Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Ρε παιδια εχει παραγινει το κακο σε αυτην την ομάδα.. το κορυφαιο που εχω ακουσει ειναι οτι οταν ανοιξει το ματι,που το εχει κλειστο επιτηδες, θα μπορει να ελεγξει το Haoshoku του.

Kamikaze

Kamikaze

Το "Όχι" εγώ το έγραψα. Έκρυψες εμένα που όλοι εδώ ξέρουν ποιος είμαι και όχι το παιδί που έκανε το post; :P

Α, σε παρακαλώ δεν έχει παραγίνει κανένα κακό. Ξέρεις πόσο έχω αλλάξει την ομάδα τα τελευταία 2μιση χρόνια; 5000 anime fans style θα ήταν. Μια χαρά είναι έτσι. Έχουμε ένα γτπ post πότε πότε μόνο.

Scarlet D.

Scarlet D.

sandokanthanos έγραψε:Το "Όχι" εγώ το έγραψα. Έκρυψες εμένα που όλοι εδώ ξέρουν ποιος είμαι και όχι το παιδί που έκανε το post; :P
νομιζα οτι το είχα κόψει με το screenshot buhu

http://www.onepiecegr.com/

Tcixlas

Tcixlas

δεν κατάλαβα το joke έκλαψα με το σκέτο όχι όταν είδα το ποστ στο φβ παντως

Scarlet D.

Scarlet D.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑ

ωωωω ρε μαλακες αποκορυφωμα ειστε εκει μεσα, ειδικα αυτος ο Θανος Τσογκας (που δεν εχει καμια σχεση με τον @sandokanthanos προφανως)

Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook - Σελίδα 9 Fly2j9

αααα ρε μαλακα Θανο κατι τετοια κανε να μου φτιαχνεις την μερα

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Είναι που ανέβηκε επίπεδο η σελίδα που έλεγε ο Sando τις προάλλες. Τι ξεκατίνιασμα ήταν αυτό;

Kamikaze

Kamikaze

Είδατε και την εικόνα μου με το Sakazuki έτσι; :P

Από τη στιγμή που βλέπω πως από τους 7000 έχουν πατήσει like aka το πήραν ως αστείο γύρω στους 200 και απλά έβριζαν γύρω στους 10 το ξαναλέω πως η ομάδα είναι κομπλέ σε επίπεδο.

Scarlet D.

Scarlet D.

sandokanthanos έγραψε:Είδατε και την εικόνα μου με το Sakazuki έτσι; :P

Από τη στιγμή που βλέπω πως από τους 7000 έχουν πατήσει like aka το πήραν ως αστείο γύρω στους 200 και απλά έβριζαν γύρω στους 10 το ξαναλέω πως η ομάδα είναι κομπλέ σε επίπεδο.
καλα μωρε ωραια ηταν κι αυτη αλλα εκθειαζεις τοσο πολυ τον akainu που ημουν σε φαση "meh... τιποτα το πρωτοτυπο, αστεια εικονα με akainu, haterακια που κραζουν, minions που λενε να φυγεις απο το γκρουπ...και ο θανος απο κατω να τους περιπαίζει" γενικα τα γνωστα, αυτο που έδειξα πιο πανω ομως δεν το περιμενα! μου ηρθε ξαφνικο και εκλαψα στο γελιο

Kamikaze

Kamikaze

Ρε το σχόλιο έχει μαζέψει 40κάτι likes και ο τύπος απενεργοποίησε τα σχόλια. xD

Δεν ήξερα καν ότι γίνεται. Θα μπορούσα να το κάνω στην εικόνα που έβαλα χθες. Θα έκαναν νέα status που θα με έκραζαν ή θα έστελναν μηνύματα. :P

Aldark

Aldark

sandokanthanos έγραψε:Είδατε και την εικόνα μου με το Sakazuki έτσι; :P

ελπίζω πάντως να το κανες για τρίγγερ και μόνο , υποτιμά το Χαρακτήρα του Ακαίνου η φωτό hahaha
Αλλά σιχάθηκα με όσα διάβασα δεν ξαναπατάω εκεί μέσα careless run daaamn!

Kamikaze

Kamikaze

Εννοείται πως το κάνω για το bait...

Αλλά στο είπα και στο fb δεν υποτιμά καθόλου τον χαρακτήρα του. Το ξέρουμε από τη Marineford ότι αντιπαθεί τους πειρατές. Δεν είναι Garp που θα περιμένει το Newgate να βήξει επειδή το σέβεται, είναι αυτός που θα το εκμεταλευτεί για να του ανοίξει μια επιπλέον τρύπα(όπως είδαμε). Μόνο τους συντρόφους του σέβεται.

Scarlet D.

Scarlet D.

sandokanthanos έγραψε:Ρε το σχόλιο έχει μαζέψει 40κάτι likes και ο τύπος απενεργοποίησε τα σχόλια. xD

Δεν ήξερα καν ότι γίνεται. Θα μπορούσα να το κάνω στην εικόνα που έβαλα χθες. Θα έκαναν νέα status που θα με έκραζαν ή θα έστελναν μηνύματα. :P
ουτε εγώ το ήξερα, τέλος πάντων έχε το για επόμενη φορά xD

Aldark

Aldark

sandokanthanos έγραψε:Εννοείται πως το κάνω για το bait...

Αλλά στο είπα και στο fb δεν υποτιμά καθόλου τον χαρακτήρα του. Το ξέρουμε από τη Marineford ότι αντιπαθεί τους πειρατές. Δεν είναι Garp που θα περιμένει το Newgate να βήξει επειδή το σέβεται, είναι αυτός που θα το εκμεταλευτεί για να του ανοίξει μια επιπλέον τρύπα(όπως είδαμε). Μόνο τους συντρόφους του σέβεται.
και καλά κάνει. Αν σταματήσει να είναι τυφλός και δει πόσο σάπια είναι η κυβέρνησή του θα είναι άριστος.

Tcixlas

Tcixlas

θάνο πες μου αλήθεια εκείνον που σε απειλεί ότι θα σε σκοτώσει και θα σε βρουν νεκρό κλπ κλπ κλπ τι του έχεις κάνει?

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Eιναι ace, marco η WB φανμποι;

Aldark

Aldark

του χει κατουρήσει κανείς τον τάφο;

Tcixlas

Tcixlas

παίζει κάποιος να κατουρούσε τον τάφο προγόνων του και να τον πείραξε πολύ...

βέβαια είπε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο... έχει κάτι συγκεκριμένο με το βόλο? ας πούμε γιατί να μη σε κρεμάσει πορταριά να έχεις και θέα :D

Aldark

Aldark

στις μηλιές να πάτε που χει και το τραινάκι

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Γέλασα μια ώρα με την εικόνα του σακαζουκι να κατουραει τους τάφους... xD

Tcixlas

Tcixlas

να βλέπει και θάλασσα όμως ρε

Kamikaze

Kamikaze

Ο Τανάση έγραψε:θάνο πες μου αλήθεια εκείνον που σε απειλεί ότι θα σε σκοτώσει και θα σε βρουν νεκρό κλπ κλπ κλπ τι του έχεις κάνει?
Δεν ξέρω, απλά εμφανίστηκε πριν κάτι μήνες και με έβριζε. Παίζει να'ναι troll γιατί κλαιγόταν όταν του έλεγαν για kick.
Ο Τανάση έγραψε:βέβαια είπε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο... έχει κάτι συγκεκριμένο με το βόλο? ας πούμε γιατί να μη σε κρεμάσει πορταριά να έχεις και θέα :D
Πότε είπε ότι θα με κρεμάσει ανάποδα; :P Δεν το έχω δει αυτό.
Deathracer2009 έγραψε:Γέλασα μια ώρα με την εικόνα του σακαζουκι να κατουραει τους τάφους... xD
Ήταν καλή ιδέα. Γέλασα αρκετά όσο το έφτιαχνα.

Tcixlas

Tcixlas

ναι έλεγε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο και θα είσαι απλά ένα ππτώμα και δε θα λείψεις σε κανεναν και κάτι τέτοια, κι άρχισε να λεει ο αντμιν ότι θα τον κικάρει και μπουκωσε

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Οι μπούφοι σε αυτή τη σελίδα αυξάνονται και πληθύνονται.

Tcixlas

Tcixlas

ε λογικό αφού πλέον γαμάνε και τα γκικς

225Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook - Σελίδα 9 Empty Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 12 Ιουν 2017, 21:31

Scarlet D.

Scarlet D.

Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook - Σελίδα 9 Screen15

καταλαβατε παιδακια μου καλα; γι' αυτο αν αυριο μεθαυριο ερθει ενας κυριουλης και σας πει να οδηγησετε ενα τεραστιο ρομποτ, μην το κανετε. Αν σας προσφερουν δυναμεις περα απο την φαντασια, επισης μην το κανετε, αν σας πουνε "Νταισκι" να τις φτηνετε ολες για να κολλανε ακομα περισσοτερο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 10]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης