Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 22]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

εχω να πω οτι το spoiler τα σπαει!!!

τεσπα,εχω ακουσει και αλλες φορες οτι το one piece δν θα ειναι κατι υλικο οπως ειπες αλλα ελευθερια bla bla bla...το one piece ομως απεικονιζει εναν κοσμο πειρατικο και δν υπαρχει κατι που να θελει ενας πειρατης περισσοτερο απο ενα θησαυρο

(εκτος τον whitebeard xD)

Santouryuu

Santouryuu

Μην ξεχνάτε τη σημασία του ψάθινου καπέλου..... περνάει πάντα από ικανό σε ικανό ;)

costascss

costascss

Toni Kellis έγραψε:εχω να πω οτι το spoiler τα σπαει!!!

τεσπα,εχω ακουσει και αλλες φορες οτι το one piece δν θα ειναι κατι υλικο οπως ειπες αλλα ελευθερια bla bla bla...το one piece ομως απεικονιζει εναν κοσμο πειρατικο και δν υπαρχει κατι που να θελει ενας πειρατης περισσοτερο απο ενα θησαυρο

Είδες τον Roger να νοιάζεται για λεφτά? Απλά ήθελε να ταράξει τον κόσμο (όπως και το έκανε). Γιατί εσύ πιστεύεις ότι είναι μόνο χρυσαφι? Σε ένα anime? Με τόσα επεισόδια?

luffy_is_paok

luffy_is_paok

δεν παιζει να ειναι χρυσαφι...... και εγω πιστευω πως η Yonkou το εχουν βρει και εχουν δει τι ειναι

Mike13

Mike13

Toni Kellis έγραψε:εχω να πω οτι το spoiler τα σπαει!!!

Xaxaxaxa!!!Πολυ γαματο το σπιλερακι!!!

https://www.facebook.com/pages/AnimeWorld-Greek/317331991617516

ZisAkiS

ZisAkiS

core έγραψε:Ναι αλλα ο μπαγκη δεν ψάχνει για το one piece αλλα για έναν άλλο θυσαυρο ενός πειρατη το όνομα του οποίου μου διαφεύγει αυτή την στιγμή. Και αυτο ήταν που μου έκανε εντύπωση.

τον θυσαυρο του Capt. John (νομιζω.. παντος απο J αρχιζει..) και ο luffy ειχε βρει το "χαρτη" για τον θυσαυρο (ενα σαν βραχιολι που ειχε στον ωμο του) και του τον εδωσε στο impel down οταν τον βοηθησε να βγει.. αλλα δεν ηξερε οτι αυτο το "βραχιολι" ειναι χαρτης για θυσαυρο.. αν το ηξερε δεν νομιζω να του το εδινε :P

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

απλα λεω αντι να φερνουμε το θεμα σε αλλη διασταση με θεωριες και δν ξερω τι αλλο να σκεφτουμε και το πιο απλο και λογικο.....το απολυτο βραβειο για εναν πειρατη ειναι ο θησαυρος

αν δν κανω λαθος και ο luffy το εχει πει αυτο...

tsiblis

tsiblis

Ναι άλλα άμα το πάμε έτσι ο θησαυρός του Luffy είναι το καπέλο τ ας πούμε που όταν τ χάνει γαμιέται όλο τ crue του να τ βρει... τσπ πιστεύω πως ο one piece είναι ο προσωπικός θησαυρός του καθένα, αυτά που θέλει να γίνει, να δει, να καταφέρει ο καθένας.Με το να φτάσεις το one piece, στο ταξίδι θα έχεις καταφέρει τα όνειρά σου... εεε του πούστη...πιστεύω πως και κάνα δωματιάκι ή καραβάκι χρυσός θα υπάρχει ολόκληρος Gold D. Roger ήταν αυτός...
για τ Nami ρε γαμώτο... luck

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

tsiblis έγραψε: για τ Nami ρε γαμώτο... luck

0χα0χ0α0χα0χ0α ετσι ρε

costascss

costascss

Toni Kellis έγραψε:απλα λεω αντι να φερνουμε το θεμα σε αλλη διασταση με θεωριες και δν ξερω τι αλλο να σκεφτουμε και το πιο απλο και λογικο.....το απολυτο βραβειο για εναν πειρατη ειναι ο θησαυρος

αν δν κανω λαθος και ο luffy το εχει πει αυτο...
Ακριβώς αυτό που είπε ο τσιμπλής. Οι θεωρίες όλων βασίζονται στα τόσα χρονια που διαβάζουν και βλέπουν One Piece. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι αστήρικτες.
Το ότι θα έχει έστω μια βίλα γεμάτη χρυσό (ή και το παρατημένο πλοίο του Roger γεμάτο χρυσό) είναι σίγουρο, αλλά πιστεύω ότι όταν φτάσουν το τελευταίο πράγμα που θα τους νοιάξει θα είναι το χρυσό. Αυτή τη θεωρία τη βασίζω στα τόσα χρόνια που βλέπω anime, ταινίες και διαβάζω βιβλία.
Βεβαια ο Oda πάντα μας εκπλήσσει ♥...

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν ξερω δν απαντω....only time will tell xD

core

core

ZisAkiS έγραψε:
core έγραψε:Ναι αλλα ο μπαγκη δεν ψάχνει για το one piece αλλα για έναν άλλο θυσαυρο ενός πειρατη το όνομα του οποίου μου διαφεύγει αυτή την στιγμή. Και αυτο ήταν που μου έκανε εντύπωση.

τον θυσαυρο του Capt. John (νομιζω.. παντος απο J αρχιζει..) και ο luffy ειχε βρει το "χαρτη" για τον θυσαυρο (ενα σαν βραχιολι που ειχε στον ωμο του) και του τον εδωσε στο impel down οταν τον βοηθησε να βγει.. αλλα δεν ηξερε οτι αυτο το "βραχιολι" ειναι χαρτης για θυσαυρο.. αν το ηξερε δεν νομιζω να του το εδινε :P

ναι κάπως έτσι λεγόταν...
αυτό είναι που με προβληματίζει γιατί ο baggy ψοφάει για λεφτά

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

και ομως αν παρατηρησεις σε ενα επεισοδιο ο buggy λεει καταλαθος στον luffy τα παντα για το βραχιολι αλλα παρολα αυτα ο luffy του το δινει προκειμενου ο buggy να τον οδηγησει στον ace...

core

core

το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν ο Luffy εκείνη την ώρα ήταν ο θησαυρός. Ξέρουμε ότι κάνει τα πάντα για τους φίλους του πόσο μάλλον για τον αδερφό του

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

καλα αυτο εννοειται...ολα τα λεφτα τοτε ηταν η αντιδραση του buggy
δν μπορω να τη περιγραψω κιολας

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

εβλεπα την ταινια νο10 με τον shiki και αναρωτιομουνα θα τα δουμε αυτα στο ανιμε? αν ναι...; λογικα ποτε θα τα δουμε γιατι τα 20 χρονια ηδη εχουνε περασει...! (και σιγουρα δεν θα το δουμε το ιδιο οπως την ταινια αφου τωρα πια ο λουφφυ εχει μεγαλωσει)

core

core

Εγώ ακόμα στην 5 είμαι… daaamn!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Gomugomunoluffy έγραψε:εβλεπα την ταινια νο10 με τον shiki και αναρωτιομουνα θα τα δουμε αυτα στο ανιμε? αν ναι...; λογικα ποτε θα τα δουμε γιατι τα 20 χρονια ηδη εχουνε περασει...! (και σιγουρα δεν θα το δουμε το ιδιο οπως την ταινια αφου τωρα πια ο λουφφυ εχει μεγαλωσει)

καπου διαβασα οτι η ταινια strong world ειναι η μοναδικη απο αυτες που εχουνε βγει την οποιοα εχει γραψει ο oda,δλδ ειναι ειναι μερος του story κανονικα

Santouryuu

Santouryuu

στο alabasta arc, o luffy με τον zoro και τον chopper που είχαν χαθεί στην έρημο, είχαν βρει τυψαία ένα po(r)neglyph. λέτε να είναι το rio poneglyph που ψάχνει η robin ή να έχει έστω κάποια σημασία; :P

costascss

costascss

Βασικά κάθε poneglyph έχει κάποια σημασία.

Λογικά το έχετε πει πιο πάνω αλλά γιατί τον Zorro τον λένε Zolo στο μεταφρασμένο στα αγγλικά μάγκα και τον Luffy Ruffy στα game του ps2?

core

core

Ruffy???? :xD: :xD:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

καλα μη το ψαχνεται...εδω στα ελληνικα τους λεγαν ντρεικ και μπλακτζακ

Santouryuu

Santouryuu

costascss έγραψε:Βασικά κάθε poneglyph έχει κάποια σημασία.

Λογικά το έχετε πει πιο πάνω αλλά γιατί τον Zorro τον λένε Zolo στο μεταφρασμένο στα αγγλικά μάγκα και τον Luffy Ruffy στα game του ps2?

σε πολλές γλώσσες έχει γίνει ετσι....

προφανώς γιατί το λάμδα οι ιάπωνες το προφέρουν συνήθως σαν ρο...... όπως ο φράνκυ δεν λέει left, λέει reft! :P

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

το εχω παρατηρησει και γω αυτο.....και τα λεφτα μια τα μεταφραζουν beri και μια beli

petrikios

petrikios

Nαι οι Ιαπωνες δεν εχουν το γραμμα "λ" στην αλφαβητο τους και ετσι και δεν μπορουν να το προφερουν σχεδον καθολου για αυτο το αντικαθιστουν με το γραμμα "ρ"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης