πρέπει να δεις το βίντεο για να δεις πόσο δεξιός είμαι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
176 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 23 Οκτ 2016, 23:48
Aldark
πρέπει να δεις το βίντεο για να δεις πόσο δεξιός είμαι...
177 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 24 Οκτ 2016, 03:27
Patty D.Luffy
Είμαι σε όλα τα anime groups, αλλά δεν παρακολουθώ τα σούργελα.
178 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 24 Οκτ 2016, 07:06
Kamikaze
Πρίζουν μπάλες με τα spoilers τους. Εμ παρακολουθούν την αποτυχημένη ιμιτασιόν του One Piece, εμ έχουν και παράπονα που τρώνε spoil.Deathracer2009 έγραψε:
btw ποιος ειναι ο ξανθος και γιατι θα παλεψει με τον Luffy;
Θα κάνω topic την άλλη εβδομάδα για accounts.Heavenly Yaksha έγραψε:Είμαστε κρυφοί supporters σου στις επιθέσεις σου εναντίον των Ace fans. :Psandokanthanos έγραψε:Σε φάση δεν ξέρω καν ποιοι είστε στην ομάδα, εκτός από Al, Scarlet, yagami & deathracer.
Ό,τι χειρότερο θα είναι να ξαναμπείς.Aldark έγραψε:με μπάναραν όταν πόσταρα ένα βίντεο με τον Σαμαρά...
μετά από 3 μήνες μου πανε έλα σε μισό χρόνο
ότι χειρότερο
Ρε αλήθεια τώρα δεν είδε κανείς το attack μου; :/ Είχε μαζέψει και άτομα που κάνανε tag admin σε κάθε εικόνα για να με διώξει.
179 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 24 Οκτ 2016, 14:09
Scarlet D.
νομιζω το θυμαμαι, ειχαν λυσαξει ολοι πραγματικα, ειναι κατι τετοιες στιγμες με τις οποιες γελαω
180 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 24 Οκτ 2016, 15:46
Aldark
προφανώς , όταν είδα ότι η συγκεκριμένη αντμίν που δεν ήξερα καν γιατί είχα φάει μπαν (κι εγώ εικασία έκανα ότι ήταν για το βίντεο που προανέφερα) μου είπε , ε έλα ξανα το Σεπτέμβριο , ε τους ξέγραψα.sandokanthanos έγραψε:Πρίζουν μπάλες με τα spoilers τους. Εμ παρακολουθούν την αποτυχημένη ιμιτασιόν του One Piece, εμ έχουν και παράπονα που τρώνε spoil.Deathracer2009 έγραψε:
btw ποιος ειναι ο ξανθος και γιατι θα παλεψει με τον Luffy;Θα κάνω topic την άλλη εβδομάδα για accounts.Heavenly Yaksha έγραψε:Είμαστε κρυφοί supporters σου στις επιθέσεις σου εναντίον των Ace fans. :Psandokanthanos έγραψε:Σε φάση δεν ξέρω καν ποιοι είστε στην ομάδα, εκτός από Al, Scarlet, yagami & deathracer.Ό,τι χειρότερο θα είναι να ξαναμπείς.Aldark έγραψε:με μπάναραν όταν πόσταρα ένα βίντεο με τον Σαμαρά...
μετά από 3 μήνες μου πανε έλα σε μισό χρόνο
ότι χειρότερο
181 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 26 Οκτ 2016, 20:01
Scarlet D.
την βαγγελιω νταρκλινγκ μπακα λες;
182 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 05 Νοε 2016, 09:37
Tcixlas
λοιπόν είσαι σίγουρος τσόγκα ότι δε με ξέρει κι εμένα? άρα παίζει να είχες φάει στη μάπα κι εσύ το τρολ μου
183 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 05 Νοε 2016, 16:02
Aldark
κανονικά δε λέω ονόματα , αλλά ναι.Scarlet D. έγραψε:την βαγγελιω νταρκλινγκ μπακα λες;
Κρίμα γιατί στην ανιμε//γρ την είχα σε υπόληψη
184 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 05 Νοε 2016, 16:46
Johnyman
ποιά είναι εκεί;
185 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 05 Νοε 2016, 17:04
Aldark
μ'έκανες και μπήκα...Vagelio τη λένε , βλέπω είναι μόνο 24 νόμιζα είναι πολύ μεγαλύτερη
187 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 05 Νοε 2016, 20:04
Kamikaze
Αυτή νομίζω έχει και μουστάκι, ή είχε παλιότερα.
188 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 05 Νοε 2016, 21:42
Tcixlas
λογικό μου φαίνεται, παίζει να έιναι κνίτισσα?
189 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 06 Νοε 2016, 00:50
Kamikaze
Φεμινίστρια είναι, αν είναι και στην κνε δεν ξέρω.
190 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 06 Νοε 2016, 01:51
Tcixlas
είναι σαν να ρωτάς αν τα πάντα είναι ασπρόμαυρα
192 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 06 Νοε 2016, 03:26
Tcixlas
ναι γιατί στην πραγματικότητα δεν είναι
193 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 06 Νοε 2016, 04:33
Aldark
οι φεμινίστριες δεν είναι κνίτισσιες γιούζουαλυ ;ρ
Γιατί προφανώς βάζοντας το φύλλο από πάνω χάνει ταξική συνείδηση , εννοείται πως στη σοσιαλιστική κοινωνία θα υπάρχει ισότητα και μπλα μπλα.
Νο χέητ στην κοπέλα αν ποτέ το δει , την είχα ψηλά , αλλά έτυχε να λουστώ με το μπαν...υγεία.
Γιατί προφανώς βάζοντας το φύλλο από πάνω χάνει ταξική συνείδηση , εννοείται πως στη σοσιαλιστική κοινωνία θα υπάρχει ισότητα και μπλα μπλα.
Νο χέητ στην κοπέλα αν ποτέ το δει , την είχα ψηλά , αλλά έτυχε να λουστώ με το μπαν...υγεία.
194 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Κυρ 06 Νοε 2016, 10:32
Tcixlas
οι μισές κνίτισσες είναι φεμινίστριες ξερω γω με τον κανονικό όρο του φεμινισμού, όχι με τον 19 κιλά σκατά που τον έκαναν τώρα
197 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 07 Νοε 2016, 14:13
Scarlet D.
Patty D.Luffy έγραψε:
σοβαρα τωρα παττη;Ο Τανάση έγραψε:fine thank u, how are you?
199 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 08 Νοε 2016, 14:47
Aldark
Πάρα πολύ σωστός , αυτό είναι ο φεμινισμός ουσιαστικά αν υπάρχειΟ Τανάση έγραψε:οι μισές κνίτισσες είναι φεμινίστριες ξερω γω με τον κανονικό όρο του φεμινισμού, όχι με τον 19 κιλά σκατά που τον έκαναν τώρα
τέλος πάντων , ξεφύγαμε δυστυχώς οπότε θάψτε:
200 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 08 Νοε 2016, 17:51
Scarlet D.
αφου η πάττη άρχισε το off topic είπα να μην πάρει κι εσένα η μπάλα αλλα αφου επιμένεις και το συνεχίζεις ας είναι...Ο Τανάση έγραψε:για μένα στα παπάρια σου?
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑΝΑΣΗ ΠΑΛΙ OFF TOPIC ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ;;;;
ερ χεμ... στο θέμα μας τώρα...
όταν είσαι φανατικός fan του ναρούτο και αρχίζεις να βλέπεις one piece...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης