Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 22]

crimson

crimson

ρε σεις απο την στιγμη που βγαινει το μανγκα κυκλοφορουν σποιλερ εικονες και τετοια οποτε δεν εχει λογο να αυξησει την αγωνια και το ενδιαφερον στο ανιμ κανοντας διαλυμα αφου απο την στιγμη που οι περισσοτεροι διαβαζουν το μανγκα ξερουν ηδη τι προκειτε να δουν μετα το ταιμσκιπ...ενω οταν βγαινει το πρωτοτυπο(μανγκα) κανεις δεν ξερει τιποτα οποτε τον παιρνει τον οντα για μπρεικ ξεροντας οτι ολοι οι φαν του περιμενουν με αγωνια για να δουν τις αλλαγες....

costascss

costascss

Αυτό εννοώ.

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ναι μονο που δν βλεπουν ολοι μανγκα και επισης και εγω που βλεπω και αντεξα 4 εβδομαδες χωρις τσαπ θελω να γινει το μπρεακ στ ανιμε γτ ετσι θα ειν πιο ωραιο....βσκ οσοι περιμεναμε στο μανγκα θελουμε να γινει μπρεακ και στ ανιμε...πιστεψτε μας κατι ξερουμε:P

luffy_is_paok

luffy_is_paok

καλα λεει ρε παιδια ο crimson gj!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΠΡΕΙΚ Maggie :) Maggie :)

Kauko

Kauko

γιατι ο Luffy λεγεται Luffy και οχι καπως αλλιως?

petrikios

petrikios

Γιατι?

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Kauko έγραψε:γιατι ο Luffy λεγεται Luffy και οχι καπως αλλιως?

Ρωμαιο Ρωμαιο γιατι να σε λενε Ρωμαιο?

petrikios

petrikios

Mην του λες τετοια...δεν θελει και πολυ...

luffy_is_paok

luffy_is_paok

γιατι φιλε e? e?

Kauko

Kauko

womanTENSAIinathens έγραψε:

αχ αγαπημενη :inlove: και πανω που ειχα αποφασισει να (ξανα)γινω ομοφυλοφιλος. Να ξερεις, θα λειπω πολυ απο το σπιτι αλλα αμα με υπηρετεις οπως το σκυλι τον αφεντη και ακομα πιο πιστα, η σχεση μας θα λειτουργησει αριστα careless run

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Kauko έγραψε:

αχ αγαπημενη Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 8 179358 και πανω που ειχα αποφασισει να (ξανα)γινω ομοφυλοφιλος. Να ξερεις, θα λειπω πολυ απο το σπιτι αλλα αμα με υπηρετεις οπως το σκυλι τον αφεντη και ακομα πιο πιστα, η σχεση μας θα λειτουργησει αριστα Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 8 83390

Βασικα ειπα να κανω πλακα γιατι η απορια σου ηταν συγκλονιστικη και ειπαμε αυτο το αστειο κομμενο...

Ξαναγινε ομοφυλοφιλος Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 8 555517

petrikios

petrikios

Χμμμ τα θελες και συ...εκει που ειχαμε ηρεμησει τσουπ πετας το καρφι σου...τωρα λυπαμαι αλλα πρεπει να το υποστεις...

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

θελεις να αλλαξω το ονομα μου? θελεις να αλλαξω το ονομα μου? θελεις να αλλαξω το ονομα μου?
Σπόιλερ:
ξεφυγατε λιγο απο το τοπικ? xD...

on topic...

παιδια ο shanks...εξαφανιστικαν οι roger pirates ηταν ακομα μαζι τους αρα θα ξερει που εχει τον θησαυρο ο roger...τοτε γιατι δεν παει να τον παρει κ να γινει αυτος βασηλιας τον πειρατων....γιατι ειναι 20 χρονια πειρατης και για πιον λογο παραμενει ενας πειρατης...?:/

Santouryuu

Santouryuu

Ίσως έχει άλλους στόχους.... Μπορεί να τον βρήκε αλλά να μην το λέει για να μη χαλάσει τα όνειρα του Luffy. Όλοι οι Yonkou πιστεύω θα μπορούσαν να τον έχουν βρει......

Να σου θυμίσω ότι και ο Whitebeard όταν συνομιλούσε με τον Roger, θα μπορούσε να μάθει από τον ίδιο για την κρυψώνα, αλλά το όνειρο του ήταν να κάνει οικογένεια κι έτσι ανιδιοτελώς άφησε το One Piece για κάποιον που πραγματικά το θέλει, οπώς η γομολάστιχα! :P

core

core

Λογικά όλοι οι Yonkou θα ξέρουν που είναι και ίσως μερικοί και να έχουν πάει κιόλας. Το θέμα είναι τι πραγματικά υπάρχει στο one piece και ίσως γιαυτό να μην το έχουν πει ότι το έχουν βρει γιατί μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από τις προσδοκίες τους και απο αυτό που ξέρουμε…

luffy_is_paok

luffy_is_paok

και ο rayleigh θα ξερει που ειναι το Ο.Π

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

luffy_is_paok έγραψε:και ο rayleigh θα ξερει που ειναι το Ο.Π

ο rayleigh σιγουρα ξερει αφου ηταν o first-mate του roger...

Σπόιλερ:

core

core

Νομίζω ότι ξέρει που είναι και αυτό το λέει όταν μιλάει με την Robin και της λέει το αν πραγματικά υπάρχει το one piece και τον σταματάει ο Luffy

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

ναι βασικα το η κυρια απορια μου ειναι οτι εκτος απο το να δει τον λουφφυ να κραταει την υποσχεση που δοσανε ποιος αλλος να ειναι ο στοχος του...αυτο δεν το εχω καταλαβει...:/...γιαυτο ειπα επειδη ειναι 20 χρονια πειρατης και ηταν και στους rogers οταν εξαφανιστικαν σιγουρα θα ξερει (πιστευω) που ειναι το ονε πιεσε...αλλα για να μην το περνει και να γινει ο βασιλιας αλλος ειναι ο στοχος του σιγουρα αλλα ποιος?;/

Santouryuu

Santouryuu

mike D skoun έγραψε:vasika san neos sto forum 8a h8ela na rwthsw ti istevete oti 8a kanei o luffy meta ?
dld prwta eixame ta gomu gomu epita gear secon & third
pou molis tis eidame dakrysame apo kavla !
etsi kai alliws to eixe pei otan synanthse ton aokiji oti twra prepei na ginw poio dynatos.....apo oti exoume dei kai apo ta manga to trwei to pouli ston polemo.....
ti pistevete oti 8a kanei 8a vgalei allh ei8esh ? (px gear forth)
8a mathei na paizei me chaki ?( den einai ligo nwris gia afto ?
sas akouw.....

θα μάθει και την όπισθεν........ τόση παρέα με τον Bon Clay είναι βλαβερή!

Gomugomunoluffy έγραψε:ναι βασικα το η κυρια απορια μου ειναι οτι εκτος απο το να δει τον λουφφυ να κραταει την υποσχεση που δοσανε ποιος αλλος να ειναι ο στοχος του...αυτο δεν το εχω καταλαβει...:/...γιαυτο ειπα επειδη ειναι 20 χρονια πειρατης και ηταν και στους rogers οταν εξαφανιστικαν σιγουρα θα ξερει (πιστευω) που ειναι το ονε πιεσε...αλλα για να μην το περνει και να γινει ο βασιλιας αλλος ειναι ο στοχος του σιγουρα αλλα ποιος?;/

Μπορεί να είναι σκάουτερ rookie πειρατών. λολ.... μπορεί επίσης να είναι επαναστάτης και να θέλει να ρίξει την παγκόσμια κυβέρνηση xD

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

εγω πιστευω μετα τον θανατο του καπετανιο του απλα σταματησε την πειρατεια...προφανως απο σεβασμο προς τον νεκρο καπετανιο του
δηλαδη ποιος vice-captain θα επαιρνε τη δοξα του καπετανιου του μετα???
απλα δν στεκει....

αλλωστε το εχει πει και ο ιδιος: ''I'm just an old man who coats ships...'' (and loves gambling xD)

luffy_is_paok

luffy_is_paok

φανατζεστε ο ροτζερ να μην επετρεψε κανεναν απο το πληρωμα του να παρει ο θυσαυρο gj!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν νομιζω να παιζει κατι τετοιο...αποτι εχω καταλαβει ο shanks ή ακομα και ο buggy ψαχνουν κανονικα

core

core

Ναι αλλα ο μπαγκη δεν ψάχνει για το one piece αλλα για έναν άλλο θυσαυρο ενός πειρατη το όνομα του οποίου μου διαφεύγει αυτή την στιγμή. Και αυτο ήταν που μου έκανε εντύπωση.

costascss

costascss

Έχει ειπωθεί και πιο πριν αλλά εμενα η γνώμη μου είναι ότι το one piece δεν είναι κάτι υλικό αλλά είναι γνώση και κάτι καλύτερο. Αυτό το πιστεύω λόγο του διάλογου Roger - WB, λόγο του μυστηριώδη D και του empeor's χακί που το έχουν όλοι με το γράμμα αυτό και γενικά από διαφορα στη σειρά (πχ ότι ο roger ήξερε να διαβάζει την αρχαία γραφή, κάτι μου κάνει ότι θα είναι γνώση ή κάποιο δυνατό όπλο που μόνο λίγοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν).

Ή ακόμα μπορεί:
Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης