μα δεν έπληξε τους αντιμιραλς... βούλιαξε 2 θωρηκτα σε μάχη στη θάλασα... που είναι το περίεργο για έναν πειρατή του βεληνεκούς του? μιλάμε για ένα μαμουθ.... που ξέρουμε ότι ζει απο το νερό ας πούμε και μπορεί και να ρισκάρει... το παράλογο που σου φαίνεται/ ο βούδας δε μπορούσε καν να τα βάλει με τον τιτσι πριν γίνει τούμπανο με 2 φρούτα και μάθει και τα 2 καλά... και παρόλα αυτά ήταν και 3 που δε θα χρειάστηκε κια πολύ να ασχοληθούν, όταν ξεκίνησαν θα τον τελείωσαν συνοπτικά, απλά δε στο έδειξε οπότε εσύ κατευθείαν τον ανεβάζεις 5 επίπεδα κια μόνο που επιτέθηκε... αυτό τον κάνει χαζό όχι έξυπνο.... κι ο τζόζου θα μπορούσε να ρίξει 5 θωρηκτά ας πούμε... εδώ έριξε το παγόβουνοο το θηρίο, και σταμάτησε το slash του μιχοκ... ο μάρκο αναγεννάται συνεχώς και πετάει.... ο βίστα θα τα έκοβε στη μέση εδώ τα έβαζε στα ίσα σχεδόν με μιχοκ, και ο μιχοκ θα μπορούσε να βουλιάξει κάθε θωρηκτό κόβοντας τα.... ξανα λέω δεν πλήγωσε αντμιραλς κλπ.... μην τα μηδενίζετε όλα... οι ασπρογένηδες έπρεπε να χάσουν και χάσανε... δεν είναι αδύναμοι απλά θυσιάστηκαν στο βωμό του plot
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
102 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 00:49
Deathracer2009
Ερχεται ο μπαμπας τους ομως και τους στοιχειωνει... (Weevil)
103 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 01:32
The Red-Haired
Συμφωνώ με τον Τσίχλα πως ο Μάρκο και γενικά όλοι οι Ασπρογένηδες έφαγαν nerf για να βγει το στόρυ. Αν συγκρίνεις οποιονδήποτε commander του WB με αυτούς των υπολοίπων yonko όπως έχουν παρουσιαστεί ως τώρα, πράγματι θα συμφωνήσω πως φαίνονται οι πιο αδύναμοι.
Έπρεπε να γίνει έτσι, για να πεθάνει ο WB και ο Ace. Κι επίσης έπρεπε να χάσει ο Μαρκο από τον BB για να γίνει yonko.
Δε θεωρώ τυχαίο που αναφέρεται συνέχεια τελευταία το όνομα του Marco από τον Oda. Όλοι μας έχουμε δει OP, άρα όλοι καταλαβαίνουμε πού το πάει...
Έπρεπε να γίνει έτσι, για να πεθάνει ο WB και ο Ace. Κι επίσης έπρεπε να χάσει ο Μαρκο από τον BB για να γίνει yonko.
Δε θεωρώ τυχαίο που αναφέρεται συνέχεια τελευταία το όνομα του Marco από τον Oda. Όλοι μας έχουμε δει OP, άρα όλοι καταλαβαίνουμε πού το πάει...
104 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 10:52
Tcixlas
λογικά θα του το ξεπληρώσει το νερφάρισμα, απλά μανιπιουλάρεστε πολύ εύκολα απο το τι πετάει ο όντα, αν σου γυρίσει μετά έναν μάρκο να γαμάει τα πάντα ξέρω γω και παντοδύναμο κλπ, αυτοί που τον κράζουν οι μισοί θα του γλύφουν τα παπαρια μετά, και οι άλλοι μισοί θα είναι σε φάση πωωω τι μαλακία μας πλσάρουν κι αυτός έχανε και πάλι μαλακας είναι, και γιατί νίκησε? όντα γαμιέσαι....
και θα είναι και η κατηγορία τσόγκας :p απρόβλεπτος but hatefull
και θα είναι και η κατηγορία τσόγκας :p απρόβλεπτος but hatefull
105 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 11:11
Heavenly Yaksha
Δεν hateάρω κανένα χαρακτήρα στο One Piece, πέραν του Moria. Απλά παραθέτω αυτό που βλέπω και τι καταλαβαίνω απο τα δρώμενα.
Αξιοπρεπέστατος ο Vista, ο Marco έχει πολύ ΟP φρούτο, ο Josu συμπαθητικός ΑΛΛΑ θέλω να δω κάτι που δεν είδα στη Marineford. Aυτό, δηλαδή που έλεγε ο Momonga ότι οι Whitebeard Pirates είναι ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών.
Αξιοπρεπέστατος ο Vista, ο Marco έχει πολύ ΟP φρούτο, ο Josu συμπαθητικός ΑΛΛΑ θέλω να δω κάτι που δεν είδα στη Marineford. Aυτό, δηλαδή που έλεγε ο Momonga ότι οι Whitebeard Pirates είναι ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών.
106 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 12:13
Tcixlas
ναι αλλά δε το είδε κανείς μας αυτό, και σε αυτό συμφωνώ, απλά εσύ δεν δέχεσαι ότι τους νερφαρε, το θέμα είναι ότι όπως παρουσιάστηκαν αν δε τους νέρφαρε το ναυτικό θα έχανε κατακράτος, θα είχες ξεσηκωμό τον πειρατών, τον ace ζωντανό να ετοιμάζεται να κατακτήσει το νέο κόσμο και να γίνει pirate king με τη βοήθεια του newgate και τον luffy χωρίς κάποιο λόγο να γίνει δυνατότερος, να μπαίνει στο new world και να παλεύει σιγά σιγά χάνοντας 5-10 φορές απο δυνατότερους αντιπάλους και πολύ πιθανόν μια σάπια ιστορία :p
107 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 12:42
Heavenly Yaksha
Ναι στο κομμάτι για την εξέλιξη της ιστορίας δε διαφωνώ. Ωστόσο μεμονωμένα σημεία της μάχης, δεν μου έδωσαν την εντύπωση πως οι commanders του Newgate είναι,όχι δυνατοί, απλά δεν είναι αυτό που μας παρουσίαζαν.
Δε ξέρω,αν συμφωνείτε, απλά όλο αυτό το θέμα με την ανανέωση των δυνάμεων στη πορεία της ιστορίας ( Haki, Awakeing κ.τ.λ) είναι περίεργο. Για αυτό γίνονται όλες οι διαμάχες μεταξύ των fans.
Απο τότε που ο μέγας Doffy έκανε λόγω για την "αφύπνιση" δείτε λίγο πως άλλαξαν τα δεδομένα στο potential των χαρακτήρων. Κάποτε ένα Haoshoku ήταν κάτι συναρπαστικό, μετά μαθαίνεις πως στο New World πολλοί έχουν αυτή την ιδιότητα.
Θέλω να καταλήξω πως κάθε νέα μορφή δύναμης που θα παρουσιάζεται στο μέλλον και αν, θα δίνει την ευκαιρία σε χαρακτήρες να κάνουν τη διαφορά, μέχρι την εμφάνιση της επόμενης. Ειδικά από αυτούς που θα κάνουν επανεμφάνιση, θεωρώ δεδομένο πως θα εμφανιστούν σε full potential,αλλιώς ας μείνουν στις σκιές.
Δε ξέρω,αν συμφωνείτε, απλά όλο αυτό το θέμα με την ανανέωση των δυνάμεων στη πορεία της ιστορίας ( Haki, Awakeing κ.τ.λ) είναι περίεργο. Για αυτό γίνονται όλες οι διαμάχες μεταξύ των fans.
Απο τότε που ο μέγας Doffy έκανε λόγω για την "αφύπνιση" δείτε λίγο πως άλλαξαν τα δεδομένα στο potential των χαρακτήρων. Κάποτε ένα Haoshoku ήταν κάτι συναρπαστικό, μετά μαθαίνεις πως στο New World πολλοί έχουν αυτή την ιδιότητα.
Θέλω να καταλήξω πως κάθε νέα μορφή δύναμης που θα παρουσιάζεται στο μέλλον και αν, θα δίνει την ευκαιρία σε χαρακτήρες να κάνουν τη διαφορά, μέχρι την εμφάνιση της επόμενης. Ειδικά από αυτούς που θα κάνουν επανεμφάνιση, θεωρώ δεδομένο πως θα εμφανιστούν σε full potential,αλλιώς ας μείνουν στις σκιές.
108 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 12:49
Tcixlas
σίγουρα, απλά σκέψου ότι πλέον μπορείς να δεις ένα φουλ ποτένσιαλ χαρακτήρων που πριν μπορεί να μην το έβλεπες ακριβώς γιατί δεν είχαν εμφανιστεί οι δυνάμεις αυτές για λόγους πλοκής :D
109 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 12:56
Heavenly Yaksha
Εντωμεταξύ δε σχολίασα την πολύ καλή εμφάνιση του πανελ με τη Zunisha να καταστρέφει το fleet του Jack. Ευτυχώς έγινε καλή δουλειά, αλλά αυτό έλειπε να χαλούσαν τέτοια στιγμή!!
110 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 13:22
Tcixlas
ναι αλλά έγινε δουλειά στο πανελ πριν απο την σκηνή, τη θεωρώ πολύ κακή τη σκηνή όσο ετοιμάζεται να χτυπήσει ο zunisha ας πούμε που δείχνει το πόδι να κινείται ασταμάτητα και την απομάκρυνση της κάμερας
111 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 13:28
Deathracer2009
Παίδες καλημέρα καινούργιος στο φόρουμ. Ξεκίνησε να βλέπω το anime και δεν καταλαβαίνω και πολλά από αυτά που λέτε γιατί πρέπει να είναι σε μελλοντικα επεισόδια.
Είμαι στο σημείο που ο Ντρεικ πολεμάει με έναν που γίνεται καπνός αλλά βλέπω ότι δυσκολεύεται. Πείτε μου ότι θα τον νικήσει διότι αρχίζω και αγχώνομαι. Επιπλέον γιατί ο Black Jack και ο Σανι δεν πάνε να τον βοηθήσουν;
Ευχαριστώ....
Είμαι στο σημείο που ο Ντρεικ πολεμάει με έναν που γίνεται καπνός αλλά βλέπω ότι δυσκολεύεται. Πείτε μου ότι θα τον νικήσει διότι αρχίζω και αγχώνομαι. Επιπλέον γιατί ο Black Jack και ο Σανι δεν πάνε να τον βοηθήσουν;
Ευχαριστώ....
112 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 13:30
Tcixlas
το alter έκλεισε φίλε μου, με explorer μπαίνεις?
113 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 13:32
Deathracer2009
Το ξέρω απλά τα βρήκα στα ελληνικά και το ξεκίνησα.
114 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 14:17
Heavenly Yaksha
Τον Luffy δεν θα τον ξαναπείς Drake... ΤΟΝ LUFFY!
115 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 14:46
Tcixlas
λοιπόν αυτός με τους καπνους πεθαίνει λίγο μετά, ο ντρεικ βρίσκει το θησαυρό εκεί που τον εθαψε ο προηγούμενος βασιλιάς, και μετά απλά προσπαθεί να αγοράσει κρέας όσο περισσότερο μπορεί
116 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 16:04
Kamikaze
Αυτός με τους καπνούς βασικά δεν πεθαίνει. Η αξιοπρέπειά του όμως ναι, πολλές φορές.
117 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 19:02
Tcixlas
το ίδιο λέμε πεθαίνει στα μάτια μας
118 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 21:45
Deathracer2009
Οσφριζομαι warn....
119 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 23:02
Tcixlas
να δοκιμάσεις το κυνήγι αγριόπαπιας, θα σου πηγαίνει!!!
120 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 23:04
Deathracer2009
Δεν θα το ριξω εγω το warn....
121 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 30 Ιαν 2017, 23:10
Tcixlas
μαλλον δεν είσαι όσο λαγωνικό νόμιζα
122 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 31 Ιαν 2017, 01:09
Aldark
[adm]@Deathracer2009 έλεγξε τι λένε και βάλε warn μαν αν χρειάζετε
, εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδος Aldark[/adm]
, εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδος Aldark[/adm]
123 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 31 Ιαν 2017, 23:17
Tcixlas
όταν απλά διαβάζεις το τελευταίο ποστ και θες να λέγεσαι αφεντικό
124 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 05 Φεβ 2017, 21:21
Hawkins
βλεπω αυτην την σκηνη και φανταζομαι οτι απο την μια μερια ειναι οι μαυροι απο την αλλη ο λουφη με τους δικους του...δεν μπορω να περιμενω!
125 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 05 Φεβ 2017, 23:59
Tcixlas
κι έρχεται ο δέλας και μπααααααπ
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης