Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 25]

leon black

leon black

στο τέλος θα εμφανιστεί ο ενέλ με ένα όπλο σαν αυτά που εξιστορούν τα poneglyth πάρα πολύ δυνατός και θα τα βάλει με όλους
Σπόιλερ:

http://spbserials.blogspot.com/

patric94

patric94

μπαα λιγο απιθανο σεναριο..οκ εχει απο τα καλυτερα φρουτα ο enel ομως ακομα δεν εχουμε δει ακομα τον τιπο που θα εχει το φρουτο του αερα η ακομα ενα καλυτερο που με η χωρις haki θα βιαζει τον ενελ. ελπιζω ο oda να μας φτιαξει το καλυτερο πιθανο τελος και ετσι θα γινει... τωρα περιμεντε 7-8 χρονακια και θα σας λειθουν οι αποριες :)

leon black

leon black

egw den mporw na perimenw 9 wres gia na dw to kainourgio episodeio kai 8a perimenw 7-8 xronia???????

patric94

patric94

ετσι ειναι το One Piece φιλε....εχω ριξει τρελη υπομονη
Σπόιλερ:
αξιζει παντως η υπομονη φιλε μου :)

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

αξιζει παντως η υπομονη φιλε μου :)

Αυτο ξαναπεστο!!! Για το one piece οντως αξιζει!!!
Ειναι θεικο! ♥ :inlove:

patric94

patric94

Εε ειναι το ατιμο και γι αυτο τοσα posts για το τι θα γινει και πως :xD:

leon black

leon black

το ξέρω κι εγώ θέλω αυτο το πράγμα που είπες πατρικ, όμως σκέψου οτι μέχρι το 495 επισόδεια τα έβλεπα 10-10 ή 20-20 και μια μέρα ημουν τόσο πωρομένος που είδα 40 επεισόδια!!!! οπότε μέχρι να συνηθήσω θα μου πάρει πολύύύύύύύύύύύύύύύύύ

patric94

patric94

Καλιο αργα παρα ποτε φιλε...και γω το καλοκαιρι το χα καψει τοσο που μιλαγα γιαπωνεζικααα :xD: Αρχισε και το μανγκα να ξεγελασεις την βαρεμαρα σου :xD:

manos-sk8

manos-sk8

θα σας πω το μεγαλο τελος του one piece!!!!!! ο akainu θα σκοτωσει τον gaRP
o ενελ 8α γυρισει με το οπλο οπος λεει και ο λεον και θα τους πηδιξει ολους!!!!
ο luffy θα πεθανει απο τον akainu και ο Usopp θα γινει καπτεν!!!!!
Θελετε κ αλλα?????????????????

patric94

patric94

χαχαχα καλοοο.... ο akainu θα φιγει μαζι με τον blackbeard κατευθειαν για θημαρακια με το πο τους δει ο luffy μη σου πω οτι θα βοηθησει και ο sabo/law οπως πιστευεις εσυ και θα γελαμε :xD:

leon black

leon black

patric94 έγραψε:Καλιο αργα παρα ποτε φιλε...και γω το καλοκαιρι το χα καψει τοσο που μιλαγα γιαπωνεζικααα :xD: Αρχισε και το μανγκα να ξεγελασεις την βαρεμαρα σου :xD:

κι εγώ, όλοι μας έχουμε μάθει τις συνηθείς λέξεις... τωρα πάω να δω το 499:))))

manos-sk8

manos-sk8

patric94 έγραψε:χαχαχα καλοοο.... ο akainu θα φιγει μαζι με τον blackbeard κατευθειαν για θημαρακια με το πο τους δει ο luffy μη σου πω οτι θα βοηθησει και ο sabo/law οπως πιστευεις εσυ και θα γελαμε :xD:

Σπόιλερ:

leon black

leon black

:mueh:

didimakia

didimakia

^Tα παραπανο posts ταιριαζουν στο "Καμμενες σκεψεις για το One Piece" thread xD

patric94

patric94

σωστοτατο αυτο!! ξεφυγαμε τελειως :xD:

leon black

leon black

υπάρχει κάτι τέτοιο?

manos-sk8

manos-sk8

didimakia έγραψε:^Tα παραπανο posts ταιριαζουν στο "Καμμενες σκεψεις για το One Piece" thread xD

μην γελατε αληθεια ειναι ειμαι απεσταλμενος του οda!!!! believe me!!!! plz plz plz plz plz plz plz plz plz

α ναι και ο sanji θα παντρευτει τον ζορο και θα ειναι τα πρωτα hentai episodes που θα διξει το one piece!!!

didimakia

didimakia

leon black έγραψε:υπάρχει κάτι τέτοιο?
https://onepiecegr.forumgreek.com/t137-topic

Νικολής

Νικολής

Εγω θα πω 2 πράγματα

Originally, Oda wanted his series to run for 5 years (meaning One Piece could have ended in 2002), but he went longer than expected and has no idea how many more years his story will be. However, it should be noted that Oda has stated that the end of Chapter 597 marks the end of the first half of One Piece. Oda has already planned the ending for One Piece. Despite how long it will take him to complete it, he will end One Piece the way he planned from the start.

Από one piece wikia

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
έπρεπε να το έχει τελειώσει.
γνώμη μου.αν θέλετε το συζητάμε(από αύριο)

antonisimo

antonisimo

Eγώ βασικά θέλω να μάθω το void από το story τις Robin, και όχι τόσο το One piece. Aλλα νομίζω πως θα ήθελα λίγο και μια μάχη μεταξύ του Shanks και Luffy για final... geek

Aldark

Aldark

antonisimo έγραψε:Eγώ βασικά θέλω να μάθω το void από το story τις Robin, και όχι τόσο το One piece. Aλλα νομίζω πως θα ήθελα λίγο και μια μάχη μεταξύ του Shanks και Luffy για final... geek

δεν νομιζω ο Λουφφυ να μπορουσε τον παλεψει...ουτε ο Σανκς...

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Aldark's mother έγραψε:έπρεπε να το έχει τελειώσει.
γνώμη μου.αν θέλετε το συζητάμε(από αύριο)

Οχι! Δεν θα επρεπε να το ειχε τελειωσει. Γιατι και να ηθελε να το ειχε τελειωσει νωριτερα δεν θα το καθυστερουσε με φλας μπακ ή με το time skip , θα το ειχε τρεξει το θεμα. Θα μας πετουσε εκει ενα νακαμα στο ασχετο, θα ειχε βγαλει τον Ηodi απο τη μεση απο το 1ο τσαπτερ που τον ειδαμε και γενικως θα εκανε προχειροδουλειες.Σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι το one piece.Eτσι λειτουργει ο Oda , το παει αργα και βασανιστικα. Ομως για μενα που ειμαι φαν του one piece δεν μ'εχει κουρασει καθολου. Και τωρα το φλας μπακ με Otohime, fisher tiger κλπ δεν με κουρασε καθολου γιατι ηταν απαραιτητο να γινει.Και στο επομενο τσαπτερ περιμενω φλας μπακ γιατι εγω πηγαινω συμφωνα με την ιστορια οπως ειναι εκεινη τη στιγμη χωρις αυτο να σημαινει οτι δε θελω να δω τους straw hat να ριχνουν ξυλο.Και τωρα οπως ειναι η πλοκη, δεν μου κολλαει να ερθουμε στο παρον της ιστοριας. Αλλα απο την αλλη δεν θελω να κρατησει αυτο το πραγμα για αλλα 10 χρονια γιατι δεν ξερω μεχρι ποτε θα μπορω να το παρακολουθω. Μεγαλωνουμε και οι υποχρεωσεις αυξανονται, θα μενει χρονος για one piece;

patric94

patric94

συμφωνω απολυτα μαζι σου womanTENSAIinathens ! ολα ειναι τοσο καλα δουλεμενα και δεν πρεπει να τελειωσει γρηγορα και αδοξα! τωρα 10 χρονια θα καταντισει βαρετο, αλλα ειμαστε ακομα στα μισα και δεν μπορει να το χαλασει τωρα και πχ να κανει τον luffy τουμπανο και να ειναι ολοι ενα απλο πιστολ....δεν γινεται απλα! ολοι θελουμε τα 4-5 επεισοδεια μαχες για εναν εχθρο!!!
σιγουρα θα εχεις χρονο για One Piece ενα 20λεπτο καθε τεταρτη η πεμπτη για το μανγα(αφου κανεις την διεχοδικη αναλυση σου :P) και αλλο ενα 20λεπτο για το anime καθε κυριακη. συνολο 40 λεπτα απο την εβδομαδα σου :)

Aldark

Aldark

patric94 έγραψε:συμφωνω απολυτα μαζι σου womanTENSAIinathens ! ολα ειναι τοσο καλα δουλεμενα και δεν πρεπει να τελειωσει γρηγορα και αδοξα! τωρα 10 χρονια θα καταντισει βαρετο, αλλα ειμαστε ακομα στα μισα και δεν μπορει να το χαλασει τωρα και πχ να κανει τον luffy τουμπανο και να ειναι ολοι ενα απλο πιστολ....δεν γινεται απλα! ολοι θελουμε τα 4-5 επεισοδεια μαχες για εναν εχθρο!!!
σιγουρα θα εχεις χρονο για One Piece ενα 20λεπτο καθε τεταρτη η πεμπτη για το μανγα(αφου κανεις την διεχοδικη αναλυση σου :P) και αλλο ενα 20λεπτο για το anime καθε κυριακη. συνολο 40 λεπτα απο την εβδομαδα σου :)

καλα αμα διαβαζεις μανγα δε χρειαζεται να βλεπεις ανιμε :ρ

εγω ειμαι 6 τσαπς πισω βασικα , αλλα θα τα διαβασω , αλλα 1και χρονος που το διαβαζα καθε βδομαδα κουρασε λιγο , δεν διαβαζονται και γρηγορα οπως το ρημπορν και το μπλητς και θελει λιγο..
εχει βαση αυτο που λεει η μανα μου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης