Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 22]

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Toni D. Kellis έγραψε:
Gomugomunoluffy έγραψε:εβλεπα την ταινια νο10 με τον shiki και αναρωτιομουνα θα τα δουμε αυτα στο ανιμε? αν ναι...; λογικα ποτε θα τα δουμε γιατι τα 20 χρονια ηδη εχουνε περασει...! (και σιγουρα δεν θα το δουμε το ιδιο οπως την ταινια αφου τωρα πια ο λουφφυ εχει μεγαλωσει)

καπου διαβασα οτι η ταινια strong world ειναι η μοναδικη απο αυτες που εχουνε βγει την οποιοα εχει γραψει ο oda,δλδ ειναι ειναι μερος του story κανονικα
ωραια αρα αυτο σημαινει οτι η ταινια θα την διξει στο ανιμε αλλα θα την δουμε τελιως διαφορετικη...;) αρα ο λουφφυ θα εχει και το χακι ! gj!

Mike13

Mike13

petrikios έγραψε:Nαι οι Ιαπωνες δεν εχουν το γραμμα "λ" στην αλφαβητο τους και ετσι και δεν μπορουν να το προφερουν σχεδον καθολου για αυτο το αντικαθιστουν με το γραμμα "ρ"
Πολυ σωστα!!!για αυτο και τον luffy τον φοναζουν Monkey D Ruffy!!!

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

core

core

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση;;
Ο Chopper όταν έκανε το Guard Point έφαγε Rumber Ball ή το έκανε έτσι;;
Παίζει κάτι τέτοιο;;

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ετσι το εκανε...το διαβασα καταλαθος στο wiki

Σπόιλερ:

core

core

Το λέω γιατί και εγώ είχα διαβάσει παλιά στο Wiki ότι όλα τα zoan type μπορούν να πάρουν μέχρι 3 μορφές (ανθρώπινη, μισή ζώο μισή άνθρωπος και μόνο ζώο) από εκεί και πέρα για να πάρουν άλλες χρειάζονται rumber ball

Santouryuu

Santouryuu

νομίζω για το guard point δεν χρειαζόταν ποτέ rumble ball!

core

core

Εγώ πάλι νομίζω ότι όλα τα point που έκανε χρειαζόντουσαν rumber ball

luffy_is_paok

luffy_is_paok

νομιζω οτι δεν χρειαζεται αλλα νομιζω

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

παλια ηθελε rumble για ολα τα point του,αυτο ειναι το μονο σιγουρο...τωρα νομιζω εγινε τοσο τουμπανο που δν χρειαζεται πια τα κανει μονος του

core

core

θα συμφωνήσω με τον Toni D. Kellis...
και εγώ έτσι θυμάμαι ότι χρειαζόταν για όλα

ZisAkiS

ZisAkiS

Σπόιλερ:

Για να ληγει το θεμα.. δειτε πανω-δεξια να σας λυθουν οι αποριες....

core

core

sorry αλλά εγώ δεν θα το ανοίξω....
καλά έκανες και το έβαλες για όποιους ενδιαφέρονται...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

ZisAkiS έγραψε:
Σπόιλερ:

Για να ληγει το θεμα.. δειτε πανω-δεξια να σας λυθουν οι αποριες....

στο anime παντως standar δν ειναι ετσι το τσεκαρα.....

core

core

δεν άντεξα το άνοιξα και εγώ...
ναι το τσέκαρα και εγώ στο anime δεν δείχνει κάτι τέτοιο

ZisAkiS

ZisAkiS

ναι ρε οκ. στο anime δεν το εδειξαν.. απλα επειδη ειπωθηκε οτι το εκανε χωρις rumble απο παλια...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

εγω παντως το ξανατσεκαρα στο wiki απο περιεργια και λεει οτι δν παιρνει πια rumble...

core

core

Μπορεί να βρήκε κάποιο φάρμακο και να πείρε το οποίο να του δίνει τις ιδιότητες της Rumbber ball και να μην χρειάζεται να παίρνει τώρα… whistle gj!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

core έγραψε:Μπορεί να βρήκε κάποιο φάρμακο και να πείρε το οποίο να του δίνει τις ιδιότητες της Rumbber ball και να μην χρειάζεται να παίρνει τώρα… whistle gj!

οντως παιζει κατι τετοιο......

Santouryuu

Santouryuu

βρήκε την πανάκια......

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Santouryuu έγραψε:βρήκε την πανάκια......

χαχα καλο!

core

core

o Fisher Tiger δεν ήταν αυτός που πήγε και απελευθέρωσε τους σκλάβους από τους Celestial Dragon; γιατί τότε να τον αντιπαθούν οι άνθρωποι και να τον άφησαν να πεθάνει χωρίς να του δώσουν αίμα;;

petrikios

petrikios

Θα δεις σε κατι επεισοδια την πραγματικη αληθεια....υπομονη...

core

core

απλά το ανέφερα γιατί ξαναείδα κάτι επεισόδια από όταν ήταν ο Luffy στο νησί της Hancock γιατί δεν θυμόμουν κάποια πράγματα, και εξηγούσε για το σημάδι στην πλάτη της και είπε ότι τους απελευθέρωσε αυτός

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

βασικα οι ανθρωποι σε καθε σεναριο φαντασιας που περιλαμβανει και αλλα ειδη χαρακτηριζονται παντα ως απληστοι και εγωιστες (lord of the rings πχ)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
Γεια σας παίδια μπορείτε να μου λύσετε την εξής απορία:τι είναι το timeskip (είμαι ακόμα πολύ πίσω επ. 320 περίπου και το άκουσα αύτο ,μου κολλήσε και θέλω να μάθω τι είναι ):D

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης