Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 22]

Tcixlas

Tcixlas

τι να σου πω ελπίζω είναι η αλήθεια σε καλύτερες βελτιώσεις του χάκι αργότερα

Santouryuu

Santouryuu

μονο καλυτερα μπορει να γινει... αυτο ειναι το καλο οταν πιανεις πατο... μονο προς τα πανω μπορεις να πας :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

θεωρείς ότι είναι πάτο??? θεωρώ ότι έχει ακόμα για πάτο μπορεί να πέσει κι άλλο χαχαχ αλλά βγαίνουμε οφ τόπικ... να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο??? τι πιστεύετε θα γίνει με τους εξεκιουτιβς του ντοφλα?

Santouryuu

Santouryuu

οταν του τελειωσουν παλι οι ιδεες, θα τους εμφανισει παλι...

Tcixlas

Tcixlas

δηλαδή δεν θα τους πιάσουν λες θα ξεφύγουν?

Santouryuu

Santouryuu

ναι... θα γινει παλι ντου στο ιμπελ... τωρα που ειναι ουορντεν ο χαλια-μπαλ εχει γινει ενα μπουρδελο :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχαχα ο χαλιαμπαλ θα πεθάνει απο χέσιμο του μαγκελαν μια μερα να το θυμηθείς χααχαχα

Santouryuu

Santouryuu

ο μαγκελαν εφυγε... λετε να ειναι ο νεος αντμιραλ;

Tcixlas

Tcixlas

ή ο νέος warlord? χαχαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

αυτο αποκλειεται... σιχαινοταν τους παϊρετς

Tcixlas

Tcixlas

η τσούρου-σαν τι σκατα είναι έχει καταλάβει κάνεις??? και πόσο στον πούτσο θα ζήσει ακόμα??? πρέπει να κοντεύει άνετα τα 300 χαχαχα έλεγε τους γερους νεούδια χαχαχα

Santouryuu

Santouryuu

ωραιος ρε... θα επρεπε να ειναι στη λιστα με τους "αγνωστους"...

Tcixlas

Tcixlas

όντως δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα εκτός απο το ότι είναι μια πολυ γριά και πολύ δυνατή μαριν που δεν ξέρουμε καθόλου τι θέση έχει και τι κονε

Aldark

Aldark

λάθη επί λαθών.
Ο Μάγγελαν εκεί είναι απλά vice-warden και τραυματισμένος.
Απ'την άλλη η Τσούρου λογικά είναι συνομίληκη γκάρπ και έχει το φρούτο που σε ξεπλένει και σε κάνει καλύτερο άνθρωπο ή κάτι τέτοιο

Santouryuu

Santouryuu

α ενταξει, τοτε δεν εχει δραπετευση

Tcixlas

Tcixlas

ναι ρε παιδί μου αλλά τι θέση έχει?? επίσης ήταν γριά όταν ο γκαρπ ήταν νεός οπότε τι συνομίληκη ρε?

Santouryuu

Santouryuu

εχει δικιο ο αλ ρε...

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 17 Tsuru__sengoku_and_garp__render__by_shinigami_sekai-d6kburx

αριστερα η τσουρου, δεξια ο γκαρπ (στη μεση σενγκοκου)

Tcixlas

Tcixlas

ρε σε ενα φλασμπακ απο παλια σε αποστολή για το ροτζερ η τσούρου ήταν γριά και ο γκαρπ με τον σενγκοκού στα καλύτερα τους τότε θα το βρώ να στο στέιλω

Aldark

Aldark

όχι ρε συ , απ'το επεισόδιο 0 είναι αυτό που λες , συνομίληκοι φαίνονταν και ήταν!! Και κοίτα τι μωράκι ήταν παλιά <3 δααααααααμν

http://onepiece.wikia.com/wiki/Tsuru τσεκ στις φώτος που λέει 27 χρόνια πριν ;)

Tcixlas

Tcixlas

χαχαχαχα όντως ήταν καλό μωρό απο ότι φαίνεται πωπωπω θα το γυρίσουμε στο χεντάι χαχα πάω για καφέ ρε ούστ

Santouryuu

Santouryuu

Ακουσα χενταϊ και ηρθα

Tcixlas

Tcixlas

καλώς τον αφάνα(θα είσαι ο μόνος φίλους μου αφού είμαι ο ονανι μαστερ)

λοιπον άλλη απορία μου που θέλει επίλυση.... για ποιό λόγο πραγματικά ο γκαρπ να μην θέλει να πάρει ρανκ μεγαλύτερο??? μπορεί να ισχύει αυτό με τον dragon τον γιό του και την τεως θέση του 4ου αντμιραλ?

Santouryuu

Santouryuu

Μπορει να μη θελει βασανα... οσο πιο μεγαλο ρανκ εχεις, τοσο πιο πολλες ευθυνες... μπορει να ηθελε ελευθερο χρονο για λουφι και εϊς... πως ο σμοκερ ηταν μια ζωη καπταιν στην λογκταουν επειδη εκει ειδε τον ροτζερ να πεθαινει;

Αλλη ερωτηση, εδω ειμαι εγω...

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξέρω αν με καλύπτει αυτό χαχαχαχαχα

άλλη ερώτηση λοιπόν προσωρημένε σαντο....

δεν γίνεται να έχει βάλει τυχαία την μακινο να κρατάει μωρο κτλπ... πιστεύετε ότι την κέρασε ο σανκς? και ότι είναι το παιδί του??? θα έιναι ο επόμενος mugiwara

Santouryuu

Santouryuu

Χαλαρα την επαιρνε πιπα κωλο... αλλα δεν ειναι δικο του... ο σανκς ειναι τζουφιος, αλλα δεν του το λενε οι αλλοι για να μη χασει την αυτοπεποιθηση του... αλλο αλλο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης