Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 22]

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Kaku έγραψε:Γεια σας παίδια μπορείτε να μου λύσετε την εξής απορία:τι είναι το timeskip (είμαι ακόμα πολύ πίσω επ. 320 περίπου και το άκουσα αύτο ,μου κολλήσε και θέλω να μάθω τι είναι ):D

Καλύτερα να περιμένεις να δεις.. Δεν θα ήθελα να μου το χάλαγαν αν είμουν στη θέση σου...
Αν και γενικά κρατιέμαι δύσκολα να μν κάνω spoilers, καλύτερα να περιμένεις ακόμα...

Σπόιλερ:

Elidor

Elidor

Avarga
Μη κανεις σποιλερ στον εαυτο σου, αστο απλα να το μαθεις οταν ερθει η ωρα.

Sosa

Sosa

η λεξη time skip παντως δεν ειναι και κανας επιστημονικος ορος. αν ξερεις αγγλικα μπορεις να καταλαβεις για τι προκειται. παντως το καλυτερο ηταν να το μαθεις μονος σου εν καιρω. γτ αν σου πουμε, οταν φτασεις στα επεισοδια δε θα νιωσεις καμια εκπληξη. και οσο να ναι, σου χαλαει την οποια ''μαγεια''

????????

Anonymous

Επισκέπτης
O.K ευχαριστω ( παντως δεν ρωτησα τι είναι γενίκα το timeskip αγγλικά ξέρω ;) σε σχέση με το one piece ρώτησα τι σχέση έχει ,άπλως για να καταλάβω περίπου τι παίζει ,σας φαίνεται εύκολο στο μυάλο γιατί ξέρετε περι τίνος πρόκειται αμα το ακούγατε στα ακύρα χώρις να έχετε φτάσει στα κατάλληλα επείσοδια και καταλάβατε τι αλλάζεισ το στόρυ συνχαρητήρια)

core

core

Έχω μια απορία…

Όλοι οι allies των Whitebeard Pirates και όσοι συμμετείχαν στην διάσωση του Ace όταν συναντήσουν τον Luffy στο New World θα τον πολεμήσουν ή θα τον δεχτούνε σαν φίλο;;

Sosa

Sosa

θα το πολεμήσουν σαν φίλο

core

core

Ανυπομονώ να το δω αυτό….

Rafael4

Rafael4

εκανα ενα τοπικ με ονομα ''γενικες απορειες''
ο petrikios απαντησε και το λοκαρε και μου ειπε να ρωταω εδω οτι θελω.
Διαφορά μεταξυ Hanubi και gatling gun? Hanubi=fireworks=πυροτεχνηματα
ειμαι στο επεισοδειο 305 προς πληροφορηση σας
αυτα...

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Νομίζω το χανούμπι πάει σε όλες της κατευθύνσεις , σαν σφαίρα δηλαδή.. ενώ το κατλινγκ γκάν προς μια κατεύθυνση τυ ορίζοντα αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα και δύναμη....
Εγώ αν θυμάμαι καλά αυτές της διαφορές μπορώ να διακρίνω..

Rafael4

Rafael4

ok ευχαριστω

Νικολής

Νικολής

Δεν νομιζω οι Whitebeards να δεχτουνε τον Luffy σαν εχθρο 1ον ολοι τον συμπαθησαν στο Marineford και 2ον θα φανε πολυ ξυλο αν του μπουνε!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Έχω μια χαζή απορία... Στον κόσμο του One Piece, τη γλώσσα μιλάνε???
Ένα μίγμα ιαπωνικόαγγλικόγαλλοιταλικών?? Έχουμε δει απιθέσεις σε όλες τις γλώσσες.. ο Φράνκυ πετάει τα Σούυυυυπερ του, και ο Λούφυ κάνει ταττού 3D2Y... σαν να είναι αυτονόητο πως ξέρουν αγγλικά... :xD: :haha:

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

εμενα μαρεσει τρελα η προφορα τους οταν τα λενε!!! pwned!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Καλά ναι και εμένα.. την λατεύω!! aww
Απλά το είχα απορία.. :xD:

deko10ole

deko10ole

Γενικά προσπαθούν να έχουν πολλούς πολιτισμούς μέσα για να είναι όλοι καλημένοι. Να ξαναθυμίσω τα Zoan(ζώα),Gorousei(Γερουσία) κι όλα τα άλλα τα ελληνικά που έχει;

Νικολής

Νικολής

Καλα το κανουν,ασε που βαζουν χαρακτηρες απο διαφορα εργα{που τζακ σπαρρου,kung fu panda}

deko10ole

deko10ole

Τζακ Σπάροου που είδες;;;Γιατί αν εννοείς την όλη φάση με τους πειρατές δεν στέκει παραλληλιισμός. Ο Τζακ Σπάροου είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που σκιαγραφήθηκε επιτυχημένα από τον μεγάλο Τζόνυ.

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Patty D Luffy έγραψε:Έχω μια χαζή απορία... Στον κόσμο του One Piece, τη γλώσσα μιλάνε???
Ένα μίγμα ιαπωνικόαγγλικόγαλλοιταλικών?? Έχουμε δει απιθέσεις σε όλες τις γλώσσες.. ο Φράνκυ πετάει τα Σούυυυυπερ του, και ο Λούφυ κάνει ταττού 3D2Y... σαν να είναι αυτονόητο πως ξέρουν αγγλικά... :xD: :haha:

Σουυυυυυυυπεεεεεερ!!! χαχαχα φοβερος ο Φρανκυ!! Και το αουυυυυυυυυυυυυυ!!

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Τον λατρεύω!!!!! Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!
Το χορεύω με την αδερφή μου!! Right, Reft, Right, Reft, ,One, Two, One , Two... Aaaawwwwww... Supaaaaaaaaaaaar!! aaaa Saikou!!!! aww aww is there trouble?

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

το εχετε καψει εντελως.....!

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Toni D. Kellis έγραψε:το εχετε καψει εντελως.....!

Εκει οδευουμε! :haha:

Gomugomunoluffy

Gomugomunoluffy

Patty D Luffy έγραψε:Τον λατρεύω!!!!! Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!
Το χορεύω με την αδερφή μου!! Right, Reft, Right, Reft, ,One, Two, One , Two... Aaaawwwwww... Supaaaaaaaaaaaar!! aaaa Saikou!!!! aww aww is there trouble?
τραβα κανα videaki και ανεβασε το στο youtube να γελασουμε λιγο χ0α0χα000α :DDD

Νικολής

Νικολής

deko10ole έγραψε:Τζακ Σπάροου που είδες;;;Γιατί αν εννοείς την όλη φάση με τους πειρατές δεν στέκει παραλληλιισμός. Ο Τζακ Σπάροου είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που σκιαγραφήθηκε επιτυχημένα από τον μεγάλο Τζόνυ.

Ενας σύμμαχος των Whitebeards ειναι απομιμηση του Jack στα επεισοδια στον πολεμο τον ειδα

Rafael4

Rafael4

Πιστευετε οτι αξιζει να δω τα επεισοδια 419- και οσο παει και εξηγει τι περνανε οι αλλοι ή ειναι φιλερς;

Xrhstos D. Kol

Xrhstos D. Kol

Απο οτι θυμαμαι αν και δεν ειμαι σιγουρος δεν δειχνει και κατι το ιδιαιτερο(χωρις να ειμαι σιγουρος ξαναλεω) αλλα καλο θα ηταν να τα δεις ολα τα επεισοδια χωρις να τα πηδας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης