στο τέλος θα εμφανιστεί ο ενέλ με ένα όπλο σαν αυτά που εξιστορούν τα poneglyth πάρα πολύ δυνατός και θα τα βάλει με όλους
- Σπόιλερ:
- μπορεί να έχει και χακι...
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αξιζει παντως η υπομονη φιλε μου :)
patric94 έγραψε:Καλιο αργα παρα ποτε φιλε...και γω το καλοκαιρι το χα καψει τοσο που μιλαγα γιαπωνεζικααα :xD: Αρχισε και το μανγκα να ξεγελασεις την βαρεμαρα σου :xD:
patric94 έγραψε:χαχαχα καλοοο.... ο akainu θα φιγει μαζι με τον blackbeard κατευθειαν για θημαρακια με το πο τους δει ο luffy μη σου πω οτι θα βοηθησει και ο sabo/law οπως πιστευεις εσυ και θα γελαμε :xD:
didimakia έγραψε:^Tα παραπανο posts ταιριαζουν στο "Καμμενες σκεψεις για το One Piece" thread xD
https://onepiecegr.forumgreek.com/t137-topicleon black έγραψε:υπάρχει κάτι τέτοιο?
antonisimo έγραψε:Eγώ βασικά θέλω να μάθω το void από το story τις Robin, και όχι τόσο το One piece. Aλλα νομίζω πως θα ήθελα λίγο και μια μάχη μεταξύ του Shanks και Luffy για final...
Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να το έχει τελειώσει.
γνώμη μου.αν θέλετε το συζητάμε(από αύριο)
patric94 έγραψε:συμφωνω απολυτα μαζι σου womanTENSAIinathens ! ολα ειναι τοσο καλα δουλεμενα και δεν πρεπει να τελειωσει γρηγορα και αδοξα! τωρα 10 χρονια θα καταντισει βαρετο, αλλα ειμαστε ακομα στα μισα και δεν μπορει να το χαλασει τωρα και πχ να κανει τον luffy τουμπανο και να ειναι ολοι ενα απλο πιστολ....δεν γινεται απλα! ολοι θελουμε τα 4-5 επεισοδεια μαχες για εναν εχθρο!!!
σιγουρα θα εχεις χρονο για One Piece ενα 20λεπτο καθε τεταρτη η πεμπτη για το μανγα(αφου κανεις την διεχοδικη αναλυση σου :P) και αλλο ενα 20λεπτο για το anime καθε κυριακη. συνολο 40 λεπτα απο την εβδομαδα σου :)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης