Ρε αν ηξερα οτι ηθελε φλεϊμ να αναστηθει το φορουμ, θα το ειχα κανει νωριτερα :Ρ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
477 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 11:07
Tcixlas
που να ξέρεις τη μυστική συνταγή για την καβουροπατυ, εεεε για να αναστηθεί το φ΄ροουμ... είμαι όμως ο κύριος καβούρης σας και ήρθα να αφήσω πίσω μου τον πλανκτον αχαχαχαχαχαχαχα
479 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 12:11
Tcixlas
δεν επιασες το λογοπαιγνιο μου χαχ
482 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 14:25
Santouryuu
Που δεν επιασα το λογοπαιγνιο :Ρ
483 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 14:56
Tcixlas
ακόμα δεν το έχεις πιάσει?
484 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 15:37
Santouryuu
Ειρωνικα το ειπε οτι θα κλαψω... χεστηκα αν το καταλαβα ή οχι :Ρ
485 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 15:43
Tcixlas
το θέμα έιναι αν το έπιασες χαχαχα ο πλανκτον είναι ΄και ήταν το διπλο ακκ του χοκ... που του τρώω τη φήμη χαχαχα
486 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 15:49
Patty D.Luffy
Off topic....
487 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 15:53
Hawkins
tcixlas έγραψε:το θέμα έιναι αν το έπιασες χαχαχα ο πλανκτον είναι ΄και ήταν το διπλο ακκ του χοκ... που του τρώω τη φήμη χαχαχα
παιζει να εχεις σχολιασει σε ολλα τα τοπικ ποσο πιο γαματος απο εμενα εισαι :xD:
488 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 15:55
Tcixlas
σορρυ παττυ χαχαχαχ ξεχαστηκαμε......
ωραία μια απορία για προχωρημένους......
εγώ πιστευα ότι η συμμαχία θα πάει με μπιγκ μαμ περίμενε κα΄νεις να πάνε στον σανκς??? τι πιστέυετε να γίνει γιατί όλοι περίμεναν ο σανκς να χάσει απο τον bb
και είμαι κύριε χοκ γι αυτό το διαλαλώ παντού
ωραία μια απορία για προχωρημένους......
εγώ πιστευα ότι η συμμαχία θα πάει με μπιγκ μαμ περίμενε κα΄νεις να πάνε στον σανκς??? τι πιστέυετε να γίνει γιατί όλοι περίμεναν ο σανκς να χάσει απο τον bb
και είμαι κύριε χοκ γι αυτό το διαλαλώ παντού
489 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 16:08
Santouryuu
Ε νταξει... τοτε δεν ειχε προβλημα το φορουμ
490 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 16:11
Hawkins
ναι ρε φιλε και εγω δεν περιμενα με την καμμια σανκς οπως και ολλος ο ιντερνετικος κοσμος,εγω παλη περιμενα καιντο για να βοηθησουν τον λουφη...δλδ ημουν
55% καιντο
45% μπικ μαμ και κραταγα μια πισινη για μαυρογενη αλλα αυτος ο ρυμαδοντα βαλθηκε να μας τρολαρει...ετσι εκανε παντα επρεπε να το περιμενω οτι θα παει για σανκς τετοιος τρολλερ που ειναι...και αν καταλαβα καλα με την μεταφραση η μπροστινες γραμμες του σανκς χασανε απο την συμμαχια πωωωωωωωω εχω καυλωσει ρε μαλακες
55% καιντο
45% μπικ μαμ και κραταγα μια πισινη για μαυρογενη αλλα αυτος ο ρυμαδοντα βαλθηκε να μας τρολαρει...ετσι εκανε παντα επρεπε να το περιμενω οτι θα παει για σανκς τετοιος τρολλερ που ειναι...και αν καταλαβα καλα με την μεταφραση η μπροστινες γραμμες του σανκς χασανε απο την συμμαχια πωωωωωωωω εχω καυλωσει ρε μαλακες
491 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Πεμ 09 Ιουλ 2015, 18:13
Tcixlas
κι εγώ αυτό κατάλαβα χαχαχαψ γιατί κάνανε banquet αν είδες απο πίσω χαχαχα
492 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:43
Santouryuu
γιατι ο αοκιτζι πηγε με μπλακμπιρντ;
493 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 01:47
Patty D.Luffy
θα έχει τους λογους του λογικα. Εγω περιμενα να παιξει κατι με Αοκιτζι και Ντραγκον αλλα.. @@
494 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 02:03
Santouryuu
ε οτι καποιος λογος υπαρχει, το ξεραμε... αλλα ποιος; αυτο ειναι το θεμα! :Ρ
πιο πολυ θα μου κολλαγε κι εμενα ο ντραγκον.... ισως θελει το ουαν πις για να ριξει την κυβερνηση... ή να αναλαβει τον μπλακμπιρντ εκ των εσω... σαν τον τζιν με αϊζεν ενα πραμα :Ρ
πιο πολυ θα μου κολλαγε κι εμενα ο ντραγκον.... ισως θελει το ουαν πις για να ριξει την κυβερνηση... ή να αναλαβει τον μπλακμπιρντ εκ των εσω... σαν τον τζιν με αϊζεν ενα πραμα :Ρ
495 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 08:50
Tcixlas
αυτό σκεφτηκα κι εγώ μαικ.... έφτιαξε έναν δικό του κώδικα δικαιοσύνης και χρησιμοποιώντας τον μπλακμπιρντ πάει να τον φάει εκ των έσω και μέσα απο τον υπόκοσμο και έναν yonko να καταφέρει να δει ίσως τι γίνεται με τους πειρατές και πως μπορεί ένα εξυγιειανμένο αργότερα ναυτικό να τους φάει αφήνοντας το will του σε κάποιον άλλον πιθανόν τον κόμπι που λένε πολλοί ότι ίσως φάει το φρούτο του αοκιτζι όταν πεθάνει
496 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 10:07
Santouryuu
Δεν πεθαινει ρε κανεις στο ΟΡ... ποσες φορες; :Ρ
497 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 11:02
Scarlet D.
οχι δεν πεθαινει ποτε κανεις στο op,απλα εξαφανηζονται κι εκει που τους θεωρουσες νεκρους γιατι "δεν παιζει να επιβιωσαν απο αυτο" ΤΣΟΥΠ ξαφνικα βρησκουν μια δικαιολογια να εμφανιστουνε, σε λιγο θα δουμε τον whitebeard να ερχεται στο πλοιο του shanks και να λεει
"Ρε κωλοπαιδα πεντε λεπτα ηθελα να ξεκουραστω κι εσεις μου κανατε κηδεια!!"
"Ρε κωλοπαιδα πεντε λεπτα ηθελα να ξεκουραστω κι εσεις μου κανατε κηδεια!!"
498 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:23
Tcixlas
δεν πεθαίνει κανεις στο op σαντο εεε??? αυτό να τα πεις στ' άντερα του ace και του shirohige και στον oars και το ποδαράκι του
499 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:45
Santouryuu
πέθανε το πόδι του oars; όχι ρε gmt!
500 Απ: Απορίες/Ερωτήσεις στους "προχωρημένους" Παρ 10 Ιουλ 2015, 12:49
Scarlet D.
και το ματι του zorro....ποιος το ξεχναει το ματι του zorro.... R.I.P
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης