Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 22]

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
^γκετ άουτ οφ μάι μάιντ

πάλι καλά που δεν το πόσταρα..ξεπεσμός για μένα θα ήταν να πούμε το ίδιο πράγμα

souidos

souidos

χαχαχα :xD: δν ειπα κτ π δν ειναι αληθεια!!!

http://watchop.com

luffy_is_paok

luffy_is_paok

ρε παιδια τωρα που το σκεφτηκα εκεινο το τραβελι με το μεγαλο προσωπο που απειλουσε οτι θα πει το παρελθον του κροκ... τι θα ελεγε αραγε για τον κροκ???? dont talk to me, i k e?

petrikios

petrikios

Αυτην την απορια εχουμε ολοι μας...δεν εχει πει το σκοτεινο παρελθον του...λες να ταν καποτε γκομενα ο Κροκ?

Aldark

Aldark

απο κατι φωτος που ειναι μικρος δε μπορεις να καταλαβεις....ελπιζω παντως να μην ηταν..

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Eγω το ελπιζωΑπορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 492487

luffy_is_paok

luffy_is_paok

χαχαχαχα ο κροκ τραβελι :haha: :xD: Pandman ownz

costascss

costascss

Ξέρει κανείς ποσά επεισόδια περίπου θα κρατήσει η εκπαίδευση του Luffy και των άλλων ακόμα;

iFiVa

iFiVa

Αλλο 1 επεισοδιο.....

luffy_is_paok

luffy_is_paok

τι και μετα παι 2 χρονια αργοτερα??????

didimakia

didimakia

Yup ^^

costascss

costascss

Λογικά όμως μετά θα έχει κανένα βαρετό-χαζό σπέσιαλ :(

Έχει επεξεργασθεί από τον/την costascss στις Δευ 19 Σεπ 2011, 17:02, 1 φορά

luffy_is_paok

luffy_is_paok

καλά λες aaaaaah!

didimakia

didimakia

Episode #516: Luffy’s Training Begins. See You 2 Years later, At The Promised Place – September 25, 2011

Episode #517: The New Chapter Begins. Regroup, Straw Hat Pirates! – October 02, 2011

Episode #518: The New Straw Hat Pirates – October 09, 2011

petrikios

petrikios

Μαλακες ελεος εμεις οι μανγκα readers περιμεναμε 4 βδομαδες να δουμε του νεους S,H και αυτοι που παρακουλουθουν το ανιμε θα την βγαλουν τοσο φθηνα χωρις κανενα break...κατα την γνωμη μου ενα break θα πρεπε να γινει ετσι για να δειξει οτι εχει περασει ενα καποιο χρονικο διαστημα...

Aldark

Aldark

didimakia έγραψε:Episode #516: Luffy’s Training Begins. See You 2 Years later, At The Promised Place – September 25, 2011

Episode #517: The New Chapter Begins. Regroup, Straw Hat Pirates! – October 02, 2011

Episode #518: The Fake Straw Hat Pirates – October 09, 2011

fix'd

luffy_is_paok

luffy_is_paok

ρε φιλε petrikie μην το λες αυτο ellefson is an idiot Maggie :)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Eγω δεν πετυχα το break στο μανγκα γιατι ασχολουμαι με το one piece τους τελευταιους 11 μηνες και κατι παραπανω με τον σεπτεμβρη που δεν τελειωσε ακομα.Επομενως δεν μ'ενδιαφερει που δεν θα κανει break το ανιμ.Και θα ηταν χαζομαρα μου αν σκεφτομουν οτι επρεπε να γινει break , για να μας δειξει και καλα το χρονικο διαστημα του time skip.
Tι break και βλακειες?!Στο μανγκα το καταλαβαινω, αλλωστε το μανγκα ειναι αυτο που μετραει, ενω στο ανιμ, το να εχουμε break για να μας δειξει το κενο πριν την επανενωση, το βρισκω ανοητο.
Και στο κατω κατω ευχαριστω τον καλο Θεουλη που δεν πετυχα το break στο μανγκα και επισης χαιρομαι που θα συνεχιστουν τα επεισοδια.
Αρκετα εκανα υπομονη μεχρι την επανενωση.Και δε θα μας δειξουν 10 επεισοδια filer, το πολυ 5 θα μας δειξουν και νομιζω λεω πολλα.
Σιγα το πραγμα που σας τρελαινει, θα δουμε filer και κατι τρεχει στα γυφτικα...Ε οποιος δεν θελει δεν τα βλεπει. Εγω θα τα δω παντως, το one piece εχει ωραια filer επεισοδια, οσα εχω δει, τα καταχαρηκα!!!
Πολλα ειπα και τα μισα ειχα σκεφτει...

Aldark

Aldark

καλα μη βριζομαστε εχει δικιο ο πετρ επρεπε να γινει οντως ενα μπρεακ για να νοιωσει ο κοσμος , αλλα για λογους marketing λογικα δεν γινεται και θα φατε καλο φιλλερ ανιμε-tards :mueh:

petrikios

petrikios

Αγαπητη τηλεθεατρια Tensai...πολυ καλες οι αποψεις σου και σεβαστες...αλλα ενα καλο break και στο ανιμε θα δημιουργουσε το αισθημα στον κοσμο οτι οντως περασε ενα χρονικο διαστημα 2 χρονων εκπαιδευσης απο τους S.H...οταν ειχε γινει το αντιστοιχο break στο Manga οπως ειναι λογικο ειχαμε τρελαθει με την ιδεα οτι 4 βδομαδες δεν θα υπηρχε τιποτα...αλλα ετσι η λαχταρα μας κορυφωθηκε...νοιωσαμε την ελλειψη και οταν ξαναρχισαν τα τσαπτερς ξαφνιαστηκαμε με τις αλλαγες που ειχε υποστει το πληρωμα...για αυτο πιστευω οτι ενα εστω μικρο break και στο ανιμε θα ηταν καλο...οχι απαραιτητα κενο αλλα να δειχνει φιλλερς...θα ναι πολυ fail να προσπερασει 2 χρονια σε μια βομαδα...ετσι θα ναι σαν να μην εγινε τιποτα...για αυτο και ο Οντα επιτηδες το αφησε 1 μηνα για να κανει αρκετα αισθητη την αισθηση του χρονου...(πλεονασμος)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

petrikios έγραψε:Αγαπητη τηλεθεατρια Tensai...πολυ καλες οι αποψεις σου και σεβαστες...αλλα ενα καλο break και στο ανιμε θα δημιουργουσε το αισθημα στον κοσμο οτι οντως περασε ενα χρονικο διαστημα 2 χρονων εκπαιδευσης απο τους S.H...οταν ειχε γινει το αντιστοιχο break στο Manga οπως ειναι λογικο ειχαμε τρελαθει με την ιδεα οτι 4 βδομαδες δεν θα υπηρχε τιποτα...αλλα ετσι η λαχταρα μας κορυφωθηκε...νοιωσαμε την ελλειψη και οταν ξαναρχισαν τα τσαπτερς ξαφνιαστηκαμε με τις αλλαγες που ειχε υποστει το πληρωμα...για αυτο πιστευω οτι ενα εστω μικρο break και στο ανιμε θα ηταν καλο...οχι απαραιτητα κενο αλλα να δειχνει φιλλερς...θα ναι πολυ fail να προσπερασει 2 χρονια σε μια βομαδα...ετσι θα ναι σαν να μην εγινε τιποτα...για αυτο και ο Οντα επιτηδες το αφησε 1 μηνα για να κανει αρκετα αισθητη την αισθηση του χρονου...(πλεονασμος)

Αν και σκεφτομαστε διαφορετικα επι του θεματος αφου με λες αγαπητη και οτι οι αποψεις μου ειναι σεβαστες παρε μια σοκολατα Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 194162

Αχ κριμα εγω δεν εζησα το break στο μανγκα και δεν εχω θεμα με τα filers...

Nα με φτυσω Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 510763 Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 510763 Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 510763 Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 510763 Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 510763 Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 510763

Και γω κοιτα κατι συμπτωσεις, δεν περιμενα 4 εβδομαδες το μανγκα για την επανενωση, αλλα την περιμενω εδω και 3 μηνες και παραπανω, πολυ παραπανω(εννοω σε επεισοδιο)

Και αυτο λεγεται πλεονασμος. Filer σκηνες, τραβανε τα επεισοδια. Σιγουρα αν ηθελαν οι animators , θα ειχαμε ηδη μπει στο fishman island , αντε λιγακι πιο πριν.Πλεονασμος ειναι και αυτο.

Μαζι σου ρε!Τhat's a spirit!Oχι απαραιτητα κενο αλλα να δειχνει filers.

Οπως το πες Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 767448

Τελικα συμφωνουμε Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" - Σελίδα 7 445766

costascss

costascss

Παιδιά νιώθω λες και άρχισα έναν mini καβγά χωρίς να το θέλω.

Εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί όλα αυτά τα διαλύματα στο one piece γιατί είναι τα περισσότερα που έχω δει σε anime.
Γι'αυτό που λέτε για το ότι πρέπει να καταλάβουμε τα χρόνια που πέρασαν, μου φαίνται περιττό, αφού έτσι και αλλιώς θα είναι όλοι αλλαγμένοι-μεγαλωμένοι (τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει). Βέβαια αν ήταν διάλυμα για ένα επεισόδιο δεν θα έχω πρόβλημα αλλά ένα μήνα...?

Aldark

Aldark

στο μανγκα τι αναγκη ειχε να το κανει τοτε; εκει δεν εχει καν την αναγκη να προχωρησει αργα. ο Οντα κατι ηξερε αλλα προφανως τα λεφτα ειναι πολλα για να το κοψουν για ενα μηνα οποτε τα χριστουγεννα το κοβω να χει φιλλερ και παλι careless run

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Τρι 20 Σεπ 2011, 18:16, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : λολ ρ in tha ν)

costascss

costascss

Aldark έγραψε:στο μανγκα τι αναγκη ειχε να το καρει τοτε;
Αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα παρόλο που το εξηγείτε τόση ώρα...

Aldark

Aldark

costascss έγραψε:
Aldark έγραψε:στο μανγκα τι αναγκη ειχε να το καρει τοτε;
Αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα παρόλο που το εξηγείτε τόση ώρα...

στο μανγκα κανανε περσι διαλλυμα 4 βδομαδων (ακα σχεδον μηνα) για το TIME SKIP

νταξ end of story το αναλυσαμε δε θα χει ταιμ σκιπ και τελος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης