Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 22]

Tcixlas

Tcixlas

εγώ το πιστέυω ότι είναι ο διαδοχος le roux χαχαχαχ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
και εγω το πιστευω... σιγουρα κατι παιζει.. heh look at that

Santouryuu

Santouryuu

Ok..

Tcixlas

Tcixlas

φαντάζεσαι να είναι κι αυτό παιδί του yasopp και να είναι καρπερός και να ξαμολάει παντού sogekings??? θα το κάνεις μετά kings brioche

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Βασικα αν επεστρεψε ο Σανκς στην East Blue οκ εχει βαση... αλλιως...

Tcixlas

Tcixlas

μα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ήρθε ο σανκς ξανα στην γκραντ λαιν κτλπ... αφού βλέπουμε οτι ο μιχοκ που συνάντησε τον τζορο στο ιστ μπλού μετά συναντάει τον σανκς αλλά δεν μας λέει που... δεν ξέρω αν ήταν στο νιου γουορλντ.... μπορεί ο σανκς να γύρισε στο νιου γορλντ αφού έλειπε για χρόνια λίγο μετά φου έιδε οτι ο λούφυ ξεκινάει την πορεία του κι έτσι να πε΄ρασε να γκαστρωσε την μακινο πριν φύγει και τώρα η μακινο να έχει ένα παιδί 1.5 χρονών χαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

Ρε αυτοι πηγαινοερχονται, δεν ξερω πως... πρεπει να μας τη λυσει ο οντα αυτη την απορια

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
πφφφ και εγω το εχω απορια πως γυρνας.. Εκτος αν πεταξε...

Santouryuu

Santouryuu

Ο μονος τροπος να γυρισεις στις 4 θαλασσες ειναι μεσω των καλμ μπελτ... ο δον κριγκ πως γυρισε στο ιστ μπλου μην εχοντας απολυτως καμια εμπειρια; ο μιχοκ 8ως πηγαινοερχοταν εφοσον ο μονος δρομος ειναι μεσω ριβερς μαουνταιν.... οντα εισαι τρομπας, σε πηρανε χαμπαρι

Tcixlas

Tcixlas

ρε απλά ο σανκς κι ο μιχοκ κάνανε κουπί στο καλμ μπελτ... ρε ο όντα δεν κ΄νει λάθη ρε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
μπορει να ειχανε κανενα απο τα θηρια του καλμ μπελτ να τραβαει τα πλοια... ξερω γω :xD:

Tcixlas

Tcixlas

ο ντον κριγκ β΄ρηκα εγώ πως το έκανε... έβαλε τον πεινασμένο τον άλλο να βαράει στο πίσω μέρος του πλοίου το νερό με την μαυρη μπάλα του εκεί και να κινείται το πλοίο με προπέλα..

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
χαχαχαχαχχα, εχει μια λογικη... :xD: :xD:

Tcixlas

Tcixlas

κι επειδή ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται αυτός ήταν και αρκετά motivated για να βρει φαι και το έκανε και γρήγορα άρα να η λύση μας

Santouryuu

Santouryuu

Εχει μια βαση

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
και 2 μην σου πω..

Tcixlas

Tcixlas

i am in oda's sensei mind....

Santouryuu

Santouryuu

Το'ξερα οτι ησουν ονανι... τωρα το παραδεχθηκες κιολας :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι παπαρας χαχαχαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

:D

Tcixlas

Tcixlas

να κάνω εγώ άλλη μία ερωτηση σε σας τους προχώ??? ξέρουμε τίποτα εκτός απο το ότι όλοι έχουν χάκι για το πλήρωμα του σανκς???

Santouryuu

Santouryuu

Ο μπεκμαν ειναι ο μπραβος. Ο παχυς ειναι ταχυς. Ο γιασοπ ειναι μαλλον ο καλυτερος σναϊπερ. Ο ροκσταρ ειναι ψιλο αδυναμος.

Tcixlas

Tcixlas

γιατί να είναι αδύναμος...

Santouryuu

Santouryuu

Οταν πηγε στον ουαϊτμπιρντ τον κοροϊδευαν... μπορει τωρα να εχει αλλαξει η κατασταση :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

φαντάζεσαι να είναι κανα θεριό κι απλά να είναι έτσι φλωράκος σε εμφάνιση κανας διπολικός σαν τον χοκ?? χαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης