Αν ο Aokiji είναι με το μέρος των επαναστατών,θα με ξενερώσει.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
227 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 02 Απρ 2017, 16:14
Hawkins
για καποιον λογο συνεργαζεται με τον μαυρο ειτε ειναι με επαναστατες ειτε με τον ακαινου κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω
228 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 02 Απρ 2017, 17:00
Aldark
αυτο πιστευω , για μενα θα πεσει στα ματια μου αν συνεργαζεται de jure με τον Μαυρογένη και μόνο. Θα λεγα οτι λογικα ειναι μοναχικος λυκος , αλλα δε μου φαινεται πιθανο ουτε να εξυπηρετει το σενάριο να τον δείχνει να σωζει πχ τον σμοκερ και να αραζει γενικά απο δω κι απο κει
Δίχως να χω δει το φίλλερ , θα έλεγα μη δίνουμε βάση σε αυτό...δεν ξερω καν αν παιζει ακομα το φιλλερ λολ χαχαχ
Δίχως να χω δει το φίλλερ , θα έλεγα μη δίνουμε βάση σε αυτό...δεν ξερω καν αν παιζει ακομα το φιλλερ λολ χαχαχ
229 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 07 Απρ 2017, 12:30
Santouryuu
ωραιο επεισοδιο το τελευταιο
230 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 07 Απρ 2017, 14:48
Hawkins
τι λες ρε μλκ ειπε ο σαντο οτι ειναι ωραιο? τρεχω να το δω
231 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 07 Απρ 2017, 20:50
Santouryuu
Πλάκα έκανα... Δεν το είδα καν! Απλά είχα γράψει κάτι εδώ κατά λάθος αλλά βαριόμουν να το σβήσω και για να μη φάω γουορν απλά άλλαξα το περιεχόμενο!
232 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:06
Heavenly Yaksha
Έδωσαν και λίγη βάση στο animation στο επεισόδιο αυτό. Μετά από καιρό..
233 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:11
Deathracer2009
Το σημερινο λες που πηγαν στο WCI;
234 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:15
Heavenly Yaksha
Ναι. Ήταν λίγο πιο προσεγμένο..
235 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:18
Deathracer2009
Τωρα το κατεβαζω. Reiju, Yonji δειχνει;
236 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:20
Heavenly Yaksha
Όχι κανονικά,αλλά έχει ένα filler διάλογο..Η φωνή της με απογοήτευσε λίγο,ενώ για Yonji πέτυχαν διάνα..
237 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:24
Deathracer2009
Δεν τη θυμαμαι τη φωνη της ηθοποιου που δινει στην Reiju αλλα στο βιογραφικο λεει οτι στο FMAB ηταν η Riza Hawkeye....
238 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:49
yohohoho
Ωραίο επεισόδιο, ο,τι πρέπει για την έναρξη ενός arc (το οποιο ομολογώ έχω μονοτο αποσπασματικά διαβασει στο manga, οπότε έχω και λιγη περιέργεια)
239 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:51
Deathracer2009
Ειναι ωραιο το arc και θα σου προτινα να το ξεκινησεις στο manga μιας και τα παιδια εδω το βγαζουν στα ελληνικα....
240 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 13:58
yohohoho
Ξεκίνησα το op περίπου το Σεπτέμβρη, μετά απο παρότρυνση φιλου που κατα βάση το manga και ειδα ολα τα επεισόδια μαζεμενα... Όποτε δεν ασχολήθηκα με το mqnga. Όταν έφτασα να τα εχω δει ολα (περιπου σταμισα του zou) ομολογώ κουράστηκα με το anime (ασχετο που μολις ξυπνάω Κυριακή ψαχνω να το δω). Όποτε ειναιπολυ μονοδρομος να ξεκινησω το manga. Ερωτηση: (μαλλον off topic:) απο που προτείνετε να πιασω το manga? Σίγουρα οχι αποτην αρχη,αλλα σκέφτομαι να το ξεκινήσω από το zou...
241 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 14:05
Deathracer2009
Aπο το Zou τα παιδια εδω, ξεκινησαν τη μεταφραση του manga οποτε δεν θα εχεις προβλημα. Ουτως η αλλως δεν ειναι και μεγαλο arc οποτε γρηγορα θα φτασεις στο WCI.
242 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 14:33
The Red-Haired
http://www.onepiecegr.com/f24-forum
Έχουμε μεταφράσει το manga από το chapter 802 εως το τρέχον. Μπορείς να το διαβάσεις από εμάς. Η μετάφραση είναι πιστή σε μεγάλο βαθμό.
Αν όμως θέλεις αγγλικά, μπορείς να τα το διαβάσεις από Mangastream.
Έχουμε μεταφράσει το manga από το chapter 802 εως το τρέχον. Μπορείς να το διαβάσεις από εμάς. Η μετάφραση είναι πιστή σε μεγάλο βαθμό.
Αν όμως θέλεις αγγλικά, μπορείς να τα το διαβάσεις από Mangastream.
243 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 15:10
yohohoho
Ευχαριστώ παρα πολυ! Με τα αγγλικα δεν εχωκανει θέμα, αλλά θα προτιμήσω τη δικη σας δουλειά! Θα το βρω εδω στο φορουμ?
Τώρα είδα τ λινκ! Παιδιά μπραβο και ευχαριστουμε!!
Τώρα είδα τ λινκ! Παιδιά μπραβο και ευχαριστουμε!!
244 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Κυρ 09 Απρ 2017, 23:34
The Red-Haired
Ωραίο το animation πραγματικά.
Η φωνή της Reiju μου άρεσε περισσότερου από του 4.. Λίγο με τα soundtrack έχουν ένα θέμα, αλλά υπάρχει βελτίωση κι ελπίζω να το κρατήσουν έτσι μέχρι το τέλος του arc...
Η φωνή της Reiju μου άρεσε περισσότερου από του 4.. Λίγο με τα soundtrack έχουν ένα θέμα, αλλά υπάρχει βελτίωση κι ελπίζω να το κρατήσουν έτσι μέχρι το τέλος του arc...
245 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Δευ 10 Απρ 2017, 22:10
Heavenly Yaksha
Έκαναν και προσθήκη στο opening από αποσπάσματα του arc.
246 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 14 Απρ 2017, 10:58
Tcixlas
κλασικά οι γκασμάδες κάνουν τα οπενινγκ για το φανσερβις ξεκάθαρα
247 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Παρ 14 Απρ 2017, 20:53
Heavenly Yaksha
Το opening απο πριν ήταν ηλίθιο,όταν σου δείχνει Kaido vs Luffy σε Gear 4th που ξέρεις,πρακτικά,ότι δεν έχει και πολλές πιθανότητες να γίνει. όχι έτσι τουλάχιστον.
248 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Σαβ 15 Απρ 2017, 09:49
Tcixlas
χαίρω πολύ αυτό εννοούσα ότι το αλλάξανε και πάλι τα κάνανε σκατά αντί να διορθώσουν ουσιαστικά τη μαλακία που είχαν φτιάξει για φανσερβις
249 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 18 Απρ 2017, 05:17
Deathracer2009
Ειδα ενα αποσπασμα απο το τελευταιο επεισοδιο μιας εδειξε Reiju & Yonji. Η φωνη ηταν τελεια για την Reiju αλλα μου φανηκε καπως του Yonji.
250 Απ: ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση Τρι 18 Απρ 2017, 08:58
Tcixlas
εμένα μια χαρά μου φάνηκαν και οι 2, αλλά με χάλασε λίγο ο ήχος που κάνουν τα εξαρτήματα τους... σαν αθόρυβη κλανιά ακούγονταν
One Piece Gr » One Piece » One Piece Anime » Episode Discussion » ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Γενική Συζήτηση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης