και μετα να αναλαβει το μανγκα ο kubo the troll ....
εφιαλτης....καλα οκ μικρος ειν ακομα, ο θεος να τν εχει καλα καλα να συνεχιζει να γραφει
εφιαλτης....καλα οκ μικρος ειν ακομα, ο θεος να τν εχει καλα καλα να συνεχιζει να γραφει
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maxuris έγραψε:
Διδι ασχετο αλλα εσυ σκοπο ζωης εχεις να τελειωσεις το οπ και να παντρευτεις ?
alphaetomega έγραψε:Λοιπον θα πω την φαντασια μου και εγω..Ο λουφη γινεται βασιλιας αλλα πεθαινει
ολοι κανουν τα δικα τους αλλα χωρις τον καπετανιο τους σπανε και πανε στο hometown τους..κανονιζουν να θαψουν τον λουφη στο νησι που γεννηθηκε και
την ωρα που ειναι στο καραβι τους και φτανουν βλεπουν ολο το νησι γεματο πειρατικα πλοια απο τον ποιο αγνωστο μεχρι τον πιο γνωστο..κατεβαινουν κατω με χειροκροτηματα περνανε με το φερετρο και ολοι σκυβουν κεφαλι..εκεινη την ωρα σκαει ο κομπυ αντμιραλ πλεον με ενα μαρινε καραβι αφηνουν ολοι οι crewmates απο κατι κλεγοντας και στο τελος ο κομπυ χαιρεταει αλλα ναυτικο...ΕΠΙΚΟ
zOOOk έγραψε:εχει σκεφτει κανενας απο εσας να μην δουμε ποτε τελος οπως πολλα μανγκα/ανιμε να σταματανε στην μεση αν και το OP ειναι πολυ δημοφιλης...
δεν ξερω...
petrikios έγραψε:Βασικα ξερετε ποσες φορες εχω σκεφτει να σταματησει το Ο.Ρ στο ακυρο επειδη π.χ πεθανε ο Oda ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου...
IwantCookie έγραψε:Το τέλος θα είναι κάτι που στο προτελεφταίο επεισόδιο ΔΕΝ θα μπορουμε να φανταστούμε τι θα είναι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την didimakia στις Τρι 12 Οκτ 2010, 01:43, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : spoilers ffs)
Νικολής έγραψε:Εγω παλι πιστευω δεν υπαρχει o θησαυρος one piece,αν υπηρχε δεν θα τον ειχε βρει ο white beard που ειναι και ο πιο δυνατος μεχρι στιγμής?
karamin έγραψε:στο τελος του one piece θα γινει το εξης:ο Coby θα γινει ο αρχηγος των marines και ο Luffy ο βασιλιας των πειρατων...ετσι αυτοι οι δυο θα συμφωνησουν για την παγκοσμια ειρηνη και θα σταματησουν οι πολεμοι επικρατωντας μονο το καλο!!!!!αυτο πιστευω οτι ειναι το one piece!η ελπιδα του Gol D. Roger για να μην χυθει αλλο αιμα!!!
womanTENSAIinathens έγραψε:Δεν θα πω τι πιστευω για το τελος του one piece , αλλα θα πω τι θελω να γινει:
1ον και βασικοτερο: να γινει ο Luffy ο βασιλιας των πειρατων( αν δε γινει θα φαω τα μανικια μου)και να μη πεθανει μετα!να παραμεινει ο βασιλιας των πειρατων!
2ον: θελω συναντηση Dragon με Luffy ( o Luffy δεν τον εχει δει τον πατερα του)
3ον: θελω ο Mister 2 και ο Sabo να ζουν
4ον:ολοι οι straw hat να εκπληρωσουν τα ονειρα τους!
αυτα!!! πολλα θελω το ξερω! αλλα κυριως το 1ο!
Νικολής έγραψε:womanTENSAIinathens έγραψε:Δεν θα πω τι πιστευω για το τελος του one piece , αλλα θα πω τι θελω να γινει:
1ον και βασικοτερο: να γινει ο Luffy ο βασιλιας των πειρατων( αν δε γινει θα φαω τα μανικια μου)και να μη πεθανει μετα!να παραμεινει ο βασιλιας των πειρατων!
2ον: θελω συναντηση Dragon με Luffy ( o Luffy δεν τον εχει δει τον πατερα του)
3ον: θελω ο Mister 2 και ο Sabo να ζουν
4ον:ολοι οι straw hat να εκπληρωσουν τα ονειρα τους!
αυτα!!! πολλα θελω το ξερω! αλλα κυριως το 1ο!
Ο Sabo ποιος ειναι?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης