καμία σωτηρία!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
77 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 25 Ιουν 2016, 20:16
Scarlet D.
επειδη εχω κάνει master :P
Επειδη το να πεις το "εχω μάθει" ή "έχω τελειοποιήσει" είναι too mainstream να ουμ
Επειδη το να πεις το "εχω μάθει" ή "έχω τελειοποιήσει" είναι too mainstream να ουμ
78 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Πεμ 30 Ιουν 2016, 22:04
Tcixlas
ποιο γατί τα λέει αυτά στις μέρες μας αααργκ
79 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 02 Ιουλ 2016, 07:26
Kamikaze
Λογικά δεν θα ήξερε πως γράφονται.Scarlet D. έγραψε:Επειδη το να πεις το "εχω μάθει" ή "έχω τελειοποιήσει" είναι too mainstream να ουμ
Και μετά όταν κράζω τέτοια άτομα στους One Piece Greek Fans είμαι ο κακός.
80 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 02 Ιουλ 2016, 10:51
Tcixlas
ναι παρεξηγημένο παιδί, όταν τρόλλαρα και σε έκραζα πέσανε πάνω μου να με φάνε καμια 10αριά χαχαχα ενας καημένος με υποστήριξε που τον είχες κράξει
82 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 02 Ιουλ 2016, 16:46
Scarlet D.
SANDOKANTHANOS έγραψε:Λογικά δεν θα ήξερε πως γράφονται.Scarlet D. έγραψε:Επειδη το να πεις το "εχω μάθει" ή "έχω τελειοποιήσει" είναι too mainstream να ουμ
Και μετά όταν κράζω τέτοια άτομα στους One Piece Greek Fans είμαι ο κακός.
Μα οχι κι εγω αυτο υποστηρίζω αν και μερικες φορες κολαω σε ελληνικες λεξεις και μου ερχονται αγγλικες, αυτο το κανω σπανια μονο στον προφορικο λογο. Εφοσον γραφεις, σημαινει οτι εχεις χρονο να σκεφτεις και να επεξεργαστεις το ποστ αυτο με οποια λεξει γουσταρεις και οχι αυτην που σου ερχεται εκεινη την στιγμη
83 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 02 Ιουλ 2016, 19:46
Tcixlas
αυτοι και οι μανουλιτσες στο φβ ρε
84 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 02 Ιουλ 2016, 20:20
Scarlet D.
να το ξερεις τσιχλα! Η νειραιδες υπαρχουν, ζουν στο anime groups του facebook και τις βλεπουν μονο οι τρολλαδες και οι ελαφρ@ρχ!δοιTcixlas έγραψε:αυτοι και οι μανουλιτσες στο φβ ρε
85 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 02 Ιουλ 2016, 20:54
Tcixlas
κοντοπίδης φορ δε γουιν :p
επίσης κάποιος κάνει σενσορσιπ στον εαυτό του
86 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 03 Ιουλ 2016, 11:24
Scarlet D.
Tcixlas έγραψε:κοντοπίδης φορ δε γουιν :p
μπικοζ γουαι νοτ?
επισης πρωτος το εβγαλε πριν πολλους μηνες ο Κακος χαμος στο Youtube. Με την ιδια ακριβως σειρα τα αντεγραψε ο κοντοπηδης και δεν του εβαλε ουτε credits για το ψάξιμο τουλαχιστον...
87 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 03 Ιουλ 2016, 11:40
Tcixlas
ναι γιατί δύσκολα τα βρίσκεις τα έχω δει όλα στο φβ.... ευτυχώς το έκλεισα και ησύχασα καρκίνος είναι γενικα τα γκρουπ στο φβ
88 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 03 Ιουλ 2016, 14:16
Scarlet D.
πες τα σε εμενα που, αν το 5000 anime fans ηταν δωματιο θα εβαζα με ευχαριστηση φωτιά :P
89 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 03 Ιουλ 2016, 14:23
Tcixlas
κάψιμο στα 4950 μέλη του, έχει και 50 εξαιρέσεις ξέρω γω
90 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 03 Ιουλ 2016, 14:33
Scarlet D.
τωρα πια πρεπει να ειναι καπου 30.000! Ρε σου αν ηταν ενα δωματιο θα ειχαμε σωθει!
91 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 03 Ιουλ 2016, 14:37
Tcixlas
ενα γήπεδο έστω γιατί μαζεύτηκαν και πολλοί βλάκες
92 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 04 Σεπ 2016, 18:49
Deathracer2009
Μολις ηρθα σε επικοινωνια με ον το οποιο πρεπει να διαβαζει manga οπως τα κανονικα comics. Πως να ενεργήσω τωρα αγαπητοι συμφορουμιτες; Ελπιζω να με τρολαρει διοτι αν ειναι ετσι τοτε το καταφερε...
93 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 04 Σεπ 2016, 22:30
Heavenly Yaksha
Έχεις μπλέξει άσχημα. Μια ερώτηση,γιατί ασχολείσαι με αυτό το group;
94 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 05 Σεπ 2016, 17:10
Scarlet D.
ελα μου; ποιο ον ειναι αυτο;Deathracer2009 έγραψε:Μολις ηρθα σε επικοινωνια με ον το οποιο πρεπει να διαβαζει manga οπως τα κανονικα comics. Πως να ενεργήσω τωρα αγαπητοι συμφορουμιτες; Ελπιζω να με τρολαρει διοτι αν ειναι ετσι τοτε το καταφερε...
95 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 05 Σεπ 2016, 19:35
Deathracer2009
Heavenly Yaksha έγραψε:Έχεις μπλέξει άσχημα. Μια ερώτηση,γιατί ασχολείσαι με αυτό το group;
Διοτι ως καλοι σαμαρειτες πρεπει να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας που δεν ξερουν τα βασικα.
Scarlet D. έγραψε:ελα μου; ποιο ον ειναι αυτο;Deathracer2009 έγραψε:Μολις ηρθα σε επικοινωνια με ον το οποιο πρεπει να διαβαζει manga οπως τα κανονικα comics. Πως να ενεργήσω τωρα αγαπητοι συμφορουμιτες; Ελπιζω να με τρολαρει διοτι αν ειναι ετσι τοτε το καταφερε...
Σκεφτομαι να ανεβασω οδηγο πως να διαβασεις ενα manga..
96 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 05 Σεπ 2016, 22:41
Tcixlas
την πρώτη φορά που ήρθες σε επαφή με μάνγκα ξεκίνησες σαν κλασικός ιάπωνας απο δεξιά?(δεν λεω αν σε είχαν ενημερώσει ήδη)
97 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 05 Σεπ 2016, 22:46
Deathracer2009
Δεν θυμαμαι εαν εκανα λαθος η οχι αλλα στην περιπτωση του αμα το διαβαζει λαθος για πολλα chapters τοτε κατι ειναι...
98 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 06 Σεπ 2016, 02:41
Scarlet D.
η αληθεια ειναι οτι ειχα μια μικρη δυσκολια στην αρχη σε φαση που δεν μπορουσα να καταλαβω χριστο αλλα τα καταφερα στο τελος, επισης αυτο ειναι το δευτερο τοπικ που σας πιανω off topic εσας τους δυο...
99 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 06 Σεπ 2016, 12:20
Tcixlas
καλά δεν είμαστε και πολύ προσπαθούμε να τα κρατάμε ζωντανά με κάθε τρόπο
100 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 06 Σεπ 2016, 17:52
Kamikaze
Δεν αντέχω άλλο εκεί. Σε μια συγκεκριμένη ομάδα μόνο Urouge posts έχει!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης