- manga spoiler chapter 583:
- ΤΙΙΙ????
Σοβαρα μιλας???Υπαρχει και τριτος αδερφος που το διαβασες αυτο???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 24 Μαρ 2011, 17:49, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : spoiler)
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Πεμ 24 Μαρ 2011, 17:49, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : spoiler)
akis έγραψε:Γειά σας παιδιά....Νέο μέλος :P...
Εκτός του ότι το One Piece δεν θα είναι υλικός θησαυρός,που είναι το μόνο σίγουρο (ίσως να είναι κάποιο αντικείμενο),έχετε σκεφτεί ποτέ να ζεί ο Roger???...Ξέρω ότι είναι λίγο τραβηγμένο αλλά τόσα και τόσα έχουμε δεί στο OP...Τώρα το πως ακριβώς έζησε..... Πάντως θα γούσταρα τρελά να ζεί στο Raftel και να μην το ξέρει κανείς και τέτοια φάση...
Δεν το έχω διασταυρώσει αλλά άκουσα ότι έχει άλλα 600 επεισόδια πάνω-κάτω.Νικολής έγραψε:Oπως και να εχει το τελος αναμενεται επικο!!!Θα νιωσω την ζωη μου λιγο αδεια μολις τελειωσει το one piece για αυτο ελπιζω μην τελειωσει ποτε
Δεν το έχω διασταυρώσει αλλά άκουσα ότι έχει άλλα 600 επεισόδια πάνω-κάτω.[/quote]costascss έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ το τέλος του One piece, πάντως ελπίζω να είναι λίγο λυπητερό (ας πεθάνει και ο Luffy), ρομαντικό, συγκινητικό και παράλληλα πολύ χαρούμενο, επίσης ελπίζω να γίνει κάτι που να μην το περιμένει κανείς (όπως γίνεται σε όλο το OP).
Αυτό που είναι σίγουρο είναι αυτό που είπε ο Ακης πιο πάνω, ότι δηλαδή το One piece δεν είναι υλικός θησαυρός (αυτό φαίνεται και από τη συζήτηση του Roger με τον WB).
ReBoRn23 έγραψε:ο οντα θα πεθανει και δν θα μαθουμε ποτε το τελος...γιουπιιιιιιιιιιι
ReBoRn23 έγραψε:βσκ μου το εχει εκμυστηρευτει ο ιδιος ο οντα,δλδ οτι οντα το ΟΠ φτασει κοντα στο τελος θα αυτοκτονησει για να το κανει ακομα πιο επικο... εγω ειχα την υποχρεωση να σας προειδοποιησω
Φοβάμαι ότι έχεις δίκιο...ReBoRn23 έγραψε:ο οντα θα πεθανει και δν θα μαθουμε ποτε το τελος...γιουπιιιιιιιιιιι
δν ξερω αμα το εκανες επιτηδες αλλα εκανες λαθος χαχαχαpatric94 έγραψε:πιστευω το τελος θα ειναι σιγουρα επικο και θα κολισουμε ακομα πιο πολυ:)
μεχρι στιγμης λιγα λαθει εχουν γινει(εως και καθολου:P) οποτε το τελος θα ειναι αναλογο της ιστοριας του :)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης