.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 23:18, 1 φορά
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 23:18, 1 φορά
sandokanthanos έγραψε:Μα για να το πιστέψουν ηλίθια άτομα γράφουμε κάτι τέτοια. Μερικοί ανοίγουν και συζήτηση ως απάντηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την yagamidimitris στις Τρι 23 Φεβ 2021, 22:59, 1 φορά
εεε θα βρειτε και τιποτε αλλο να τους σπατε τα νευρα, εχω πίστη :Pyagamidimitris έγραψε:Το πιο καλό ήταν τότε με τα Urouge posts που όλοι παραπονιόνταν και έβριζαν.
διάβασε τις προηγούμενες σελίδες μέητυ , εξηγώO Τανάση έγραψε:teach us master serious
εγώ και που είμαι δεν αντέχω , πλας έκοψα το μάνγκα οπότε θα τρωγα σπόιλερsandokanthanos έγραψε:Σε φάση δεν ξέρω καν ποιοι είστε στην ομάδα, εκτός από Al, Scarlet, yagami & deathracer.
Είμαστε κρυφοί supporters σου στις επιθέσεις σου εναντίον των Ace fans. :Psandokanthanos έγραψε:Σε φάση δεν ξέρω καν ποιοι είστε στην ομάδα, εκτός από Al, Scarlet, yagami & deathracer.
με μπάναραν όταν πόσταρα ένα βίντεο με τον Σαμαρά...sandokanthanos έγραψε:Είναι κανείς στους 5000 από εδώ; Μπήκα και έκανα ένα attack με Sakazuki pics τις προάλλες. :P
Από άλλο acc.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης