μετα απο αυτο το επεισοδιο απλα λυπαμαι τους anime watchers
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
177 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 19 Φεβ 2017, 15:38
Heavenly Yaksha
Ναι όντως, καλύτερα να έκανε fillerιά όταν ήταν μέσα στο πλοίο.
178 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 19 Φεβ 2017, 15:39
Tcixlas
τόσο κακό ήταν δε το εχω δει ακόμα
179 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Σαβ 25 Φεβ 2017, 05:03
Marshall D. Teach
Πολύ καλά τα επεισόδια στο Zu!!!
Περιμένω ακόμα καλύτερα να δούμε από εδώ και πέρα
Περιμένω ακόμα καλύτερα να δούμε από εδώ και πέρα
180 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Σαβ 25 Φεβ 2017, 12:48
Tcixlas
μακαρι ααλλά η toei τείνει να μας απογοητεύει
181 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Σαβ 25 Φεβ 2017, 20:57
Deathracer2009
Τώρα έχει filler οπότε υπομονή...
182 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 26 Φεβ 2017, 02:39
Marshall D. Teach
Tcixlas έγραψε:μακαρι ααλλά η toei τείνει να μας απογοητεύει
Μετά το New World κυρίως!
Βελτιώθηκαν αρκετά μετά τη Dressrosa όμως. Περιμένω να δω πως θα κάνουν τη Big Mom!
183 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 26 Φεβ 2017, 13:54
Tcixlas
μα αυτό είναι το θέμα επικεντρώνονται να κάνουν αριστη την παρουσίαση των χαρακτήρων και μετά μας πετάν σκατά στη μάπα, θυμάσαι σκηνές με doffy
184 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 28 Φεβ 2017, 03:03
Shikkoku
Έχουμε κι άλλο filler arc μετά το Zou;
185 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 28 Φεβ 2017, 09:50
Tcixlas
δεν είναι filler arc περισσότερο filler episodes για να καθυστερήσουν λίγο
άλλο ένα μεγαλειώδες επεισόδιο από άποψη animation
άλλο ένα μεγαλειώδες επεισόδιο από άποψη animation
186 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 06 Μαρ 2017, 21:18
Heavenly Yaksha
Πες ότι θέλεις να καταστρέψεις μια πολύ ωραία σκηνή από ένα manga...TΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Μα φυσικά θα δώσεις την παραγωγή στην TOEI..
187 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 06 Μαρ 2017, 21:21
Deathracer2009
Ναι οντως πολυ χαλια.....
188 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 06 Μαρ 2017, 21:25
Scarlet D.
εχω μια εντυπωση οτι αμα βάλεις αυτήν την μουσική να παίζει απο πίσω σε αυτή η σκηνή θα γίνει πιο ωραία...
https://youtu.be/8LQftYK2n8o?t=10s
Kaido the brute and his circus...
καλά δεν με χάλασε τοοοοοοοοσο πολύ η σκηνη (αν και την τραβηξαν απο τα μαλλια οι καθυστερες)
https://youtu.be/8LQftYK2n8o?t=10s
Kaido the brute and his circus...
καλά δεν με χάλασε τοοοοοοοοσο πολύ η σκηνη (αν και την τραβηξαν απο τα μαλλια οι καθυστερες)
189 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 06 Μαρ 2017, 21:27
Heavenly Yaksha
Απογοητεύτηκα πλήρως,καθώς μιλάμε για τη σκηνή με το επικό quote του Kaido.
Απλά κάνουν την καλή στην αρχή που εμφανίζεται ένας χαρακτήρας και μετά...χάος!
Απλά κάνουν την καλή στην αρχή που εμφανίζεται ένας χαρακτήρας και μετά...χάος!
190 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 06 Μαρ 2017, 22:13
Aldark
Τι έχει ρε παιδιά η σκηνή; Νταξ βάλανε κάτι μέσα αν θυμάμαι την ορίτζιναλ , αλλά οκ , τι θέλατε; Πώς θα την κάνατε εσείς;
191 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 07 Μαρ 2017, 00:53
Tcixlas
δεν είναι μόνο αυτό, είναι κακό ακόμα και το animation σε διάφορα σημεία, κι επίσης είναι κακή η χρήση της φωνής ενός ταιριαστού voice actor γενικά
192 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 07 Μαρ 2017, 10:55
Hawkins
ο κιντ ηταν πολυ πιο τραυματισμενος στο μανγκα και στο ανιμ δεν το δειξανε
η σκηνη ειναι σκατα
toei ********************************************
βαλτε ρε καραγκιοζηδες μερικα φιλλερ εχετε καταστρεψει ενα απο τα αγαπημενα μου ανιμ
0.8 τσαπτερ ανα επεισοδιο αν ειναι δυνατον
εχω να δω επεισοδιο απο το fishman island πλεον μονο αγαπημενες σκηνες στο yt βλεπω...τουλαχιστον μεχρι το punk hazard τις καλητερες σκηνες τις ειχαν κανει κομπλε,πλεον τιποτα δεν μου αρεσει
σου βγαζει πλεον μια παιδικοτητα το ανιμ,αν κατσω να δω ενα επεισοδιο θα μου φενεται οτι βλεπω κανα αιδικο στο σταρ αληθεια...σκατα σκηνοθεσια εχουν κανει...ο ηχος ειδικα οταν μαχαιρωνουν καποιον ειναι οτι πιο στειο εχω ακουσει χαχαχα
[adm]Το ποστ έγινε έντιτ για λόγους ευπρέπειας και τήρηση των κανόνων , ας είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε , έστω κι ας προσβάλει με τόσο έντονο τρόπο μια εταιρία και όχι κάποιο πρόσωπο [/adm]
η σκηνη ειναι σκατα
toei ********************************************
βαλτε ρε καραγκιοζηδες μερικα φιλλερ εχετε καταστρεψει ενα απο τα αγαπημενα μου ανιμ
εχω να δω επεισοδιο απο το fishman island πλεον μονο αγαπημενες σκηνες στο yt βλεπω...τουλαχιστον μεχρι το punk hazard τις καλητερες σκηνες τις ειχαν κανει κομπλε,πλεον τιποτα δεν μου αρεσει
σου βγαζει πλεον μια παιδικοτητα το ανιμ,αν κατσω να δω ενα επεισοδιο θα μου φενεται οτι βλεπω κανα αιδικο στο σταρ αληθεια...σκατα σκηνοθεσια εχουν κανει...ο ηχος ειδικα οταν μαχαιρωνουν καποιον ειναι οτι πιο στειο εχω ακουσει χαχαχα
[adm]Το ποστ έγινε έντιτ για λόγους ευπρέπειας και τήρηση των κανόνων , ας είμαστε λίγο πιο προσεχτικοί στη γλώσσα που χρησιμοποιούμε , έστω κι ας προσβάλει με τόσο έντονο τρόπο μια εταιρία και όχι κάποιο πρόσωπο [/adm]
193 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 07 Μαρ 2017, 12:06
Tcixlas
με το να σου πεθάνει ότι αγαπάς μου θύμισες τον πίκατσου με σνορλαξ
κοίτα γενικά δείχνουν ότι δε το χουν, και καλό θα ήταν να τεθεί αυτό στους ίδιους σαν πρόβλημα έντονα αλλιώς βλέπω πολύ κόσμο να το παρατάει
κοίτα γενικά δείχνουν ότι δε το χουν, και καλό θα ήταν να τεθεί αυτό στους ίδιους σαν πρόβλημα έντονα αλλιώς βλέπω πολύ κόσμο να το παρατάει
194 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 01:30
Scarlet D.
Στο επεισοδειο αυτης της εβδομαδας εχει filler 2-3 ημερων... αλλα πιστεψε με δεν νομιζω να κανει και μεγαλη διαφορα... Εχω εξηγησει καμποσες φορες γιατι το animation της toei ειναι τοσο σκατενιο... θεωρουν εμας, το fandom του one piece δεδομενους, το καναλι που παιζει το one piece δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει τo συμβολαιο με την toei γιατι πολυ απλα το one piece ειναι one piece. Εχει καπου 780+ επισοδεια, εχει τεραστια ιστορια ΚΑΙ λογικα την στιγμη που παιζει one piece o δεικτεις τηλεθεασης στο καναλι που το προβαλει, παιζει να βαραει κοκκινο , με λιγα λογια ΞΕΡΟΥΝ οτι το one piece ειναι τερμα εμπορικο τωρα πια (χωρις να αφαιρει το ποσο καλη ιστορια εχει) κι ετσι χαμηλωνουν το budget στο animation οσο μπορουνε, ετσι ωστε να δωσουν το πολυ animation budget σε νεα anime που εχουν το potential, έτσι ώστε να φανει πολυ πιο ελκηστικο στο νεο κοινο που θα το δει.Hawkins έγραψε:ο κιντ ηταν πολυ πιο τραυματισμενος στο μανγκα και στο ανιμ δεν το δειξανε
η σκηνη ειναι σκατα
toei ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ
195 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 01:39
Tcixlas
ναι αλλά θα καταλήξουν να το χάσουν ρε φίλε στο τέλος... ακόμα και τα χαζά κινεζάκια ας πούμε κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν
196 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 01:45
Scarlet D.
Αυτο ειναι το θεμα. Δεν προκειται να το χασουν, και για να κανουν τοσο κακο animation γνωριζοντας οτι στην toei δεν ειναι ΤΟΣΟ τρομπες, ΞΕΡΟΥΝ οτι εχουν εξασφαλισμενη την θεσουλα τους σε ενα καναλακι, κάποιο συμβολαιο θα εχουν κανει με τον oda να εχουν τα δικαιωματα για το animation του one piece εξασφαλισμενο, στην toei δεν τους νοιαζει το ποσα κινεζακια βλεπουν το one piece στην Ιαπωνια γιατι οσα και να ξυπνησουν δεν θα ειναι αρκετα, πραγματικα, απο την στιγμη που η toei εχει βρει καναλι να προβαλει καθε βδομαδα το one piece, δεν τους νοιαζουν τα υπολοιπα.Tcixlas έγραψε:ναι αλλά θα καταλήξουν να το χάσουν ρε φίλε στο τέλος... ακόμα και τα χαζά κινεζάκια ας πούμε κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν
197 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 02:26
Aldark
το πόσα κινεζάκια βλέπουν το ουάν πης στην Ιαπωνία με πέθανε χαχαχαχαχα
πραγματικά δεν ξέρω γιατί καταντά έτσι το άνιμε ξανά και ξανά , ποιος διάολος κάνει τόσο λάθος και έχουν τέτοια ομάδα να δουλεύει μερίδα επεισοδίων και γιατί αυτό γίνεται στο Ουάν Πης. Πάρτε χιάτους λίγο καιρό να το αναδιαμορφώσετε...Τοέι είσαι , λεφτά έχεις , κόσμο έχεις ,τα πιο βαριά άνιμε έχει (DRAGONBALL , ONE PIECE) με το ουάν πης να είναι δεδομένο έσοδο , να ναι καλά ο Όντα για μια 10ετία ακόμα. Μπορείς να κάνεις ότι πιο καλτ υπάρχει και το καταστρέφεις; ΓΙΑΤΙ;
Και επειδή οι άνθρωποι δεν είναι τυχαίοι και κατσιαπλάδες , αλλά Ιάπωνες που αν μη τι άλλο δουλεύουν , και βλέποντας στον τεχνικό τομέα και σάπια άνιμου να λάμπουν , είναι τουλάχιστον λυπητερό...
Θέλω να το ψάξω να δω τι πάει στραβά , και αν όντως υπάρχει θέμα ή εδώ μεμψιμοιρούμε...
πραγματικά δεν ξέρω γιατί καταντά έτσι το άνιμε ξανά και ξανά , ποιος διάολος κάνει τόσο λάθος και έχουν τέτοια ομάδα να δουλεύει μερίδα επεισοδίων και γιατί αυτό γίνεται στο Ουάν Πης. Πάρτε χιάτους λίγο καιρό να το αναδιαμορφώσετε...Τοέι είσαι , λεφτά έχεις , κόσμο έχεις ,τα πιο βαριά άνιμε έχει (DRAGONBALL , ONE PIECE) με το ουάν πης να είναι δεδομένο έσοδο , να ναι καλά ο Όντα για μια 10ετία ακόμα. Μπορείς να κάνεις ότι πιο καλτ υπάρχει και το καταστρέφεις; ΓΙΑΤΙ;
Και επειδή οι άνθρωποι δεν είναι τυχαίοι και κατσιαπλάδες , αλλά Ιάπωνες που αν μη τι άλλο δουλεύουν , και βλέποντας στον τεχνικό τομέα και σάπια άνιμου να λάμπουν , είναι τουλάχιστον λυπητερό...
Θέλω να το ψάξω να δω τι πάει στραβά , και αν όντως υπάρχει θέμα ή εδώ μεμψιμοιρούμε...
198 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 11:50
Tcixlas
το κινεζάκια είναι μια γενίκευση των σχιστομάτηδων δικιάς μου χρήσης :p
μην ξεχνάς ότι κι εμένα με φωνάζουν yakuza γιατί έχω ελάχιστα πιο σχιστά μάτια και είμαι χοντρός :p
δε γίνεται να μεμψιμοιρούμε, μιας και υπάρχουν πολλές σκηνές σε κάθε επεισόδιο με πολύ κακό animation ακόμα κια σε σοβαρά σημεία, είναι ξεκάθαρα βαρεμάρα και απροσεξία... επίσης βλέπεις 0,7 τσάπτερ σε κάθε επεισόδιο για να κρατάει διαφορά, που το κάνει άπειρα βαρετό, καλύτερα να έμπαιναν συνέχεια filler ακόμα και μαλακίες για να σκιπαρε κάποιος, παρά να έβαζαν filler μέσα σε κανονικές σκηνές για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο
μην ξεχνάς ότι κι εμένα με φωνάζουν yakuza γιατί έχω ελάχιστα πιο σχιστά μάτια και είμαι χοντρός :p
δε γίνεται να μεμψιμοιρούμε, μιας και υπάρχουν πολλές σκηνές σε κάθε επεισόδιο με πολύ κακό animation ακόμα κια σε σοβαρά σημεία, είναι ξεκάθαρα βαρεμάρα και απροσεξία... επίσης βλέπεις 0,7 τσάπτερ σε κάθε επεισόδιο για να κρατάει διαφορά, που το κάνει άπειρα βαρετό, καλύτερα να έμπαιναν συνέχεια filler ακόμα και μαλακίες για να σκιπαρε κάποιος, παρά να έβαζαν filler μέσα σε κανονικές σκηνές για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο
199 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 19:18
Heavenly Yaksha
Με έστειλες φίλε με αυτή τη λέξη.Tcixlas έγραψε:
Αnyway, νομίζω ότι όλο αυτό το χάλι στις παραγωγές της Toei έχει να κάνει και με τις διαφορετικές ομάδες που ετοιμάζουν κάθε βδομάδα το νέο επεισόδιο..
200 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Πεμ 09 Μαρ 2017, 19:23
Deathracer2009
19 και 9 στην εκθεση ο τσιχλας....
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης