Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους"

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 22]

Hawkins

Hawkins

σιγα μην σου πω εσενα μονο στον αλνταρκ θα πω

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Για να τελειωνουμε με τι μανες ο Goda ειχε πει σε ενα SBS οταν τον ρωτησε καποιος fan, οτι την εχει ζωγραφισει σε ενα chapter. Εαν κοιταξετε τιποτα θεωριες θα καταλαβετε. Αυτα!!!!

Τωρα, εχω μια απορια σχετικα με το haki. Τωρα που οι πρωταγωνιστες ειναι στο New World ξερουμε οτι χωρις το βασικο haki δεν την παλευεις. Οσες μαχες εχουμε δει ξεκινανε με normal επιθεσεις και μετα χρησιμοποιουν το Busoshoku haki για να τις κανουν πιο δυνατες. Γιατι να μην ξεκινανε κατευθειαν οι επιθεσεις με CoA haki να ξεμπερδευουμε. Αδυνατω να πιστεψω οτι γινεται επιητηδες απο τον GOda ωστε να τραβηξει επιπλεον την καθε μαχη και πιστευω οτι χαλαει πολυ ενεργεια το haki οταν το χρησιμοποιεις.

Ειδαμε στο Gear 4 οτι οταν τελειωνουν οι μπαταριες του Luffy εκεινος μετα χανει το Haki για 15 λεπτα.

Tcixlas

Tcixlas

μα αφού είπε ο λο ότι χρησιμοποιεί πολύ χάκι για το γκιαρ 4θ οπότε στανταρ έχει όρια χρήσης και το χακι τα οποία βέβαια μπορείς να επεκτείνεις με εξάσκηση πιστεύω

Scarlet D.

Scarlet D.

ναι ειναι προφανες, ολα τα χακι ξεκινανε απο το 0 και επεκτηνονται στο απειρο

εδω που τα λεμε, οταν ο luffy χρησιμοποιει Armansment haki και γινεται ενα μερος του σωματος του γυαλιστερο μαυρο, ποσο σκληρο γινεται? Πιο σκληρο απο το σιδερο? Πιο σκληρο απο ατσαλι?

http://www.onepiecegr.com/

Santouryuu

Santouryuu

Συμφωνω...

Hawkins

Hawkins

βασικα δεν καταλαβενω γιατι πρεπει να τονιζει το χακι με μαυρο χρωμα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο οταν απλα εδειχνε να το χρησιμοποιουν χωρις να μαυριζει

Scarlet D.

Scarlet D.

βασικα αυτο γινοταν επειδη και καλα δεν ειχαν φτασει σε τοσο δυνατο επιπεδο, οι αδερφες τις μπα ας πουμε δεν ηξεραν καλο χακι απ οτι φαινοταν η ειχαν συγκεντρωθει περισσοτερο στο observation haki.Ο Rey δεν χρησημοποιησε ποτε την φουλ δυναμη του armansment η απλα την αποθηκευε στο σπαθι του, τωρα υποτιθετε ειναι ολοι στο new world δυνατοι και εχουν πολυ δυνατο χακι

http://www.onepiecegr.com/

Santouryuu

Santouryuu

Πολυ ενδιαφερον

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
και εμενα δεν μαρεσει η μαυριλα, μπορουσε απλα να κανει ξερω γω καποια αυρα... daaamn!

Santouryuu

Santouryuu

Καλη σκεψη... δεν το ειχα δει ποτε απο αυτη την πλευρα

Hawkins

Hawkins

Santouryuu έγραψε:Καλη σκεψη... δεν το ειχα δει ποτε απο αυτη την πλευρα
haters gonna hate

Aldark

Aldark

η βλακεία απλά είναι ότι πριν πει ακριβώς για χάκι δεν υπήρχε η μαυρίλα , και ξαφνικά σκάσαν όλοι με μαύρα άκρα και σώματα. Να ορίστε , είπα κι εγώ κάτι αρνητικό για τον Sensei

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
μαλακια του Οντα , αντε να το κοβει σιγα σιγα.. καταλαβαμε πως εχουν χακι.
Ας το κανει σαν το χαντερ χαντερ, που στην αρχη μονο δειχνει αυρες για την νεν και μετα σαν να μην τρεχει τιποτα. Δεν ειναι χαζος ο αναγνωστης να νομιζει οτι χαθηκε το χακι...

Santouryuu

Santouryuu

Πωωωω, mindblown ετσι;

Hawkins

Hawkins

μια χαρα εδειξε την νεν στο hxh
και η νεν δεν ειναι κατι που φενεται οπως το χακι απλα ηθελε να τονιση στην αρχη ολλο αυτο για να το καταλαβεις και μετα εβλεπες μονο την αυρα εκει που επρεπε

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Δηλαδη το Armament αναγκαστικα φαινεται??? Πως φαινεται? Γιατι ειναι μαυρο? Πρωτη φορα ο Λουφυ το χρησιμοποιησε?? Γιατι πιο παλια δεν ηταν ορατο??

Santouryuu

Santouryuu

Ευλογα ερωτηματα

Hawkins

Hawkins

απλα αλλαξε γνωμη ο οντα γιατι ηθελε να φενεται το θεωρουσε πιο γαματο...
εγω απλα σου απαντησα για το χαντερ που ειναι το αγαπημενο μου ανιμε

Santouryuu

Santouryuu

Λετε το μερος του ουαν πιςς να ειναι γραμμενο σε πορν-εγλυφ;

Tcixlas

Tcixlas

εγώ πιστεύω ότι απλά πιο μετα του ήθρε η ιδέα και άρχισε να το χρησιμοποιεί περισσότερο και να βαζει και κάποια drawbacks κτλπ

Aldark

Aldark

Santouryuu έγραψε:Λετε το μερος του ουαν πιςς να ειναι γραμμενο σε πορν-εγλυφ;
το πιστεύω. Βγάζει νόημα , γιατί το έγραψε έτσι ο Ρότζερ και περιμένει κάποιον αντάξιό του και γιατί υπάρχει η Ρόμπιν στην παρέα.

πιστεύω για το χάκι δεν ήθελε να το δείχνει τόσο γιατί δεν το ξέραμε κτλπ. Θα την είχε την ιδέα , αλλά δεν το έδειχνε για λόγους "αγωνίας"

Tcixlas

Tcixlas

μπορεί να μην είχε ξεκάθαρη ιδέα το πως και σε ποιούς να την εμφανίσει και ίσως να ήθελε να δώσει και σαφής βελτίωση πριν και μετά του πληρώματος και την διαφορά δύναμης του νεου κόσμου

Santouryuu

Santouryuu

το μαυρο ακρο που πρεσβευει χακι μου φαινεται μαλακια σκεψη...

Tcixlas

Tcixlas

όπως το είπε ότι συγκεντρώνει έντονα το χάκι σε ένα σημείο για μεγαλύτερη δύναμη δεν είναι μαλακία εντάξει απλά ίσως θα μπορούσε να το εκφράσει νωρίτερα

Santouryuu

Santouryuu

δεν μου αρεσει καθολου :(

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης