Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 25]

bizilas

manga spoiler chapter 583:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 24 Μαρ 2011, 17:49, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : spoiler)

maggie

maggie

manga spoiler:

στο μανγκα το διαβασε, τα μανγκα ειναι πιο μπροστα απο τα ανιμε και οσοι τα διαβαζουμε ξερουμε τι θα γινει...

και επειδη εισαι στο anime section οταν μιλας για το μανγκα πρεπει να βαζεις σποιλερ ταγκ...στο εβαλα εγω τωρα :)

Jeleho

Εγώ πιστεύω οτι στο τέλος θα πεθάνει ο Luffy
Και επίσης οτι το One Piece δεν είναι υλικός θησαυρός

Αυτά.. δεν έχω διαβάσει το manga btw αν και δεν νομίζω να είναι ούτε καν κοντά στο τέλος του One Piece

Jeleho

πλάκα κάνετε τώρα..!!! :O :O
*heart attack*

akis

akis

Γειά σας παιδιά....Νέο μέλος :P...

Εκτός του ότι το One Piece δεν θα είναι υλικός θησαυρός,που είναι το μόνο σίγουρο (ίσως να είναι κάποιο αντικείμενο),έχετε σκεφτεί ποτέ να ζεί ο Roger???...Ξέρω ότι είναι λίγο τραβηγμένο αλλά τόσα και τόσα έχουμε δεί στο OP...Τώρα το πως ακριβώς έζησε..... Πάντως θα γούσταρα τρελά να ζεί στο Raftel και να μην το ξέρει κανείς και τέτοια φάση...

Νικολής

Νικολής

akis έγραψε:Γειά σας παιδιά....Νέο μέλος :P...

Εκτός του ότι το One Piece δεν θα είναι υλικός θησαυρός,που είναι το μόνο σίγουρο (ίσως να είναι κάποιο αντικείμενο),έχετε σκεφτεί ποτέ να ζεί ο Roger???...Ξέρω ότι είναι λίγο τραβηγμένο αλλά τόσα και τόσα έχουμε δεί στο OP...Τώρα το πως ακριβώς έζησε..... Πάντως θα γούσταρα τρελά να ζεί στο Raftel και να μην το ξέρει κανείς και τέτοια φάση...

Eιναι καλό σενάριο,αλλά μεχρι τώρα μας εχει δείξει πολλές φορές οτι εχει πεθάνει και οτι ηταν φυλακη.Φαντάσου να φτάσει ο luffy στο raftel και να δει τον roger και να του πει με ενα πολύ χαλαρό υφακι So you are finally here Luffy!χχαχαχαχα

costascss

costascss

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ το τέλος του One piece, πάντως ελπίζω να είναι λίγο λυπητερό (ας πεθάνει και ο Luffy), ρομαντικό, συγκινητικό και παράλληλα πολύ χαρούμενο, επίσης ελπίζω να γίνει κάτι που να μην το περιμένει κανείς (όπως γίνεται σε όλο το OP).
Αυτό που είναι σίγουρο είναι αυτό που είπε ο Ακης πιο πάνω, ότι δηλαδή το One piece δεν είναι υλικός θησαυρός (αυτό φαίνεται και από τη συζήτηση του Roger με τον WB).

Νικολής έγραψε:Oπως και να εχει το τελος αναμενεται επικο!!!Θα νιωσω την ζωη μου λιγο αδεια μολις τελειωσει το one piece για αυτο ελπιζω μην τελειωσει ποτε
Δεν το έχω διασταυρώσει αλλά άκουσα ότι έχει άλλα 600 επεισόδια πάνω-κάτω.

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

costascss έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ το τέλος του One piece, πάντως ελπίζω να είναι λίγο λυπητερό (ας πεθάνει και ο Luffy), ρομαντικό, συγκινητικό και παράλληλα πολύ χαρούμενο, επίσης ελπίζω να γίνει κάτι που να μην το περιμένει κανείς (όπως γίνεται σε όλο το OP).
Αυτό που είναι σίγουρο είναι αυτό που είπε ο Ακης πιο πάνω, ότι δηλαδή το One piece δεν είναι υλικός θησαυρός (αυτό φαίνεται και από τη συζήτηση του Roger με τον WB).

Δεν το έχω διασταυρώσει αλλά άκουσα ότι έχει άλλα 600 επεισόδια πάνω-κάτω.[/quote]

OMFG?! WTF?! wtf man? shocked?!

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

δεν μπορο να σκεφτο τι 8α γινει στο τελος γτ ποτε δεν γινετε αυτο που πιστεβο ειναι οτι 8α κρατισι κανα 2χρονια ακομα χαλαρα

didimakia

didimakia

Αλλα 7-8 χρονακια τα'χουμε ^^

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

ποσα επ βγαινουν το χρωνο???

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
52 βδομάδες ο χρόνος..1 επεισόδιο την εβδομάδα
βάλε και κανά διάλειμμα για ξύσιμο που θα κάνουν,ας πούμε 50 τον χρόνο.
αντίστοιχα και τα τσάπτερς

Steve-O

Steve-O

ε και λιγότερα βγαίνουν..

εγώ σίγουρα περιμένω να τελειώσει λίγο μετά, αφού νικήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση..

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

Το μανγκα προηγειται κατα πολυ του ανιμ. Τα επεισοδια που βλεπουμε τωρα ειναι περιπου 40 ή και περισσοτερα τσαπτερ πριν. Οποτε μεχρι να φτασουμε στο ανιμ να δουμε αυτα που διαβαζουμε τωρα θα περασει και το 2011 σιγουρα γιατι βαλε filer επεισοδια, βαλε που κανουν διαλειμματα. Οποτε μη βιαζεστε!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
ο οντα θα πεθανει και δν θα μαθουμε ποτε το τελος...γιουπιιιιιιιιιιι

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ReBoRn23 έγραψε:ο οντα θα πεθανει και δν θα μαθουμε ποτε το τελος...γιουπιιιιιιιιιιι

γιουπιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;
Σπόιλερ:
Δεν θα πεθανει! Του απαγορευω!

????????

Anonymous

Επισκέπτης
βσκ μου το εχει εκμυστηρευτει ο ιδιος ο οντα,δλδ οτι οντα το ΟΠ φτασει κοντα στο τελος θα αυτοκτονησει για να το κανει ακομα πιο επικο... εγω ειχα την υποχρεωση να σας προειδοποιησω

womanTENSAIinathens

womanTENSAIinathens

ReBoRn23 έγραψε:βσκ μου το εχει εκμυστηρευτει ο ιδιος ο οντα,δλδ οτι οντα το ΟΠ φτασει κοντα στο τελος θα αυτοκτονησει για να το κανει ακομα πιο επικο... εγω ειχα την υποχρεωση να σας προειδοποιησω

Τουλαχιστον να γινει ο λουφι ο βασιλιας των πειρατων και μετα ας αυτοκτονησει....δε με νοιαζει!
Και μπραβο που μιλας με τον Oντα αυτοπροσωπως και πες του απο μενα οτι αν o Λουφι δεν γινει αυτο που θελει, θα τον σκοτωσω εγω , δεν θα χρειαστει να αυτοκτονησει

costascss

costascss

ReBoRn23 έγραψε:ο οντα θα πεθανει και δν θα μαθουμε ποτε το τελος...γιουπιιιιιιιιιιι
Φοβάμαι ότι έχεις δίκιο...

Magda.D.Jim

Magda.D.Jim

ποσα χρονια πεζει το one piece?5-6?

didimakia

didimakia

Since 1998

patric94

patric94

πιστευω το τελος θα ειναι σιγουρα επικο και θα κολισουμε ακομα πιο πολυ:)
μεχρι στιγμης λιγα λαθει εχουν γινει(εως και καθολου:P) οποτε το τελος θα ειναι αναλογο της ιστοριας του :)

????????

Anonymous

Επισκέπτης
patric94 έγραψε:πιστευω το τελος θα ειναι σιγουρα επικο και θα κολισουμε ακομα πιο πολυ:)
μεχρι στιγμης λιγα λαθει εχουν γινει(εως και καθολου:P) οποτε το τελος θα ειναι αναλογο της ιστοριας του :)
δν ξερω αμα το εκανες επιτηδες αλλα εκανες λαθος χαχαχα
deja vu απο ενα ποστ του γιαννη :xD:

patric94

patric94

χαχαχα εε τυπογραφικο μωρε μ εχουν φαει τα greeklish ασεε :xD:

akis

akis

Πάντως σε 7-8 χρονάκια που θα δείτε τον Roger στο Raftel θα με θυμηθείτε με την μία... is there trouble?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης