Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 22]

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Και εγώ νομίζω ότι ήταν Logia και απλά ήταν τέτοια η φύση του φρούτο του (ηλεκτρισμός) που το φρούτο του Luffy ήταν counter σε αυτόν.
EDIT: O Al με πρόλαβε gj!

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Santouryuu

Santouryuu

ναι μου εξηγητε γιατι ο ενελ δεν μπορουσε να επιδρασει στον λουφι, αλλα οχι το αντιθετο... χωρις χακι πως του εδινε μπουνιες;

Μαλλον εσεις με τρολλαρετε xD

Aldark

Aldark

Δεν κατάλαβα πού απορείς. Ο Λούφφυ ως λάστιχο , μπορεί και δεν ηλεκτρίζεται , οπότε ακουμπάει κανονικά (όπως ακουμπούσε και τον Σμόκερ ή θα ακομπούσε και τον Έης , απλά εκεί θα έμπαινε μέσα στον καπνό ή τη φωτιά). Τώρα όπως θα έχεις δει και απ'τα καλώδια ο ηλεκτρισμός δεν τα διαπερνάει , άρα τον ακουμπάει.
Ο Enel ως ηλεκτρισμός , το μόνο που μπορούσε να κάνει στο λάστιχο , είναι να τον κάψει. ΘΕΡΜΟΤΙΣ. Simple as that.

Santouryuu

Santouryuu

Οχι... οπως ο καπνος του σμοκερ μπορουσε να αποφυγει τη γροθια του λουφι, ετσι θα μπορουσε ο ηλεκτρισμος... ποσο μαλλον οταν δεν ειναι καλος αγωγος το λαστιχο και τον απωθει, αντι να τον τραβαει, οπως ας πουμε το μεταλλο... τελος παντων, απ'οτι καταλαβα απλα κανω παραπανω σκεψεις απ'οτι θα'πρεπε... i'll just settle with the childish explanations

Aldark

Aldark

χμ; το Μέταλλο είναι καλός αγωγός. Το ξύλο πχ δεν είναι. Δεν απέφευγε τη γροθιά του Λούφφυ ο Σμόκερ. Απλά η μπουνιά βάραγε έναν καπνό , άρα απλά έναν αέρα. Ο Ένελ δεν μπορούσε να τον διαπεράσει. Έχεις ένα ελάχιστο δίκιο στο πως τον έδειρε , αλλά θεωρώ ότι εξηγείται ότι απλά είναι counter τα φρούτα ή κάτι τέτοιο.

Santouryuu

Santouryuu

Aldark έγραψε:χμ; το Μέταλλο είναι καλός αγωγός. Το ξύλο πχ δεν είναι. Δεν απέφευγε τη γροθιά του Λούφφυ ο Σμόκερ. Απλά η μπουνιά βάραγε έναν καπνό , άρα απλά έναν αέρα. Ο Ένελ δεν μπορούσε να τον διαπεράσει. Έχεις ένα ελάχιστο δίκιο στο πως τον έδειρε , αλλά θεωρώ ότι εξηγείται ότι απλά είναι counter τα φρούτα ή κάτι τέτοιο.

εγω τι ειπα; xD

ειναι σα να μου λες μπορω χωρις χακι να δειρω τον σαμπο - παλαιοτερα τον εϊς - με μια βρεγμενη σανιδα. το νερο αναιρει το στοιχειο της φωτιας - εστω μεχρι να εξατμιστει... το οτι ο ηλεκτρισμος ΔΕΝ επιδρα στο λαστιχο το κανει ακομα πιο απιθανο ο ενελ να δεχεται λαστιχενια μπουνια...

εξ αλλου η λογκια δεν ειναι μια αψυχη μαζα την οποια οταν χτυπησεις διασπαται αναλογα με την ταχυτητα, φορα και δυναμη της συγκρουσης... μπορουν να παρουν οποια μορφη θελουν... ο σμοκερ π.χ. δεν "αποσυντιθεται" μονο μετα απο χτυπημα αλλα μπορει να ελεγξει και τα μερη του σωματος του, ουτως ωστε να εξαποληση ρουκετα μπουνια σαν τον μπαγκυ

αρα γιατι απλα να μη διασκορπιστει ο ηλεκτρισμος ωστε η μπουνια να περασει απο αναμεσα; πιστευω τραγικο λαθος του οντα, επρεπε να ρωτησει καναν φυσικο πρωτα. :Ρ

τελος παντων. παυω να βρω λογικη σε παιδικο :Ρ

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Well, τον Croco που είναι logia πάλι, μπορούσε και τον βαρούσε με βρεγμένα χέρια. Οπότε ναι, πολύ λογική χρησιμοποιείς για ένα anime. :xD:

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

Tcixlas

Tcixlas

απο τη μία συμφωνώ με τον σάντο αλλά καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά οπότε δεν τοποθετούμε χαχαχαχ

Hawkins

Hawkins

μην ψαχνετε λογικη στο οπ ρε εδω ο εμπερορ σανκς εχασε το χερι του απο σι κινγκ

Santouryuu

Santouryuu

δεν υπαρχει αλλη πλευρα! μονο ο σαντο ο παντογνωστης! :Ρ

Tcixlas

Tcixlas

χοκ εδώ μπορώ να ταχθώ μαζί σου χαχαχα αλλα ο σαντο είναι σαντο χαχαχ

Hawkins

Hawkins

προσωπικα για να μιλησουμε λιγο σοβαρα γιατι ειδα τον σαντο να γραφει εκθεση για τον ενελ θελω να πω οτι δεν χρειαζεται να βαζετε τοσο λογικη...αν βαζαμε λογικη ουτε το gear 4 του λουφη δεν θα γινοταν να υπηρχε ασχετο αν ο οντα το ανελυσε πως το εκανε
οπως και το οτι ο κλεφτης στο χωριο του λουφη δεν ηξερε τον σανκς γκοτζαμ εμπερορ...αλλα ανθρωπος ειναι στην αρχη ηθελε να το τελειωσει σε 3 χρονια αλλα μετα σκεφτηκε τους εμπερορ και χιλιαδες αλλους για να το κρατησει περισσοτερο....

Tcixlas

Tcixlas

μιλάς σωστά τώρα και δεν μπορώ να διαφωνήσω.... αλλά επίσης δεν μπορούμε να χάσουμε τελείως και τη λογική πρέπει να το στηρίξουμε κάπου σε φάση λογική onne piece κτλπ

Aldark

Aldark

o Shanks δεν ήταν έμπερορ όταν συνάντησε τον τύπο εκείνον. Problem solved hi!

Tcixlas

Tcixlas

πρέπει να ήταν γιατί αν θυμάμαι καλά ο wb είχε πει ότι όταν κάποιος σαν εσένα γυρνάει απο ένα ταξίδι με ένα χέρι κομμένο δεν ξέρω τι να σκεφτώ κτλπ... σαν του λέει ότι πως ένας yonko και ειδικά εσύ που παλευες με μιχοκ έχασες το χέρι σου... εγώ έτσι το βλέπω

Hawkins

Hawkins

που το ξερεις? επισης αν δεν ηταν εμπερορ θα ηταν ενας πολυ δυνατος πειρατης που τον ξερει ολλος ο κοσμος
problem not solved.

Tcixlas

Tcixlas

εχεις βαλθεί απόψε να με κάνεις να σε στηρίζω???

αλδαρκιε δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά πραγματικά δεν με πείθεις εσύ και με πείθει ο χοκ χαχαχαχα

Hawkins

Hawkins

tcixlas έγραψε:εχεις βαλθεί απόψε να με κάνεις να σε στηρίζω???

αλδαρκιε δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά πραγματικά δεν με πείθεις εσύ και με πείθει ο χοκ χαχαχαχα
:xD: :xD: :xD: :xD: :xD:

Aldark

Aldark

κοίτα δεν κάλυψα φουλ το πόιντ μου. Και ο χοκ έχει ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα. Στο μυαλό μου όμως ισχύουν τα παρακάτω:
1)Δεν ήταν Γιόνκου λογικά (μπορεί και να ήταν) , αλλά οκ ήταν ένας δυνατός πειρατής (αν και ίσως όχι όσο στην παρούσα ιστορία , βλέποντας και την εξέλιξη του πληρώματος)
2)Βρίσκονταν στο East Blue , οπότε τον ψιλοαγνοούσε ο άλλος , δεν τον είχε φρέσκο στο νου του.
3)Μιας και του επιτέθηκε και δεν έκανε τίποτα ο Σανξ , δεν του προκάλεσε και κανένα φόβο.

Δεν το χα φιλοσοφίσει και ποτέ , οπότε και να μη σας πείθω δε με πειράζει

Hawkins

Hawkins

βασικα η εξηγηση ειναι πιο απλη
απλα σκεφτηκε μετα τους εμπερορ...
εδω στα πρωτα επς δεν βλεπουμε καν να κραταει σπαθι ο σανκς απλα ενα οπλο...ωποτε για αλλο το πηγαινε αλλο βγηκε...και δεν ειναι η πρωτη φορα που αλλαζει την ιστορια...εχει παραδεχτει πως αλλαξε και την ιστορια του ντοφλαμινγκο....

Santouryuu

Santouryuu

Αφου ηταν ληστες του βουνου... τελειως βλαχοι, μπορει να τους ελεγε κατι το ονομα σανκς, αλλα αν δεν τον εχεις δει τον αλλον προσωπικα, δεν πει κατευθειαν το μυαλο σου... εξ αλλου ετσι φλωρικα που φερθηκε ο σανκς, και να τον ειχες δει απο αφισες δεν θα εκνες τον συνδιασμο... συμφωνω με αλδαρκιο σ'αυτο...

Aldark

Aldark

δεν περίμενα να συμφωνήσεις εδώ Μάικ , θενκ γιου βέρυ ματς! 
Τι εννοείς έχει αλλάξει και την ιστορία του Ντοφλαμίνγκο; Πού το είπε αυτό και τι θα έκανε πρώτα; Δεν το έχω ακούσει ,γι'αυτό ρωτάω.

Tcixlas

Tcixlas

πώς εχει αλλάξει η ιστορία του ντόφλα ρε?

Hawkins

Hawkins

ειχε αλλα πραγματα στο μυαλλο του για την ντρεσσροσα αλλα δεν τον αφησαν να τα κανει οι του shonen jump

Aldark

Aldark

πού τα είδες αυτά και ξέρεις και τι πράγματα είχε στο μυαλό;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης