ε λογικα ολο και κατι γαματο θα μας ετοιμασει ο Oda δν νμζ να μας αφησει με κανενα ξενερωτο τελος ή κατι αναμενομενο υστερα απο ενα τετοιο επικο εργο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 13 ... 25
27 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 03 Αυγ 2010, 14:10
maxuris
Και ακομα ειμαστε στα μισα , το τελος πρεπει να ειναι uber , κατι που θα μεινει ... Κατι που θα κανει το op και ολοι την παρεα τον sh αξεχαστο ... Ισως να ριξουν την κυβερνηση ή κατι τετιο αλλα who knows ... Παντως οτι θα γινει θα γινει για το καλυτερο του κοσμου τους πιστευω ... Ααα και θελω shanks,luffy να πινουν sake το fusha village οπως παλια ;-)
28 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 03 Αυγ 2010, 15:32
Iron Nicκ
ναι αυτο εννοειτε οτι το τελος του θα ειναι επικο και κατι που θα θυμομααστε για παρα πολυ καιρο κ πιστευω οτι αφου τελειωσει το One Piece θα το εχουμε σαν μετρο συγκρησης για πολλα χρονια για τα διαφορα shonen manga/anime
29 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 03 Αυγ 2010, 17:50
Guest
αυτό θέλω κι εγω..δυστηχώς όμως,αν το τέλος δεν είναι ανάλογο ολόκληρης της σειράς θα πέσει για πολλούς..γιατί το τέλος είναι αυτό που το θυμούνται όλοι για πάντα και κρίνει αν τελικά η σειρά ήταν καλή
30 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 03 Αυγ 2010, 23:24
Iron Nicκ
ναι οντος ισχυει μερικος αυτο αλλα αν σκεφτεις οτι στο fma δν ειχε για μερικους το αναλογο τελος πλεον θεωρειτε ενα απο τα καλυτερα manga/anime eva και εγω προσωπικα θα το χρησιμοποιω για να συγκρινω αλλα anime αν και για εμενα δν επαιξε κ πλ ρολο το τελος του fma παρολο που μ αρεσε απο την αρχη το ολο concept οποτε τ τελος με ικανοποιησε
31 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:01
alphaetomega
Λοιπον θα πω την φαντασια μου και εγω..Ο λουφη γινεται βασιλιας αλλα πεθαινει
ολοι κανουν τα δικα τους αλλα χωρις τον καπετανιο τους σπανε και πανε στο hometown τους..κανονιζουν να θαψουν τον λουφη στο νησι που γεννηθηκε και
την ωρα που ειναι στο καραβι τους και φτανουν βλεπουν ολο το νησι γεματο πειρατικα πλοια απο τον ποιο αγνωστο μεχρι τον πιο γνωστο..κατεβαινουν κατω με χειροκροτηματα περνανε με το φερετρο και ολοι σκυβουν κεφαλι..εκεινη την ωρα σκαει ο κομπυ αντμιραλ πλεον με ενα μαρινε καραβι αφηνουν ολοι οι crewmates απο κατι κλεγοντας και στο τελος ο κομπυ χαιρεταει αλλα ναυτικο...ΕΠΙΚΟ
ολοι κανουν τα δικα τους αλλα χωρις τον καπετανιο τους σπανε και πανε στο hometown τους..κανονιζουν να θαψουν τον λουφη στο νησι που γεννηθηκε και
την ωρα που ειναι στο καραβι τους και φτανουν βλεπουν ολο το νησι γεματο πειρατικα πλοια απο τον ποιο αγνωστο μεχρι τον πιο γνωστο..κατεβαινουν κατω με χειροκροτηματα περνανε με το φερετρο και ολοι σκυβουν κεφαλι..εκεινη την ωρα σκαει ο κομπυ αντμιραλ πλεον με ενα μαρινε καραβι αφηνουν ολοι οι crewmates απο κατι κλεγοντας και στο τελος ο κομπυ χαιρεταει αλλα ναυτικο...ΕΠΙΚΟ
32 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:06
maggie
το χω πει, θα το ξαναπω...
δε θα τελειωσει ποτεεε~!
δε θα τελειωσει ποτεεε~!
33 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:08
alphaetomega
οτι πει η lola :haha:
34 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:09
βατόμουρο
οχι.ο θεος δεν θα πεθανει.
35 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:12
alphaetomega
μαζι σου μια μαλ@κια ειπα να περασει η ωρα..βατόμουρο έγραψε:οχι.ο θεος δεν θα πεθανει.
36 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:14
βατόμουρο
*σνιφ* δεν ηταν αστειο.(τελος το off)
37 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:14
maggie
τετοιες μαλακιες σηκωνουν μπαν...alphaetomega έγραψε:μαζι σου μια μαλ@κια ειπα να περασει η ωρα..βατόμουρο έγραψε:οχι.ο θεος δεν θα πεθανει.
38 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Δευ 23 Αυγ 2010, 19:16
alphaetomega
ουυυυ... χαχαχαχα
39 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 00:27
zOOOk
εχει σκεφτει κανενας απο εσας να μην δουμε ποτε τελος οπως πολλα μανγκα/ανιμε να σταματανε στην μεση αν και το OP ειναι πολυ δημοφιλης...
δεν ξερω...
δεν ξερω...
40 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:16
didimakia
Σοβαρα θα ξενερωσω την ζωη μου. θα πεθανω μισος.
Στον ταφο μου θα με εχουν ντυμενο Pirate king επειδη δεν ειδα ποτε τον Luffy ετσι. οπως κανουν και με τα παιδια που δεν προλαβαν να παντρευτουν.
Στον ταφο μου θα με εχουν ντυμενο Pirate king επειδη δεν ειδα ποτε τον Luffy ετσι. οπως κανουν και με τα παιδια που δεν προλαβαν να παντρευτουν.
41 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:31
petrikios
Βασικα ξερετε ποσες φορες εχω σκεφτει να σταματησει το Ο.Ρ στο ακυρο επειδη π.χ πεθανε ο Oda ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου...
42 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:33
didimakia
Γαμησετα. και εγω το εχω σκεφτει. εχει και μια Α' ηλικια :/
43 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:35
maxuris
Ποσο ειναι ρε ο οντα ?
Διδι ασχετο αλλα εσυ σκοπο ζωης εχεις να τελειωσεις το οπ και να παντρευτεις ?
44 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:36
didimakia
Λολ ρε μαξουρις. πως τον εκανες αυτον τον συνειρμο? XD
Oda Eiichirō, born January 1, 1975
Oda Eiichirō, born January 1, 1975
45 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:37
alphaetomega
εγω παντως το εχω σκοπο ζωης..maxuris έγραψε:Ποσο ειναι ρε ο οντα ?
46 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:39
HawkEyes Juracule
οχι ρε γιατι να πεθανει στα 35 ο ανρθρωπος...? :xD:
μοα χαρα νεος ειναι ακομα...
εγω νομιζω οτι το OP θα ολοκληρωθει κανονικα...
μοα χαρα νεος ειναι ακομα...
εγω νομιζω οτι το OP θα ολοκληρωθει κανονικα...
47 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:42
maxuris
Απτα συμφραζομενα διδι αγορι μου ... Πωωω 1 ιανουαριου με τα πυροτεχνηματα που λεμε ε ... Μπραβο ο τυπας ... Εχασε χρονια ομως ... μπαααχ φαιηλαρε κ αυτος λιγο μωρε xD
48 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:42
????????
μλκες μην τ γελατε και εγω τ εχω σκεφτει αυτο πολλες φορες....αλλα εχω καθυσηχασει πιστευωντας οτι αυτοι οι τρεις που εχει μαζι τ και τν βοηθανε θα τ συνεχισουν αυτοι φανταζεστε ομως να ξοφησουν ολοι μαζιpetrikios έγραψε:Βασικα ξερετε ποσες φορες εχω σκεφτει να σταματησει το Ο.Ρ στο ακυρο επειδη π.χ πεθανε ο Oda ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου...
49 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:43
didimakia
Μπα. καλυτερα που τον βαλα Ιανουαρη και του 75 παρα Δεκεμβρη 76'
Ειχε πολλα πλεονεκτηματα.
Ετσι μια μερα που πηγαινουν στο εργαστηριο και οι 3, ΜΠΑΜ! ενα ατυχημα.
Ειχε πολλα πλεονεκτηματα.
Ετσι μια μερα που πηγαινουν στο εργαστηριο και οι 3, ΜΠΑΜ! ενα ατυχημα.
50 Απ: Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece? Τρι 24 Αυγ 2010, 01:47
petrikios
Για ποιο πραγμα μιλας
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης