Ρε παιδια εχει παραγινει το κακο σε αυτην την ομάδα.. το κορυφαιο που εχω ακουσει ειναι οτι οταν ανοιξει το ματι,που το εχει κλειστο επιτηδες, θα μπορει να ελεγξει το Haoshoku του.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
202 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 08 Νοε 2016, 23:34
Kamikaze
Το "Όχι" εγώ το έγραψα. Έκρυψες εμένα που όλοι εδώ ξέρουν ποιος είμαι και όχι το παιδί που έκανε το post; :P
Α, σε παρακαλώ δεν έχει παραγίνει κανένα κακό. Ξέρεις πόσο έχω αλλάξει την ομάδα τα τελευταία 2μιση χρόνια; 5000 anime fans style θα ήταν. Μια χαρά είναι έτσι. Έχουμε ένα γτπ post πότε πότε μόνο.
Α, σε παρακαλώ δεν έχει παραγίνει κανένα κακό. Ξέρεις πόσο έχω αλλάξει την ομάδα τα τελευταία 2μιση χρόνια; 5000 anime fans style θα ήταν. Μια χαρά είναι έτσι. Έχουμε ένα γτπ post πότε πότε μόνο.
203 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 09 Νοε 2016, 00:21
Scarlet D.
νομιζα οτι το είχα κόψει με το screenshotsandokanthanos έγραψε:Το "Όχι" εγώ το έγραψα. Έκρυψες εμένα που όλοι εδώ ξέρουν ποιος είμαι και όχι το παιδί που έκανε το post; :P
204 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 09 Νοε 2016, 10:41
Tcixlas
δεν κατάλαβα το joke έκλαψα με το σκέτο όχι όταν είδα το ποστ στο φβ παντως
205 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 23 Νοε 2016, 19:58
Scarlet D.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑ
ωωωω ρε μαλακες αποκορυφωμα ειστε εκει μεσα, ειδικα αυτος ο Θανος Τσογκας (που δεν εχει καμια σχεση με τον @sandokanthanos προφανως)
αααα ρε μαλακα Θανο κατι τετοια κανε να μου φτιαχνεις την μερα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑ
ωωωω ρε μαλακες αποκορυφωμα ειστε εκει μεσα, ειδικα αυτος ο Θανος Τσογκας (που δεν εχει καμια σχεση με τον @sandokanthanos προφανως)
αααα ρε μαλακα Θανο κατι τετοια κανε να μου φτιαχνεις την μερα
206 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 23 Νοε 2016, 20:35
Heavenly Yaksha
Είναι που ανέβηκε επίπεδο η σελίδα που έλεγε ο Sando τις προάλλες. Τι ξεκατίνιασμα ήταν αυτό;
207 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 23 Νοε 2016, 23:20
Kamikaze
Είδατε και την εικόνα μου με το Sakazuki έτσι; :P
Από τη στιγμή που βλέπω πως από τους 7000 έχουν πατήσει like aka το πήραν ως αστείο γύρω στους 200 και απλά έβριζαν γύρω στους 10 το ξαναλέω πως η ομάδα είναι κομπλέ σε επίπεδο.
Από τη στιγμή που βλέπω πως από τους 7000 έχουν πατήσει like aka το πήραν ως αστείο γύρω στους 200 και απλά έβριζαν γύρω στους 10 το ξαναλέω πως η ομάδα είναι κομπλέ σε επίπεδο.
208 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Πεμ 24 Νοε 2016, 01:21
Scarlet D.
καλα μωρε ωραια ηταν κι αυτη αλλα εκθειαζεις τοσο πολυ τον akainu που ημουν σε φαση "meh... τιποτα το πρωτοτυπο, αστεια εικονα με akainu, haterακια που κραζουν, minions που λενε να φυγεις απο το γκρουπ...και ο θανος απο κατω να τους περιπαίζει" γενικα τα γνωστα, αυτο που έδειξα πιο πανω ομως δεν το περιμενα! μου ηρθε ξαφνικο και εκλαψα στο γελιοsandokanthanos έγραψε:Είδατε και την εικόνα μου με το Sakazuki έτσι; :P
209 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Πεμ 24 Νοε 2016, 20:00
Kamikaze
Ρε το σχόλιο έχει μαζέψει 40κάτι likes και ο τύπος απενεργοποίησε τα σχόλια. xD
Δεν ήξερα καν ότι γίνεται. Θα μπορούσα να το κάνω στην εικόνα που έβαλα χθες. Θα έκαναν νέα status που θα με έκραζαν ή θα έστελναν μηνύματα. :P
Δεν ήξερα καν ότι γίνεται. Θα μπορούσα να το κάνω στην εικόνα που έβαλα χθες. Θα έκαναν νέα status που θα με έκραζαν ή θα έστελναν μηνύματα. :P
210 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Πεμ 24 Νοε 2016, 20:28
Aldark
ελπίζω πάντως να το κανες για τρίγγερ και μόνο , υποτιμά το Χαρακτήρα του Ακαίνου η φωτόsandokanthanos έγραψε:Είδατε και την εικόνα μου με το Sakazuki έτσι; :P
Αλλά σιχάθηκα με όσα διάβασα δεν ξαναπατάω εκεί μέσα
211 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Πεμ 24 Νοε 2016, 20:54
Kamikaze
Εννοείται πως το κάνω για το bait...
Αλλά στο είπα και στο fb δεν υποτιμά καθόλου τον χαρακτήρα του. Το ξέρουμε από τη Marineford ότι αντιπαθεί τους πειρατές. Δεν είναι Garp που θα περιμένει το Newgate να βήξει επειδή το σέβεται, είναι αυτός που θα το εκμεταλευτεί για να του ανοίξει μια επιπλέον τρύπα(όπως είδαμε). Μόνο τους συντρόφους του σέβεται.
Αλλά στο είπα και στο fb δεν υποτιμά καθόλου τον χαρακτήρα του. Το ξέρουμε από τη Marineford ότι αντιπαθεί τους πειρατές. Δεν είναι Garp που θα περιμένει το Newgate να βήξει επειδή το σέβεται, είναι αυτός που θα το εκμεταλευτεί για να του ανοίξει μια επιπλέον τρύπα(όπως είδαμε). Μόνο τους συντρόφους του σέβεται.
212 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Πεμ 24 Νοε 2016, 21:10
Scarlet D.
ουτε εγώ το ήξερα, τέλος πάντων έχε το για επόμενη φοράsandokanthanos έγραψε:Ρε το σχόλιο έχει μαζέψει 40κάτι likes και ο τύπος απενεργοποίησε τα σχόλια. xD
213 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Παρ 25 Νοε 2016, 02:01
Aldark
και καλά κάνει. Αν σταματήσει να είναι τυφλός και δει πόσο σάπια είναι η κυβέρνησή του θα είναι άριστος.sandokanthanos έγραψε:Εννοείται πως το κάνω για το bait...
214 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 11:20
Tcixlas
θάνο πες μου αλήθεια εκείνον που σε απειλεί ότι θα σε σκοτώσει και θα σε βρουν νεκρό κλπ κλπ κλπ τι του έχεις κάνει?
215 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 11:40
Deathracer2009
Eιναι ace, marco η WB φανμποι;
216 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 12:19
Aldark
του χει κατουρήσει κανείς τον τάφο;
217 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 12:59
Tcixlas
παίζει κάποιος να κατουρούσε τον τάφο προγόνων του και να τον πείραξε πολύ...
βέβαια είπε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο... έχει κάτι συγκεκριμένο με το βόλο? ας πούμε γιατί να μη σε κρεμάσει πορταριά να έχεις και θέα :D
βέβαια είπε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο... έχει κάτι συγκεκριμένο με το βόλο? ας πούμε γιατί να μη σε κρεμάσει πορταριά να έχεις και θέα :D
218 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 13:01
Aldark
στις μηλιές να πάτε που χει και το τραινάκι
219 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 13:07
Deathracer2009
Γέλασα μια ώρα με την εικόνα του σακαζουκι να κατουραει τους τάφους...
220 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 13:08
Tcixlas
να βλέπει και θάλασσα όμως ρε
221 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τρι 29 Νοε 2016, 18:20
Kamikaze
Δεν ξέρω, απλά εμφανίστηκε πριν κάτι μήνες και με έβριζε. Παίζει να'ναι troll γιατί κλαιγόταν όταν του έλεγαν για kick.Ο Τανάση έγραψε:θάνο πες μου αλήθεια εκείνον που σε απειλεί ότι θα σε σκοτώσει και θα σε βρουν νεκρό κλπ κλπ κλπ τι του έχεις κάνει?
Πότε είπε ότι θα με κρεμάσει ανάποδα; :P Δεν το έχω δει αυτό.Ο Τανάση έγραψε:βέβαια είπε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο... έχει κάτι συγκεκριμένο με το βόλο? ας πούμε γιατί να μη σε κρεμάσει πορταριά να έχεις και θέα :D
Ήταν καλή ιδέα. Γέλασα αρκετά όσο το έφτιαχνα.Deathracer2009 έγραψε:Γέλασα μια ώρα με την εικόνα του σακαζουκι να κατουραει τους τάφους...
222 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Τετ 30 Νοε 2016, 03:00
Tcixlas
ναι έλεγε θα σε κρεμάσει ανάποδα στο βόλο και θα είσαι απλά ένα ππτώμα και δε θα λείψεις σε κανεναν και κάτι τέτοια, κι άρχισε να λεει ο αντμιν ότι θα τον κικάρει και μπουκωσε
223 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Παρ 16 Δεκ 2016, 22:26
Heavenly Yaksha
Οι μπούφοι σε αυτή τη σελίδα αυξάνονται και πληθύνονται.
224 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Σαβ 17 Δεκ 2016, 10:44
Tcixlas
ε λογικό αφού πλέον γαμάνε και τα γκικς
225 Απ: Θάψτε τα Anime Groups στο Facebook Δευ 12 Ιουν 2017, 21:31
Scarlet D.
καταλαβατε παιδακια μου καλα; γι' αυτο αν αυριο μεθαυριο ερθει ενας κυριουλης και σας πει να οδηγησετε ενα τεραστιο ρομποτ, μην το κανετε. Αν σας προσφερουν δυναμεις περα απο την φαντασια, επισης μην το κανετε, αν σας πουνε "Νταισκι" να τις φτηνετε ολες για να κολλανε ακομα περισσοτερο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης