Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τι πιστεύετε για το τέλος του One Piece?

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 25]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

και το uranus που αναφερθηκε σε αλλο topic απο που ξεφυτρωσε...?

petrikios

petrikios

Αυτο το οπλο αναφερθηκε στο μανγκα...δεν ξερω ποιος το ειπε εδω...αλλα αποτελει ενα μικρο σποιλερ...αλλα και παλι δεν ξερουμε τιποτα παραπανω απο το ονομα του...δεν εξηγηθηκε τιποτα αλλο για αυτο....

core

core

Sosa έγραψε:έχει αναφερθεί ρε τι είναι το αρχαίο όπλο που μπορεί να "ενεργοποιήσει" ο Franky. δε θυμάσαι τα blueprints που είχε πάρει απ'τον Tom στο Water 7 arc? γι'αυτό κρυβόταν ο Franky απ'τη κυβέρνηση, και άλλαξε μέχρι και όνομα [cutty flam]

α ναι τώρα που το είπες το θυμήθηκα...
το είχα ξεχάσει.... whistle

deko10ole

deko10ole

επειδή δε το θυμάμαι καλά και δεν το βρίσκω κάπου ξέρουμε πόσα είναι τα αρχαία όπλα.Νομίζω 7.Κάνω λάθος;;

core

core

Δεν θυμάμαι πόσα έχει αναφέρει…
Εγώ νομίζω ότι είναι 3… τώρα αν έχει πει στο manga παραπάνω δεν ξέρω

Sosa

Sosa

3 ειναι

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν θα εχουμε αλλες εκπληξεις δλδ....

core

core

Μωρέ και 3 που είναι έχουμε να δούμε εκπλήξεις από αυτά……

deko10ole

deko10ole

Eδώ καλά καλά τι μορφή των 2 δε ξέρουμε

core

core

Έλα ντε….

kosni21

kosni21

ξερω κατι στανταρ για το τελος της μαγειας του ορ
οτι θα αργησει να ερθει κ ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρουμενος γι αυτο
keep writing oda sensei

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

πως δν εχει ξεμεινει απο ιδεες ο oda ακομα απορω........

core

core

Όλο και κάποιους συμβούλους θα έχει γύρω του….
Ή κοιμάται καλά και παίρνει ιδέες….. :xD:

John Efrem

John Efrem

Egw paidia pisteuw pws tha pragmatopoihsoun oloi sto telos ta oneira tous episis pisteuw pws tha mas prosferei polu drash kai sugkinisi mexri to telos.Gia to megalo finale pisteuw pws o luffy otan vrei to one piece tha paei na paradwthei ston Coby...alliws pio to nohma tou sth seira...???

core

core

Καλά το ότι θα εκπληρωθούν τα όνειρα τους είναι σίγουρο…
Όσο για τον Coby έχω δει μια σχετική φοτό που κυκλοφορεί αν και είναι πολύ νωρίς για αυτό….

Υ.Γ. γράφε σε ελληνικά σε παρακαλώ

deko10ole

deko10ole

core έγραψε:
Όσο για τον Coby έχω δει μια σχετική φοτό που κυκλοφορεί αν και είναι πολύ νωρίς για αυτό….

Θα θελα πολύ να μου την δείξεις κάπως αν γίνεται

Τώρα για τις ιδέες του Όντα πιστεύω ότι όπως σε όλες τις επιτυχημένες σειρές που δημιουργούν συζητήσεις από γύρω τους, επηρεάζεται λίγο κι από αυτά που ακούγονται.Δηλαδή είχα ακούσει ότι οι δημιουργοί του Lost είχαν εξηγήσει κάποια πράματα με αφορμή ιδέες που διάβασαν στο αντίστοιχο forum. Γι'αυτό keep writting μπας και ο Όντα διαβάσει και τα δικά μας και τα υλοποιήσει,όχι ότι θα χαλαστούμε με τα δικά του

ZisAkiS

ZisAkiS

εμενα μου ερχονται γαματες ιδεες οταν ειμαι το "μερος"... λες να εχει εκει το γραφειο του;;; :xD:

core

core

είναι από το fb γιατί εκεί την είχα δει....

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1956481433006&set=o.108476422513188&type=3&theater

deko10ole

deko10ole

Στην φωτο αυτή ο Luffy έχει την περιβολή του Βασιλιά των πειρατών ενώ ο Coby(και ο Helmeppo) μοιάζουν ακόμα τσουτσεκάκια.Εγώ πίστευα κάτι σε τέτοιο http://exerionz.deviantart.com/art/Admiral-Coby-188552772

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

σιγα μη διαβασει ο oda το forum ρ.....
ισως κανενα απο τα παγκοσμια που υπαρχουν

deko10ole

deko10ole

Εννοείται ρε συ πως οι πιθανότητες να διαβάζει greek-forum ο Οντα είναι απειροελάχιστες για τα ξένα εννοώ.Απλά από στόμα σε στόμα κι από φόρουμ σε φόρουμ όλο και κάτι θα φτάσει στο αυτί του

Sosa

Sosa

ο Oda όχι μόνο διαβάζει αυτό εδώ το φόρουμ, αλλά έχει φτιάξει και λογαριασμό + σχολιάζει κάθε μέρα σχεδόν...δε μπορώ να πω περισσότερα όμως, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση.

deko10ole

deko10ole

Χαχαχα ωραίος.Ε τότε να προσέχουμε τα λόγια μας μην έχουμε κανα θέμα

core

core

Και έχει και δύο account ….

luffy_is_paok

luffy_is_paok

Sosa έγραψε:ο Oda όχι μόνο διαβάζει αυτό εδώ το φόρουμ, αλλά έχει φτιάξει και λογαριασμό + σχολιάζει κάθε μέρα σχεδόν...δε μπορώ να πω περισσότερα όμως, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση.

πλακα πλακα αν στο Sosa βγαλεις το πρωτο S και το δευτερο s το κανεις d τοτε τη βγαινει ODA

xaxa σε ΒΡΗΚΑΜΕ :mueh: :mueh:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 25]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης