φόραγε παραλλαγή χακί
286 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:06
Aokiji
thx για αυτή την προειδοποίηση
287 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:10
Scarlet D.
καλα οπως σου λεω υπερβάλλω τώρα, αλλά η φάση είναι χαλασμένο τηλέφωνο οταν προκειτε για λάθη, γι αυτό καλύτερα προτειμώ να αγγλικά που είδικά στα τελευταία arcs έχουν official μετάφραση
288 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:20
Aokiji
ok Μπορεί να ξεκινήσω
289 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:36
Hawkins
Ισχύει αυτό στο ζου θυμαμαι με ειειχε κάψει
Αλλά και εμειςεμείς του αγγλικού δεν είμαστε καλητερα τα τσαπτερ που διαβαζουμε καθε βδομάδα είναι μέτρια εως κακή μετάφραση
Αλλά και εμειςεμείς του αγγλικού δεν είμαστε καλητερα τα τσαπτερ που διαβαζουμε καθε βδομάδα είναι μέτρια εως κακή μετάφραση
290 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 17:46
Tcixlas
το επ το χτεσινό φιλέριαζε λίγο ή μου φάνηκε????
291 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 18:21
The Red-Haired
Tcixlas έγραψε:το επ το χτεσινό φιλέριαζε λίγο ή μου φάνηκε????
αρκετά εως πολύ... δε θυμόμουν τα περισσότερα από αυτά που έγιναν από το manga...
292 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 18:41
Kamikaze
Όχι παίρνουν από την αγγλική μετάφραση και το μεταφράζουν στα ελληνικά. Ήμουν στα δυο από τα τρία forums ενεργός.Aokiji έγραψε:δηλαδή οι:
jokerfansubs
tzatziki-fansubs
sickfansubs
293 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 18:55
Aokiji
Kamikaze Tycoon έγραψε:Όχι παίρνουν από την αγγλική μετάφραση και το μεταφράζουν στα ελληνικά. Ήμουν στα δυο από τα τρία forums ενεργός.Aokiji έγραψε:δηλαδή οι:
jokerfansubs
tzatziki-fansubs
sickfansubs
Σε ποιο απο τα τρια?, εγω ειμαι στο sickfansubs μονο
Νομιζω πως εχουν νεκρωσει ειδικα το tzatziki αλλα και στο jokerfansubs ο epsilon (admin) εχει να μπει απο μαρτιο...
294 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 03 Ιουλ 2017, 19:12
Tcixlas
η αλήθεια έιναι ότι είχα αφήσει καμια δεκάρα επεισόδια, να ξεκουραστώ λίγο γτ μου φαινόταν χάλια, αλλά μάλλον θα το ντροπάρω τελείως το anime και θα συνεχίσω ξανα σε κανα χρόνο κι αν
295 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 04 Ιουλ 2017, 07:42
Deathracer2009
Aκόμα να δείξουν Cracker....
ΥΓ. Μην ρωτάς Αokiji ποιος είναι ο Cracker διότι δεν τον ξέρεις.
ΥΓ. Μην ρωτάς Αokiji ποιος είναι ο Cracker διότι δεν τον ξέρεις.
296 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 06 Ιουλ 2017, 21:45
Tcixlas
σε 2-3 λογικά θα τον δείξει
297 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Ιουλ 2017, 04:23
Kamikaze
Στους Joker και στους Sick ήμουν. Ούτε οι TzaTziki ήξεραν ιαπωνικά αφού έγραφαν στα επεισόδια πως μεταφράζουν από την αγγλική μετάφραση των yibis.Aokiji έγραψε:Σε ποιο απο τα τρια?, εγω ειμαι στο sickfansubs μονο
Νομιζω πως εχουν νεκρωσει ειδικα το tzatziki αλλα και στο jokerfansubs ο epsilon (admin) εχει να μπει απο μαρτιο...
ΥΣ: *Η Epsilon
298 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 17 Ιουλ 2017, 23:30
Deathracer2009
Νορμαλ χρωματακια εβαλαν στον Cracker αν και το 797 ηταν τελειως μαπα.
299 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 18 Ιουλ 2017, 11:12
Tcixlas
σάπιο επ ήταν... τι φάση? θα το τραβήξουν απο τα μαλλιά πάλι?
300 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 24 Ιουλ 2017, 01:09
The Red-Haired
Τελικά ο παντοδύναμος Urouge τις έφαγε από τον Cracker ?...
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης